Борисов за министрите: Шмъркат, бият се и квичат. Само в кражбите са по-добри от нас

Борисов за министрите: Шмъркат, бият се и квичат. Само в кражбите са по-добри от нас

Бойко Борисов събра цялата парламентарна група на ГЕРБ в Хасково. 350 човека присъстват в залата на театъра.

"Искам да си пожелая, някой да влезе и да направи тест за наркотици на министрите, веднага", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той иронизира културния министър на няколко пъти. Първо поздрави с провлачено "Здравейтеее..." и "Бъдете щастливии...".

"Те са безскрупулни, подли. Асен Василев пита как можело избран от народа премиер да бъде тричан от опозицията. Как си позволявате да говорите от трибуната на парламента за нас?! Сега ви се връща - с вашите камъни по вашите глави, бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Да ви пожелая един хубав ден и да пожелая да влезе някой да направи тест за наркотици на управляващите опозицията. Когато шмъркат и се бият, колят и квичат, понеже има изключителен медиен комфорт, това все едно не съществува", добави той по адрес на скандалното видео на министъра на културата Атанас Атанасов, което той пусна в петъчния ден. 

Борисов коментира и боевете, които се разиграват в Министерския съвет (МС) с виц: 
"В Перник в една дискотека минали едни като нашите и гледат бият се и ги питат: "Извинете, това частен бой ли е или и ние може да се включим". Та така - и ние от ГЕРБ питаме дали може да се включим в боя". 

Залата избухна в смях. 

"Само в едно са по-добри от нас - кражбата! Крадат от всичко! 

И се държат точно като мутри", допълни бившият премиер. 

"Вчера управляващата коалиция в лицето на Тошко Йорданов в бТВ лично го слушах, понеже чаках Томислав да гледам да ми достави радост на душата. Вчера щастлив петък - цял ден гледах Тошко Йорданов и Томислав Дончев. Тошко Йорданов каза, че премиерът убеждава ЕК, че юни ще вдигнем ветото през РСМ", каза той. 

"Сутринта Радев избухна: "Защо правихме КСНС – там не се ли обединихме всички партии в договора за добросъседство". Това го казва той, не го казвам аз", добави Борисов. 

"Накрая дойде офертата за Каримански - или се откажи, или отивай на гурбет и освободи място на Гюров. Аз и Гюров го гледах, който каза за председателя на БНБ Митко Радев – изключителен човек, който много трудно намерихме и доведохме в България, че видите ли той бил виновен, че не контролирал носенето на чували", каза той. 


"Гледам и за бежанците - хаос. Всичко катастрофира и няма оправяне. Ще вземат милиарди, скъпи българи, или ще ви оставят на някого да ви оправя и да ви изпъва каиша. Но това няма да сме ние. Или веднага, или Радев да си носи отговорност", изтъкна Борисов.

"Никога не съм имал къща извън Банкя, нито кюлчета, нито пари. Но целият този комплект, финансиран от мутрите в България, се изправи срещу мене. Грабят ви. За моите противници кой е най-големият ми грях - пуснахме чисто нови далекопроводи и свързахме България с Румъния и Гърция. Сега, ако в едно дружеството имаш 2 млрд. лв. и изтеглиш тях, те ще кажат, че това са някакви стотици милиони. Усещате ли как ви грабят, как не виждате.

Не могат да ми простят , че не продадох тръбите. 1 г. ние не управляваме и все ние сме им виновни, а баща им Румен Радев не е виновен. Само в една сфера са по-добри - кражбата. И се държат като мутри.

Вчера управляващата коалиция в лицето на Тошко Йорданов каза, че приемът и Весела Чернева са убедили ЕК, че ще вдигнем ветото пред Северна Македония. И днес Румен Радев избухна. Оня ден от целия пост на Слави Трифонов изведоха, че не е време за избори. А той ги направи на създърма.

"В тази зала има само победители. Една жена ме попита кой е гласувал за "Продължаваме промяната". Аз се замислих, защото не виждам такива. Спомняте ли си как се нареждахме по време на пандемията и вие ръкопляскахте на българските лекари. Когато управлявахме ние, нашият лидер ме извика в кабинета си, нашият лидер Борисов ме извика и каза, че трябва да дадем още пари на лекарите. Сега от първи аоприл тези пари ги взеха", каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов.

"Освен, че в живеем в държавата на измяната, живеем в държавата на държавната измяна от министър-председателя. Кирил Петков не знае с кого е подписал така нареченото писмо. А то уж беше подписано с настояването на американското посолство и американското правителство. Те опровергаха.

Асен Василев лъже. Просто Киро и Просто Асен не само лъжат държавата, но вече заплашват националната сигурност на България.

Вчера въпросният временно изпълняващ длъжността премиер си позволи да изложи на опасност живота на български офицери като обяви на живо акция на българското разузнаване в Мариуопол за спасяване на нашите моряци. Киро, ти отскоро си българин. Службите за това са специални и операциите им са специални, за да не може някой дилетант като теб да излезе и да обявява техни действия", каза от трибуната Десислава Атанасова. Ти припомни, че не е имало подслушвания по време на управлението на ГЕРБ. 

Делян Добрев каза един плюс за правителството и той е, че е показал как не се управлява. Първият минус бил, че хазната е празна. Кабинетът посягал на "фискалния резерв от 4,3 млрд. лв" Той попита къде са отишли останалите пари. 

"Понякога се случват обсурди. Като например лидерът на най-голямата опозиционна партия да е в ареста. И друг по-голям абсурд е Кирил Петков да е министър-председател. Има партии, които ако спрят да мразят някого, ще се разпаднат. Ние не сме такава партия. Те ще се сринат от собствената си настоятелност. Нашата задача е да останем заедно", призова Томислав Дончев.

 

 

Коментари

  • Мери

    09 Апр 2022 13:08ч.

    Цитат: Само в едно са по-добри от нас - кражбата! Крадат от всичко! Жал му е, че има и по-добри в кражбите от него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сивестър Дръмбозов

    09 Апр 2022 13:41ч.

    От неговата уста това е наистина голямо признание!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    09 Апр 2022 14:14ч.

    Е, тук е послъгал, все още не са по-добри в кражбите от него, имат още много да работят, а най-вероятно няма да го стигнат , щото той като типична мутра не само крадеше, а направо прибираше цели бизнеси. Но има две неща в които са по-напред от него- Киро лъже повече и от Баце, а ПП го изпревариха по майцепродавство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александър

    09 Апр 2022 16:38ч.

    Браво за точния коментар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И боко ли ви купи,

    09 Апр 2022 13:13ч.

    Продажници?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zaho47

    09 Апр 2022 13:15ч.

    Този прочетен и смачкан вестник като какъв се бута в шамарите?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • откровен бандит

    09 Апр 2022 13:41ч.

    Наистина, никакво значение няма говора и речника на Борисов. Поне не се преструва, че е нещо, което не е... Честна позиция. Проблемите ни обаче са много по-сериозни и имаме нужда НЕ от пролетни разходки и събори в провинциалните театри. Задава се световна продоволствена криза, ние внасяме до 80% от храните си, а Борисов хариза 2.4. милиарда USD!! от парите ни за храна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне не се преструва,

    10 Апр 2022 0:36ч.

    Не е вярно. Той винаги се е преструвал и никога не е бил честен. Вероятно защото не знае какво Е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жизел Каракютукова

    09 Апр 2022 13:44ч.

    Бойко от Банкя ги прави въртоглави и това е прекрасно! Той е с години пред тях и може да ги пресрещне или да ги изчака да му кацнат......за дузпа! Въпросът е ние можем ли да чакаме и дали за народа ще има щастлив понеделник, щастлив вторник......По-големи некадърници, паразити и мошеници не са припарвали във властта никога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КоР ЗА БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭

    09 Апр 2022 14:41ч.

    СВИКВАЙ ГЕйРБАВ ДРоГАРЮ ☭ ТУЛУМ, ПОЖАРНИКАРa "БУДА"-ла ☭ И ГЕШЕВ КАСКЕТА ИЗТЕКОХА В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕ СИ.... И БОКО ТИКВАТА ОТ ТУК НАТАТЪК ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ САМО ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ ИЛИ ОТ „ОФИСА“ НА БАЙ СТАВРИ............МУ-ХА-ХА ? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жизел Каракютукова

    09 Апр 2022 16:03ч.

    Дали си верваш или пишеш с големи букви, за да заглушиш вътрешния си глас, който ти крещи "връща се"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    09 Апр 2022 13:45ч.

    Общо взето , управляващите не ми харесват... Ноо този отвори ли си гнусната уста си викам , абе добре , че Боку Тиквата не е на власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • докато сме в западната орбита, нормални хора до власт няма да бъдат допуснати

    09 Апр 2022 14:06ч.

    Чак след като бъде избомбен Лондон маже да стане по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напълно съгласен!

    10 Апр 2022 0:38ч.

    Особено за Лондон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    09 Апр 2022 14:48ч.

    Мръсник долен, пак намери повод да си покаже гнусната физиономия от дупката! А разните недорасляци като това министърче на културата като не знае че е министър и има ограничения в поведението си е по- добре да си ходи в къщи, за да не дава поводи на мутрата и неговата клика да злорадстват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    09 Апр 2022 15:03ч.

    герб няма да види повече власт то бива просташки приказки ама се минава всякаква граница

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трети закон на Баце

    09 Апр 2022 15:54ч.

    Тоя човек, докато беше премиер и му се налагаше да се среща с цивилизовани хора, се беше поочупил малко с годините и на моменти - когато мълчеше, изглеждаше почти нормален. Сега, когато основните му събеседници отново са единствено членовете на Шайката, и речникът, и държането му отново регресираха до мутренските му години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лиса Шоколадова

    09 Апр 2022 16:53ч.

    Големи сеири се очертават. 80-те процента гледат с безумен поглед. Само дето не могат да проумеят че цирковете ще ги плащат те и то скъпо. Но такъв е сценарият ако някой или нещо не го промени към по добро. Препоръчвам синия етикет и кашу, може и с шам-фъстък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    09 Апр 2022 17:40ч.

    Това за кражбите ми звучи като признание "ние сме добри, ама те са по-добри".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева

    09 Апр 2022 17:57ч.

    Жалка "Жизел", жалка банкянска слугиня! По чудовищните си кражби, корупция и простащина сикаджийският престъпник от подземния свят инкога няма да бъде надминат, никога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева

    09 Апр 2022 17:57ч.

    Жалка "Жизел", жалка банкянска слугиня! По чудовищните си кражби, корупция и простащина сикаджийският престъпник от подземния свят инкога няма да бъде надминат, никога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    09 Апр 2022 18:21ч.

    Маргина няма ли някоя свободна позиция за тоя ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гений

    09 Апр 2022 18:30ч.

    Народен артист!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В търсене на загубения смисъл

    09 Апр 2022 22:01ч.

    Естествено, че не не съм го чел! По К1 също нарочно и акцентирано, но напълно непонятно за основанието, бяха дали трибуна на самодейния му талант. Само при вида на мордата му, изчезвам решително. Категорично не разбирам, отказвам да схвана, коя е обществената необходимост, полезност, смисъл, информанивна стойност ... друго, да се дава възможност за изява на това лице. Да, Нещо друго е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Жизел'ката!

    09 Апр 2022 22:57ч.

    Сбъркано тролче! По-голям селски простак, неук, лъжлив, крадлив и нагъл, за премиер-министър не сме имали! Боко си е ненадминат примат, срам и позор за българите, че го търпяхме с години!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Апр 2022 23:14ч.

    И какво загубихте? Бойко е прост, но не нанесе толкова вреда, колкото ще нанесат американските подлоги. Нека ви управляват поне един мандат и ще видите. А ако ви управляват толкова дълго време колкото Бойко, от България ще остане много малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че то

    10 Апр 2022 0:41ч.

    да не би нещо да е останало?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    10 Апр 2022 10:28ч.

    Абе Мунчо, ти според отношението към твоята Матушката ли определяш кой ще управлява България ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Апр 2022 23:22ч.

    Четири месеца ви управляват американските подлоги. САМО четири месеца. И виждате какво се случи за тези четири месеца. Можете ли да посочите поне едно положително нещо постигнато през това време?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    10 Апр 2022 8:38ч.

    Не, в кражбите не са по-добри от теб- ти си ненадминат. Но иначе никога не съм допускал, че ще бъда съгласен с теб, дори и само по някои въпроси...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи