Борисов показа снимки как се товарят бойни машини на самолети

Борисов показа снимки как се товарят бойни машини на самолети

Някой минал в централата и ми оставил снимки от най-тежките самолети, нали уж не изнасяме оръжие твърди Петков. Като гледам снимките аз съм служил на такава машина - бойни машини.

Това разказа лидерът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов на брифинг в партийната централа. И показа въпросните снимки. 

Изнасяме, нещо правим, ама защо ме питате за къде ги изнасяме, казва Петков. Имаш ДАНС, служби, питай, като не знаеш, пък кажи две думи конкретни, критикува Борисов премиера Петков. И бе категоричен, че оръжие се изнася.

Правителството не е купило и 1 кг жито, а милиард и 200 заделиха. Този PR ще им изяде главата, каза Борисов. Агнешкото се вдига много, идва Гергьовден. В Гърция е 6,50 евро, по-евтино ще ви излезе да отидете да си купите, препоръча той.

Толкова бързо падат, че ще започнат да ни търсят, коментира Борисов управляващата коалиция. А ние никак не искаме в тази опустошена държава. Година и половина никаква рехабилитация на пътищата, милиарди трябват. Кой ще се оправи с това. На третия месец го преследват, не може да влезе в телевизията, на всеки ход засада. Така ли ще дойдат инвеститори и ще дръпнем напред, критикува Борисов.

И обясни, че от ГЕРБ правят всичко това, за да не ограбят управляващите всичко. Не искаме да ги бутаме. Война е, ще ги подкрепим, ето и за оръжията в сряда, каза лидерът на ГЕРБ.

Но като оберат всичко, какво ще правят следващите правителства, попита той.

Оказа се, че в над 1300-годишна държава няма регистрирана международно призната порода планинско куче, каза още Борисов и даде пример, че в Гърция има. Оказа се, че комунистите, като ги хапят кучетата, ги трепят. И няма останали. Обикалял съм, молил съм се, но възстановихме породата българско овчарско куче. И давахме, за да я популяризираме. И като дойде Путин - тогава беше премиер, пита ме за кученцата и казах да ги донесат да ги види. Неговото направо му са хвърли на краката и той го взе. И му казах - като го гледаш - ще ти го дам. Но минаха 2-3 дни, та му се обадих - да не вземете да го разпорите да му търсите чипове, му казах, разказа Борисов.

Страхотна порода, гордея се, календарите на ГЕРБ са с него. Христо Иванов и Мирчев мачка не са отгледали, ще ми се подиграват. Те затова са на 4%, коментира още Борисов. Да спрат да се лигавят, всичко е било публично и прозрачно. Най-големите лидери в Европа се снимат с кучетата си - това е символ на нацията. В арабския свят - на Първанов му подариха кон, разказа още лидерът на ГЕРБ.

По време на президентстването на Румен Радев се създадоха толкова много партии, някои от които с толкова странни имена. Пожелавам успех на всички. Всеки, който нормално иска да възстановим и да направим нещо за хората, съм "за", коментира още Борисов.

Той цитира дори психолог, който казал: Борисов никога не могат да го хванат, че лъже, защото той не лъже. Ако той не иска да каже нещо, не го казва.

 

 

Коментари

 • ХЮХЮ

  02 Май 2022 14:01ч.

  няма ли кой да го затвори тоя лаи.......................ет

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  02 Май 2022 15:19ч.

  Баш сороса дето искаше да въоражаме украйна даже декларираше че ще гласува за това. Нагъл - по-нагъл и от простото кирче..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куриленко

  02 Май 2022 14:18ч.

  Лъже! В под.72220-пожарната в София, БМП няма! И аз служих79-80 там, лъжливо шопче

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  02 Май 2022 14:23ч.

  Киро , като най-вещия апокрифен търговец, изнасял оръжие до Полша и Чехия с украински самолети, но не знаел крайната дестинация на доставката ? Що не пита някой от Карлуково, той правилно ще му го разясни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  02 Май 2022 14:24ч.

  Без да съм доктор.Борисов и Петков са за лечение в лечебно заведение.С едно и също лекарство.Ток.Не че ще даде резултат.Но в миналото към самозванците процедурата е била безкомпромисна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  02 Май 2022 14:59ч.

  Това същество, което изнасяше оръжие за Ислямска държава показало снимки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Cicero

  02 Май 2022 14:59ч.

  Кой е този анонимен психолог или той е като "Призракът на Киев" и съществува само в болния мозък на мутраганьо?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъжлив лалугер

  02 Май 2022 15:00ч.

  Всички се омитайте, петков, борисов, един дол дренки. Айде фъш.!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На този

  02 Май 2022 15:05ч.

  кучетата май са му по-мили от българите. Е, поне за оръжията, дето уж не сме давали на Украйна, каза истината. Сигурно, защото този път му изнася - мисли пак да ни се качва на гърба и се подмазва. Не че няма да е същия, като тези сегашните!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ХЮХЮ

  02 Май 2022 15:11ч.

  шопара е с служил Артелчик и с водоноска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветан Седможилищник

  02 Май 2022 15:26ч.

  Мутрата не знае колко струва един хляб. От днес хлябът, който купувам (Симид, 830 г) е по-скъп с 30 стотинки - 2,19 лева.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  02 Май 2022 15:31ч.

  Каквото и да покаже тоя тулуп все тая ... Компрометирал се е напълно като политик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи