Борисов предложи на ПП-ДБ брак, вместо сглобка. Нарочи за отстрел Асен Василев, Тодор Тагарев и още трима минстири

Борисов предложи на ПП-ДБ брак, вместо сглобка. Нарочи за отстрел Асен Василев, Тодор Тагарев и още трима минстири

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Да опитаме да направим цялостно управление. Или правим нещо истинско - брак, или повече не става така. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към ПП-ДБ по време на Националното съвещание на партията в НДК и представянето на проекта на коалиционно споразумение, което предлагат на партньорите си от сглобката.

"Предлагам да ми гласувате това доверие - да изпратим този преговорен екип с този документ и да опитаме да направим цялостно управление. Повече такива за 9 месеца, за 6 месеца... А да видим, а да се пробваме - пробвахме се 9 месеца. Или правим нещо истинско, както жените обичат да казват - брак, или повече не става така", категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

По думите му Господ е дал изпитания на ГЕРБ през тези 3 години на избори, но "за ужас на нашите противници станахме и по-силни".

"Партията ни е мила, но държавата е над всичко", подчерта Борисов.

Преди него прозвучаха остри критични изказвания на депутатте от ГЕРБ.

"След такива оценки и аз не мога да взема завоя. Усещам настроенията ви и ако ви накарам да вдигнете ръце дали да ходим на избори, ясно ми е какъв ще е резултатът. Партията ми е мила, но държавата ми е още по-мила. На Трети март видяхме чудовищно раздление на нацията - от една страна проруските партии и от другата страна останахме ние ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС.

Отивайки на избори, трябва да сме наясно, че това разделение ще се разтрои, защото ще сме разбити по между си, а по-отделно ще сме по-слаби в битката за отстояване на евроатлантизма", мотивира Борисов предложението си да се избегнат избори сега.

За три години дотам се докарахме да се радваме, че сме на масата, цитира Борисов изказване на Тагарев, че най-важното, че е бил на масата сред големите на срещата в Париж.

Според бившия премиер на 3 март държавата е показала ново "чудовищно разделение", идващо от "Шипка".

"Там се появиха проруските партии и националистическите партии и си пролича разделението по тази ос. А от другата страна на оста, останахме ние, ПП-ДБ и ДПС. Отивайки на избори, трябва да сме наясно, че това разделение ще се разтрои като разделение, защото дори ние, като евроатлантическа коалиция, ще сме разбити помежду си, а поотделно ще сме много по-слаби в битката за геополитическата ориентация за България", категоричен беше лидерът на ГЕРБ.

"В тази сложна ситуация, ако отидем днес на избори, каквото е настроението на партията, пообиколих тези дни доста кметове и организации. Исках да ги чуя какво мислят, особено след като видяха, че Асен Василев не си държи на думата за проектите за общините. Това беше компромисът, за да му гласуваме бюджета. Мария, бих ти дал един приятелски съвет - ако отидем на някакво споразумение, на някакъв договор или както искат, стига да е нормално заглавие, защото повече в сглобки не ми се участва. Не искам да разбирам повече от медиите коя фирма са вкарали в Тол системата, кой е новия шеф на Митницата, на АДФИ", негодува председателят на ГЕРБ.

"Когато притежаваш Митницата и НАП, еднолично на ПП, това регулатори ли са, правни органи ли са. Защо го правят? Поне да бяха съгласували назначенията. Готвят се за избори. Иначе много красивите думи за регулатори, за съдебна система, важните функции на държавата са 100% узурпирани от ПП. Дори ДБ няма", каза още Борисов.

"Това, което Костадинов казва, че са ходили да му искат подкрепа да не е Уестингаус и "Хюндай", не ми се иска да е вярно. Но като отговорна партия трябва да дадем един последен шанс да вкараме ред в хаоса. Апелирам към Христо Иванов и Атанас Атанасов, отговорни хора, докато се задоволяват с правосъдното министерство, здравното и туризма, какво става на другите места. ПП узурпират цялата власт", повтори лидерът на ГЕРБ.

"С този финансов министър - ти, която направи огромен жест, остави си еврокомисарското място, за няколко месеца ще те провалят. Тези хора, които те гледат и вярват в теб, първи ще се обърнат срещу теб. Ще считат, че си ни предала. А ти с подобен кабинет - Тагарев, Василев, Богданов, ще се провалиш. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме. Затова твоят провал е дори прогнозиран", обърна се Борисов към Мария Габриел.

Той отбеляза, че не знае как ще води предизборна кампания, ако се наложи, защото с Кирил Петков са изкарали 9 месеца в общо управление.

"Ние подготвихме проект именно за да не поставяме колегите от ПП-ДБ по натиск, днес до 14 часа ще им го предадем да го разгледат и ако ме послушате, да дадем още един шанс на преговарящия екип", коментира Борисов и се пошегува, че екипът ще бъде съставен от Дончев, Добрев, Нанков - "ако искаме да провалим всичко".

"Мария Габриел - водещ преговарящ, Рая Назарян, Теменужка Петкова и Деница Сачева - компетентни, твърди и в същото време убедени, че бихме могли, че без избори можем да намерим решение", каза още Борисов и разкритикува ПП-ДБ, че не са се консултирали с ГЕРБ за смените на ключови постове в държавата.

Снимка: БТА

В началото на Националното съвещание заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев отбеляза, че "ротацията към този момент и в този си вид изглежда безсмислена".

"Няма да нищим въпроса "защо стигнахме дотук". Ако върнем календара 9 месеца назад - друг вариант нямаше. Наш дълг беше да изведем страната от непрекъснатия цикъл на избори, необходимата жертва я направихме", заяви Томислав Дончев.

По думите му същественият въпрос е дали резултатът си е заслужавал. Боя се, че ще дадете отрицателен отговор, продължи зам.-председателят на ГЕРБ. Има ли стабилен фундамент и политическа логика да дадеш подкрепа на този, който има за цел да те унищожи, да дадеш цялата политическа власт на втория, който е по-малък - няма, продължи Дончев.

Според него с изключение на Мария Габриел правителството не може да се похвали с други резултати.

"Има ли логика да дадеш почти цялата власт на втория - няма. Едно правителство се избира не за да му се радваме, а за да работи. Обаче с резултати не могат да се похвалят други, освен Мария Габриел", добави политикът.

Снимка: БТА

"Тези 9 месеца бяха пропилени, нещата не може да продължат така. Не може да допуснем МС да е нещо между стажантска програма и туристическа агенция, не можем да оставим Мария Габриел заложник", подчерта Дончев и добави, че държавата не се нуждае от нови избори.

"Защото след няколко месеца първият може да е станал по-силен, а вторият - вече да е трети", отбеляза той.

 

Снимка: БТА

От своя страна депутатът Делян Добрев отбеляза, че още от началото е бил против сглобката. 

"Държавата е в застой вече три години. Финансовата политика е най-големият провал. Теглим милиарди кредити, за да финансираме социални разходи", коментира Добрев.

Снимка: БТА

Тезата на Дончев подкрепи и заместник-председателката на ПГ на ГЕРБ Рая Назарян, която посочи, че управлението в този му вид е "изчерпано от съдържание".

От трибуната настоящият вицепремиер Мария Габриел благодари на Бойко Борисов, че е "лидер на партията на силата за България и отговорността за България".

Снимка: БТА

"От 2008 г. съм в ГЕРБ и знам защо - защото се уча всеки ден от лидера, от парламентарната група, от експертите ни, от местните структури, от пиарите ни. Уча се как от това, отстоявайки партийния интерес, да бдиш над националния", подчерта Габриел.

Тя подчерта, че ГЕРБ е партия на ценности, на върховенство на закона, на демокрацията, принципите и на евроитеграцията. 

"България има нужда от редовно и стабилно управление, но то е възможно само с ГЕРБ-СДС", категорична беше Мария Габриел.

По думите и сега, и преди 9 месеца от ГЕРБ са искали ясен ангажимент за спазване на принципи, механизъм за взимане на решения, отговорност за правителство, изпълняващо ангажименти за цял мандат. 

"А не събуждащо се сякаш след изборна нощ и преговарящо отново, сякаш изборите сега са минали, или сме отново в предизборна кампания", подчерта вицепремиерът.

От ГЕРБ-СДС предлагат подписване на Споразумение за съвместно управление между коалиция ГЕРБ-СДС и коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" до края на мандата на 49-ото Народно събрание.

Предложение за споразумение by Nova.bg

Миналата седмица лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди, че в документа е залегнала голяма част от предложенията в меморандума, лансиран от ПП-ДБ.

Ако на 8 март не сме се разбрали, гласуваме оставката на Денков и кабинета и отиваме на избори, очерта Борисов каква според него е политическата перспектива.

Източници: dnes.dir.bg, epicenter.bg, segabg.com

 

 

 

Коментари

  • Ghost

    05 Март 2024 14:48ч.

    "От 2008 г. съм в ГЕРБ и знам защо - защото се уча всеки ден от лидера!!!!!" Много вождове и учители, лидери и фюрери станаха в тая малка страна. Как не я досрамя такова фелацио на трибуната да извърти!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Някой

    05 Март 2024 15:01ч.

    Ами тя само това си може, как да я е срам. Как мислите е стигнала до тук?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подмокрящо, за да хване декиш

    05 Март 2024 15:19ч.

    Поредната арогантност от Пентагона

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от другата страна на оста, останахме ние, ПП-ДБ и ДПС.

    05 Март 2024 16:55ч.

    Да. Правихте, струвахте и се събрахте боклуците на България. Уж се драпахте, уж щяхте да се чегъртате, накрая се събрахте един бърдак мъжки и женски проститутки начело със сутеньорите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    05 Март 2024 18:12ч.

    Интересни преговорни екипи - нежни ръце срещу меки китки !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нищо не се променя

    05 Март 2024 20:04ч.

    Една полужена ще смени един полумъж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 3 март 1918

    05 Март 2024 14:58ч.

    За чудовищното разделение на Шипка вината е само и единствено на Тиквата.Тоя носител на орден Ломоносов и дарител на кученце на путлер излъга жестоко избирателите си, проваляйки промяната в Конституцията, въвеждаща нов национален празник.Спасил бил Трети март тоя тулуп!?А питал ли е избирателите си трябва ли да коленичи пред мунчо радев и неговите крясъци за Трети март?Никой от електората на ГЕРБ и ППДБ не ще 3 март, който Тиквата им натрапи.Сега вижда че на Шипка са путиноидите и ППДБ с право не ходят там, но какво направи, за да попречи на това?Да приемат бързо с ППДБ и ДПС промени в КТ , изхвърлящи 3 март,защото избирателите на тези три партии са твърдо против празника на русоробите 3 март? Тиква проста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Северозападнал

    05 Март 2024 15:09ч.

    Ползвай си устройството на раменете бе измръшляк! То бива свирепа тъпота и продажничество за потупване по подгърбието от прайдаджиите, ама чак толкова... Галя, смени опорките,че вече никой не вярва евроатлантизма и толерастията по подобни увредени индивиди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Къде сте тръгнали бе, прозападни евроатлантически майцепродавци! Една шепа хора сте, тия желаещите България са робува на САЩ в ЕС и НАТО!

    05 Март 2024 15:15ч.

    Членството на страната в ЕС я убива бавно, а членството в НАТО е на път да я ликвидира внезапно. Предатели жълтопаветни, няма живот за вас тук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истина

    05 Март 2024 15:28ч.

    ейде не се пени, че оплеска и нас! тиквата , радефф , дръндареца и онази зурла си имат един и същ кръсник, те са всички от другата страна

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вземай си хапчетата и не коментирай неща, които дори не можеш да проумееш

    05 Март 2024 15:51ч.

    Крайно време е да се проведе РЕФЕРЕНДУМ за ЕС и НАТО и народът да реши дали да сме там или да излизаме. Не може 1% гъзолизци на някаква си Галя от посолството, подлоги и продажници, да обиждат целия български народ и да разпореждат кое как да става. Както хухавела с този коментар за трети март. Такива откачалки ни натресоха и трябва да се съобразяваме с тях. Позор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпроси ???

    05 Март 2024 16:52ч.

    Пропуснати бяха няколко важни точки: 1. Съгласни ли са със разполагането на българските войски в Одеска област , според картата на бъдещите военни действия ? 2. Каква ще бъде по нататъшната съдба на сглобката на клановете копринки и боковци ? 3. Кой ще бъде следващия , на когото ще подарите да гушне букета ? 4. Ще узаконите ли проституцията и наркоразпостранението , за което е крайно време. 6. Смятате ли да възродите килийното училище с избирането на пътника Денков за министър на образованието ? 5. Разбра се ,че сте скрепили сглобката чрез новата светска двойка Деси Дуловска и Шиши . Кога предвиждате свадбата ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    05 Март 2024 15:03ч.

    Бацко лавира с контраМУМУРАНДУМ, защото Шипка му боде очото! Нямате шанс сглобкаджии, нямате. Изборите чукат на вратата. С русофибия и евроатлантизъм я докарахте до под кривата круша. Народът ви мрази неистово!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов се е уплашил

    05 Март 2024 15:06ч.

    Виждайки народния гняв на връх Шипка, Борисов се е уплашил от избори, защото т. нар. евроатлантическа сглобка ще се провали и иска да крепи сглобката до края на мандата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ади

    05 Март 2024 15:06ч.

    Борисов, ти се заигра против интересите на народа. Вече има страх в ГЕРБ и ППДБ и народа загуби надежда от вас. Изплашихте се се Шипка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълтохубавец

    05 Март 2024 15:14ч.

    Хахаахаха, мнооого , мноого ми е кеф как кандидат намагнитения Буда се гърчи лижейки жълтопаветниците по г...Унизителна и красива гледка-Буци заврял лице в задните части на Киро и базово го пита"Скъпи искаш ли така, хайде да пробваме и така"...Порно гледаме, порно. Обаче и други ми е кеф как соросоидите и жълтодебилите са в амок...от масовостта на 3 март. Лошото е че и посолството гледа и ще прави системи и сметки чрез точки за натиск. А там има умни хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да поправим баце

    05 Март 2024 15:14ч.

    ... видяхме чудовищно раздление на нацията - от една страна НАРОДА и от другата страна останахме ние ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, ... като евроатлантическа коалиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • както жените обичат да казват:

    05 Март 2024 15:15ч.

    "брак, или повече не става така". Баце, като жена ли се чувстваш употребен? И от от същества с неясна ориентация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ужассс

    05 Март 2024 15:17ч.

    Всички гласували и гласуващи за кратун да искат до края на живота си прошка от народа. Схщоти е и за тези от ПпДБ,Дпс

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фоки

    05 Март 2024 15:18ч.

    Мутрафона пак се опитва да се докара първи евроатлантик.А там конкуренцията е голяма-Кики Улавото,Дебелян,Сапуна, Мравояда,Гнома.....да ви пикая на Евроатлантизма с тия Кретени начело.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "В борбата за геополитическата ориентация за България",

    05 Март 2024 15:19ч.

    Това е споменал за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    05 Март 2024 15:21ч.

    Членът на БКП и служител в комунистическото МВР, "васал" и "агент" на Путин в България (по Хр.Ив.) се бои от "проруските" партии... Клинична шизофрения или Галя от ПосолствоТО му е сменила чипа?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истината

    05 Март 2024 15:26ч.

    тези ще се ротират, з да изпълняват и извършват геноцид! видя се, че народът е настръхнал! тези боклуци ще бъдат политически унищожени

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    05 Март 2024 15:30ч.

    Той може да иска, ама краварите не го искат... те малко бавно зацепиха, че тая сглобка е пълен цирк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • краят е близо

    05 Март 2024 15:47ч.

    Това е началото на краят. Възможността ГЕРБ да се отдели от тази престъпна клика, безвъзвратно изчезна. На следващите избори изчезват и те, въпреки лъжите на социолозите. А това за Шипка бе върхът. Едновременно ги е страх и срам да признаят. Да- разделение има. Но то е между българския народ и чуждите подлоги. Българският НАРОД бе на Шипка. Всички мои приятели демократи, които не искат и да чуят за Русия бяха там. От другата страна са подлогите - треперещи даже да се покажат пред народа. Разделението идва от подлогите. Лично те са осрали цялата страна с украинските знамена, а правят проблем, че на Шипка имало десетина знамена на руската армия освободителка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко се вижда

    05 Март 2024 15:53ч.

    Независимо от формално неразбираемото обстоятелство, че един от новите, обещаващи и модерни корпоративни браншове "Българската прокуратура" АД изпра БХ, на основание качествено изпълнение на поетите ангажименти по договор за извършване на възмездни услуги, с ПОРЪЧИТЕЛ - Посолството от знаковата софийска улица "Козяк", т.н. група ппдб, организация на откачалките и психарите на България, ПРОДЪЛЖАВА да изпитва нескрита ПОГНУСА дори и само при мисълта, че трябва да влезе в КОАЛИЦИЯ с бандата на бесните хиени, наричани за краткост и яснота - геппс. Някой по-отворен ги е светнал, че думата коалиция произлиза от латинското coalitio (Latin), Origin & history coalitus ("communion, fellowship") + -tiō ("-tion") coalitiō, което в буквален превод означава „да растеш заедно", а по-популярно е нещо като "приятелска съвместност"! Тази ЗАЕДНОСТ И СЪВМЕСТНОСТ, ДОРИ МИСЪЛТА ЗА НЯКАКВО ЕДИНЕНИЕ С ПАРТИЯТА НА ХИЕНИТЕ, ЧИЯТО ОСНОВНА ЗАДАЧА И РОЛЯ В ОБЩЕСТВОТО БЕШЕ, че нЕ трябва да разрешава да прехвръкне и лев обществен ресурс БЕЗ ДА ОТКРАДНЕ!, ТА ТАЗИ МИСЪЛ ГИ ПОБЪРКВА! Много пъти самите ппдб се бяха нагласили да осъществят масирани кражби и корупционни схеми, геппса скачаха като ужилени и крещяха неистово: КАК ТАКА БЕЗ НАС?! Сега са си намерили едно срамежливо смокиново листо, което се опитват да сложат пред срамотиите си, дори са го кръстили "евроатлантическата смокиня", но колчем единият скрие грозотиите си, на другия срамотиите лъсват и така го карат - ГАДОСТИТЕ ВСЕ НАВЪН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    05 Март 2024 16:05ч.

    КЛОУН!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Партията ни е мила, но държавата е над всичко"

    05 Март 2024 16:12ч.

    Правилно др. Боков, държавата на еврото и нотариуса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А стига де

    05 Март 2024 16:15ч.

    Евроантлантизъм = педераслък

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-вредният политик заради Магнитски

    05 Март 2024 16:22ч.

    Борисов ни убеждава за пореден път, че е най-вредният политик: " ...Усещам настроенията ви и ако ви накарам да вдигнете ръце дали да ходим на избори, ясно ми е какъв ще е резултатът. Партията ми е мила, но държавата ми е още по-мила"... , казва лицемерният Борисов и това означава, че командата от посолствоТО вече е дошла, преди няколко дни друго говореше. Но от посолствоТО са го накарали да преживее и още едно унижение - да приеме Тихановска, сигурно след няколко дни ще приеме и Навалная. Явно от посолствоТО им се иска да изнасят чрез нашите подлоги т. нар. евроатлантизъм в Беларус и Русия, но въпреки санкциите, Русия и Беларус се развиват много добре икономически, за разлика от ЕС. Когато Лукашенко отказа да наложи безумията на ЕС за вируса, този същият Борисов беше затворил градовете, а пък неговият гербаджийски бургаски кмет изнесе всички пейки от Морската градина, като преди това, полицаи дебнеха поседналите, за да ги глобяват с 5000 лева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    05 Март 2024 16:39ч.

    Баце, как да се разбира това: "(...) Христо Иванов и Атанас Атанасов, отговорни хора, докато се задоволяват с правосъдното министерство, здравното и туризма"? Как се задоволяват?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    05 Март 2024 23:03ч.

    ханално

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демократ

    05 Март 2024 16:41ч.

    ББ пак изнася спектакли с познатите си лакърдии. В никакъв случай не трябва да му се върви по свирката. Ротацията е прсто акад. Денков и Мария Габроел да си сменят местата. Дори избора на новото правителство трябва да стане с мандата на ПП-ДБ. Само така ще се гарантира, че реформите ще продължат. Ако трябва дори е възможно ПП-ДБ да се откажат от външното министерство и да се даде на Габриел, но повече компромиси на ББ не бива да се правят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Демократ 05 Март 2024 16:41ч.

    05 Март 2024 22:40ч.

    Реформи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политкомисар

    05 Март 2024 16:56ч.

    Едно време викахме "Да живее международното положение!", сега викаме "Да живеят евроатлантическите ценности". Охраната на Бай Тошо стана пръв евроатлантик. За потеклото на харвардците и йес бългерианците да отваряме ли дума? Тия утре първи ще викат "Здравствуйте братушки!" на Орлов мост, кога Путин прати емисари в завладените територии...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Орташката работа никой не я ще

    05 Март 2024 17:16ч.

    "Българска прокуратра" Ад, "Български съд" АД, корпоративни структури с разклонена структура на капитала, "ППДБ" АД, "ДПС" АД с по двама акционери, "Министрески Съвет на РБ" АД също двама акционери, но особени - Брюксел и Посолството, сал горкото "Герб" ЕАД, с едноличен собственик на капитала, не може да си намери ортаци, но е монолитно като гранит!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    05 Март 2024 17:18ч.

    ти са видиш: на боко "барселонски" - празна му торбичката (пардон, чекмеджето)...??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател13

    05 Март 2024 17:32ч.

    Шипка- основен враг на Тутраканската селищна система!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    05 Март 2024 17:42ч.

    Още три години ще е такава мъка. Баце се е уплашил от Шипка, от настроението на обикновените гербаджии и отделно съм сигурен че и от посолството са му нашокали канчето та пак ще се вземат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мизерия на духа!

    05 Март 2024 17:51ч.

    А те му казват Национално съвещание. Отивам да се издрайфам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Северомакедонец

    05 Март 2024 18:33ч.

    Боко предлага супер сандвич на ПП. А на дьржавата триумф на монополизма. Регулатори на екипен принцип...пьлен феодализьм. Но министерствата са точно обратното, :министри без заместник министри, но и с шефове на комисиите сьщо от другата партия . Има министерства които не зависят от зам министрите икономика, мвнр - там ще сложи гербаджии, в другите именно замовете водят политиките и министрите са фигуранти поради объем работа без административен капацитет. ПП трябва да са сврьх идиоти или твьрдо ще си изтьргуват простите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боко предлага на ПП номерът на Боко:

    05 Март 2024 19:28ч.

    Удушване с прегръдка/брак. Някое време след прегръдката ще им изплюе простите кости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    05 Март 2024 19:22ч.

    Хахаха.баце да го хванали за топчиците и въртят ли въртят. Той си плещи глупости, жирафесата върти сФирки, габровския ален делон словоблудства. И ще стане както нареди галяяяя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мажоретките на ГЕРБ

    05 Март 2024 19:24ч.

    Преди малко в "Още от деня" по БНТ "титанът" на мисълта и политическа цветарка Настимир Ананиев нарече изказалите се преди Борисов гербаджии Дончев, Добрев и Нанков мажоретките на ГЕРБ. И колкото да не го харесвам, тук се съгласявам с него, защото Добрев го играе този театър вече 9 месеца, правейки се на опозиция, от което ни писна на всички. И накрая бащицата казва, че няма да пусне трите лудитмомчета да преговарят, а ще преговаря изцяло дамски екип - Габриел, Петкова, Сачева и Назарян, защото партията му е мила, но държавата му е по-мила. Наистина тримата са като мажоретки и могат да предизвикат единствено само смях и отвращение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РЕФЕРЕНДУМИ - Отлагане на еврото с 5 години; Излизане от НАТО!

    05 Март 2024 20:00ч.

    На 29 март 2024 г. се навършват 20 години от членството на България в НАТО. И според Устава на Алианса - държавите след 20 години във военния съюз имат право да прекратят членството. .... КАК СЕ ПОДОБРИ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ СЛЕД 20 ГОДИНИ ЧЛЕНСТВО В НАТО?! Колко българи са прокудени от Родината си в последните 20 години? А колко българи измряха за тези 20 години? Колко училища и общински болници се затвориха? Защо бягат лекарите от България в последните 20 години? .... Никакви сглобки, споразумения, коалиции и прочие простотии НЕ ИНТЕРЕСУВАТ НАРОДА, и той го показа на Шипка - 15 км пеша от паркираната кола до върха при Паметника! За да отдадем почит на Русия Освободителката и НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ, които РУСКАТА ВОЙСКА ВЪОРЪЖАВА! Долу предателите и ликвидаторите на България, сглобки ли? пфу

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • и още една тема за РЕФЕРЕНДУМ: конституционна гаранция на българите за разплащане в брой

    06 Март 2024 1:15ч.

    Както това направиха в Австрия преди няколко месеца... Че с тези продажни евроатлантици (начело с Р. Радев) като нищо ще осъмнем скоро със задължителна електронна валута (CBDC = Central bank digital currency) и това реално ще е краят на свободата ни човешка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боян Чуков: НАТО ни пази от Русия 20 години и останахме БЕЗ.. държава!

    05 Март 2024 20:04ч.

    НАТО ни пази от Русия близо 20 години. За този период останахме без армия, без промишленост, без здравеопазване, без образование, без селско стопанство, без национален суверенитет, на практика без държава! ....... https://glasove.com/intervyuta/boyan-chukov-pred-glasove-amerikanskite-planove-sa-mnogo-seriozna-zaplaha-za-balgariya-pravitelstvoto-ni-vodi-kam-prevrashtane-vav-frontova-darzhava

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    05 Март 2024 20:10ч.

    Не мога да разбера, защо толкова много обичате мара и габриел, фиондер лайнян, шарл пери и мишел от съпротивата и бърдака ?!? Чак пък толквоа да ги любите, че да триете комантари ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помнещ

    05 Март 2024 22:04ч.

    Само да доуточним... На Трети март разделението беше между народа и отрепките от Т.нар. Народно събрание... Да си го знаят...мутрата и партията Му....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еднополовите бракове все още не са законни у нас, …

    05 Март 2024 22:18ч.

    особено между (партии) проститутки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    05 Март 2024 23:05ч.

    След девет месеца хАсенчо се окоти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    05 Март 2024 23:10ч.

    На 3 март народа ви показа червен картон бе аланкоолу. Шубето е голям страх,нали борисов. Въпреки всичките ви простотий и хвърлени милиони, за пропаганда,тоя народ си знае неговата,върви към ШИПКА в студ и мраз,дъжд и жега и няма спиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-готино беше словото на Председателя

    06 Март 2024 1:20ч.

    За 30 секунди каза първото и последното подготвено изречение, и се отмести бесен. А журналята публикуваха подготвения непроизнесен текст... Тъй де, като нямаше пряко включване по НАЦИОНАЛНИТЕ телевизии, поне да разберем какво щеше да ни каже, ако не беше толкова разярен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сватбите на Бойко

    05 Март 2024 23:14ч.

    Дискриминира Василев, за да не се ожени и за него. Но още в урешните вестници виждам колаж с младоженеца Бойко, в една ръка държи филия с мас, а под ръка от другата му страна, щастливо пристъпва към олтаря, нагиздената булка Денков. Шаферки са Киро, Асен, кумуват Пеевски и иначе професионалния безполезник - А. Атанасов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледайте сега как тарикатите ПП ще прецакат Баце

    06 Март 2024 8:18ч.

    СВЕТКАВИЧНОТО ГЛАСУВАНЕ НА ОСТАВКАТА на правителството на режима на Денков-Габриел (въведената цензура - легитимира управление от режим!) ще постави Борисов/ГЕРБ пак в ъгъла! Имаме си работа с изпечени тарикати наместили се на гърба на държавата и лесно няма да слязат. Какво могат да направят ли? Хипотетично много неща. Например, могат да намерят начин да пуснат цените на горивата яко нагоре, и да извиват ръцете на Борисов. Или да някоя друга чудесия за изнудване... какво ли не видяхме досега... п.с. Каракачанов по БНТ при Любенов рече, че ПП означавало Пари и Постове! Реалност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    06 Март 2024 8:29ч.

    Голям демагог! И достоен за приз ала " Василий Българоубиец"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи