Борисов: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

Борисов: Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Президентът Радев не е вечен! Служебните кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация. Знайни и незнайни хора, посочени от един човек, се упражняваха две години и половина и резултатът е безвремие! Това е диктатура!  Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. Безвремие!" Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Каспичан, където присъства на откриването на нов храм, който носи името “Св. Пантелеймон и Свети седмочисленици”. Строежът е подпомогнат от партията с дарение в размер на над 110 000 лева.

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в момента българският парламентаризъм работи най-добре .

Основните "червени линии" пред правителството бяха в бюджета, но той е приет и в този механизъм на некоалиция всички проявиха разум, коментира Борисов:

"Трудно е. Довчера сме воювали с тях, но самите те видяха сега, че им трябват четири милиарда за пътно поддържане и всеки ден го поставят този въпрос. Ние се опъваме, така че мисля, те осъзнават, че трябва да си мерят приказките, включително и за местните избори. Много внимателно и прецизно трябва да се говори от всички, които искат да има стабилно управление".

"От години се говори за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови предложения, които се приеха. Ако трябва да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има много сериозни дебати по много теми".

 "Всички партии, които желаят, подкрепят, са реални участници в този процес и аз мисля, че се случи", допълни Борисов.

"Служебното правителство трябва са го има само в екстремен случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, докато траеше този хаос, безвремие - нищо! Ей сега, минах по магистралата. Щеше да е готова от Търново до Търговище, а сега - нищо. И всички тези знайни и незнайни хора - посочени от един човек. Това е диктатура!", заяви Борисов.

"На кого отнемаме правомощията? Президентът Радев да не е вечен?! Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в държавата. Освен хаос, мизерия, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. Аз не жаля за това и считам като демократ, че парламентът е мястото, където трябва да се решават всички въпроси", допълни емоционално лидерът на ГЕРБ.

"Местните избори са си местни избори. Решават ги хората от града и селата", отбеляза той, попитан дали ГЕРБ ще подкрепи кандидатурата на ПП-ДБ за градоначалник на София.

"Ние сме демократична партия, която с единодушие или отхвърля, или променя. Септември месец ще сме тука и ще си говорим по тази тема".

Относно "сглобката" ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ той заяви: "Надявам се с колегите да не се поддаваме на емоции. Мисля, че те осъзнават, че трябва да си мерят приказките. Включително и за местните избори. Много внимателно. Ако искат да има стабилно управление".

Борисов допълни, че нови избори биха тласнали страната "пак към хаос". Затова трябва да се залага на разума и на интелигентността: "Нали имат претенции, че са интелигентни".

Борисов изрази възмущението си от бруталното посегателство срещу 18-годищното момиче, нарязано с макетно ножче от бабаита Георги Николаев.

"Няма да вляза в спора кой е виновен. Затова беше важно да приемем закона за домашното насилие, беше важно да приемем промените в Наказателния кодекс", допълни той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с футболните фенове в Скопие. Борисов призна, че се е подразнил от случилото се в Скопие, тъй като е левскар.

 "Не трябва да бъркаме политиката със спортните страсти. Тези, които са превишили правата си там - дали са полицаи или пък от агитките, за тях си има правосъдие. Но, ако зависеше от мен, аз нямаше да разреша агитки и за двата мача. Сега ще им бъде трудно при гостуването. И отново ще имаме изпитание за полицията и политическата класа - нещо, абсолютно ненужно", каза още Борисов и подчерта: Ние имаме договор за добросъседство и приятелство. Ние сме дали на Албания и Македония възможност да отидат в Европейския съюз/.

"Не ги разбирам нашите съседи, защо го позволяват това? Защото само добро са видели от България", каза още Борисов по повод инцидентите в Скопие от миналата седмица.

 

Източници: БНР, epicenter.bg

 

 

Коментари

  • баба мара

    30 Юли 2023 18:42ч.

    12 години герб на власт анархия навсякъде внимаваите на изборите виждате какво сте вкарали в нс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    30 Юли 2023 19:31ч.

    12 години американският лизач Боко Тиквата е на власт и България се е стопила с 1 милион. Такъв геноцид и под турско не е бил. Тиквоча и цялата му кохорта веднага на фронта като доброволци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай ХЮ

    30 Юли 2023 18:50ч.

    Безочие и безкрайна наглост, когато те държат за топките или риташ докато все още можеш, или се гънеш като пача и ривеш йес сър.. докато все по силно те стискат... А да познаем що се случва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опа

    30 Юли 2023 18:52ч.

    За необразования слушател е вярно. Но като харчиш държавни пари и да затвориш цялата икономика за две години е нормално да има инфлация. Парите се обезценяват щото икономиката отслабва, а те струват колкото икономиката. Опа - това е заслуга на ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • опа

    30 Юли 2023 19:00ч.

    Европа също гори от инфлация. Пак ли Радев е виновен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    30 Юли 2023 18:52ч.

    Крадецът Борисов вика "дръжте крадеца". Типично за този гьонсурат. Когато ТИ, борисов, еднолично назначаваше, включително съдии и прокурори, всичко беше ОК, нали? А инфлацията основно я направи Кокорчо в предното си правителство. Браво на служебния кабинет, че я овладя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    30 Юли 2023 18:58ч.

    Борисов в Каспичан. Повече няма нужда да се казва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Готов на всичко !

    30 Юли 2023 18:58ч.

    Буци е готов на всичко ! Дори атомни бомби да пуснат над България, само и само да не му закачат 2-та милиарда накрадено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • PARAGRAF22

    31 Юли 2023 0:36ч.

    Саванът джобове няма....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Колю

    30 Юли 2023 18:58ч.

    На този индивид категорично не бива да му се дава възможност за изява по СМИ! Такива глупости и такива лъжи ръси, че човек го хваща срам дори само като ги чете! Очевидно е, че страда от някакво психично отклонение, щото по друг начин не може да се обясни целия този буламач, дето го изказва на всеослушание! И веднага възниква въпросът как сме го търпели цели 10 години начело на държавата...? Казвам "начело", щото той де факто игноритраше и Народно събрание и Президент, а Конституцията беше нещо, което не са му преподавали в пожарникарския "фикултет" на Магнаурската школа, камо ли да я прочете след това...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    30 Юли 2023 19:00ч.

    Спокоен съм Днес всички предатели се изказаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    30 Юли 2023 19:01ч.

    Като почнеш да позираш с библията, значи си в изпражнения до ушите, само дето тоя път нема ти помогне!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спиноза

    30 Юли 2023 19:02ч.

    Тъмната триада на човешкия характер - нарцисизъм (самовлюбеност), макиавелизъм (да манипулираш хората) и психопатия (лабилна емоционалност)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тест за тъмната триада

    30 Юли 2023 19:03ч.

    Манипулирам другите Лъжа другите, за да постигна целите си Лаская другите, за да ги използвам Използвам другите в своя полза Не изпитвам разкаяние за действията си Не ме притеснява моралната страна на моите действия Аз съм безчувствен и груб Аз съм циничен човек Нужно ми е да ми се възхищават Искам вниманието на другите Обичам, когато другите ми правят услуги Стремя се към статус и престиж

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може ли да мисли пожарникар?

    30 Юли 2023 19:06ч.

    Явно е, че не. За служебни кабинети Радев не е виновен. Виновни са партиите, на които народа не вярва и затова не могат да наберат мнозинство в НС. Сега няма служебен кабинет, защото се обединиха партии, които се караха преди изборите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    30 Юли 2023 19:12ч.

    "Борисов нагледно ни показва какво означава Фурнаджийската лопата? САЩ правят бази в България! Бойко им дава над 3 000 000 000 лева за самолети! Русия строи газопровод, Бойко дава 3 000 000 000 лева за строежа. Канада и Англия им трябва злато, за да издържат народа си по-добре. Бойко им дава златното находище в България! На Германия им трябва потребители. Бойко смачка малкият и среден бизнес за да се развиват големите вериги на Германия. На Франция им трябва пазар за плодове, зеленчуци и месо. Бойко избива животните и оставя земеделието без вода! На Италия и други страни им трябват сметище. Бойко им дава България! На тези страни им трябват бели роби! Бойко прогони българите от България с репресия и високи незаконни цени на Ток, Парно, Лекарства и храни! Само и само да работят в тези страни! На фармацевтичните световни гиганти им трябват опитни ми@ки и Бойко ваксинира хората в България! На Българина, защото е гладен и болен Бойко му дава кредити, при това не на всички хора! За Бойко интересите на всички народи са важни! Само интересите на България нямат никакво значение за него! Какво ще кажете Гербаджии – не е ли така? Или за съсипаното земеделие, без вода поради правене на пари заради Вецове. Или унищоженото животновъдство заради измислена чума! Заради съсипания малък и среден бизнес поради целенасочена лоша политика. Или съсипано здравеопазване заради огромната Корупцията. Е виновен Комунизма??? Радев ли е виновен, които е 4 години Президент без никаква власт? Или пък са виновни хората защото повярваха на едни крадливи лъжци? Виновен си ти, Бойко!!! Защото управляваш България повече от 10 години, взе стотици милиарди от Европа и данъкоплатеца в България, но нито една реформа не направи. Дори не може да се каже, че остави всичко това да се случи от самосебе си, ами съдейства по всички възможни начини. Затова Бойко народа те ненавижда. Затова си създал лична охрана от армия в МВР и прокуратурата. Проклет да си ти и всички които се правят че ти вярват, само защото ги оставяш да крадат бъдещето на България и българите! Силно се надявам тази и подобни публикации да достигнат 20 000 харесвания защото, по този начин се разпространява Истината!!! Защото, по този начин всеки човек на света ще има реална доказана представа за Бойковата политика! "(С.Димитров) Статията е от: Български Вестник. СПОДЕЛЯЙТЕ!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кънчо

    30 Юли 2023 21:38ч.

    Само ББ ли? Всичли правителства от 1989 правят същото. Това си е политика спусната от господарите зад океана.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще се намери ли поне един?

    30 Юли 2023 19:18ч.

    Свещеник, който да обясни на обществото, защо този мракобесник получава закрила от духовенството? И дали подобни хора са драги на Господ Бог? Такива които козируват пред злото, и не защитават правото на вдовицата и бедния?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    30 Юли 2023 19:20ч.

    Буци не е специално явление за сеееленете. най правилниъ е Той (на ношното му шкафче нямаше дори вестник): хаааресваме си го и му цункаме темето. то и затова вече си маме Йййййкинди,за да не си помисли някой че сме шапшали

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом е така,

    30 Юли 2023 19:26ч.

    тогава и Борисов не трябва да е вечен, колко години вече управлява, достигнал пенсионна възраст? Дори и всеки в страната се пенсионира при достигнат стаж и възраст? Докога ще е незаменим, нима ГЕРБ няма вече достойни хора за това??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    30 Юли 2023 19:27ч.

    Мутро Тиквата на на 5 август 2022 (според медиите): "Борисов хвали служебната власт, потвърждавала твърденията на ГЕРБ за хаос и провал " Една година по-късно нищо не му пречи да заговори точно противоположното според това кое му е изгодно. Уникален плужек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-отвратителен е само

    30 Юли 2023 19:30ч.

    другарят му от НЕкоалицията. Те разложиха народа от горе до долу. Дано има възмездие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    30 Юли 2023 19:43ч.

    Радев със служебни правителства е управлявал два пъти, а Бойко вече колко години е несменяем, като че ли в ГЕРБ нямат други кадри за това и никой не е достоен за този пост?? Народът е казал, че рибата се вмирисва първо от главата и е вярно, че е човешко с остаряването хората да се амортизират и изхабяват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минчо

    30 Юли 2023 19:49ч.

    Да живее Доктор Борисов... Доктор Ах.Доган.. и другите Доктори... А Радев е проклятието на Б-я... Че нали го знаеме тойзи самолетен шофер.. Кара самолет за един, двама - айде- пътника, какво да очакваме от такъв.. маистрала ли да строи, стадион ли, ели зала??!!!!! Еситествено, че ще ни доведе инфлаций и инфекций...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зайо Байо

    30 Юли 2023 20:25ч.

    Чиба, ве!!! Тиквата решил да се изказва за Радев. Не сте в една категория, Буци! Президент на държава, не е кат бос на мафия!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    30 Юли 2023 22:15ч.

    "Борисов: Радев не е вечен!" -- тЕ тука, тЕ го стяга вратовръзката Банкянския гръмовержец. страх го е от това, какво ще стане след втория мандат на радев. основателно, чини ми се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тоя

    30 Юли 2023 20:27ч.

    бандит се скапа да се завира по църкви.Отврат!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крадлива, проста и нагла мутра -

    30 Юли 2023 20:30ч.

    такъв беше, такъв си остана. Заради собствения си крадлив з@дник поддържа сглобката и не му пука, че тласкат страната ни към война. Осквернява и църквите, но Бог вижда всичко - не можеш да Го излъжеш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Буля Цвецка

    30 Юли 2023 20:34ч.

    Тиквата се поуспокои и отново започна да наглее, както само той мое...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ас Бее

    30 Юли 2023 20:36ч.

    Дали бихте злословили и подигравали по адрес на пожарникарската професия в наши дни в Гърция-особено по островите?!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо го пуснаха

    30 Юли 2023 20:36ч.

    По пързалката. Оттук нататък ще ходи на приеми само при Митрофанова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В 17:36

    31 Юли 2023 2:54ч.

    слънчасах. Бях прекалил с ракията и взех, че седнах върху гърлото на шишето. Овчарчета от селото ми се кискаха дискретно. Във вадата до плевнята ми се появи скумрия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • този трябва да замълчи за винаги

    30 Юли 2023 20:37ч.

    Борисов, ти също не си вечен, но ощети държавата и българите със стотици милиарди, десетина от които гушна за себе си, за 15-ина години дерибействане и още си на свобода, защо? Не е ли поради тоталното корумпиране и зависимост на институциите лично от теб и твоите правителства и това е много по-страшно и опасно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Марин

    30 Юли 2023 20:38ч.

    Глътна въздух,Киро му подсигури спокойствие и банкята отново започна да ръси глупости.Вместо в затвора,той се разкарва из държавата и се кръсти пред варненски фалшиви,дебели "пратеници"на Господ.Аз съм православен християнин,силно вярващ в Господ,но ненавиждам подвазвачи в свещенечески дрехи.Няколко милиарда лева,пълнят сметките на един безбожник,а стотици хиляди се чудят как да си платят животоспасяващи лекарства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • медиен експерт

    30 Юли 2023 20:48ч.

    По-важно за България е борисов да не е вечен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мандатоносител

    30 Юли 2023 21:08ч.

    Ограничаване на броя на мандатите на депутатите! Повече от два мандата не ни трябват! Като не могат да свършат работа два мандата, да не се мяркат повече. И вторият мандат да е без имунитет!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕРБ научихте ли кои са 10-те Божии заповеди?!

    30 Юли 2023 21:19ч.

    ГЕРБ кои са 10-те Божии заповеди?! Знаете ли основните Христови заповеди, за да сте християни: ...... Не кради от ближния си! ....... Не лъжи ближния си! ...... Не убивай ближния си! ..... Който не е научил и не спазва 10-те Божии заповеди, дадени на човечеството от последния Учител на човеците Иисус ХРИСТОС се самопревръща в антиХрист! ................. Не знаем какъв "консенсус между партиите трябва за да има редовно правителство", но цяла България и Европа разбраха, че Посолството прави "консенсуса"! Чуха го милиони уши И го видяха милиони очи от "оня запис"! Гледате в очите българите и говорите Истината ли?! Айде моля ви се ... "Гласувайте, че иначе лошо!", според смс предаден от агенция ПИК. Постигнахте ли "консенсус" между партиите?! Смешници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • PoPu21

    30 Юли 2023 21:23ч.

    Кой иска мястото на Радев??/Радев е вечен!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Nikopol

    30 Юли 2023 21:31ч.

    ""We all will die one day, we are not here forever. When people are alive they're proud . My houses, my money, my this, my that. But after death, it's "ashes to ashes, dust to dust." Nobody carries anything with them. YOUNG INDIAN ON THE COAST OF GANG RIVER , VARANASI"" Никой не е вечен - ни бойко , ни бойковица. Просто хората са два вида - глупави /мнозинство/ и умни /малцинство/. Глупавите са агресивни , нахални и шумни , но това не значи че са вечни, просто са много досадни , като хлебарките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trassporter

    30 Юли 2023 22:31ч.

    Антихрист в църква!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    30 Юли 2023 22:39ч.

    ПРОКЛЯТИЕТО на България! В името на собственото си оцеляване продава и предава всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Плашипутарник Борисов

    30 Юли 2023 22:45ч.

    И ти не си вечен .И ти ням д забиеш кола .Ти си впоеннопрестъпник и твоите внуци ще плащат за твоите престъпления . Не се пиши на вярващ човек .Вярващит хора не вършат престъпления и не крадат Бъгарският народ .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    30 Юли 2023 22:46ч.

    Долен предател, страхливец, крадец и неблагодарник. Вече си загубил 30 -40 % от партията си. Политически труп.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    31 Юли 2023 0:19ч.

    Депутатите трябва да се намалят на 160. През 1939 г са били точно толкова, избирани мажоритарно. Населението е било 6 000 000 души. Имаме 80 души хрантутници и още 18 добре платени европейски, които съвсем нищо не правят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудовищната Инфлация

    30 Юли 2023 22:51ч.

    Я стартира Борисов в маниакалното си желание да остане на власт поне един цял мандат. Раздаваше пари с чували и милиарди. После дойдоха приятелите му Киро, Денков и Асен и само продължиха делото му. Жалко е че тоя политически парцал продължава да се подмята из публичното пространство и да сее смрад. Поне вече нико не се пленява от "харизмата" му, която меддите неистово напрапваха цяло десетилетие. Интересно, дали има някакво обяснение за тая "харизма"! Видиотен народ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОЙ СЪЗДАДЕ ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ? (и видео)

    30 Юли 2023 22:54ч.

    Получихме на редакционната поща писмо на българин към фондация «Ханс Зайдел», финансирала създаването на ПП ГЕРБ в България. Публикуваме писмото без редакторска намеса „Ханс Зайдел“ носи основната вина за престъплението наречено „ГЕРБ“. Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“. Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България двеста самоубийства за три месеца? Кога у нас са се самозапалвали хора, от безсилие, отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? А ето и кои са партньорите на фондацията в България: Партньори Основните партньори на фондация „Ханс Зайдел” в България са: Гражданско сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ (ГЕРБ) Институт за икономическа политика Национална асоциация на общинските служители в България Дипломатически институт към Външно министерство на Република България Министерство на вътрешните работи на Република България и подчинените му служби Министерство на правосъдието и Прокуратура на Република България Софийски университет „Св. Климент Охридски” Дружество на преподавателите по немски език в България Кой е Ханс Зайдел Ханс Зайдел е роден на 12.10.1901 г. в Швайнхайм бай Ашафенбург. След матурата той следва право, германистика и икономика в университетите Вюрцбург, Фрайбург и Йена. През 1929 г. Зайдел получава докторска титла по право и се установява като адвокат в Ашафенбург. През 1932 г. той става член на Баварската народна партия (БНП) и една година по-късно се кандидатира на изборите за градски съвет в Ашафенбург. След поемането на властта от Националсоциалистическата работническа партия в Германия (партията на АДОЛФ ХИТЛЕР) е задържан на поста. От 1940 до 1945 г. Зайдел служи във Вермахта и се бие срещу СССР на Източния фронт по времето на Втората световна война, уволнява като лейтенант от запаса на една танкова дивизия. Американското военно правителство обявява политически Ханс Зайдел за областен управител на Ашафенбург, а за партията Християнсоциален съюз той се кандидатира успешно през 1946 г. за учредителното събрание и за баварския парламент. През септември 1947 г. министър-председателят Ханс Ехард назначава експерта Ханс Зайдел за баварски министър на икономиката… https://pan.bg/view_article-49-360178-KOJ-SYZDADE-ChUDOVIShtETO-GERB-i-video.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    30 Юли 2023 23:47ч.

    "Борисовите кабинети донесоха хаос и чудовищна инфлация. Знайни и незнайни хора, посочени от един човек, се упражняваха дванадесет години и резултатът е безвремие! Това е диктатура!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За всички злини,

    31 Юли 2023 0:16ч.

    нанесени на народа ни от БМБ той заслужава да го изгоним от страната, не искаме да си цапаме ръцете и да усложняваме положението, въпреки че го заслужава...Да бъде добър и да се маха, да си ходи където намери за добре, но да ни спаси от вредното си присъствие. Да се маха вън от страната! Иначе рано или късно, но обезателно ще стане лошо, следващите няма да търпят повече...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сава

    31 Юли 2023 1:58ч.

    Е, сега като продадете реакторите, като поскъпне и тока за населението, влаковете също, и изчезне съвсем промишлеността къде ще ни заведете кучки крадливи-продажни.....? Само дано дойде Видов ден за вас, та да затворя очи....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХХ

    31 Юли 2023 2:00ч.

    боко, по-голям вредител от теб няма, няма и да има! В състояние си да затриеш цялата държава, заради алността ти, егот ти, некадърността ти и простотията ти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахой

    31 Юли 2023 12:05ч.

    Радев не е вечен!!Разбира се,тихвата е вечен,много му се иска дагева!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи