Бойко Борисов е на разпит за "Барселонагейт" и за твърденията за злоупотреба с власт, депутати от ГЕРБ се събраха, за да го подкрепят

Бойко Борисов е на разпит за "Барселонагейт" и за твърденията за злоупотреба с власт, депутати от ГЕРБ се събраха, за да го подкрепят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна в Софийската градска прокуратура (СГП) на ул. "Черковна", за да бъде разпитан по делото, известно като "Барселонагейт" и за твърденията срещу него за злоупотреба с власт.  Той влезе с автомобил на НСО в паркинга на сградата, без да се спира за коментар пред очакващите го журналисти, съобщава БТА. 

Пред сградата на СГП се бяха събрали членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и народни представители от парламентарната група на ГЕРБ‐СДС.

 

В един и същи ден и час Бойко Борисов е викан на разпит на две места. Това са опити да се осуети правосъдната реформа, такава каквато в момента се обсъжда и конституционните промени, които се обсъждат, и е опит да се осуети съставянето на кабинет, заяви Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ. Според него присъствието на членове на партията пред сградата на прокуратурата е символична подкрепа за техния лидер и изразява желание реформата в съдебната власт да продължи.

По думите на другия заместник-председател на партията Томислав Дончев от ГЕРБ ще продължат да изразяват подкрепата си за своя лидер по всякакъв начин.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Той влезе с автомобил на НСО...

    25 Май 2023 13:30ч.

    И тоя ли бе?!?! Като какъв? Няма ли да видим списък кого, аджеба, охранява тая служба?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моите имена

    25 Май 2023 14:33ч.

    Е, как кого!? Всички мутри на държавна, тоест - американска - хранилка. "Българското" НСО очевидно е звено към вездесъщия отдел по вътрешна сигурност в американското правителство. Друго правдиво обяснение просто няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво прави тоя тулуп в автомобил на НСО?

    25 Май 2023 16:35ч.

    Ама той защо още се разхожда насам, натам а не е в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На много подходящо място е ликът Борисов

    25 Май 2023 13:38ч.

    На снимката на БТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    25 Май 2023 13:40ч.

    Али Баба и 40 разбойника. ШАЙКА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обективен

    25 Май 2023 13:42ч.

    Всичко е кьор фишек. Докато не видя толупа с пранги на път към бесилото, всичко е пунта мара за откланяне на вниманието. Аз да питам, а кунчев кога ще го бесят, съдят, разследват? Или като човек на СЗО е недостижим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Толкова сте жалки и смешни

    25 Май 2023 13:45ч.

    И защо мислите че някой се връзва на това. Поредния прах в очите. Разходка на баш мутрата до следствието, шайката крадци го подкрепят защото иначе изгарят и те. Ама спокойно бе. Тюинсъд и следствие всичко е ваше, на мафията. Какво разиграватд театри пред хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИКОЛАЙ РИЗОВ ЦЯЛОТО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО СЪЩЕСТВО НА БАНКЯТА ПРОТЕСТИРАШЕ ПРОТИВ КРАЖБИТЕ, НО ТОЙ НЕ МОЖЕШЕ ДА НЕ КРАДЕ!

    25 Май 2023 13:47ч.

    "КРАДЕШЕ НА ПОРАЗИЯ БАНКЯНСКАТА МУТРА- И ХИЧ НЕ МУ ДРЕМЕШЕ! "Домакинът на дом №2 на Старгородското обществено подпомагане бе стеснителен изпечен крадец. Цялото му същество протестираше против кражбите, но той не можеше да не краде. Крадеше и се срамуваше. Крадеше постоянно, постоянно се срамуваше и поради това неговите гладко избръснати бузички винаги пламенееха от руменината на смущението, срама, стеснителността и неловкостта.“ („Дванадесетте стола“ – Иля Илф, Евгений Петров) Крадеше и никак не се срамуваше Банкянската нагла и безпросветна Мутра! Остап Бендер – „Той обичаше и страдаше – обичаше парите и страдаше от тяхната липса.“ Той не можеше да не краде! Крадеше постоянно и неговите свински бузи никога и в най-малката степен не усещаха руменината на смущението, срама, стеснителността и неловкостта! И никак не му дремеше от Наказателния кодекс- щото Главният прокурор беше негов човек! И цялата – назначена лично от него – мръсна, воняща и крадлива гербаджийска камарила! „Вие сте прости и аз съм прост, затова се разбираме!“ (Бойко Борисов) Остап Бендер: „Животът, уважаеми госпожи и господа съдебни заседатели, е проста работа, но не е за прости хора.“ Какво ново: тия дни Банкянската нагла и безпросветна, брутална, подла, бъзлива, коварна, до самоунижение правоверна на евроатлантиците и крадлива Мутра се съеши, спогоди и сгоди с Неговите "отрицатели" и "отстранители" ПП-ДБ: за да продължава да краде необезпокояван- и най-паче за да получи индулгенция от евроатлантическите си господари - за безбройните си, крещящи до небето за възмездие, престъпления! Дано Неговият човек, Главният прокурор, Го запука най-сетне- с цялата строгост на Закона- и то не от морални подбуди, а заради лично отмъщение! И мафиотските кланове да извадят на показ престъпните си схеми- и да се изпотрепят взаимно! Докато "гражданското общество" у нас спи непробуден, сладък и дълбок тридесет и кусур-годишен сън! Все по-добре от нищото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    25 Май 2023 14:05ч.

    Пореден цирк(не искам да обидя изкуството), или по-правилно футболна агитка, която ръкопляска и скандира името на любимеца си! Хора, които вярват в невинноста на идола си, облечени с подходяща тениска. Щеше да бъде смешно, но е по-скоро тъжно и неуместно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    25 Май 2023 14:12ч.

    Не се хабете да коментирате, както Борисов, така и Зарков. Всичко е 'мижи да те лаже"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    25 Май 2023 14:14ч.

    Дежавю̀ (на френски: déjà-vu – буквално вече видяно). Този филм вече сме го гледали през 2014 г. от Цаци на Шиши Пеевски и Мутрата от Банкя. Цацаров: “Разбира се, че (Борисов) е важна фигура (по това дело за “Авиоотряд 28”). Работи се по линия на това не само кой е нарушавал действащите регламенти, но и кой е изисквал такова нарушение (да се извършат полетите). За да използваш такси и да не го платиш, първо трябва да го поръчаш. То няма да дойде само”, коментира още Цацаров. Той не уточни обаче кога може да се очаква ново развитие около делото за “Авиоотряд 28”. “Няма да е около изборите. Може и да е след тях. Дайте да си вършим нормално работата”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    25 Май 2023 14:21ч.

    как се подкрепят единни като юмрук днес е борисов утре са те икон групировка герб 12 години да видим какво ще излезе от тази седенка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хиеновото куче

    25 Май 2023 14:30ч.

    Инстинкт, рефлекс и действие на ГЛУТНИЦА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро - най-простия и най-тъп американски агент в България

    25 Май 2023 14:49ч.

    Удри, Гешев, удри! Не жали нито банкянските прости мутри, нито вносните прости радеви мутри! Удри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Припомняне

    25 Май 2023 14:54ч.

    Трябва да подкрепи вторият мандат на ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    25 Май 2023 15:00ч.

    Те и прокурорите си късаха ризите в защита на каскета, пък после му поискаха главата. Надявам се и с баце да стане същото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    25 Май 2023 15:07ч.

    Аз пък питам министър ана здравеопазването в правителството на ПП,онази кака Асена Сербезова-бившата шефка на Агенцията за лекарства,където ходеше във всички студиа да се оплаква от Герб как я набедили,за изказването и че няма важни лекарства по време на този Идиотският КОВИД-19 и завели дело срещу нея.ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СТАНА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПОДПИСА СЪС СЗО ,ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ЗДРАВНАТА КРИЗА ОТ СЗО ЗА БЪДЕЩИ ПАНДЕМИИ БЕЗ ОДОБРЕНИЕТО НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И В РАЗРЕЗ С БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ,НЕЯ КОГА ЩЕ Я ПРИВИКАТ И ПОДВЕДАТ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПНОТО СИ ДЕЙСТВИЕ СПРЯМО СУВЕРЕНИТЕТА И СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ.КОГА,КОГА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато имаме

    25 Май 2023 15:45ч.

    суверенна власт. Иначе, както е писал човекът в 11.54, ще се "припомня" какво трябва да се свърши, ако е нужно и с остен южно на двете задни полукълба, както в случая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Момчето, което говори със следсвтието

    25 Май 2023 15:07ч.

    Има два варианта - или баце ще го скопят отвънка, или ще го скопим отвътре. Вторият вариант е по-добър за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    25 Май 2023 15:16ч.

    В момента изпират БОКО, като гаранция, че ще го оставят намира, след което с ПП/ДБ ще унищожат държавата буквално!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • :-(

    25 Май 2023 15:16ч.

    Истината е, че прокуратурата имат вече свидетел, който е дал безспорни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БИВОЛарче

    25 Май 2023 15:42ч.

    Биволъ пусна този пост на стената си във Фейсбук: Татко Йовчев вече си призна. Зетят докога ще се куми!? #БарселонаГейт Очевидно се визира под „татко Йовчев“ – Георги Йовчев – баща на обитателката на “Къщата в Барселона” Борислава Йовчева. Да се готви скоро и Васил Божков- ЧЕРЕПА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    25 Май 2023 15:47ч.

    Жалка гледка. И защо всичкш ПОДКРЕПИТЕЛИ СА ТОЛКОВА ДЕБЕЛИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анализатор

    25 Май 2023 15:54ч.

    Следствие,прокуратура,съд,затвор за 4-ри пет петилетки,тога народа ще повярва,че има закони и справедливост.Другото е зейналите уста на защитниците на индивидите,"смукали" от здравето на кроткият ни и прост народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джак

    25 Май 2023 16:03ч.

    Защо не виждам умните и красивите да се събират и да скандират "Мутри вън"? Или вчерашните мутри днес са им коалиционни партньори и вече са пухкави и бели? ********Промяната приключи, да живее подмяната!********

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    25 Май 2023 16:13ч.

    " Деян Николов с унищожителна декларация срещу колониалните марионетки"-https://www.youtube.com/watch?v=nnPr56CXNKY

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Барселонският татко

    25 Май 2023 16:20ч.

    Стоян Михайловски: Във царството на тиквите кратуната е цар

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи