Борисов: Сега сме в изключителна форма и можем да управляваме

Борисов: Сега сме в изключителна форма и можем да управляваме

Имахме нужда да направим промени в партията, да си видим грешките, да се мобилизираме и считам, че сега сме в изключителна форма, най-добра от всички и можем да управляваме. Това каза снощи в Плевен на предизборна среща лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов. Той подчерта, че на ГЕРБ е нужен добър резултат на изборите на 9 юни, "за да имаме основание като застанем да кажем, че ако ще правим нещо, ние сме водещите и нашата програма ще се изпълнява".

"Зад нас във всеки град стоят такива батальони от хора и аз съм длъжен заради тях повече да не огъвам ГЕРБ, защото вие толкова години ни вярвате, защото досега не съм ви повел никога по грешна пътека", каза още в обръщението си към събралите се в залата симпатизанти на партията.

Борисов допълни, че идвайки към Плевен, е спрял на автомагистрала "Хемус". "Както я оставих, така си я погледах, а вчера 50 минути не мога да мина през центъра на Търново, целият поток от тук влиза през центъра. Сега вече ще я строите три пъти по-скъпо, мили българи, с три години по-късно, дано не е компрометирана заради природните явления", коментира лидерът на ГЕРБ. 

В предизборната среща бе представена листата с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС за 15-и МИР-Плевен с водач Пламен Тачев. Гости бяха и кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Андрей Новаков, както и бившият финансов министър Владислав Горанов.   

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • тоя па

    25 Май 2024 8:55ч.

    какво ще управляваш, бе? Новите заеми , които ще ни друснеш ли и после окрадеш? Ще управлява Галя от посолство, той щял да "управлява", как пък не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    25 Май 2024 13:31ч.

    Боко Тиквата на изпит по история https://www.youtube.com/watch?v=RRV7t1sdExg Мутрьо Пръстовете е водещия по невежество, като досега некомпетентността МУ бе най-пазената тайна в държавата: Баце се изцепил, че в Бургаско паднали 160-170 КУБИЧЕСКИ МЕТРА на кв.м.? Туй лице, нали се хвалеше, че е голям пожарникар, а пожарникарите работят с вода! ТоЯ надмина по IQ собствения си министър на вътрешните работи. Според него един литър вода е равен на един КУБИЧЕН метър вода!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    25 Май 2024 8:55ч.

    Още 20 години застой. Малко е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    25 Май 2024 8:58ч.

    Ще гласувам за БКП, каквото ще да става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    25 Май 2024 8:59ч.

    Утре подавам документи При Митрофанова за руски паспорт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Навярно

    25 Май 2024 9:03ч.

    някой му е казал "ще видим".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    25 Май 2024 9:03ч.

    Кузелич, аз се записах за екскурзия до Бейджинг, айде с мен. От там драсваме в Пхенян и оставаме. Тука не се търпи вече от либерастия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кузелич

    25 Май 2024 9:04ч.

    Айде. Речено – сторено. Идвам и аз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно вас чакат,

    25 Май 2024 9:35ч.

    щото им омръзна да пасат трева и са забравили вкуса на месото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тревата я пасат кузелич и еврокомисаринът,

    25 Май 2024 9:40ч.

    яот са евроатлантически розави вегани с перки и тротинетки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Red

    25 Май 2024 9:10ч.

    Пременил се Илия, ама пак в тия. Крадец, измамник, наглец, античовек, страхливец - ББ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "стоят такива батальони от хора"

    25 Май 2024 9:10ч.

    Поздрав за Батальонния: https://www.youtube.com/watch?v=n-UId0bavo0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майкопродавец

    25 Май 2024 9:14ч.

    То остана ли нещо да се управлява? - продаде Македония, изпразни складовете с оръжие, подари реакторите, затвяря ТЕЦ-ове. Цената на оставането му във властта вече се пише на гърба на внуците ни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом иска още да управлява

    25 Май 2024 9:32ч.

    Щом иска още да управлява, явно е останало още за доразграбване или може би иска да си довърши работата по унищожение на България! Всички дебили обединявайте се и гласувайте за партиите на Сглобката! Така ще имате личен дял в "затвярянето на вратата и гасенето на тока" на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    25 Май 2024 9:40ч.

    Само така си мислиш... вече никой не може да те понася, в момента в който хората те усетят отново, ще поискат да те махнат с още по-голяма сила!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Па не отслабна тоз човек бе,

    25 Май 2024 9:59ч.

    какви нерви им? Янке, вдигни оборотите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фарисей

    25 Май 2024 10:18ч.

    Намирам за малко изненадващо, че точно БТА се явява преразказващ тези събития. БТА отдавна е пропаганден рупор, обслужващ властта. В момента значителна част от публичната и общинска власт е в герб, а намеренията им са да отхапят в бъдеще още. Те си имат модел и знаят как се употребява власт. Хора, които имат прилично ниво на образование и култура, обичайно започват да повръщат обилно при вида и приказките-лакардии на този субект. Това вече го знаят дори в самия герб и туй е причината, че те по същество не правят предизборна кампания, а се срещат целево само с твърди ядра. Ядрата са изцяло съставени от партийни функционери, гравитиращ и смазващ каналите приятелски бизнес и обикновени, семпли, смачкани от живота персонажи, които по роднинска и приятелска линия са намерили начин да преживяват в държавната и общинска администрация, но привличат и гласове на преживяващи покрай тях семейства. Т.е. герб се е превърнала в една напълно завършена користно мотивирана котерия, с гръб от около 600 хил. гласа, които живеят между себе си и за себе си. Може ли нормален човек да си представи, че лицето Борисов ще влезе в едно предизборно студио и ще представи смислена, убедителна и увлекателна картина за суверенното бъдеще на нашата страна. Това е пълен абсурд - това е структура, живееща от схеми и заради схеми за наШте! Всички пределно добре знаят, че там има само имитация на дейност, колкото да се създадат условия за отклоняване. БТА върши мечешка услуга, влизайки в подробности на събитието. Тя привлича вниманието върху обстоятелството, че някога около половината от "инвестициите" се крадяха, вкл. по най-безобразен начин - магистралата се строеше частично без проект и разрешение за строеж, а парите ги изнасяха в чували. На последното Борисов "отговаря" с железни аргументи: Ако някога, мили хора, вашата цена беше 100 ед., аз открадвах 50. Сега обаче цените експлоадираха по 3, следователно на вас вече ще ви струва 150 ед. Аз мисля, че за вас щеше да е по-изгодно да ме бяхте оставили да си крада на воля. Сега щяхте да имате магистрала - кьопава, грозна и незаконна, ама магистрала. Сега нямате магистрала, а аз не успях да притуря още много милЬОни в личната си сметка. Пък аз моного обичам милЬОните! Всички загубихме, защото някой ми завидя на милЬоните и дребнаво се формализира за нЕкви строителни хартийки! Ето такова идиотско повествование наднича между редовете на дописката на БТА. Борисов, тези май са прикрити агенти на ПП и по фарисейски ти подливат вода. БТА да не се правят на журналисти, напълно е достатъчно да отразят факта за случване на срещата - едни идиоти се срещнали с други идиоти. Точка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    25 Май 2024 10:28ч.

    Убаво ги дрънкаш, Чекмеджане, ама аре първо ДА ТЕ ВИДЯ НА ЖИВ ДЕБАТ, ДА ПВТОРЯ - ЖИВ ДЕБАТ С ЛИДЕРИТЕ НА ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ИЛИ ПО-МАЛКИ ПАРТИИ. От 25 години паразитираш в политиката и чрез нея ЯКО КРАДЕШ ( нЕкъде около ТРИ МИЛИАРДА евро, да, ТРИ МИЛИАРДА в офшорна сметка на .............. острови, обаче вече блокирани от твоите "приятели" от CIA, които също обаче НЕМА да ги видиш ( кинтите, де ), колкото и да лижеш американските задници ). Та тези тъпотии за батальони хора, електорална обич и другите тинтири-минтери ги з@еби. Аре да те видя на ЖИВ ДЕБАТ. Щото нямам спомен ( всеки може да ме обори, и бих се радвал ако го докаже ) някога, по какъвто и да е повод Бойко Борисов да се е явявал на ЖИВ ДЕБАТ СЪС СВОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ. Само дрънка патологична простотия пред дебилната му герберастка диаспора, преповтарян от прислужните му държачки на микрофони в "правилните" медии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    25 Май 2024 10:42ч.

    Нека благодарим на всички едноклетъчни избиратели на ППДБ гласували за Бойкиев дето дори не знаят, че се зове Хр. Иванов направил успешно реформата, така че Боко да може да управлява успешно още от сега със служебния кабинет. Да им благодарим, че ще налеят отново гласове в ППДБ за да се сътои сглобката, която дебилите от Харвард упорито отричат да направят тоя път и която ще направят разбира се. Честито едноклетъчни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НЯКОЙ

    25 Май 2024 10:49ч.

    Та ти спря ли да управляваш изобщо, кой натиска копчета в предишното Народно събрание, и прие купища антинародни закони, нали точно с твоите депутати се прокараха всички идиотии на пепетата. Що се правиш на луд, Борисов, толкова години вече го мамиш тоя народ , как пък не ти стигна, как не миряса и още се пънеш .До кога? Поробихте де що има села и паланки, чрез кметове, администрация, със страх , рекет , изнудване, мушенгии, и най нагло излизаш и обесняваш колко хората ви искат и ви вярват.С ножа упрян на врата всички могат. Ти я съсипа тази хилядолетна държава с мафиотските си приоми и ненаситен апетит да налапаш всичко което все още е останало. За да си опазиш бандитския за...д...ник дори пусна простокирувщината да вилнее в безграничната си глупост и некадърност, и окото ти не мигна за погрома след общата ви сглобка. А и защо ли? Погрома е за простолюдието , народа български, а печалбата ти си е лично твоя. Изпран, целият в бяло, да държиш гръмки речи по събрания и отново да излезеш сух от водата. И най кошмарното е че пак, за ента път ти се получава. Хора, излезте, гласувайте, но премислено и информирано. Още от същото окончателно ще ни довърши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не само глас, но умен глас

    25 Май 2024 11:02ч.

    Няма друго решение! Само с масово гласуване могат да бъдат спряни тези. Знаем, хора, че сте отвратени! Знаем, че сте отчаяни, но друг вариант няма! Виждате, обяснено е хубаво. Имат си дежурни гласове! Дори да има някакъв контингет от тях, на които да им проговорил гласът на съвестта, БХ пак ще вземе поне 500 000 вота и остава незаобиколим фактор. Гласувайте умно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кире Либерало

    25 Май 2024 10:59ч.

    Гласувайте със Зелената бюлетина. 💵

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наглостта на Борисов

    25 Май 2024 12:35ч.

    Наглостта на Борисов няма край - отива в Плевен и заявява, че е готов да управлява. Точно в Плевен, чиято област е най-потърпевша заради отказа за строителството на АЕЦ Белене и подаряването на двата реактора на Украйна, за да си купим многократно по-скъпи американски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реакторите ги подариха седесарите от ппдб, а не седесарите от герб

    25 Май 2024 12:43ч.

    въобще всички седесари без изключение са за ВиК (въже и клон)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко§Шиши били в изключителна форма

    25 Май 2024 13:27ч.

    Явор Дачков е прочел и обнародвал длъжностната МУ характеристика като премиер: „ … Опитът на Борисов за двадесет години управление, тринадесет от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, Симитли, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, Симитли, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, Симитли, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище!

    25 Май 2024 13:38ч.

    https://afera-public.us-southeast-1.linodeobjects.com/wp-content/uploads/2023/07/BOKO-BUHALKA3.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    25 Май 2024 13:33ч.

    Сбирка на анонимните крадци от ОПГ ГЕРБ "Здравейте! Казвам се Бойко и не съм крал от повече от 30 месеца."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя от Посолството казала на Боко Тиквата, че бил в изключителна форма

    25 Май 2024 13:36ч.

    Говори се, че Мутрата от Банкята, за да не загуби форма, е откраднал и книга от библиотеката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Седможилищник

    25 Май 2024 14:11ч.

    Има един въпрос, на който Бойко Борисов дължи отговор на обществото: Защо бяга от обявяването на ЯВНА истинска коалиция с ДПС като стабилен и предсказуем партньор, а продължава да говори ГЛУПОСТИ за нова Сглобка и Ротация с ПП и ДБ? Какви да тези сделки, които непрекъснато преследва с тях и с менторите им от Посолството и кръга Капитал на Прокопиев? Какво му е на Борисов, че бяга, лъже и маже по въпроса за ДПС като единствен ключов и стратегически партньор, който вече му остана? Другите просто не го искат или се дънят непрекъснато, когато се съберат с него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    25 Май 2024 14:12ч.

    @ФЪРКАТИЧКО 25 Май 2024 13:31ч. ".... Според него един литър вода е равен на един КУБИЧЕН метър вода!..." Фърки, този път съм с теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи