Борисов за Кирил Петков: Най-бързо пенсионираният премиер - само за шест месеца! (Видео)

Борисов за Кирил Петков: Най-бързо пенсионираният премиер - само за шест месеца! (Видео)

Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате, обърна се лидерът на ГЕРБ към симпатизантите си в Благоеврад

"Няма нещо тук, което да не сме направили. Стягайте се и доказвайте. От тези избори по-лесни нямате. Нямаше опозиция и ние се разглезихме. Тези се скъсаха да крадат и на шестия месец ги пенсионираха - Петков е най-бързо пенсионирания премиер". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който откри предизборната кампания на партията в Благоевград. 

 "И името ни откраднаха, това е първият ни плакат-„Генерална промяна!“, отбеляза Борисов.

„Завчера бях у Русе - ще се избием до Търново. Голямата гордост на Киро, че спрели "Хемус“, каза Борисов.

"Те са царе на схемите. Тук вкарват руския петрол през една швейцарска компания. Това е рафинерията в Бургас. И изнасят като печалба в Швейцария, разликат е е точно лев. На 2 октомври, ако победим, слагаме 1 лв. мито. И, ако заредиш 100 л, връщат ти 100 лв.

Нашият ужас е, ако ни изберете. Защото такова счупено нещо много трудно се оправя.

Бензин, дизел и метан се вадят директно от вашите джобове в момента. 837% бъркат директно във вашите джобове. Ето как става то? Нашият договор беше директен "Булгаргаз" с "Газпром". Те лъжат и "Булгаргаз" превежда в Румъния, дъщерната фирма на "Газпром", и после отиват в "Газпром швайц", а после големия "Газпром". Един ден това ще бъде плод на разследване.

Преди 5 дни нашият институт отчете 4 760 000 лв. са изтекли към "Газпром". И после говорят, че са за Украйна. Това е най-доброто правителство за Русия", обясни Борисов.

"Те толкова ви имат за прости и мислят, че българите не могат да мислят. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лв.

Можем да опривим донякъде счупеното, но и аз не знам... След Орешарски беше счупено, но се знаеше, че има 6,3 млрд. лв. За една година я заравнихме. А сега как ще върнеме тези милиарди. Щели да вдигат пенсиите. Те теглят заеми и плащат пенсии. А вие очаквате да се върне както е било. Промяната ни вкара в тежка катастрофа. Няма оправяне поне една година. Трябва да се обединим народът като цяло.

Две години няма план за възстановяване, гърците, румънците похарчиха вече парите. Парите стоят там, тези всеки ден се упражняват с ГЕРБ.

Мене, както и да е, ама Севда защо арестуваха. Защото била по-добра от Ленчето. Няма го човек, няма го проблема. Сталински методи", разгневи се Борисов.

Евродепутатът Андрей Ковачев представи кандидат-депутатската листа от областта. 

"Тези избори ще бъдат различни. Преди ни говореха за смяна на модела. И хората се подлъгаха в това да очакват нещо по-добро, по-справедливо. А какво получиха? Инфлация, сметки, социална несигурност. Това са проблемите. Всеки говори за смяна на смяната", каза Росен Желязков. 

 

Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

Коментари

  • Дедо Йоцо

    05 Sep 2022 19:58ч.

    Отврат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи бръчет

    05 Sep 2022 20:28ч.

    има идин прос въпрос. Ся при киркукор по дубря ли си утпреди? Устъй нъстрана Тиран, килчета, чикмиже и руманити на Язък Азимов и чесну си удгувури

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zaho47

    05 Sep 2022 20:13ч.

    За съжаление Борисов и Кирил Петков са един и същи дол дренки! И двамата служат на чужди интереси. Борисов се смята за дуаен в политиката, докато Петков е прощъпалник в занаята! И двамата са вредни за България и за нейната независимост от чужди интереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо го извадиха на сцената да поеме щафетата от компрометиралия се Борисов, но в същото американско дело

    05 Sep 2022 20:41ч.

    Няма разлика между тях, освен в годините и че Киро излезе (кой би допуснал, че е възможно изобщо) още по-тъп от Боко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ала_Бала

    05 Sep 2022 20:52ч.

    И аз мисля така. Все пак Баце е по-умен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По Васил Петев

    05 Sep 2022 22:40ч.

    И двамата са бандити, но Мутрата е аналогов бандит, а Кирчо Канадчето е дигитален бандит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Харви Арвардов

    05 Sep 2022 20:21ч.

    Лошото е, че се оказа най-тъпия и най-лъжливия и понеже се оказа и най-суетния, стана лесна плячка- маша в подлите и алчни ръце на др. Денков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    05 Sep 2022 20:22ч.

    Както винаги - безумства събрани с идиотщини и после всичко подвигнато на квадрат! Типично за БХ! Въобще не отварям дума за Петков - при него има изявени социопатии, някакви форми на морална инвалидност, с антипатриотични и криминално-политически мотиви, но след като разбрах за детството му, гледам на него като на:

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    05 Sep 2022 20:26ч.

    1. чужд, антибългарски елмент, мразещ ни, напълно индеферентен към съдбата на Родината и народа ни, но и 2. жертва, която трябва да се лекува. Не го оправдавам, чудя се на козяк и Дондуков 2, не го ли видяха, че си е пълен пациент! Безпредметно е БХ да тържествува, че бил пенсиониран след 6 мес. А ти, БХ, беше пенсиониран, след като се разбра, че си злоупотребил с премиери с 200.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    05 Sep 2022 20:31ч.

    От цялата тази работа излиза, че има все пак хипотеза, при условие че актът се е случил някъде по отделни отсечки на германските аутобани, без ограничение на скоростта, то всички си е било в рамките н а закона, обаче навсякъде из останалата Европа това си е агресивно закононарушение. А най-добре - да пристига д-р Гълъбова и да ви прибира всичките, че да се свърши тази мъка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борисов е адски досаден

    05 Sep 2022 20:57ч.

    Конска муха, от ония дето ходят по а... Що го играе този театър, че уж не се понасят с кирил, а накрая ще ги натиснат и ще се оженят? Много голяма досада лъха от този ужасно лош артистин. Ама и за паляк не става. Хората мислят визии за света за 100 години напред, тоя тръгнал да ни занимава с бълхите в джоба си. Ми да покани кирил да го почеше и да му се обясни насаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, кът чуа за пултик с визии

    05 Sep 2022 22:16ч.

    ма фаща шубе. Светлити зилени бъднини ли бръчет?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бойче, душа,

    05 Sep 2022 22:32ч.

    остави ти Кирето, кажи ми само защо от 2011 г. са подавани сигнали за проблемна дига на р. Стряма и ти до 2021 г., цели 10 (десет) години, нищо, ама нищо не направи, за да се стигне сега до тази трагедия в Карловско? Парите от чекмеджето толкова ли не стигнаха да се ремонтира тази пуста дига, която съсипа живота и труда на хората?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • REVERSE SIDE OF THE MEDAL

    05 Sep 2022 22:38ч.

    Попитали Петков: - Не се ли страхувате, че тази зима ще сме на студено? - Аз лично повече се страхувам да не съм на топло. ( и с право)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    05 Sep 2022 22:43ч.

    Каскетурата КАРЕНИН пази Мутрата от СИК от справедлива присъда и затвор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересна констатция

    05 Sep 2022 23:03ч.

    Чета коментарите и повечето, да не кажа всички, дават крайно негативна оценка на Бойко и Киро. И възниква въпроса: Кои са тези българи дето са с положителна оценка за двамата, за да са партиите им с най-висок процент подръжници, според агенциите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврова

    06 Sep 2022 6:01ч.

    С тоя не бих си легнала никога

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи