Борисов: Превърнахме се в държава на записите, не искат правителство. Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа

Борисов: Превърнахме се в държава на записите, не искат правителство. Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа

Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той коментира изявлението на съпредседателя на ПП Кирил Петков снощи и анонса на Радостин Василев, депутат от "Промяната" да напусне парламентарната група.

Целта е да се провали правителството. Всичко е много близко до това да бъде съставено. То човек да няма телефон на днешно време, превърнахме се в държава на записите. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка със записите, които се очаква да представи Радостин Василев.

Според него във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира. Той припомни, че сам е бил жертва на записи - "по тоалетни, по спални, по какво ли не" и журналистите били в "телешки възторг" да го коментират. Борисов няма информация по темата, но нарече случилото се "нечистоплътно".

Няколко пъти той повтори, че и неговите записи са били нерегламентирани и са целели сваляне на правителството. "По същия начин искат сега да ни попречат. Абсолютно същият сценарий сега се прилага към ПП и ДБ", смята Борисов. Целта била да се направи всичко възможно, за да не се направи правителство.

"Мария Габриел води преговори. Аз не участвам. Мен може да ме изпере само народът."

 

Коментари

  • Бай Миле: "Бойко взе парите на Сретен Йосич!"

    26 Май 2023 12:29ч.

    „„Български почерк“ има в поръчката на това убийство. Фактът, че килърите са били облечени в униформи на Интерпол, убийството и на съпругата на Къро – също е знак!, защо не е била пожалена. А Къро на практика бе „сготвен“ от лица, които има следа и в пъкления сценарий срешу Гешев.“ Споделям написаното. Спомнете си знаковото убийство на бай Миле в РЕСТОРАНТ ГРАДИНА СЛАВИЯ! https://www.flashnews.bg/ubijstvoto-na-baj-mile-edno-ot-naj-masovite-i-naj-zrelishtnite-no-osadeni-nyama/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Май 2023 12:30ч.

    Никой не иска правителство с провалени и безотговорни евро-психопати! Айде бегайте по посолствата да си търсите работа като изтривалки и обслужващ персонал! От вас нищо не става и правителство няма да има...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еничарко

    26 Май 2023 17:13ч.

    Някой да го пита тоя "никой"? Провалени и безотговорни евро-психопати, че какво по-подходящо за колониалната администрация? Точно "циливизаторите" въведоха масово този отрицателен подбор, че дори в Европата отдавна няма ярки и способни личности в управлението на държавите. Затова янките си командерят както им изнася. И командери най-вече дълбоката държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аналитичка

    26 Май 2023 12:32ч.

    Докога това банкянско недоразумение ще ръси глупотевини, а журналята ще го отразяват? Крадецът на милиарди видите ли бил ангел с крилца и точно от него зависела съдебната реформа. Ами той така иска да я прекрои, че да обслужва само и единствено неговите интереси. Писна ми от Боко и пепетата - нови избори и да се слага край на простотията!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коментарът

    26 Май 2023 12:37ч.

    Според Борисов във всяка правова държава нерегламентиран запис не се коментира. Но когато този запис потвърждава очевидното, че има договорка между корумпираните и "борците" против корупцията, да си пазят взаимно имунитетите, ще трябва да се коментира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-доброто за територията е

    26 Май 2023 12:43ч.

    да се самоизядете чуждите лакеи. Само така ще се отървем и от вас и от евроатлантическите ви господари. Плужеци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васен

    26 Май 2023 12:59ч.

    Банкянски, проблема не е в нерегламентираните записи, а в съдържанието им. Свинята от Банкя е надушила чужда кръв и знае, че ножа идва и за него. Грухти и се хвърля в последни пристъпи на паника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    26 Май 2023 13:07ч.

    Монументално важно е какво ще извади Радо Гела днес! Ако записите са истински с ПП-ДБ е свършено.Ако са манипулирани ще стане, като с партийната книжка на Софиянски. Изключителна партия между Козяк 16 и Драган Цанков 28.Довчера изглеждаше, че Козяк перфектно местеха фигурите, но на Драган Цанков 28 видяха ход на който би завидял и Алехин.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    26 Май 2023 13:09ч.

    Аман от тоя Българоубиец! Абе Мутро, айде най-после да почнем да разледваМЕ и търсим отговорност за СЪДАРЖАНИЕТО и ФАКТИТЕ в така притесняващите теб и другите ,,политически боклуци" ( по К.Каренин ) всякакви записи. А относно тяхната истинност и приложимост, има кой законно да се произнесе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    26 Май 2023 13:17ч.

    Да пази Бог от правителство на мутри и шарлатани и съдебна рИформа, зависеща от ГРОБ!!! Дано Радостин Василев закопае кирчовците днес и да се свършва с тази ротационна мъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    26 Май 2023 13:50ч.

    Прав си, тиквоч, не искаме. Избори до дупка, докато се очистим от боклуците като теб и кирчовци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • загуби време

    26 Май 2023 14:02ч.

    Той знае правилата! Ако нещо не е по регламент, никакъв коментар. Когато се появиха снимките (онези), само за миг забрави правилата и обясни, че изкусният летец Радев е овладял до съвършенство и воденето на дрон и е напълнил чекмеджетата му с дрон през отворения прозорец. Борисов забрави за регламента и нито за миг не допусна дори, че чекмеджетата му по начало са празни, а той е беден чиновник. После се появи онова любопитно видео, в което като сянка премина отражението на ЖЕНА. Борисов само за миг пак забрави правилата и обясни с възмущение в гласа, че една прекрасна ГОСПОЖА (с която той очевидно е делил интимна постеля) го е предала и е заснела пищака, чекмеджетата и ламизила. Борисов забрави за регламента и нито за миг не допусна дори, че чекмеджетата му по начало са празни. Всички в тази страна знаят, че чекмеджетата са били винаги пълни и са просто оперативна спирка на парсата, която после заминава по инвестиционното си предназначение. Обаче, дори Гешев тогава се направи на "дръж ми шапката" и бранеше боса. Когато босът опита да хвърли Гешев на вълците, естествено е да се очаква защитна реакция. Да, чакаме я, дойде и времето! Сега за кирилчо и радостинчо! Всъщност, ... по-скоро за тези въобще не си заслущава губене на време!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • факти, факти, факти

    26 Май 2023 14:04ч.

    Проблемът е в това, че нито един, гласувал за ГЕРБ, не иска да го управлява ПП-ДБ. Защото това, на което е притиснат да се съгласи ББ, нито е споразумение за общо управление, нито е коалиция. Това е доброволно предаване на абсолютно цялата власт в държавата на ПП-ДБ. А там решенията вземат Лена и бащата на Кирил Петков. Е, няма как така да се управлява държавата - от един парапет и едно бивше изкуфясало ченге от ДС. Точно това е американския модел - да си сложат начело, джендъри, зависими, наркомани, леки жени и всякаква подобна паплач, която изпълнява безропотно всичко, а господарите си затварят очите за техните кражби и далавери. Ако някой не слуша, веднага го удрят. Влезе ли ББ в тази схема, е политически мъртъв. Хората искат нормална демокрация с нормално правителство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    26 Май 2023 14:06ч.

    я борисов да каже къде по света не подслушват не записват не изнудват и накрая убиват кое разузнаване ще си признае тази практика е откакто съществува света

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Само от ГЕРБ зависи съдебната реформа"

    26 Май 2023 14:47ч.

    НИЩО не зависи от ГЕРБ. Върнахте ПРАЗНА папка. Сега си затваряйте устата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГражданинНаРепубликата

    26 Май 2023 14:59ч.

    Това че записа не е получен по буквата на закона и с разрешение на съда не значи, че не се е случил. Единствено трябва да се удостовери истинността на записа, че не манипулиран. И да по този запис няма да носи наказателна отговорност, но морална и политическа задължително. Не може да си покровител на убийства и наркотрафик и да управляващ държава на 13 века.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SWN

    26 Май 2023 18:01ч.

    До сега било каквото било, все успяваше да се измъкне някак мутрата. Сега вече е приключен завинаги.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня

    26 Май 2023 18:41ч.

    Сретан Йосич и той некадърник излезе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи