Борисов: Сегашните управляващи ни имат за плебс. Те са брутални и извратени

Борисов: Сегашните управляващи ни имат за плебс. Те са брутални и извратени

Лидерът на ГЕРБ е във Враца заедно със съпартийци и симпатизанти на партията. Сред присъстващите е и кметът на Враца.

"Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз, но сега разбрах - целта сте вие, партия ГЕРБ. Преливаха си електорат на базата на парите. Когато стартира ГЕРБ, той беше създаден, за да се противопостави на БСП. Това беше опонент. Препоръката ми е - да се държите заедно. И без петел съмва - като си в ареста, по-трудно, но съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те - видяха жива, яростна съпротива пред ареста. Някои казват, че тези управляващите били аматьори. Не е така. Там има няколко човека, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс. В техните глави се върти това, че са дошли да ни оправят", каза още Борисов. 

Те не само са брутални, а извратени. И от това най-много ще патим. Никому неизвестени, използвайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, така и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки арестуван кмет ще отидат депутати, адвокати, а накрая и народът", уточни Борисов. Той поясни, че в момента е пълен застой. "Но всичко това се решава. Трябва пълна мобилизация да се запази живота на хората. Тези партии, които сега, заради големите шкембаци, заплатките и постовете - дебелаци и уядени като манастирски мачароци, дълбоко ще съжаляват. От вас няма нищо да остане", каза Борисов.

"Обзети от омраза Кирил Петков и Асен Василев се впуснаха в реваншизъм. Петков стана свидетел на Васил Божков, за да нареди незаконния арест на Бойко Борисов", каза бившият регионален министър Петя Аврамова. 

"Опитите за чегъртане не започнаха миналата, дори и по-миналата година. Това срещу нас е политически тероризъм. Ето така се докарахме дотук. Да арестуваш политическия си опонент и така да си решиш сметките - това е срам", обясни Томислав Дончев.

„В Брюксел се чудят България правова държава ли е. Какъв е начинът да спрем авантюризма, неадекватността в управлението и беззаконието? Само един - оставка”, каза Петя Аврамова.

„Ние сме последната държава без План за възстановяване. Защо? Защото се чудят как да откраднат парите”, коментира Делян Добрев.

„Нищо друго освен батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят как да откраднат пари – ето ги батериите. Българската държава няма нужда да купува от батерии. Някой има нужда да направи далавера с тях”, каза още той. И добави: „Не само, че нямаме План, но преди три дни в Министерския съвет министърът на енергетиката, в присъствието на Кирил Петков, подписаха меморандум за 1 млрд. евро с фонд, който представлява руски олигарси. Затова искаме оставка, това е скандално”.

Според Томислав Дончев настоящото правителство вероятно е най-некомпетентното и безпомощно правителство в историята на България. „Нашият екип подготви за 4-5 месеца готов План, правителството на промяната за 1 година не може да го подпише и предаде.  Преди всичко трябва да си отговорим на едни въпрос – как стигнахме дотук. Този въпрос ми го задават през последните седмици навсякъде. Отговорът не е заровен нито в последните 3 месеца, нито през миналата година. Откакто ние сме се появили като политическа формация объркахме много сметки”, коментира той.

„В чия болна глава може да се роди идеята да арестуваш политическия си опонент?”, запита Дончев.

„Бойко Борисов като премиер никога не е делил кметовете на сини, червене и каквито и да е и той знае, че във всяка една община живеят българи, за разлика от сегашните безпомощни, безсмислени хора. Мисловен и словесен безпорядък се лее всеки божи ден от телевизора. Това са хора, които единственото нещо, което са научили, са шаблони и клишета, които се повтарят ежедневно като подкрепата за Украйна. Ние сме били държавата, която най-много сме я подкрепяли? Как? Стискаме им палци”, коментира Даниел Митов.

„Ясно е, че сме поели пътя към предсрочни избори”, категоричен бе той.

 

Коментари

  • ММ93

    26 Март 2022 11:26ч.

    Прав си, Тиквунии ! Но и ти и сегашната позорна коалиция трябва възможно най-бързо да останете в историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BB22

    26 Март 2022 11:38ч.

    Брутални, извратени, мачароци, шкембаци... Шкембаци... Тулуп, на кой свят живееш? Стой си у зайчарника и чекай милиционерите. Всеки петък! Егати наглеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • hyhy

    26 Март 2022 11:44ч.

    Хи -хи -хи ,ехоо хипертоника , вярваш ли си ? Мандалото лопна , вече си в пациентската листа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 11:45ч.

    Борисов и ГЕРБ не могат да се справят сами с това, затова им се оказва подкрепа от свободните хора, да не си мислят, че е персонално за тях. Новите погазват законите целенасочено, с помощтта на пропагандата – сами клеветят и сеят омраза, после се позовават на „усещанията“ на обществото, а не на закона. Ползват пропагандата като метод за заобикаляне на закона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева

    26 Март 2022 11:48ч.

    Да, плебс си, мутро сикаджийска! При това много долна, неграмотна, ненаситна на власт и пари просташка плебс! Това си ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 11:48ч.

    Цялата „сила“ на новото управление е в насъскването и в групировките, които стоят зад тях. Правда и правосъдие нямат нищо общо. Но събитията в САЩ показват, че това все пак работи, защото хората обожават да бъдат насъсквани, за да излеят персоналната си неудовлетвореност и да се самозаблуждават, че протестите им имат полза. Обожават и да бъдат лъгани по прогресистки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • невярващия

    26 Март 2022 12:28ч.

    Точно, най-извратения български ,, политик" от така наречен ,,преход", да говори, че някои друг бил извратен е най-малкото смешно. Не знам кой все още му дава думата на тоя. Тоя трябва да бъде затворен и забравен, час по-скоро, ако сме някаква що годе нормална страна. За държава не говоря, тъй като няма такава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 12:53ч.

    Точно за такива като теб говоря, така „подмяната“ създаде „усещането“, на което днес се позовава. При тях пропагандата е в основата на властта им, ако нямат хейтъри, нямат нищо. Ако не могат да кажат, че се борят с най-извратеното, са за никъде. Но никакви факти не доказват твърденията им. Тези хора ще изградят мрежа за икономическа зависимост на България от чужди фирми и политики.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Епична битка с подсъзнанието

    26 Март 2022 17:26ч.

    Не можа да отрониш дори индиректно, дори някаква отрицателно конотирана думичка за тъпата, хищна и алчна глутница на Банкянския. При теб това не е просто политически, естетически или етичен въпрос. Имаш необходимост от високоспециализирана помощ, която да бръкне дълбоко (много).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 18:50ч.

    Аз не се целя в хора, а в политики. Когато ГЕРБ управляваха, критикувах всичко, което считам за грешно в политиката им. В „промяната“ също критикувам политиката на обслужване на глобалисткия авторитарен режим за подчиняване на света, който е по-страшен от вземането на подкупи. В личен план коментар - само след доказателствен материал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верен прицел

    27 Март 2022 0:59ч.

    Како, мнението ти е добре познато отдавна. Твърденията за принципни, политически коментари са израз на пожелателно мислене. Ти си ерудирана жена, търпимостта ти към глутницата е странна, неприемлива, отвратителна. Подсъзнателно като жена може да считаш Б за удачен донор ген материал. Търси отговори, промяна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    26 Март 2022 12:31ч.

    Абе , ясно е ,че са високомерни, и неадекватни , ама от това тая проста крадлива мутра не ми става по-симпатична.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    26 Март 2022 12:32ч.

    БОКО, не се четкай на краварите, те не могат да те спасят... ако не слушаш, просто ще те хвърлят на кучетата, но кучетата сме ние и ако си малко по-умен, ще направиш каквото ние искаме, а не те ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прасетата в езерото

    26 Март 2022 12:37ч.

    Морала е илюзия и Борисов го знае много добре. Политиката работи с т. нар. етос - общото разбиране за морално, правилно. По необходимост се използват пороците на обществото, или моралната му страна, за постигане на политически резултат. Най-очевидния пример са протестите против корупцията, които се организират от Ирак до Тайван, а действителната им цел е друга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 12:58ч.

    Да, хората се връзват на пропаганда, но все в един момент ще разберат, че олигарсите по света използват „борбата с корупцията“, за да настанят свой бизнес в една държава. Държавният комунизъм, който се изгражда, ще облагодетелства йерархията на новото световно политбюро, с държавни поръчки и финансиране за производство на батерии, зелена енергия и други способи за източване на бюджети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева

    26 Март 2022 12:57ч.

    Тоя селяндурин банкянски и неграмотен простак да ни би да се слага за "аристократ"?! Ей, "Къдравата Сю", я като "по-интелигентен" в просташката герберастка пасмина, обяиин на "боса" си, че се казва "тенджЕра", а не "тенджУра"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    26 Март 2022 13:03ч.

    Тиквата е пътник, а с тия оръжие дето щеше да дава на Украйна без да е премиер окончателно се затри.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вие да не сте по-добри?

    26 Март 2022 13:43ч.

    Вие допълнително сте крадливи и цинични мутри! Тия поне не крадат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    26 Март 2022 13:46ч.

    Тоя наглец е класически пример за глупак който няма никаква идея колко е глупав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    26 Март 2022 13:48ч.

    Ако нарита кирчофците, ще гласувам за него, а и за импийчмънт на радеф ще го подкрепя! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутра

    26 Март 2022 14:32ч.

    Няма да гласуваш, щото иска да праща оръжия в Украйна. Вие сте ясни като бял ден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола

    26 Март 2022 14:41ч.

    Ти не ми казвай какво ще правя, БОКО много добре го познавам ? глупаво се подмазва на който не трябва, а иначе точно затова го свалиха, защото не изпълни това, което днес върши кирта на утайката!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 14:48ч.

    Никога не е ставало да пращаме оръжия за нападение, ставало е дума за противовъздушна ОТБРАНА. Вашите русофилски „ценности“, изградени уж на висотата на православието и руските класици, не позволяват ли да се защитиш от падащи ракети? Вашето русофилство се превърна в политически ислям, иска да колонизира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    26 Март 2022 14:58ч.

    Бля бля бля, баш си се четка на краварите... никога няма да прати каквото и да било на усрайна, защото знае кой колко може да бие ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 16:02ч.

    Може и да се четка, но ти какво правиш? Не знаеш ли, че връзките ни с Русия са започнали като връзка между българи и българи, когато новосъздадената държава на Аспарух, комуникира с българската държава на баща му, Кубрат, разположена около Днепър? В днешна Украйна има повече българска кръв, отколкото самите украинци знаят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    26 Март 2022 16:06ч.

    В този смисъл, как може заради Путин да заемате категорична позиция против народ, наследник на Велика България, който търси да има при това нашата ориентация и да членува в нашите съюзи, в които ние членуваме. С какво те са по-долни от нас, вървейки по нашите стъпки? Защо ги обиждаш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    26 Март 2022 17:37ч.

    Слушай сега, много добре разбирам болката на всички, но разбирам и че, ако никой не направи нищо Украйна да бъде почистена - скоро никой няма да може да помогне на тези хора там! Всички терористи от Сирия и Афганистан бяха закарани там, минаха през България! Защо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    26 Март 2022 17:39ч.

    Лабораториите върху кого правят изпитанията си, какви огнища на болести са регистрирани там, защо в България броят комарите, откъде тръгна чумата по прасетата? Всяка крушка си има опашка, Усрайна е цирей, който трябва да бъде изстискан и малко ще боли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • народа

    26 Март 2022 14:24ч.

    за нас не знам ама теб те имат за пълен мучо,който скоро ще ошибат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    26 Март 2022 14:29ч.

    загубих си времето с четири редъ (бахти квълитетъ)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    26 Март 2022 14:30ч.

    обърнъх внимание зъ характернътъ му мутренскъ походкъ нъ влизъни в мвр (срам,чи този Примат ни е упръвлявъл

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    26 Март 2022 14:32ч.

    а руколъ си е нъправо шизофриниъ (ништо лично зъ него:един отъ шизофренното ни обштиство отъ сееелене швейцарски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рукола

    26 Март 2022 14:56ч.

    ??? Не са важни средствата, а резултатите ? Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещая!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    26 Март 2022 17:50ч.

    Борисов да се радва, че друг ще ни вкара в огъня, защото само това му липсваше - и българите да му скочат! Да пази поведение и повече игри с внуците, без много-много да се изхвърля, че вече и на врабчетата стана ясно кой и с какво го обезвреди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сегашните управляващи ни имат за плебс. Те са брутални и извратени

    26 Март 2022 17:50ч.

    Колко прибра дачков за тази пропаганда по шопски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Данибус

    26 Март 2022 17:57ч.

    Буци или простотокирчо. Имате ли колебания? Все пак, по-скоро Буци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАХА

    26 Март 2022 22:08ч.

    Аз пък си мисля, че герберите прекалявате вече с това "не съм за герб, ама по-добре с тях". Някак си се изтърка да го ползвате от години и навсякъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    26 Март 2022 18:42ч.

    Бъркаш, ти си най-обикновен престъпник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    26 Март 2022 18:48ч.

    Да видиш как е когато не си на власт и те управляват простаци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изтрещял през 70-те

    26 Март 2022 18:50ч.

    дебелаци и уядени като манастирски мачароци --- ни имат за плебс --- Те са брутални и извратени --- Това за Борислива Попосеркова ли се отнася? Питам за един приятел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буце, недей интимничи с плебса !

    26 Март 2022 19:32ч.

    Само заради престъпния договор за Ф 16 трябва да те обесят за шкембето ! Кире Тъпото е непричем в случая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленчукът съвсем изтрещя

    26 Март 2022 21:50ч.

    Един съвет. Русофилствай си там и не се ври в други теми. Пак ще си същият идиот, но няма да изпъкваш

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брутални извратеняци

    26 Март 2022 22:02ч.

    Ха, ха, ха, ха, ха……..Кой го казва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи