Борисов: Забравете за лидерската среща. Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито дума за управленската програма

Борисов: Забравете за лидерската среща. Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито дума за управленската програма

"Трябва да забравим тази лидерска среща, тя не произведе нищо, освен нова разделителна линия. Защото се издигна кандидат за кмет." Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред медиите в парламента лидерската среща между ПП - ДБ и ГЕРБ - СДС вчера следобед.

Разбрахме се, че ще се срещаме във вторник да се разбираме, обобщи с ирония Борисов.

"Асен Василев дойде, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тема по управленска програма, нито тема свързана с Украйна, нито с наводненията. Нищо от това, което обществото чака", продължи Борисов.

"Не им коментирам кандидата за кмет. Казват, че имаме десет зам.-министри. Да ги уволнят, ако искат. Шефът на НАП ли е на Борисов? Шефът на БЕХ ли е на Борисов?

От нас, доколкото разбрах, се иска само да натискаме копчето.

Лидерските срещи са лидерски, когато се събират по 10 - 15 човека вътре, става говорилня", продължи Борисов.

"Категорично осъждам поведението на "Възраждане", свързано с агаресията, инакомислещите, провокациите и езика на омразата. Темата ГЕРБ "Възраждане" не съществува", добави той.

"Тези, които ги подкрепят са български граждани. Ние сме против това, което се случва, особено агресията. Има достатъчно текстове по наказателните кодекси. Вярно, че те гледат от това, което правеха протестиращите преди - хвърляха яйца, свински уши, домати... ", каза лидерът на ГЕРБ. Той подчерта, че най-овластеният човек в държавата е премиерът.

 

Коментари

  • здсд

    28 Юни 2023 12:29ч.

    Боко какво се оплаква? След като от посолствоТО са го хванали за топките и не смее да гъкне, то по-добре е да закрива партията си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Г-н Борисов разкрийте държат ли Ви като заложник от Външно?!?

    28 Юни 2023 12:34ч.

    Ако сте заложник, защо не разкриете пред българския народ, който поддържа държавата България - с какво Ви държат, защото г-н Борисов както се казва: ножът е опрял до кокъла, за българската държава, за българската нация! ЗАЩО ДА ГИ ЗАГУБИМ, срещу каква "жертва" или може би народа да се "саможертва", но в името на каква кауза, в името на какво?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сексуалната патология е психично разстройство, включена в Международния списък на болестите МКБ!

    28 Юни 2023 12:42ч.

    И колкото и да се опитват да я "извадят" юридически от МКБ, медицински никога няма да успеят. Надяваме се с делата си - всички човешки индивиди извън нормалната природна сексуалност (между биологични мъжки и женски индивиди), все повече да САМОРАЗКРИЯТ ПСИХИЧНИТЕ си РАЗСТРОЙСТВА и проблеми, говорейки небивалици и вършейки недомисленици. .............. п.с. Масажистката пишман дипломат намачква и оплита без проблем "психичните разстройства".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    28 Юни 2023 12:50ч.

    Невероятно е как след толкова години на кражби от страна на ГЕРБ, после протести и множество избори, отново гледаме и слушаме малоу...ника Борисов да е фактор в държавата и да дава акъли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боги

    28 Юни 2023 13:11ч.

    Да, така е, и аз съм отвратен. Но докато народът не се разбуди съвсем и не гласува за Възраждане, все подобни свински зурли ще подреждат кочината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Танас

    28 Юни 2023 13:07ч.

    Тя украинката мъж иска. За какво й е Кокорчо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    28 Юни 2023 13:13ч.

    За гумено пате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    28 Юни 2023 13:16ч.

    Този да не се оплаква, загщото той е виновен за всичко случващо се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    28 Юни 2023 13:25ч.

    Аз мисля, че приказките как не се разбират, са театро за пред избирателите им. Със сигурност са намерили начин да си поделят баницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • очевидно

    28 Юни 2023 14:53ч.

    От думите и поведението на ББ блика тъга, депресия и отчаяние. Той е недоволен от положението, в което се намира и от самолет личи, че това му се налага със сила от някое посолство. Единственото, което му е разрешено, е да крещи вътрешно и да изпълнява заповеди. Това и прави. Ще има и истамбулска конвенция и промяна в конституцията (или направо заличаване) и набутване на България във войната. Не виждате ли, че гледа и се държи като питбул с намордник. Иска да ги заръфа за гърлата, но не може. Просто изпълнява заповеди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    28 Юни 2023 15:11ч.

    Този от Банкя,няма равен на себе си по лицемерие,арогантност и т.н.Преди десетина дни,излез с някакъв медал от украинско посолство за заслуги към "братска" Украйна,то бяха снимки,репортажи,Асен пил кафе в същият смиярник,това се чу на другия край на България.Докато Киро гони руснаците от държавата ни пъчейки се пред едно чуждестранно издание,Борисов намигва на Коста,че е с него борбата му с ДАНС,а Киро заклеймява всичко руско у нас.ПП потъва, както потъна "Титаник"навремето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сглобен

    28 Юни 2023 15:40ч.

    БайХай, ти поне си интуитивен хитрец - хвърляй кърпата и да се приключ(ва тази грозна мъка. Нямате никакъв шанс да се разберете! Дори от посолството да ви напишат някакъв документ, който йезуитски бъде кръстен по някакъв извъртян начин, а не коалиционно споразумение, нищо няма да се получи. Аз дадох в аванс максимум два вторника, в които ще се съберете и няма да решите нищо. Оттам-нататък няма да си видите очите и всеки ще си преследва интереса с всички възможни средства. И така ... до пълния крах! Събитията ме опровергаха - крахът е дошъл още ден след вземането на решението за "лидерски" и "елитни" срещи на СГЛОБКАТА. Ха ха! Колко трябва да ти е дефектна главата, че да ти дойде подобна дума в тази ситуация?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян от Пловдив.

    28 Юни 2023 16:16ч.

    Дано това правителство падне . Щото в Пловдив до Новотела видях присъствие на чужди натовски войски , дори по нашивките на единия войник видях , че е поляк . Нещата взеха да стават зле

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В Новотела

    28 Юни 2023 16:30ч.

    Всяко лято отсядат такива.. Можеш да се ориентираш по джиповете на Военна полиция, които ги охраняват.. Не е от вчера..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просто разсъждавам

    28 Юни 2023 16:31ч.

    Бойко, просто разсъждавам, какво ще се случи ако постъпиш като човек на честта и свалиш това несъстоятелно правителство. Не се ли срамуваш от избирателите си - всички знаят защо крепиш правителството. Не се ли срамуваш от собствената си партия - те също знаят, как ги гледаш в очите. Щели да те включат в някакъв списък. Ами тези които ги включиха нещо страшно случи ли им се . Питай ги . Ясно е , че законът Магнитски няма действие извън САЩ, от какво се страхуваш и без това всички знаят. Няма по страшно нещо от срама и позора. Това тежи до живот, а и след това. Нали вярваш в бог , не си слагай този грях , защото по добре от нас знаеш , че това правителство ще докара големи беди за България. Свали правителството и ще ти олекне на душата.!И моля не пипайте конституцията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Купчинка

    28 Юни 2023 18:26ч.

    Много искрен, човешки и правдив текст! Респект, колега! Бойко няма да предприеме нищо. Причината е проста - Бойко е безсрамник, нагъл лъжец и човек, който е затънал в такива лайна, че пътьом се е наложило оперативно отстраняване на честта, защото честта в един момент е попаднала в състояние на пълен резонанс с тленния приемник и е имало реална заплаха от имплозия. Повтарям, не експлозия от срам, а имплозия от вътрешен разпад на личността. Сега сме в положение, че вече дори неговите трубадури знаят без колебание, че всички "слухове" за него са самата МАЛКА и СКРОМНА ИСТИНА. Това, което документирано достигна до нас, е просто една невинна част от действителното състояние на нещата! Действителният размер на кражбите, своеволията и безчинствата ще остане скрит в по-голямата си част и завинаги. Причината е пределно проста - в една строго йерархична, авторитарна, вертикална структура от мафиотски тип, пълната картина може да се сглоби само и единствено на самия връх и то само при условие, че субектът има вкус и необходимост към пълна отчетност и подробно лично счетоводство. Нашият случай не е такъв - субектът не е имал ни интелектуален, ни организационен ресурс за подобна отчетност, което на практика е щяло да доведе необходимост от назначаване на конселиери и личен счетоводител. Типажът не се връзва с такива постове. Всичко е било - както дойде, взел Киро. Купчините безразборно захвърлени пачки и кюлчета го доказват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    29 Юни 2023 0:49ч.

    мутрата "будa" и глутницата хиени около него вече получиха това, за което дойдоха да ни "спасяват" - 14,5 млрд. лв и ПП вече не са им необходими...занапред ще имат финансов ресурс за всичко: за крадене /пардон, за "усвояване"/, за закупуване на депутати и на партийни лидери, за заплащане на проституиращите журналя, на "социолози", на политолози, "на "независими" съдии, за подслушвания, за "комански" свидетели, че дори и за наемни убийци...а наивните българи ще пият отново по една студена вода / но по вече увеличените цени на ВИК/...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Забрави

    29 Юни 2023 1:54ч.

    Борисов, забрави за всякакво равнопоставено отношение от страна на ПП дб. Ти вече си им в краката. Така е когато забравиш за достойнство и морал. Сърбай супата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Информация

    29 Юни 2023 7:37ч.

    какво правят педофилите през това време в НЙ: https://www.breitbart.com/social-justice/2023/06/25/watch-were-coming-your-children-nyc-drag-marchers-chant-ominous-message-pride-event/ "Идваме за децата ви!!" Тази информация защо не се вижда в българоезичния нет???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БОКОНОН

    29 Юни 2023 12:25ч.

    МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ ДА НЕ БИЧ ДА СЕ Е ПРЕМЕСТИЛ НА УЛИЦА»БОРЯНА»29?????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Информация

    30 Юни 2023 3:27ч.

    В Англия на държавно ниво в училището е заложена подготовката на порноактриси и порноактьори още от най-ранна възраст: https://www.dailymail.co.uk/news/article-12189041/Twelve-year-olds-taught-anal-sex-school-nine-year-olds-told-masturbate.html ---------------- прочетете, за да разберете как се обучават на анален секс 12-годишните момичета. Зер, "ранно пиле, рано пее".- --------- Боже, пази България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи