Борисов в Пловдив: Мислете как и кой ще управлява! След 2 октомври трябва да загърбим различията

Борисов в Пловдив: Мислете как и кой ще управлява! След 2 октомври трябва да загърбим различията

Той изпрати кандидатите за депутати отново в пострадалите от наводненията райони в Карловско, където те помагат на хората и им заръча така да разпределят силите и средствата, че след 20 дни пак да са там, за да помага

Съединението е най-важно, трябва да се обединим. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на площад "Съединение" в Пловдив, където бяха и кандидатите за народни представители от коалицията ГЕРБ-СДС.

Той коментира, че "Съединението е най-важно" и изпрати кандидатите за депутати отново в пострадалите от наводненията райони в Карловско, където те помагат на хората.

И им заръча така да разпределят силите и средствата, че след 20 дни пак да са там, за да помагат.

Ще върнем цените на бензина, нафтата, метана, защото знаем как и 12 години сме го правили. Ще върнем цената на тока в границите, в които сме го държали 12 години, каза още Бойко Борисов.

"Преди две години ни разединиха и сега трябва да мислим как да обединим народа. Превърнахме се като враждуващи футболни агитки. Пътят ни трябва да бъде пътят на обединението, съединението, заедно. Само така можем да излезем от кризата, в която се намираме в момента", каза още лидерът на ГЕРБ.

Според него като нация трябва да направим така, че Северна и Южна България да се изравнят като стандарт на живот. "Югът е 3 пъти по-мощен в момента от Севера. Разединението стои във всичко. Затова там толкова искахме да построим пътищата", уточни той.

"Трябва да загърбим разединението. 70 процента от българите казват, че последната година живеят по-лошо. Кое да продължи? Влошаването? Да видят какво са построили и направили през последните 2 години", коментира Борисов.

Още при пристигането си лидерът на ГЕРБ прегърна Дани Каназирева, която преди дни се отказа да е част от изборната надпревара, но остана да помага на коалицията. Каназирева го посрещна с усмивка и почти се разплака при прегръдката с него, пише Новини.бг.

Бившият премиер бе придружен от кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС, сред които Вежди Рашидов, Радомир Чолаков и Десислава Атанасова. На място присъстваха Иван Тотев и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

„След като преди 2 години ни разединиха така, трябва да мислим как да обединяваме народа. Има наводнения навсякъде, това е стихия. Ако има виновни, има органи, които да се занимават с тях“, каза той.

По думите му всички младежи на ГЕРБ са в пострадалите райони, но им е забранил да се пускат във Фейсбук, а просто да помагат.

„Важно е държавата да има бързи реакции в такива моменти. АМ "Тракия" вече е в безобразно състояние, нищо не е пипнато, това е опасно“, каза той.

„Слушам ги внимателно. Тези дни пак продължават да бръщолевят какво ли не. Ние като нация трябва да направим необходимото“, заяви Борисов.

Той изброи в колко много градове е било инвестирано от страна на ГЕРБ през годините на управление.

„Мислете как и кой ще управлява. Важно е след втори октомври да се направи най-важното и да се загърбят различията“, заяви Борисов.

"Бойко Рашков от година и половина е министър, а Денков? Сега Демерджиев, понеже е пловдивчанин, това, което чух, че говори, мога и аз да го тълкувам", каза Борисов.

"Петков казва, че са вкарвани храни през границата, ама парите били за мен. Демерджиев пък казва, че граничарите са пускали хиляди мигранти да влизат. Граничари са ставали трафиканти. По пътя на логиката на Петков, всичко е отивало при Рашков и при него, и са напълнили страната с мигранти“, каза Борисов.

„Когато председателствах ЕС, тогава в Брюксел отидохме заедно с Радев. Тогава демонстрирахме единството на нацията. След това дойдоха всички лидери на ЕС и ни поздравиха“, спомни си Борисов и каза, че тогава мотото на България е станало мото на целият ЕС – „Съединението прави силата“.

„Важно е егото малко да поприключи. Това поне по пътя на формалната логика. Те са се пенсионирали, те са по-ниско от нас. Пагубно е да си говорим така за избори. Ние се превърнахме на футболни агитки. Едно време Б сектор за Левски, Г за ЦСКА, а многото хора са в А и В. Затова кампанията трябва да е мъдра и да се обединим. Само така може да обезвредим кризата“, каза още Борисов.

 

Източник: epicenter.bg

 

 

 

Коментари

  • Естет

    06 Sep 2022 14:53ч.

    Ти ще се обединиш с Кирчо и Бай Ставри.Требе ви четвърти за белот. А след 2 октомври ще продължи да си управлява генерал Радев! :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    06 Sep 2022 14:56ч.

    Няма фундамент в България, затова и различията са толкова много ! То и в Европа фундаментът е много прогнил и безпътен, тъй че надежда всяка тука оставете. Друг вятър ще духне Станойке, гледай да се преориентираш овреме откъм подветрената страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    06 Sep 2022 15:04ч.

    Taто, не ни оставяй на произвола на съдбата! Погрижи се за нас

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    06 Sep 2022 15:05ч.

    За да върне цената на горивата, трябва да натисне ОПЕК, но то избирателите като са прости.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще се обединят с ПП

    06 Sep 2022 15:17ч.

    Няма разлика между тях и това стана след ареста на Бойко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислим, мислим

    06 Sep 2022 15:25ч.

    и не можем да се сетим кой ще ни управлява. Знаем само, че не щем да ни управлява Баце, Кирето, Асенчо, Корнела и американското посолство. Тези ни управляваха вече и още се чувстваме като... абе, като управлявани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане

    06 Sep 2022 15:25ч.

    Да Баце, ще ги загърбите за 5-6 месеца и ще се коалирате с ДБ и ПП. После ония няма да издържат, ще катурнат коалицията, ще има нови избори и идваме ние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошавата гарга

    06 Sep 2022 15:29ч.

    Тревопасни, не бъдете тесногръди и загърбете различията с хищниците, подайте си трахеята за удобна захапка. Не всичко на този свят е чекмеджета и кюлчета, в живота има и по-важни неща! Открийте ги и творчески акцентирайте на тях! А кой ще ни води през морето?! То е ясно кой - България има сал един единствен син, който не може да работи нищо друго освен министър-председател.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    06 Sep 2022 15:30ч.

    Остава отворен въпроса какво са им дали след закуската на "Козяк"? Дали в армагана за изпроводяк е имало евроатлантически опорки за съставяне на правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    06 Sep 2022 15:31ч.

    няма да преодолеем различията докато говорите от сутрин до вечер против русия и ни обричате на студ и глад нямате работа в политиката това е занятие за хора обрани в изказа си и деиствията не е за цървули така че отиваме на избори 2023 г

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    06 Sep 2022 15:54ч.

    Държавата е в кал и хиляди хора са бездомни - така управляваш и ти, и потерята около теб, да не говорим за ортаците ви от последното НС! Господ да ни пази!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце,

    06 Sep 2022 16:04ч.

    Време е да се пенсионираш! Сигурно и с достатъчен брой чекмеджета си се запасил, гладен няма да умреш. Та ти вече се изхаби, едно и също ни повтаряш вече толкова години, дай път на млади и необременени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • амин, дай боже! баце - най-големия християнин, заедно с киро п...

    06 Sep 2022 16:05ч.

    Пътят ни трябва да бъде пътят на обединението, съединението, заедно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цузамен барабар

    06 Sep 2022 16:08ч.

    Както каза Роско психолога - трябва да се върнем към християн-демокрацията. Книгата с болестите продължава да ни наказва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи