Бойко Борисов: Осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача България – РСМ

Бойко Борисов: Осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача България – РСМ

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

Съседите ни от Република Северна Македония не показват, че разбират европейските ценности, написа в профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов:

Респект към момчетата от националния отбор по футбол на България! Така се отстоява достойнството на нацията ни! Като българин и футболен фен осъждам категорично поругаването на българския химн в началото на мача България - РСМ. За съжаление, с подобни действия съседите ни от Република Северна Македония не показват, че разбират европейските ценности.

Напред, българи-юнаци

България победи Република Северна Македония с 1:0 в Скопие снощи. С успеха и трите точки българският тим изпревари домакините и завърши на второ място в групата след Грузия. Победата ще ни прати и в четвърта урна при тегленето на жребия за квалификациите за Евро 2024. Още преди началото на мача се усети напрежение по трибуните, като македонските фенове бурно освиркваха изпълнението на българския химн.

Източник: БТА

 

 

Коментари

  • тралала

    27 Sep 2022 9:15ч.

    Уви, комплексарщината е навсякъде. Аз навремето спрях да гледам волейбол, защото нашата публика освиркваше атаките на противниковия отбор, говорим за отбори като Куба, Бразилия, Италия, които тогава даваха тон във волейбола. Това, което тогава ме притесни беше, че и официалните лица заедно с президент и играчите от националния ни отбор благодариха на публиката за невъзпитанието и.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мимето

    27 Sep 2022 9:32ч.

    Така ще е, като се създават комисии за изясняване на историческите ни спорове с държава, с която няма как да имаме исторически спорове по простата причина, че до 1945 г. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, за да имаме спорове с нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • некои съображения

    27 Sep 2022 10:06ч.

    Много хубаво изказване на Медведев в тел. Въпреки че не е хубаво, на мен не ми харесва. Може пък хубавото да се подразбира, знам ли? Ей, не се научиха тия мужики коя е целта и къде е целта. Кво ходиш да се биеш за някакви счупени туули и керемидки, бе? То си е до манталитет, да ви кажа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • водка и сельодка

    27 Sep 2022 10:41ч.

    Някой ескалира в Украйна с цел да ти мине червените линии. Гледаш, чакаш, като ти мине червените линии - думваш Украйна. Еди си какво би ги направило страна в конфликта. Ама те са инициатора на конфликта от самото начало! Тва го отдавам на маскировка с цел завоалиране на истинските им планове за реакция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    27 Sep 2022 10:09ч.

    Нали твоята партия им даде зелена светлина при гласуването. Всякакви приказки сега са смешни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Sep 2022 11:10ч.

    Късно е либе (Бойко) за китка! Вече им клекнахте на сърбоманите, под диктовката на "партньорите" от Брюксел и Вашингтон! Сега не ни остава нищо друго освен да се "наслаждаваме" все на такива "приятелски" жестове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавният химн е едно от най-фалшивите човешки творения. Музикалният лад - мажорен, тържествен. Текстът - пълен с патетични символи. Химните градят утопия. В нейния ирационален свят живеят горди, независими, хора, почитащи славни традиции.

    27 Sep 2022 11:22ч.

    Утопията инжектира у поданика спасителна доза гордост, че е част от великото племе, което химнът възпява. "Земя обетована, земя славна! Ти си едничкото хранилище на живот и радост!" - това е преобладаващият рефрен. Около него може да бълбука какво ли не, например:

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    27 Sep 2022 11:23ч.

    "О колко е красива Мбамва! Виждам как в нея се оглежда клонесто акажу, в чиято сянка се пощи мъдрото шимпанзе Яунде". А най-хубавото на нашия химн е, че всички куплети са на български и няма нито един на турски. Иначе на клетата ни родина много ще отива за химн детска песничка "Зайченцето бяло цял ден си играло".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    27 Sep 2022 11:47ч.

    Гвардейският духов оркестър, хорът на военните чиновници и отборът по художествена гимнастика ви канят на концерт-спектакъл "Вятър от химни". Ще бъдат изпълнени 49 химни на страни от всички континенти. Елате, вижте, чуйте и ги освиркайте! 2 окт. от 19 ч., стадион "Академик". Зрители в трезво състояние няма да бъдат допускани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    27 Sep 2022 12:15ч.

    Баце, сваляй по-бърже украинското знаме и издигай руското .Следи внимателно информацията от Банкова, да не застигне внезапно и Банкя! Америка и Европа, вече изпускат свободен газ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Борисов: Осъждам

    27 Sep 2022 12:19ч.

    Тоя сам се осъжда вече. Пусна македонците да си развяват омразата наляво на дясно, сега бил осъждал. Ето ги последиците от действията на борисов.И да осъжда и да не осъжда все тая. На власт няма да се върне каквото и да го лъжат социологическите агенции. Да е осъждал когато и каквото трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    27 Sep 2022 12:23ч.

    Кой изобщо те пита, какво осъждаш и какво не! Отивай в затвора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Игрите на дявола

    27 Sep 2022 12:38ч.

    Това е твой личен принос, "заслуга"! Предаде българския интерес за да се реанимираш политически, да станеш отново лично интересен и полезен на истинските си господари, които са се видели в чудо от негодниците, които пращат в България. Зорлем пак за теб се стиха! От отчаяние и безизходица! Пий сега горчивата чаша! До дъно! Наздраве!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дъвка за лукави политици, прахоляк за народа

    27 Sep 2022 15:09ч.

    РСМ е балканската украйна,анти-България,барутен погреб- на краварите,на острова,техните проксита. Бг-самосъзнание там е удушено завинаги. Ние нямаме нищо за макетата при собствената ни слабост!? По-скоро суверенни политики спрямо бесарабски,волжки,одески българи...,, поне като генет.банка,подобно беломортракийските и малоазийските навремето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пендеровски

    27 Sep 2022 18:34ч.

    Нема да има бугаризация у РСМ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи