Борисов: Петков и Василев са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро от посредничеството за оръжие с Украйна

Борисов: Петков и Василев са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро от посредничеството за оръжие с Украйна

Асен Василев и Кирил Петков са забогатели с между 800 млн. и 1 млрд. евро. заради посредничеството за оръжие с Украйна, изчисли лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. От 5 милиарда в посредниците са отишли 20%, заяви той в централата на партията на среща с депутати, съобщава "Труд".

"Браво, че сте пратили оръжието за Украйна. Лошото е, че сте лъгали. Ако не бяхте лъгали, сега "Ди Велт" и другите западни медии щяха да кажат "Браво" на България и българските политически отговорни партии, че са сложили от първия ден украинското знаме. Защото допуснахте посредници с Украйна", попита той.

"Какъв факт е това, че когато ще гласуваме съдебната реформа, Христо Иванов има по-важна работа и го няма в залата. Кирил и Асен ги няма в залата", попита лидерът на ГЕРБ.

"Аз къща в Барселона не съм имал, нямал съм и кюлчета. И чакам с нетърпение испанците да се произнесат, ако не са се произнесли вече", допълни бившият премиер.

Най-доброто за България е Северна Македония и Албания да са в Европейския съюз и НАТО,Според него има опит отново Северна Македония да се върне в руското влияние, като това по думите на Борисов се прави целенасочено и много активно. 

Един криминален акт като пребит българин прави народа изцяло на страната на този човек, а това може да ни „лашне“ в друга посока, която е изцяло в полза на Путин и неговите геостратегически планове за Балканите, коментира Борисов.

Източник: Труд

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

 • Мария ...

  28 Яну 2023 12:37ч.

  Тцъ, колко ти е мъчно, че ти си вън от тази схема

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rover

  28 Яну 2023 12:54ч.

  именно. измикярин е бацю. ни повече, ни по-малко. ки.рчо и ко.корчо са ясни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бравос Баце, само така!

  28 Яну 2023 12:45ч.

  Човешка си е завистта ни, магарешка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Караджа

  28 Яну 2023 12:46ч.

  Aти Юда не продаде ли 33% от най голямото в Европа военно предприятие за печалбата му за 1 работна седмица????? Напомням на крадливите ГРОБ+-ари приватизацията на арсенал Казанлък....спорид днешни оценки такъв гигантски промишлен комплекс струва днес над 5 млрд долара.... БЕЗБОЖНИ КРАДЛИВИ БЪЛГАРСКИ ТЪПАЦИ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Караджа

  28 Яну 2023 12:48ч.

  Само украиските олигарси са толкова долни, нагли, отвратителни, подли, КРАДЛИВИ като бай Ганюфците

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • УФ!!!

  28 Яну 2023 13:00ч.

  Тоз пак брои чуждите пари! Личи си , че Ганю Балкански прави - струва, пак иска да се върне в играта!:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  28 Яну 2023 13:02ч.

  Никога няма да разбера как можеш да крадеш от народа си, как можеш от що-годе прилична държава с 1340-годишно съществуване и вековна борба за съхранение да направиш свлачище и посмешище на света!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • При това продължаваш да крадеш като невиждал години наред, дълго след като си преминал всякакви мислими и немислими граници

  28 Яну 2023 17:24ч.

  А може би не краде само за себе си, а всъщност през него ни крадат западните дебелосерковци с пурите, които за нещо уж ги били избрали от небето.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • да не ми се прави на ощипана госпожичка

  28 Яну 2023 13:05ч.

  Виждате ли знамената зад него?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  28 Яну 2023 13:09ч.

  Тоя пак ще го осъдят..... но поне знаем, че Борисов НЯМА къща в Барселона, но Бойкикев ИМА къща в Брюксел?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  28 Яну 2023 13:20ч.

  НАТО (включително и нашите изроди от КОХОРТАТА на р. радев) доставяйки оръжия на укрофашисткия режим, целенасочено реализира програмата на Хитлер за унищожаване на славянските народи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  28 Яну 2023 13:25ч.

  Емигрирайте и се спасявайте! От 2 години Ви го пиша ,с най-добри чувства и уважение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хмм

  28 Яну 2023 13:34ч.

  Вече сме задължени да емигрираме. Тук няма нищо за нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българи има в България. В чужбина има чужденци.

  28 Яну 2023 17:26ч.

  Не можем всички да емигрираме.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  28 Яну 2023 13:29ч.

  Колеги, вижте декора зад гърба на баце. Знамето на ес, знамето на украйна и на последно място знамето на България. ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • правителството

  28 Яну 2023 13:37ч.

  Преди малко на националното съвещание на ДСБ пред всички присъстващи и пред представители на медиите, Атанас Атанасов заяви, че при посещението на българската делегация от коалиционни партньори при Зеленски, същият е благодарил на правителството, че благодарение на българската военна промишленост Украйна се снабдява с боеприпаси. Тук лъсва лицемерието на Нинова, че един патрон не е доставен на Украйна. При тези многобройни доказателства позорно е поведението на Нинова да завежда дела за набеждаване срещу водещи журналисти .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бензинджия

  28 Яну 2023 13:55ч.

  нито на зеленото зе, нито на т.н. генерал имам вяра. и да е изнасяла територията, не това е причината да се тиражира въпросната "новина". идеята най-вероятно е да се скъса връзката между територията и русия. ти можеш ли да обясниш защо точно за българските "доставки" се дъни неспир по медиите напоследък, родни и не толкоз?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • обяснението

  28 Яну 2023 14:12ч.

  Обяснението е, че ПП, ДБ и ГЕРБ се опитват да трупат точки пред колониалния си господар. Това, че Петков и компания са изнасяли тайно оръжие за Украйна зад гърба на българския народ, не може да промени положителното отношение към Русия, както и отрицателното отношение към нацисткия режим в Украйна. А пък отношението към Борисов, Петков, Василев, Хр. Иванов, Ат. Атанасов и останалата сволоч е презрително, като към колониални слуги и национални предатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  28 Яну 2023 14:27ч.

  правителството 28 Яну 2023 13:37ч. Сърбите същи изнасят оръжие за украйна, но да си чул някой да говори за това?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • teridan

  28 Яну 2023 13:37ч.

  На инфото от Борисов може да се разчита. Той като никой друг знае какви са размерите на комисионните от участие на политици в задкулисни сделки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отворете очи

  28 Яну 2023 15:29ч.

  За първи път път вярвам на господина.Има огромен опит в подобни машинации.Господа Продължителите на неговото дело ."Тука няма няма“ ,промениха временно посоката на определени конкретни парични потоци. Той просто счита всеки лев в чужд джоб за лична обида.А паричната равностойност на тези 20 % направо му превръщат джигера в топъл бахур. Красиво е да видиш по върховете на държавата нещо първокласно.Мошеници par par excellence

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  28 Яну 2023 14:12ч.

  днес е уййййййййкиндъ зъ bg родолюбците и това убеснявъ сичко останало дету ни се случвъ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Valentin hristow

  28 Яну 2023 15:02ч.

  Никой не ние виновен на нас Българите,че отново се появява Б.Б,и се държи все едно нищо не се е случило по време на неговото почти Бай Тошово управление.Заради дребнавата ни Балканска дущица/разбирай,държавна служба,поръчка,рушвет,пенсийка,мой човек/,позволих ме цели 10 и повече години да ни управлява един Балкански Тарикат със съмнителни или изобщо липса на познания върху основни ценности като култура,образувание,история и нрави на Българите .Моля ви се не допускайте повече този човек да е където и да е в политическият живот на България.Вразумете се и се засрамете как ни се е присмивал и подигравал с изказа си: Вие сте прости и аз съм прост и се разбираме така добре".Това моля ви да не го допускаме повече,моля ви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо

  28 Яну 2023 15:58ч.

  Принзипно е прав ББ...така стават работите кирчя и ясенчя са новите еничари... Алоооууу троловете на козяк...мноо се набирате ама и вашта ще дойде...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • колко точно милиарда

  28 Яну 2023 16:17ч.

  Изригването има двойнствен смисъл. Колегите правилно акцентират върху завистта, че този път той не е "уважен"! Тази заявена злост би била демонстрация на ярка слабост, чието показване е недопустимо и по тази причина добавяме и втория смисъл. Борисов подсказва индиректно: няма да спорим колко точно сте смъкнали, дори и да ви събера парите и на двамата, в сравнение с мен вие си оставате едни презрени дрипльовци. Не можем да знаем колко точно милиарда има Борисов. За тези пари има само оценки. Някои от тях са като притчи, но други идват от сериозни хора и става дума за доста повече милиарди. Дори по едно време се е стигнало до частично арестуване на някакви пари, та му се наложило пак да се влива ентусиазирано в правата вяра. Богатите също плачат ... за пари!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ехааа

  28 Яну 2023 16:38ч.

  Евала Бочка, момчетата са действали иновативно , а тримореца включен ли е в действието или той няма информация по случая и не знае на кой свят е и за какво става дума в стратегически и тактически смисъл на думата. Той си фигурира от него нищо не зависи и си иска три морета и три небета да си лети със самолетчета по небето и да си говори с неговия приятел Дуда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опорен халф

  28 Яну 2023 16:44ч.

  Борисов, разбира се, лъже! Лъже едро, грозно, безобразно! Лъжата за този човек е както дишането на свеж банкянски въздух от добре подготвен турист - леко, естествено, безпроблемно! Герб бяха превзели цялата държава и докараха нещата до положение да топят клюновете във всеки лев обществен ресурс. Та Борисов съди по себе си и умножава суми по проценти по най-примитивен начин. Реалността е друга. Оръжието за У се е плащало предимно през американски фондове, частично през европейски. Там контролът е доста строг и ако някой успее да реализира схема, той категорично няма да е наш! Ние сме много ниско в йерархията! Повярвайте, няма родени такива идиоти, които биха дали в ръцете на укринците СУХА ПАРА, с която да оперират. Никой няма да разреши простокиро и кокоро да си топят ръчичките (да, те са мръсни, но в случая парашутът не се отваря) в меда. На следващ етап и според заслугите киро и кокоро могат да бъдат индиректно възнаградени. Има си начини - консултантски договори, четене на лекции, формално заемане на някакви особени длъжности за камуфлаж и още много др. Комисиони от рода на 1,8 млрд. Е са абсурдни. За такова нещо би успял да се класира някой африкански диктатор от миналия век :)). Още няма офиц. данни , но по оценки и инфо от медиите, нашата отбранителна промишленост е реализирала износ за цялата 2022 г. в размер на 4,6 до окол 6 млрд. лв. Получатели по нашия износ са лица и институции от 50 чужди страни. Това, на което ставаме свидетели е обикновено изстъпление, борисовщина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • учител

  28 Яну 2023 17:02ч.

  Аз пък ще гласувам за герб-сдс без капка неудобство и жалост, че не следвам ,,напредничавите,, ДБ с още ,,по-модерните,, с лъжите си ПП. С пълно съзнание, без грам съмнение. Дано привлекат и други разумни хора от ДПС и някои от ДБ, ако щете и от БСП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайдукът Софиянски

  28 Яну 2023 18:49ч.

  А "трудовите спестявания" на Мутрата от Банкя са по-малко и от 6 милиарда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и какво излиза?

  29 Яну 2023 9:02ч.

  Единствено Боко и другите от герб осветяват далаверите на кирвците! Останалите мълчат, а някои от тях и участват в измамите! Медиите мълчат, даже ги прикриват, прокуратурата мълчи, президентът - също, никой не разследва престъпленията , довели дочудовищната спекула!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи