Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове - "Промяната" са скръбни, нещастни и зли

Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове - "Промяната" са скръбни, нещастни и зли

"ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пазарджик. Той е там на среща с членове и симпатизанти на партията. Преди това, заедно с кмета на града Тодор Попов разгледа спортните обекти, построени и ремонтирани по време на неговото управление.

"Направено - нищо, едно нещо няма. Къщичка за птички не са направени. Обаче пък имаме най-гласовития спортен министър", каза Борисов по време на огледа на спортните обекти. 

"Ако покажем всичко, което сме направили, няма да можем да започнем събранието на партията. Ще се изпечем на жегата", поясни лидерът на ГЕРБ. 

"Всичко спря. Нищо не се прави вече", обясни кметнът на града Тодор Попов.

"Пазарджик и областта имаме афинитет и чувство на отношение към образованите и можещите хора. Въпреки че не съм член на партия, аз съм заявявал винаги своя афинитет към към ГЕРБ. Благодарение на нашето партньорство имаме пречиствателни станции, детски градини, инфраструктура. Ще подкрепим на местните избори пак ГЕРБ. Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността. Тези 5 - 6 човека сложиха отпечатък на образованите хора", каза при откриването на срещата кметът на Пазарджик Тодор Попов. 

"Притеснява се, че като че ли това да имаш опит, стана лошо. ОТ ПП критикуват, че ГЕРБ знаят как да се случват нещата. По- добре ли е в момента - от година и половина всичко да е хаос. Надявам се, че хората най-после ще осъзнаят, че тези, които се представят за месии, не носят нищо добро за България", обърна се към симпатизантите Екатерина Захариева. 

"Всеки ден на всеки един от нас ни бъркат в джоба - през тока, през кашкавала, през салама. На руския нефт цената не е мръднала, акцизът - също. 3,5 млн. л консумираме на ден. Това са 13 млн. лв. Лъжат, че са вдигнали доходите на пенсионерите. Ами той Румен Гечев ги вдигна - 3000 лв. Не е важно колко са хартиите, които получаваме, а какво можем да купим с тях. Този месец и другият ще бъде рекордната инфлация. Ние обедняваме два пъти по-бързо отколкото ЕС", каза Делян Добрев. 

"Но благодарение на нас успяхме да приемем що-годе добър бюджет. Защитихме общините, полицаите, лекари. За година и половина нищо не построиха. Нищо. Навсякъде след нас оставаха училища, детски градини, пътища, ремонти. За една година строшиха старите магистрали", обърна се към хората Борисов.

„ГЕРБ били в изолация, виждате ли ме да съм изолиран? Кирил Петков е в изолация. Него го свалиха, него не го искат. Този, който ми пожелаваше да седя на диванчето, сега седна той. Има карма в живота”, заяви лидерът на ГЕРБ.

„Успяхме да ги спасим във взимането на изключително грешни решения. С Румен Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки. Президентът не може да не види, че „те” не стават. Не може да не вижда инфлацията, цените. Всичко разтуриха и нищо не построиха”", поясни той.

Бойко Борисов коментира и държавния бюджет.

„Благодарение на Ананиев и другите колеги приеха един изцяло нов бюджет, в който успяхме, доколкото може да защитим интересите на полицаите, пожарникарите, лекарите, медицинските съсловия, общините и др. Спечелих маса басове с приятели, че няма за година да построят дори къщичка за птички. Няма нито магистрали, нито тунел, нито мост. Нищо”, допълни лидерът на ГЕРБ.

"Това ново мнозинство успя да защити позицията на страната, въпреки дилетантското им поведение. Всички говорят срещу нас, така разбират демокрацията. На скъпите нафта и бензин са сложили рекламни пана. Как търгуват газа в момента?

Ако щете темата Русия. Първият ден Петков каза "Аз съм", на втория "Генчовска". Кирил Петков е в изолация, него го свалиха, не го искат, за да се стигне до там да го сменят.

В момента става едно чудовищно купуване на гласове - но не по 40, 50, а по 10 хил. гласа. То по тази логика, уважаеми, защо правим избори. Какво значи да го викаш в апартамент, да го плашиш. Рекет и купуване на депутати. Радев не може да не види, че неговото не чини, че те не стават, разтуриха всичко и нищо не построиха. Те са скръбни, нещастни и зли", каза Борисов.

„С президента Радев нито работим заедно, нито имаме уговорки", поясни лидерът на ГЕРБ.

"Не можах да разбера тези хора, които приличат на тях, те ли са. Един журналист да ги беше питал, защото не бива. Моят личен живот може да е на показ, а техният не може - защото са семейни", възмути се лидерът на ГЕРБ. 

"Имаме рафинерия, която може да ползва евтин петрол. Какви са тези 25 стотинки? Те го представиха за свършено. Днес трябва да е направено. Да видим дали е направено. Започвайте разговори - може да се окаже, че седим на злато. Червенобрежкия регион е богат на шистов газ. Поканете всички колеги на разговор. Огромен ресурс имаме. Да видим сега с по-ниското ДДС дали хлябът ще поевтинее. Техните мерки са популистки", обясни Борисов. 

Той благодари на хората, че в тази жега са дошли на срещата. И уточни, че се надява агонията да е свършила в идния петък. Първото, в което ГЕРБ щял да инвестира, е в църквите, манастирите и джамиите. 

 

 

 

 

Коментари

 • тралала

  02 Юли 2022 13:03ч.

  Присмял се Хърбел на Щърбел. ПП вървят по твоите стъпки, но явно са по-амбициозни евроатлантици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тиква

  02 Юли 2022 13:17ч.

  Цял Пловдив знае, че последните 3 кметски мандата, "спечелени" от Герб бяха щото цяло Столипиново гласуваше за крадливите ти кметове срещу 100 лв. на глас. Когато почна да се гласува с машини Столипиново изведнъж реши да не гласува. И загуби изборите. Лъжец, крадец, измамник - няма член от НК по който да не можеш да отговаряш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аркадаш, защо срещу Бойко ве, той дава ляба

  02 Юли 2022 22:00ч.

  Вие от Столипиново че не знайте машината, той ли да дойде да ва научи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  02 Юли 2022 13:28ч.

  Преди вота на недоверие тулупът пак твърдеше, че "върви чудовищно купуване на гласове ". Видя се кой лъже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Колев

  02 Юли 2022 13:38ч.

  Вървяло голямо купуване на гласове за следващите избори.Мой приятел от Пловдив каза,че организацията е пълна,Ив. Тотев каза: Братя гербаджии,това,само това ще ни осигури победа.Обещал съм на шефа,че Пловдив трябва да се представи перфектно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровец

  02 Юли 2022 15:38ч.

  След като и за слепите стана ясно, че ПП с машинното гласуване спечели чрез грандиозна измама, Герб позорно се снишиха и не сезираха КС. А умилкването им към Зеления чорап е срамно, вместо да хвърлят всички сили срещу него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бандеровке, ти писмо от Главния Равин на България ли чакаш

  02 Юли 2022 22:02ч.

  да разбереш, че пропагандираш нацизъм?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ilian Bashev

  02 Юли 2022 17:09ч.

  Удри тоя плъх 😁

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Юли 2022 17:20ч.

  Защо да купуват гласове, като ти по-истинския евроатлантик и антикомунист ще им дадеш, колкото им трябват! Нали сам заяви, че ги подкрепяш или вече забрави?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Промяната" са скръбни, нещастни и зли

  02 Юли 2022 17:50ч.

  А бате Бойко е весел, щастлив и добър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В сравнение с политическата 69-ка Киро-Лена,

  02 Юли 2022 22:05ч.

  тлъстото прасе Корнелия, тандема Гном-Мравояд - бате Бойко почва да изглежда като високоморален и много успешен политик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каскетурата КАРЕНИН

  02 Юли 2022 18:48ч.

  Защо Мутрата от С И К не е в затвора?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо Кирето не е в Курило да си лекува наркоманията

  02 Юли 2022 22:07ч.

  а оттам за Карлуково да си долекува и манията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Богдана Тотева

  02 Юли 2022 19:37ч.

  Можете ли да забравите просташкия език на този сикаджийски "аристократ" от Банкя? Абе, нещо много е нервен напоследък! И той, и Коцето Ботокса, който вече трябваше да търка наровете на софийския затвор, ама то пък, нали "прокуратурата" на Каскета, по негово собствено признание, е "единствената преграда" престъпниците и крадци на милиарди да не получат възмездие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ох, те вашите аристократи от принц Киро Канадски

  02 Юли 2022 22:11ч.

  до граф Мравоядски и херцогиня Корнелия от Крушовица са такава умнокрасива селекция, че няма нужда и да ги слушаш. И какво стана верно с Гешев, Козяк ви изкара по улиците да се мотате в краката на нормалните хора уж да го сваля, за какво се търкаляхте по паветата да симулирате.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не моим вдена тоа е -

  02 Юли 2022 20:08ч.

  нещастен нередовник или нередовен нещастник

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Росен Борисов

  02 Юли 2022 20:22ч.

  Борисов се кани да продаде депутати за новото правителство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борисов: В момента върви чудовищно купуване на гласове - "Промяната" са скръбни, нещастни и зли

  02 Юли 2022 20:53ч.

  Борисов: ..."Промяната" са скръбни, нещастни и зли, ама нали вчера ли, онзи ден ли подкрепи с пълно гърло нещастните и зли промянаджии за изгонването на руските дипломати ?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Той човекът подава сигнали да заблуди на изпроводяк кадъната.

  02 Юли 2022 22:13ч.

  ..........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Събрали са се там една дружинка Калинка с розови чорапи. Трябва да се върнем към нормалността.

  02 Юли 2022 21:58ч.

  Евалла, кмете! Къртиш мивки! Ха дано бате Бойко се върне на бял джип. Определено в тая криза щеше да лавира по-успешно. Имаше при него и корупци, и рекет, но сегашните СЪЗНАТЕЛНО ЗАТРИВАТ БЪЛГАРИЯ. Азерският газ течал вече.. тече от Кировия гъз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мама му стара

  02 Юли 2022 22:25ч.

  Хората депутати станаха, а ние все народни представители. Няма ли кой и нас да ни купи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пепи Стоп

  03 Юли 2022 0:34ч.

  Срам за Пазарджик! ГЕРБ ли са образованите, а младите ПП - не. Очевидно кметът е започнал да има загуби и иска връщане на старото. Нищо, което казва Бойко, не е вярно. Прочетете и сравнете. Него го свалиха хората, Кирил го свали партия ГЕРБ, заедно с останалите тунеядци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Първото, в което ГЕРБ щял да инвестира, е в църквите, манастирите и джамиите

  03 Юли 2022 0:59ч.

  Пропуснали са пандизите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи