Бойко Борисов: Ако Радев даде на ДБ третия мандат, има голям шанс да се направи правителство

Бойко Борисов: Ако Радев даде на ДБ третия мандат, има голям шанс да се направи правителство

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Помните ли как ни плашеха, че това, че помагаме на Украйна ще ни въведе във война? Целият демократичен свят го прави. Ние не сме единствените, дори късно се включихме. Считам, че вторият мандат няма да бъде изпълнен, защото "Продължаваме промяната" изпаднаха в изолация. Оптимист съм, че третият мандат, при правилен избор от страна на президента, особено ако е в посока "Да, България", ще има голям шанс да се направи правителство. Да, трудно ще е, но ако се направи програмно правителство има шанс. Това заяви лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов пред журналисти в Монтана.

Предстои ни много трудна година на всички населени места. Изобщо не сме минали най-трудното. Не трябва да се допусне това, което стана в градовете и общините това, което ПП направиха с държавата, предупреди бившият премиер.

"Искам да ви кажа какво направиха депутатите. Те се справиха тази седмица с много предизвикателства. Само, когато ГЕРБ лидира в парламента, имаме 16 закона, на първо четене 26 закона. За същото време с ясно мнозинство по време на правителството на ПП бяха приети 3 закона и четири верификации. Пречеше им международното положение, метеори, комети и най-вече младежите на ГЕРБ.

Депутатите свършиха добра работа. В същото време правят впечатление огромните евроаталантчиески мнозинства. Всяко гласуване между 158 и над 170 гласа, като се има предвид, че има болни и командировани. Това са огромни мнозинства.

"От партия ГЕРБ настояваме руската федерация да спре да изнудва и заплашва българския гражданин Христо Грозев. Той е изключителен журналист и бих казал - наш приятел. Още днес информирахме ЕНП за това, което грози като заплаха. Защото вече станаха много случаите на репресирани руснаци. Както вчера един се депресирал тежко и скочил от прозореца", добави той.

Бойко Борисов обяви, че в петък са успели да направят нещо изключително важно за IT сектора.

"Това са така наречените промени в закона за трудовата миграция и трудовата мобилност. Компаниите, които имат потенциал за бърз растеж, развиване на продукти и услуги с висока добавена стойност, да имат по-бърз достъп до таланти и висококвалифицирани кадри от трети страни. Това е важно, защото дава възможност да оберем висококвалифицираните работници и от мигрантите, и от трети страни, и от Балканите. И то не само за IT сектора", уточни лидерът на ГЕРБ.

 

 

Източници: "24 часа", epicenter.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Схемата

    27 Дек 2022 18:40ч.

    Това долно човече не се отказа от отвратителния си маниер да изисква, да предписва. Своите ги командори безпардонно, грубо, брутално, унизително, показно, а пред останалите хитрее, но пак не успява да маскира повелителния си тон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На два ката на БГ народа

    27 Дек 2022 18:54ч.

    Ама той си го заслужава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    27 Дек 2022 18:56ч.

    Абсолютно верно! Отново надига глава, агресивен, прост и безпардонен. Рядък безсрамник, демагог и лицемер!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Долу прокопито

    27 Дек 2022 19:13ч.

    По-добре избори, от колкото с Бойкикев, Гнома, зелените либерасти и цялата Прокопиева сволач!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    27 Дек 2022 20:33ч.

    Лошото е, че на следващите избори ГЕРБ ще обере всички цигански гласове. Партията има богат опит в това отношение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    28 Дек 2022 0:03ч.

    Коалицията на войната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ма вие вестници не четете ли? Авно новата Украинска"посланничка" вече е захапала чепа му, болката е нетърпима и реакциите -, макар и неадекватни - разбираеми!

    28 Дек 2022 3:54ч.

    Нещо яко боде БатеБойко, варианта на Ахмет Доган да дърпа конците из зад сцената - не върви! Трябват отчети на Козяк, а пусто нищо полезно за Козяк не може да мине през НС...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Здравко

    28 Дек 2022 12:39ч.

    Какво става с нашто Баце, бе? Не мога да го позная! За да си осигури спокойствие прави пируети като Мая Плисецкая, ама да внимава да не се сецне, че лошо. Накрая ще го гони народът с тояга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    27 Дек 2022 19:27ч.

    Боко Мутрата от СИК е и притеснен, и активиран едновременно - притеснява се за "трудовите си спестявания"; една част потънаха в Ливан след тежката банкова криза. Другата част е под опеката на чичо САМ. Май са МУ останали само пачките и кюлчетата от злато в чекмеджето, снимано от Мата Хари?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Дек 2022 20:00ч.

    Всеки път, като го чуя тоя банкянски "гений" все си мисля, че е стигнал дъното и няма на къде по-долу да падне, но той все ме изненадва и показва, че може морала му да пада все по-надолу и така до безкрайност!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хорхе

    27 Дек 2022 20:09ч.

    Стига си дрънкъл (помощи)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя

    27 Дек 2022 20:40ч.

    Пък отново взе да ръси мозък. Поспри се бе, Тиквун, смири се. Не ти прилича бе бате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този се превърна в НАЙ-вредният политик за България

    27 Дек 2022 21:33ч.

    Избори, колкото по-бързо, толкова по-добре за България! Този се превърна в НАЙ-вредният политик за България, особено от тази година, по-вреден дори и от кирчо. Пари се печелят, предид на финансовите загуби предизвикани от "красивите и умните". Но, щетите, които този нанася на България, заедно обсебените депутати от ГЕРБ в това и последното НС са поразителни. Неговите евроатлантически ценности предизвикват само погнуса. Като се почне с падането на ветото над РСМакедония, което ГЕРБ внесе през нощта преди гласуването в НС и се стигне до оръжията за Украйна. Само фактът, че всички "eвроатлантически" предложения, внесени в това и последното НС, се гласуват с две ръце и веднага от ДПС, говори достатъчно показателно за вредите, които този и неговата трупа нанасят на България. Без ГЕРБ тези безобразия нямаше да могат да минат в НС. Дори кирчо се стъписа и не посмя да внесе "френското" предложение за падане на ветото. ПППП и ДБ бледнеят пред него и депутатите му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексий Слав

    27 Дек 2022 22:51ч.

    Бойко, аз много разчитах на теб, че ти ще си умиротворителя и баланса, но и ти излезе ДеБил .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов пич, не тласкаш ли народа и държавата срещу ОЦЕЛЯВАНЕТО ни, като такива!

    28 Дек 2022 12:55ч.

    Не знаем какви зависимости има този човек, но е очеизвадно, че има такива зависимости. Иначе за 12 години нямаше НАСЕЛЕНИЕТО на България да намалее с 800 000 души, данни от НСИ. Нямаше да "утрепе" енергийната сигурност на България. Нямаше да заличава и ограничава още повече суверенитета с искане за заличаване на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ. Нямаше да прави от България враг на Русия, без чиято помощ нямаше да има Освобождение на целите БАЛКАНИ. Нямаше да се забърква в непонятни за него канони на ПРАВОСЛАВИЕТО обръщайке се срещу родната си БПЦ. ............. За един политически лидер е НЕМОРАЛНО да поставя личното над интересите на нацията и обществото! Толкова г-н Борисов пич, замисли се дали НЕ ВРЕДИШ на народа си с антибългарските "десни точки" и воплите за ДБ и прочие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи