Борисов за протестиращите: Те сеят омраза, а ние - работни места

Борисов за протестиращите: Те сеят омраза, а ние - работни места
Те сеят омраза, а ние - работни места! Така премиерът Бойко Борисов коментира протестите и протестиращите по време на инспекцията си в Бургаско. Премиерът отново подкара джипа си. "Злобата им много ни помага на нас. Власт на всяка цена - агресивни. Аз минавам от завод на завод. Ние ще останем с работата си", каза премиерът Борисов. Той направи и следното интересно умозаключение: "В ГЕРБ сме виж колко жени, само жени. Дето се вика - тук-таме мъж, ама и той жена", изтъкна министър-председателят на кмета на Бургас Димитър Николов, след което вметна, че такава била модата.

 

"Дал съм задача да се построят още 3 язовира, ние ще останем в направеното", подчерта премиерът Бойко Борисов.  Той коментира и безводието в Бургаско.

 


„Да се молим да вали, защото само в София валеше, а тук няма капка дъжд. Трябва да построим поне още 3 язовира и такава задача съм дал, защото засушаването ще е дълго – с години наред, ако така върви“, посочи Борисов. 

 

 



„Само показваме направеното. Не искаме да ни запомнят с лошо. Ние ще останем в направеното. Злобата им много не помага на хората. Те са агресивни. Искат власт на всяка цена, но какво ще стане после. Сега много добре работят мерките. Минавам завод след завод“, каза още премиерът. Тези, които си правят тънки сметки, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, коментира политическата ситуация премиерът. 


„В момента се работи по 33 км от Айтоския проход. Тук ще минава повече трафик от Ришкия проход. Това, което обещахме, всичко ще се изпълни. Тази седмица започваме последния мост по АМ „Тракия“, за да може хората по АМ „Тракия“ направо до Слънчев бряг да стигнат“, продължи той. 


„Докато другите само се заяждат и сеят омраза, ние – само работа и показваме какво правим. Тези, които сега много подскачат колко успешни щели да бъдат един ден, това го слушам за трети път вече. Преди избори никога няма как и после леко леко се примъкнат. ГЕРБ е партия, която като обещае нещо, го изпълнява. Имаме достатъчно партньори. Да не си правят сметка за коалиции. Ние на конгрес сме решили с ДПС и БСП да не правим коалиции. Тези, които си правят тънки сметки, няма да им споменавам имената, за да не им се вдигат акциите, могат да бъдат с ГЕРБ само в опозиция, а те за това работят. Ние управляваме и то с отговорност и показваме всеки ден направеното и не им обръщаме внимание. Нека сеят омраза, ние сеем работни места“, каза още Борисов.

 

"Трудно е, но трябва да го направим. С боичка не става", коментира ремонт на пътен участък Борисов.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • Отвратен

    26 Sep 2020 13:38ч.

    Писна ни от хвалипръцкото Борисов....ние, ние, аман!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б@Й ХОЙ

    26 Sep 2020 13:39ч.

    Ало, "сготвения", колко язовира сте построили, та "ОЩЕ ТРИ" трябвало? При Живков БЕЗ ЕВРОСРЕДСТВА са построени над ТРИСТА ,а вашите ако построите ОЩЕ ТРИ , ще станат... ТРИ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б@Й ХОЙ

    26 Sep 2020 13:40ч.

    Между другото завода чия собственост е ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боклука си е Боклук

    26 Sep 2020 13:41ч.

    Аз....ние....аз.....ние.....аз.....ние.....аз.....ние (да се разбира ГРОБ).....и така до края на света.Убийте крадливото говедо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами ако се върнат емигрантите?

    26 Sep 2020 13:45ч.

    Хипотетично,не че ще се върнем.....да не сме луди в мутроландия да се върнем.Как ще е статистиката с безработицата? А.....?Хвали пръдльо Борисов тиквеник?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Sep 2020 14:00ч.

    стига с празните приказки оставка и нови избори и нова коалиция с цветанов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шофьора хвърля семената през прозореца на джипката

    26 Sep 2020 14:09ч.

    И къде ги посяхте тия работни места, че да идем да си наберем?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б@Й ХОЙ

    26 Sep 2020 14:10ч.

    "ОЩЕ ТРИ" вика ! Альоу : "Оценката, че водата в България е малко, води до стратегическото решение в периода 1950 - 1985 година в страната да бъдат построени 216 големи и над 2000 малки язовира. Тяхната вода се ползва за поливане, водоснабдяване и производство на електроенергия."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мильо Лудия

    26 Sep 2020 14:11ч.

    Просто лицето има инсталирана само една програма и това е. когато падне от власт имам чувството, че ще откачи и ще продължи да обикаля магистралите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А ти какво работиш, освен да си развяваш задника по ниви и шосета?

    26 Sep 2020 14:12ч.

    Та нали това ви е работата! Тоя говори за направеното, все едно е някакъв инзвънреден труд, който те полагат неуморно, почти като на каторга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • инфо

    26 Sep 2020 14:18ч.

    Ооо, когато стане дума за язовири, Тиквуня да кани и партизанската внучка за подкрепа. :) === "В ГЕРБ сме виж колко жени, само жени. Дето се вика - тук-таме мъж, ама и той жена", изтъкна министър-председателят на кмета на Бургас Димитър Николов, след което вметна, че такава била модата. :))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • осминогче

    26 Sep 2020 14:44ч.

    Вижте оплодителят на България. Като пустинна двугърба камила, България е бременна от семето му 12-та година. Настъпва 12-я час на родилните й мъки, водите й изтекоха вече, и започнаха да се подават пипалцата на десетки малки осмоноги камилчета, от които ще израснат десетки големи камили-октоподи, също като татко си - вожда на Секвоя и кръстник на всички кръстници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Битката с простака

    26 Sep 2020 15:02ч.

    е неравна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    26 Sep 2020 15:05ч.

    Господин премиер, вие ненормален ли сте, че приказвате на ангро?!? Къде са ви хилядите заводи, споменати по-преди от вас,то вече заводи не останаха след разсипията ваша и на предишните! И докога смятате да се разкарвате с джипката? Това ли трябва да върши един министър-председател?!? Не сме ви назначавали за шофьор, а за Премиер1 И ви плащаме за премиер, а не за шофьор! Върнете се на работа именно на работното си място, в Министерския съвет, защото сега вие не работите, а сте се отклонил незаконно от задълженията си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гергана Спасова

    26 Sep 2020 15:13ч.

    Работни места за полуграмотни хора в администрацията и за биячи в полицията. За да има кой да гласува за тази ялова партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    26 Sep 2020 15:13ч.

    че е глупав и главата не го слуша е едно на ръка,главният ? е другаде другаре

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б@Й ХОЙ

    26 Sep 2020 15:26ч.

    Прав си! Главният въпрос е : НЕ ПИТАЙ ЗАЩО ПРЕМИЕРЪТ НИ Е ПРОСТ (Аз съм прост/б.б.) , А ЗАЩО ЕДИН ПРОСТАК НИ Е ПРЕМИЕР !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Забелязвате ли думите?

    26 Sep 2020 16:33ч.

    "Те сеят омраза".......това не е ли репликата на Хелеборуса? Значи е приел да работи за ПР на премиера, или вече е в неговия предизборен щаб?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, айде!

    26 Sep 2020 16:47ч.

    Глупаво но за това пък арогантно сиво искърско говедо. Не 3 дори 33 язовира да се построят никакъв дъжд няма да ги напълни. Борисов само имитира загриженост. Гората която е основният гарант за висока подпочвена влага се изсича поголовно от фирми близки до ДПС. Парите предвидени за строителство на водоеми ще бъдат откраднати поне наполовина. След това ще се дават и съответно крадат пари за ремонти и покриване на щети. Частните ВЕЦ-ве също отклоняват вода и по този начин осигуряват суша и безводие на стотици квадратни километри. За да се напълнят трите гьола, реки и извори ще бъдат отклонени от обичайните им русла. Екологическата катастрофа е сигурна. Гарантирано от ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Б@Й ХОЙ

    26 Sep 2020 17:09ч.

    КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ … 2016г Лиляна Павлова: ”Ще усвоим 32 милиона за ремонт на язовир Студена без да го източване и за подмяна на ВОДОПРОВОДНАТА СИСТЕМА на Перник. Обещаваме да няма ограничение във водоснабдяването на Перник.” 2019г Бойко Борисов: “Сегашната криза е плод на некадърно управление!?! (на кого ли) Факт е, че в Перник тръбите са от комунизма и са по-стари и от мен.” КЪДЕ СА 32 МИЛИОНА УСВОЕНИ 2016???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    26 Sep 2020 17:42ч.

    Омразата идва от Тулупа и ГЕРБ, но последно време страха взе определено надмощие, затова този Тулуп старателно се крие от народната любов! Омразата на Тулупа към протестиращите идва от това, че ще спрат чекмеджетата с пачки евра и кюлчета злато, че може да стане така, че идващите от ЕС милиарди няма да могат да се присвоят, тоест да се откраднат! Омразата и страха на този кретен идва и от това, че ще му се потърси сметка за безброй мръсни дела, и няма как да ги припише на други!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ;-)

    26 Sep 2020 18:23ч.

    МЕРЗАВЕЦ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 77777777777777777 глупака

    26 Sep 2020 22:23ч.

    НАГЛОСТ И ПРОСТОТИЯ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи