Бойко Борисов: От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от "спасителите" в София

Бойко Борисов: От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от "спасителите" в София

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Златоград.

"Момче, хубаво ще ни спасяваш, но ние трябва да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един шадраван, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има? Да не говорим за Околовръстното, Южната, Северната тангента, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите?"

Лидерът на ГЕРБ коментира и предстоящите избори: 

„Ще похарчим нови 80 млн. за пети поред избори, за да произведем един и същи резултат",

„ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. Затова сме поели ангажимента да има реформа на съдебната система”, добави още той.

„Как щеше да се чувства Радев, ако по наше предложение българският парламент не беше приел за оръжията на Украйна. Кой реши тази задача? ГЕРБ. В предишния парламент, когато управляваше Петков, те не посмяха. Аз бях лидер на процеса да присъединим РСМ за ЕС. Кой, ако не ГЕРБ, даде възможност България да има цяла ескадрила F-16. Да не изброяваме и другите закони, които направихме и са в полза на България и президентът Радев, който да има физиономия, когато отиде в Брюксел“, подчерта Борисов.

"Предишният парламент, управляван от Кирил Петков и правителство, не посмяха“, припомни той още по темата. 

Борисов напомни, че именно благодарение на ГЕРБ в парламента са приети законите за подкрепа на Украйна, които са позволили на българските политици, включително на президента Румен Радев да бъдат с високо вдигната глава в Брюксел.

"Както опорката, че аз и Радев се виждаме и чуваме, тази лъжа изчезна днес, така ще изчезне и една друга лъжа. Благодаря на нашите депутати, които са в правна комисия, вчера приеха важен закон за анонимните сигнали. Искаме съдебна реформа. Това мога да ви кажа. На жълтите павета ние имаме много симпатизанти, Цвети, те не са техни, даже и тях ги подредиха. Нашият път е този, добави лидерът на ГЕРБ. 

"Един младеж се закичи с етикета „Спаси“. Ще трябва да спасяваме София от „Спасителя“. Сега тръгвам, за да спасявам от „Спасителите“. От „Промяната“ се отървахме лесно, сега да видим как ще се спасяваме от „Спасителите“, каза още той.

Момче, хубаво ще ни спасяваш, но ние трябва да се спасим от теб. Когато аз станах кмет, нямаше един шадраван, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има?

Да не говорим за Околовръстното, Южната, Северната тангента, на Семинарията се чакаше часове, на Лъвов мост се чакаше с часове. 

Фантастичен град стана, ами на телевизионната кула какво беше, това беше преди 10 години - от кое ще спасите? И това ще се опитват да ви го предлагат кметове по места. Същият хаос, който стана в държавата и всеки политик, който говори, във всяко изказване има хаос. Това ще стане и в градовете“, обърна се той към партийния актив.

Борисов си припомни и как преди години е обикалял из Златоград и е обещавал лично на хората, че ще им се направят улици, тротоари и асфалт.

"После пак трябва да ви спасяваме от спасителите“, предупреди Борисов.

"Аз си тръгвам, за да спасявам от спасители. От "Промяната“ успяхме, върнахме левчето. Сега да видим как от спасителите ще се отървем. Хората гледат и могат да посочат с пръст. Летище в Русе обещаха, самолети до Скопие обещаха. Лъжат, така лъжат, отче! Много мощна медийна подкрепа имат, пара имат - плащат“, възмути се Борисов.

 

По време на събитието коментар направи и бившият председател на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Време е шарлатаните на Радев да се омитат от политическата сцена", смята тя.

Караянчева коментира и отчета на служебния премиер Гълъб Донев и неговите думи за застоя в България. Според нея държавата е спряла да се развива след управлението на Бойко Борисов.„Всички си спомнят какви бяха цените на горивата и храната. А сега всичко отиде до тавана през последните седем месеца“, добави Караянчева.

Тя отправи критики и към лидерите на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев. „За да управляваш една държава, трябва да познаваш законите, а те потъпкаха Конституцията“, подчерта Караянчева. По думите й президентът Румен Радев се е отрекъл от Петков и Василев.

Източници: "24 часа", NOVA TV

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Evstati

    21 Яну 2023 17:48ч.

    С мафията ще е по трудно, но не невъзможно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    21 Яну 2023 18:09ч.

    Спаси София ще са най неприятните типове новия СОС...млади, тъпи и амбициозни...пфуу

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами СОРОСОИДИ, какво искаш от такива

    21 Яну 2023 22:03ч.

    Иначе за да гепят властта може и малко популизъм да пробутат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    21 Яну 2023 18:27ч.

    Спокойно, Борисов, всички си отивате, защото мразите България и българите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шопен

    21 Яну 2023 18:39ч.

    Ибре, убре спасительо ! Тъкмо бЕх позабравил поцинкованата кофа-инженер ПКП, и аре пак тъз истеричка и войнствено-посредствена, болезнено амбициозна твар почна да ни я навираш пред очите. Сакън. Ай сиктир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ахмак Тенеке Кадън от Кърджали

    22 Яну 2023 9:18ч.

    Прав си, Шопен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    21 Яну 2023 18:46ч.

    Разликата между Баце и Кокорч

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов, ти ли се пишеш патриот?!?

    21 Яну 2023 18:49ч.

    Та ти закопа България, ти провали Северен поток, ти спря строежа на АЕЦ Белене, като каза, че е гйол, ти даде на американците милиарди за едни чертежи вместо самолети, ти имаше пари в чекмеджето, ти си този търчилъж, който е конкуренция на Кирчо, той все още не те е задминал, макар че се мъчи...Лъжец си ти, нахален лъжец, барикадирал се в Герб наред с другите ти ортаци...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има и още...

    21 Яну 2023 22:16ч.

    Нали по ГЕРБово веление сега ще строим "американски" ядрени реактори на фалиралата вече Канадска табела Уестингхоус, при това за 60 милиарда (по сметките на Касчиев) А те не можаха за 30 години да си довършат собствените американски два реактора. А специалисти твърдят че имат "първороден"грях - само ЕДНА циркулационна помпа, в НЕИЗВЛЕКАЕМО положение вътре в реактора, която трябвало да работи непрекъснато 60 години, но ако се счупи (както на един от китайските реактори - още на 3тата година) - се бракува целия реактор ПРЕДСТРОЧНО! Някой да си задава въпроса защо вече 30 години никой не е построил такъв модел ядрен реактор, освен преработените 4 в Китай??? А предходните американски модели (1960-1980) са в над 100 мултипликации кеф ти във Франция, кеф ти в Япония, кеф ти в самите САЩ... Но знаещите умряха , новите Кирчо-Кокорчовци са пълни технологични - олигофрени - колко му е да се набутат стъклени топчета във вид на диаманти, като за африкански диваци, важното е комисионните и грантовете от Козяк да дойдат до когото трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    21 Яну 2023 18:50ч.

    Част от прозренията на ББ-"Белият и демократичен свят подкрепя У...Никой от нас не е военнолюбец, военнолюбците са други..." Каква поредна лъжа на въпросния човек! Омръзна ми от такива "спасители"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имам една мечта!

    21 Яну 2023 18:51ч.

    Да се отървем завинаги от цялото евроатлантическо мнозинство, доста добре оформено в това НС и видно за всички! Това включва и изтривалката Борисов. С такива еднодневки като ПППП е по-лесно, с такива като теб, окопали се - по-трудно. Но, невъзможни неща няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    21 Яну 2023 18:59ч.

    Разликата между Баце и Кокорчовците е в подходите и приятелите в корупционните кръгове. Баце е повече местен играч и си служи с по- традиционни методи. Кокорчовците ца по-глобални и се се отриват в някой кръгове от ЕС и САЩ ( нали са по учени от Баце и са назначени от Големия бял брат. И двете партии са продажни и подлизурски, не зачитат закона мнението на българския народ. Няма промяна има замяна, затова се мразят, защото са алчни и безкрупулни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мразят се,

    21 Яну 2023 19:06ч.

    защото са конкуренти, кой да краде повече от държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-вредният политик

    21 Яну 2023 19:36ч.

    Притиснат от американците заради корупция, Борисов е принуден да изпълнява всяко тяхно нареждане, което робите, т. нар. народни представители от ГЕРБ безропотно изпълняват и предлагат с решения в предишния и този парламент: падане на ветото за Македония, оръжията за Украйна, американското ядрено гориво за АЕЦ, чертежите за самолети и наистина е най-вредният политик. Сервилността му достигна връх в предложението на ГЕРБ за приемане на закон за отказ от евтиния руски газ, смяна на националния празник 3 март, за да не отдаваме почит на нашата освободителка Русия, неговата кметица Фандъкова не смее да спомене кой освободи София, независимо, че е учителка по руски и т. н. Неговото място е на бунището на историята, където заслужено трябва да отиде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дмитрий Бавирин РИА "Новости": Най-проруският народ в ЕС се управлява от русофобстващи негодници

    21 Яну 2023 19:55ч.

    /Поглед.инфо/ ... В резултат на това държавата, възстановена от силите на Русия, се бие на страната на враговете на Русия и в двете световни войни. И ето че отново. Защо да се чудим? Може би фактът, че възпитаното вундеркиндче Петков се оказа по-лошо от българския “анфан терибел” - закоравелия русофоб, атлантик, автократ, простак и мафиот Бойко Борисов, управлявал страната десет години преди него. Тъй като Борисов беше (и си остава) честен враг, заложил България като феодална земя за себе си, а наследникът му е подъл страхлив тип, който най-накрая предаде напълно ключовете на управлението някъде в Брюксел и Вашингтон. Затова съчувстваме на българите. Следователно — и защото те ни съчувстват. Ще минат години. Борисов, Петков, Василев ще отидат в забрава, а шефът им Байдън ще си отиде още по-рано. Политиците рано или късно си отиват, но народите остават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    21 Яну 2023 20:11ч.

    Големият въпрос е, как да се отървем от теб тикво! Че си се впил като пиявица в тая държава! Крайно време е да отиваш в затвора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    21 Яну 2023 22:02ч.

    "Когато аз станах кмет, нямаше един шадраван, нямаше паркове, той ще мине да ги изоре, нямаше метро, имаше няколко километра, да не мине да ги засипе, три лъча има? Да не говорим за Околовръстното" То и София я нямаше. Изобщо. Ти я основа, Баце! Веуик си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От „Промяната“ се отървахме лесно,

    21 Яну 2023 23:17ч.

    А от ГЕРБ кога ще се спасим ;

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никога

    22 Яну 2023 5:48ч.

    Не можеш да се оттървеш от себе си. ГЕРБ е същността на българина - тъп, необразован и простак, който минава за тарикат. Няма спасение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е, да да

    22 Яну 2023 10:00ч.

    друга си е образованяк от Харвард...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ако трябва да сме обективни

    22 Яну 2023 9:57ч.

    Боко преобрази България! Факт! Даже и да има нещо вярно в тъпите опорки, които упорито се повтарят, това е нищо в сравнение с постигнатото! Ако не беше преврата на радеф и американските мошеници, България щеше да е много, много по-добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А пък в СУ още търсят истината...

    22 Яну 2023 11:27ч.

    ГЕРБ-СДС имат пълната подкрепа на евроатлантическата общност. --- Ха-ха, смях на кутийки! Най-накрая ще излезе, че опитът за преврат беше постановка, чрез която ГЕРБ се направиха, че не са на власт. А пък всъщност са, ама не формално. Не бях аз!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дай друго

    22 Яну 2023 12:22ч.

    Опитът за преврат беше успешен! Второ: ако бяха още на власт щеше да е мааалко по-добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • половината е вярно

    22 Яну 2023 15:36ч.

    Превратът си беше преврат, но някой отвъд океана знаеше предварително за предстоящата СВО. ББ години наред мотаеше тези отвъд океана като селски тарикат, затова целите на окупаторите бяха осъществими само с безкрупулните ПППП. Затова и ни натресоха ПППП, които също знаеха предварително за СВО. След преврата, бб тотално се обърна на 180 градуса и през последната година само благодарение на него и на неговите безгръбначни депутати бяха възможни всички антибългарски решения, за което той и не крие: Македония, оръжия, ядрено гориво и т.н. Нито една от евроатлантическите партии нямаше намерение да прави правителство, защото се надяват, че обединени като евроатлантическо множиство в НС ще съберат по-малко негативи на предстоящия вот. Така че, последната година РР, ГЕРБ, ПП и ДБ играха заедно срещу нас, "без да казват на българите". За пълна радост на ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОТЪРВЕМ И ОТ ТЕБ И ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ, НАРЕЧЕНИ ГЕРБ И ДПС,

    22 Яну 2023 13:25ч.

    както и от търговците на оръжие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щеше да е по добре

    22 Яну 2023 13:26ч.

    само за тези от герб, защото щяха да останат на власт и да продължават кражбите както си знаят. За другите или същото, или по лошо. Така е, когато те управлява в същност прост, но тарикат мафиот, алчен за богатство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    22 Яну 2023 16:40ч.

    достъ бългъре си падът по Буци,штоту съ 24 каратъ европейци,както по културъ,обноски,ред,чистоатъ,бит,говорене нъ майчин езикъ и etc// достатъчну е да видити плочницити нъ bg ( тротоатити де),найлоновити пликчитъ по дърветътъ, жилишнитр им блокове,паркинзити и какво ли не други бъзикни и дъхъ ви ште секни отъ възхитъ. това чи бб ( Буци де ) е триъгълник,нъ тех, ръзбиръ сА. ни им прави впичътление: те Триъгълницити мекът,пъшкът и се борят съ майчиниъ език: триъгълницити викът >тъка или инъчи,ъкът,нукът, те съ честно казъно,повярвайте ми,ште се съглъсити съ мени,нъли рабиръти и какви ли не други параьити,които озвучавът кухитр им мидлъ/ та на триъгълници Триъгълникъ Буци е правилниъ Ъгъл

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бебо

    22 Яну 2023 17:13ч.

    Тоя гьонсурат не трябваше ли да е в затвора?Защо се изявяваше в някаква частна телевизия а сега все по смело по национални такива?Тоя наглец не разбра ли най сетне,че Историята му постави слаб2,че дразни с присъствието си целия народ и че вече е бита карта.Докога,Борисов?Иди си,полезен си само на смешниците около теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи