Борисов: Избори, но преди това закон срещу руския газ - ще дам 60 депутати

Борисов: Избори, но преди това закон срещу руския газ - ще дам 60 депутати

На "Хемус" няма нарушения - очаквам довечера това да е първа новина, каза лидерът на ГЕРБ. Нека малко се смирим, зове останалите политически лидери. Ако ПП бяха предложили кабинет, щяхме да им дадем трима депутати и да  ги оставим да управляват - затова избягаха.

ГЕРБ няма да ползват втория мандат за съставяне на правителство, а ще го върнат неизпълнен на президента Румен Радев. Няма и да участват в преговори за съставянето на кабинет с третия мандат, а искат предсрочни избори. Преди това обаче трябва да бъде приет закон за 100% ползване на природен газ, различен от руския.

Това обяви в Бургас лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов. Според него разбирателство между партиите за нова коалиция е възможно едва след предсрочни избори.

"За третия мандат няма с кой да се преговаря. Ние имаме решение с БСП да не преговаряме. Ако ПП бяха вкарали правителство, щях да намеря трима депутати, които да са ми верни и да ги подкрепя и да ги оставим да управляват - затова избягаха. Христо Иванов каза, че ще си търси други приятели. Той каза, че ще сяда на една маса с ПП и ИТН. А за капак на всичко Кирил Петков му заби на Христо Иванов за меките ръчички. А ние сме широко скроени хора като голяма партия - едни са с по-меки ръчички, други с по-твърди. Щях да изкажа съболезнования на президента Румен Радев, но той ми причини много щети и сега животът ще му го върне със служебното правителство.

Аз с моя опит да оправям тези щети не се наемам", отговори Борисов на въпрос дали би подкрепил правителство, създадено с третия мандат.

"Последен анонс към Петков през медиите - внеси проектозакон за 100% диверсифициран газ и ще получиш 60 депутати и така служебното правителство няма да може да върне руския газ. Приемаме го и тогава ще се разпусне парламента, за да няма връщане към "Газпром", добави веднага след това лидерът на ГЕРБ.

Трябва да успокоим народа след избори и да минем през тежките времена. Ще съумея да убедя партията, че това е правилната политика, заяви още Бойко Борисов.

"За шест месеца една къщичка за птици не са направили, една алея. Магистрала "Тракия" е опасна за живота на хората, защото не се поддържа. Но това не им беше достатъчно, цяла предизборна кампания изградиха върху ГЕРБ", нападна управлението на "Продължаваме промяната" Бойко Борисов още в началото на речта си пред бургаския актив на ГЕРБ.

"В последните дни излезе АДФИ, която е подчинена на вицепремиера Асен Василев и тя не откри никакви нередности при договорите за строителство на "Хемус", изчете той информации от медиите от петък. "Една година рашковщината шестваше и лъжата срещу нас бе основна новина", добави лидерът на ГЕРБ. И поиска от медиите в залата докладът на АДФИ да е първа новина по новините довечера.

"Знаете ли защо няма да има правителство? Защото опитвахте да обяснявате как някакви добри хора опитват да ни спасят. Никакво правителство", заяви Борисов.

Той се върна на 2021 г., когато на 6 август е трябвало да се одобри правителство на ИТН. Тогава заради подкрепа от ГЕРБ се стигна до парадокса партията, която предлага правителство да не влезе в зала, припомни той.

Вчера Кирил Петков отиде да направи едно бутафорно откриване на газова връзка. Тя при нашето управление бе повече от половината изградена, но не е готова още. Поне месеци още няма да е изградена, продължи с критиките си Борисов. Той нападна премиера в оставка, че е дезертьор.

"Какво смятам да направим ние? Зная, че много ще ви объркам вас в залата. Те знаят за пълния си провал и знаят, че трябва бързо да избягат. Партията не ме послуша за вота на недоверие, но вие бяхте прави. След 2-3 месеца те обаче щяха да си изчезнат. Защото вижте панически какво правят - Асен Василев веднага вкарва в парламента промяна в закона за хазарта в последния момент, защото тяхното управление е причинило големи проблеми там. Остава им опорката, че ако те не управляват, купища закони за правосъдна реформа ще се провалят. Тяхната реформа се свежда до това да намерят пост на Бойко Рашков. От цялата им мащабна реформа има само 3 внесени законопроекта, а само един е приет от управляващата коалиция за седем месеца. А тези момчета са от година и половина министри. Рашков е от година и половина министър, а се оправдава за всяка грешка на полицаи", заяви Борисов.

Скъсаха готов кабинет, защото не могат да прехвърлят отговорността така на служебното правителство. Ние в такава политическа ситуация няма защо да си хабим името, категоричен бе Бойко Борисов. Той припомни как е помогнал с депутати и предложения на "Промяната" при войната в Украйна и изпращането на оръжия, решението за Северна Македония, изгонените руски дипломати. Където можехме да ги смажем, ние внасяхме предложения и им помагахме, добави той.

"Ако бяха вкарали правителство, все щях да намеря трима депутати, които да са ми верни и да го подкрепя. И те го разбраха вчера. Нямах си работа и го споделих. Скъсаха проектокабинет, бегаха, хвърлиха мандата и заминаха. Защото щяхме да ги оставим и оттук нататък той не може да каже фразата "Служебният кабинет носи изцяло отговорността", разясни Борисов на препълнената с активисти зала.

В сряда предизборно готвят няколкостотин милиона да дадат на общините да си закърпят дупките, добави Борисов.

"Борисов не им е проблемът, а тези стотици хиляди, които гласуват за ГЕРБ. Тези хора не са мафия, вие нали не сте на мафиотско събрание сега. Мафия означава моята фамилия, която има една къща в Банкя. Но те имат 3-4 фамилии - Петков, Рашков - това е мафия. Ние трябва, ако сме умни като народ, да разберем, че нашите избиратели не са врагове с избирателите на другите партии. Математически ние бихме могли да съберем 121 депутати. Но ние няма да вземем втория мандат", заяви още лидерът на ГЕРБ.

"Сега милиарди си заминават, това не им е проблем. Но оставете лидерите им настрана, ние трябва да се обръщаме към техните избиратели.

Това приятелство между дясноцентристките и евроатлантическите партии трябва да е факт", категоричен бе Борисов. Нека малко се смирят, обърна се той към останалите политически лидери.

Борисов отново поиска кода от машините за гласуване, за да могат неговите айти специалисти да докажат как се прехвърлят гласове. "Но кода е на Асен Василев и не го дават. Трябва да ги бием със 7-8 процента, за да не могат да играят с машините", заяви Борисов.

Бог ми е свидетел, реваншизмът е като омразата и завистта. Те изяждат отвътре. Ако тези момчета не бяха толкова злобни и брутални, те щяха да управляват много бързо. Ние подаваме ръка на всички. За разлика от тези момчета и момичета, които работеха на етажа ми. Откъде дойде този устрем в тях да чегъртат, отговори Борисов на въпрос на журналистка дали е срещу правителството заради реваншизъм. Ако звуча гневен, то е, защото подходът към Слънчев бряг, щеше да е пуснат октомври миналата година, разясни той. "Хемус" вече щеше да е до Ловеч, заради това съм изнервен - защото забавихме темпа, заяви Борисов.

Аз зная и две и двеста, зная и бой, и мир. Няма по-добро от мира

Ако не разберем, че мразеща България ще стигне до японския вариант, до сръбския, каза още Борисов. Думите му бяха заради убийството на бившия японски премиер Шиндзо Абе.

Преди речта на бившия министър-председател имаше изказвания на депутати и бургаски активисти.

Вместо да си говорим за иновации, днес си говорим ще има ли газ. Това правителство не свърши нищо, критикува кабинетът в оставка зам.-шефът на ГЕРБ Томислав Дончев. "Войната, международното положение, Бойко Борисов - все нещо им пречи. А им пречат законите и заради това непрекъснато ги газят", продължи с нападките към управляващите той.

В обществото бяха прокарани тежки линии на разделения. Тази сутрин един човек ми де караше защо не харесвам Кирил Петков. А аз имам право да не го харесвам. В тази игра има правила и, ако не се спазват, следва катастрофа, заяви още Дончев.

"Това правителство направи пълна нула за шест месеца. Това е най-лобисткото, най-некомпетентното и най-корумпираното правителство", категоричен бе депутатът Жечо Станков.

 

Коментари

  • mini96

    09 Юли 2022 12:06ч.

    Тиквата пак се прави на велик!И от къде ще вземат газ без Газпром?Да не говорим на какви цени,ама тоя след чекмеджетата не го интересува цената а смо как да се домогне до еро фондовете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На това се казва Да ти стиснат топките!

    09 Юли 2022 14:07ч.

    боко чекмеджето не си дава чекмеджетата и това е! Газът ще дойде от Марс! Ще ни го достави Мъск с фърчащите си коли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво му е великото,

    09 Юли 2022 15:18ч.

    слага се на Шефа, кълне се във вярност, но май няма кой да му вярва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преди да дорасне до Тиква, беше Рапона

    09 Юли 2022 17:10ч.

    от "Ипон". Каквото му наредят, това...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    09 Юли 2022 18:46ч.

    В момента се води безмилостна война между различните групи американски ибрикчии, кой е по-най! Б. Борисов не може да се усети, че говорейки срещу руския газ си слага сам прът в колелата на каруцата, защото българския народ не е толкова луд да иска зимата да мръзне, защото на "партньорите" да им е кеф!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИ6

    09 Юли 2022 19:16ч.

    Разчете правилно сигнала с 24 те часа в ареста и рабра, че ако не слушаш каквото ти каже МИ6, няма да си жив Боце

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво не го интересува, я вижте залата пълна с лакоми гербераси

    10 Юли 2022 7:42ч.

    чакат да се върнат на бял кон и пак да засмучат. Елит, братче. Проклети кърлежи, едните се откачат - другите засмучат. А мъжете жулят бирите и гледат мачове, жените се хвалят коя била по-далеко на почивка, децата джиткат телефоните за порно. Спи, народе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И всичките по естетика като вожда си

    10 Юли 2022 7:47ч.

    Вижте първия ред. Пехливани, шкембелии, тлъстаци, натикали се някак в костюми или поне дънки вместо любимите анцузи... разкрачили се като че са си в офиса и чакат секретарката да им отвори ципа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • От другата страна па наредени мисирките

    10 Юли 2022 7:52ч.

    светнали им очите, че може Вождът да позволи на някоя да пипне мускула - дали е твърд. Хайде стига толкова, сусун, кес шуну! (учим езика на миналобъдещето)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • правоверен гербаджия

    09 Юли 2022 12:10ч.

    Само така бате Боку ... Ще гладуваме , и зимъска ще тураме три ката дрехи , ама диктаторска руска газ няма да използваме .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ятак

    09 Юли 2022 12:11ч.

    Скри са бе, айдук. Че си клоун знам, ма не знаех, че си и фокусник. От ръкавите ли ше ги извадиш тия дупетати. Боклук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SapunRK

    09 Юли 2022 12:20ч.

    Човекът построил Турски поток през България да говори срещу руския газ?! А когато ходи да върти колелото на крана за пускане в Турция с Ердо, Путин и Вучичи?!... Баце, не сме толко плиткоумни сичките, за колкото ни мислиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "но преди това закон срещу руския газ - ще дам 60 депутати"

    09 Юли 2022 12:22ч.

    То бива малоумие, ама закон срещу газ!? Да приемат и закони срещу международното положение, магнитните бури и слънчевите протуберанси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безумно е,

    09 Юли 2022 15:20ч.

    но нали трябва да е достъпно за тъповатия му електорат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    10 Юли 2022 0:05ч.

    Ако се наложи, баце ще приеме и закон срещу метеоризма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чой бал сан

    09 Юли 2022 12:24ч.

    мухльо тея 60 депутати знаеш ли къде на майка си да ги навреш .....точно там ,точно там а пък и кой ли ти ги е искал ,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПШИБАЕВ

    09 Юли 2022 12:25ч.

    бойче теб пък кой те брои за жив бе

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    09 Юли 2022 12:29ч.

    Бойко така са го натиснали американците, че и закон за перманентна война с Русия ще гласува щом трябва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    09 Юли 2022 12:30ч.

    Голям подмазвач е този! Руският газ е най-евтин, а той е готов да дава много повече пари за газ от друг източник но не от личния му джоб, без значение откъде. Пазарът винаги е бил да се търси най-изгодното по цена и качество и тук се гледат най-вече икономически интереси. Готов е да ги отхвърли заради политическо нагаждачество във вреда на всички нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак Маги

    09 Юли 2022 12:32ч.

    Щял да дава 60 депутата, като че ли ги дава от джоба си...Докато ГЕРБ не го махнат, няма да станат нормална партия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    09 Юли 2022 12:33ч.

    С всяка своя изява напоследък, все повече убеждаваш, че изкукваш все повече и повече .Народът може и да престане да гласува изобщо, разлика няма - всички сте еднакви маскари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • цялата работа на Бочко

    09 Юли 2022 12:34ч.

    Правим се на луди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Десислава

    09 Юли 2022 12:40ч.

    Явно Кирил Петков дигна цената на слагачеството пред американците. Борисов дава 60 депутати все едно са 60 лева. И за да е най-верен от верните пред партньорите - какво е измислил - закон срещу руския газ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдаа

    09 Юли 2022 12:46ч.

    Баце отчаяно се прави на яростен русофоб и ястреб, за да си върне доверието на едно посолство, което го свали от власт, защото проектът "Баце" беше изчерпан. Толкова е неумен, че не може да се сети, че никой не залага на бита карта втори път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом се активира така истерично,

    09 Юли 2022 15:25ч.

    някой му е дал знак, че е резервния вариант.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Толкова е неумен, че не може да се сети, че никой не залага на бита карта втори път."

    09 Юли 2022 15:48ч.

    Или обратното, толкова е умен, че знаейки какво е дереджето на държавата прави изказване, което ще го предпази да спечели убедително следващите избори?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    09 Юли 2022 12:53ч.

    Борисов с неговите пачки и кюлчета може да кара и без руски газ. За останалите българи това ще е скъпо и трудно и ще задълбочава мизерията на хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти пък

    09 Юли 2022 12:54ч.

    Този тюфлек управлява почти 12 години, да си забелязал да му пука за хората?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    09 Юли 2022 12:54ч.

    Овчарят си го казва ясно - " ще ви дам 60 овце " евроатлантически братя .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    09 Юли 2022 12:55ч.

    Някой да му каже на този, че колкото повече плещи срещу Русия, толкова повече подкрепа губи. Аман от натегачи! Цяла Европа ще плаща руски газ, нашите умници, ще ни държат на студено и тъмно! То тогава ще грабнем тоягите и на политици ще ни станете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде пак се почна с тоя

    09 Юли 2022 12:59ч.

    Вземете го скрийте бе, 15 години малко ли бяха? Закон срещу руския газ??!? Ама така ли ще го формулират - "срещу руския газ"? Тъпанар! Депутати щял да дава... Абе подари им ги бе, за 60 магарета ли се стискаш! Ще си купиш други, кфо толкова?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    09 Юли 2022 13:07ч.

    Емигрирайте и се махайте от тая Кочина."Аз давам" казва простака. Същият някога клел се към БКП.И какво му пречи руският газ аз лично не проумявам. Явно съм проЗд. ...затова 2009 окончателно емигпирах на 49 години.Емигрирайте и Вие.Майната и на колонията. Мразя я!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Юли 2022 13:43ч.

    Аз избягах по комунистическо време. Първоначално мислех, че съм избягал от комунистите. По-късно осъзнах, че съм избягал от простотията. Кочината никога няма да се оправи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като си такъв умник...

    09 Юли 2022 15:51ч.

    ...върнѝ се да оправиш простотията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Юли 2022 17:13ч.

    Лежете си както сте си постлали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    09 Юли 2022 19:59ч.

    Добре е, че си признаваш че мразиш Родината си. Сега помисли за терапия и престани да ни натрапваш неизживяни вътрешни вълнения. Като начало ти препоръчвам дядо Вазов и Ботев. Може Евангелието да погледнеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Актуално

    09 Юли 2022 13:10ч.

    За 4ти 3 пъти свален чрез протести

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ПИДАЛ“or not "ПИДАЛ“? This is the question

    09 Юли 2022 13:17ч.

    Питане до каскетурата КАРЕНИН: защо този лейтенант от СИК не е в затвора?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    09 Юли 2022 20:01ч.

    Защото е "наш кучи син"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-избори,зрелища

    09 Юли 2022 13:20ч.

    И диспут м/у Б.Б и К.П! В едно село може да има един пияница,един луд и една курва.Явно това не важи за една държава.Имаме поне двама 3 в 1 в добавка кретени и лъжци.При това и двамата са били мин.преди на държавата!Егати и държавата!Има такава държава и такъв търпелив народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така служебното правителство няма да може да върне руския газ

    09 Юли 2022 13:20ч.

    Бате е готов на всичко ! От абстиненция му треперят мускулите, и чекмеджетата даже !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоя вмирисан, политически труп

    09 Юли 2022 13:23ч.

    да вземе да каже срещу колко милиона / или милиард/ продаде Б-я на руснаците чрез турски поток!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    09 Юли 2022 20:05ч.

    Не е зле да поясниш как по-точно България е "продадена" чрез Турски поток. Защото България беше предадена чрез Южен поток. Сега щяхме да имаме колкото си искаме газ и отгоре на всичко да пълним хазната с пари от транзит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повече от очевидно е, че

    09 Юли 2022 13:32ч.

    Московска и Козяк здраво държат Тиквата за ташаците. Нищо, павета на есен ще има и за него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    09 Юли 2022 13:36ч.

    Има ли изненадани,надявам се,няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Юли 2022 13:39ч.

    ГЕРБ, партия с господар и роби. Дори не продава робите, а ги раздава. Трагичното е, че все още има идиоти, които гласуват за тиквата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • минало-заминало

    09 Юли 2022 13:53ч.

    Боко има мегапалат в Щатите, и не само там, ама като не го пускат да се мотае където си иска и сега лижи и мажи всяка анатомична част на колонизаторите, само и само да си върне предишния охолен живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 234

    09 Юли 2022 14:05ч.

    Ха ха ха голям смях пада с тези двамата Борисовци- български и английски-много сериозни и отговорни хора. Бай Ганьо ряпа да яде пред тях. Първи приятели на Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    09 Юли 2022 14:11ч.

    На фона на AC/DC – Thunderstruck, трябваше най-малкото Дончев да е с къси гащи, а Борисов да е с черен потник, (а не само да навие ръкавите). Да ме извинят за куцата шега, всъщност искам да кажа, че след протестите те не са вече същата партия. Позициите им са променени, мога да ги разбера, след като им спретнаха такава клеветническа кампания и очерняне, при това с помощта на външен натиск.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Драги ни, Боко, като си тръгнал да коментираш, що така скрупольозно обаче не смееш и ти да споменеш нито Асен Василев, нито арестуваното му гадже Тони Иванов,

    09 Юли 2022 14:13ч.

    ... който иначе регулярно е возен от човек на НСО, чието име АФЕРА посочи, нито за съпричастността му към ПП и за разкритията на Big5 и АФЕРА?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    09 Юли 2022 14:16ч.

    Звучи много добре. Защо обаче аз трябва да плащам всичко в пъти повече, заради кефа на някой си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредните "бисери"

    09 Юли 2022 14:18ч.

    на Нарциса и социопата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    09 Юли 2022 14:21ч.

    Борисов пак говори без да мисли. Тъжна картинка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-Предлагам

    09 Юли 2022 14:41ч.

    На всяка бензино- колонка,на всеки хр.магазин,на всяка касова бележка да има портрет на политик.И подобно на цигарите надпис ''Крайно опасен за вашето здраве ,тъп и алчен '' Общо взето който и да е изтипосат спокойно може да се изплюете върху му. все е по-добре отколкото да стане Абе 2!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    09 Юли 2022 18:04ч.

    Когато манджата се развали, не изхвърляш тенджерата, гледаш да я напълниш с нещо добро. Така е и с политическата система, държавното устройство нито е за подиграване, нито носи вината, оплюването на политиката под общ знаменател просто ще доведе нов комунизъм, уж от улицата, но зад него ще стоят беззаконници и олигарси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    09 Юли 2022 15:23ч.

    катарзис на ТулупЪ-след като построи в полза на РФ Турския поток, и то чрез саудитска фирма, в която работниците едни такива русоляви и говорят гладко на руски, сега станал твърд борец срещу всичко рашистко

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На предстоящите избори ще гласувам

    09 Юли 2022 15:36ч.

    за този,който обяви,че ще възстанови доставките на газ от Русия и поправи дипломатическите връзки с Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    09 Юли 2022 22:23ч.

    Има такава партия и тя се казва Възраждане. Но тук всички се правят, че не съществува, а ако случайно я споменат, то е в негативна посока. Явно заповедите от Козяк се изпълняват безпрекословно.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преди това обаче трябва да бъде приет закон за 100% ползване на природен газ, различен от руския.

    09 Юли 2022 15:44ч.

    А, бе, тоя банкянски гражданин да не е успял да изкара едно висшо у Харвард, че звучи като Кики на Петко или са го заплашили, че ще му конфискуват активите или са му взели роднини за заложници във Вашингтон?!?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиква

    09 Юли 2022 15:52ч.

    Сетила се Мара да побара. Като строи 12 г. Интернонектора с Гърция ти беше хубаво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТОЗИ ЧОВЕК

    09 Юли 2022 15:58ч.

    Ето този човек е най-големият враг на България. Здраво приклещен от хората, които знаят как да правят това, този предател няма никакъв шанс да оцелее ако не изпълнява поръчките на короната. Той направи и двата абсурда възможни: 1. Вдигане на ветото, 2. Липса на институционални действия против скъсване на дипл. отн. с Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С една дума

    09 Юли 2022 18:00ч.

    Национален предател

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ???

    09 Юли 2022 16:04ч.

    БОКО, я преди да седнеш да ми нареждаш какво и откъде да го купувам, я преди да убиваш България, да ходиш да си спретнеш едно сепуко, че доста скъпо ни излизаш вече!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • trezven

    09 Юли 2022 16:14ч.

    е, те с това изказване си загуби половината електорат! Натегач! Утре ще обещае да забрани и земното прителяне, ако господарите поискат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Градски Либераст

    09 Юли 2022 17:01ч.

    А, така Баце кажи им ... Гласуваш за ГЕРБ и получаваш Атлантическа коалиция, Ристьо, Маджо, Божков, Кирчо, Кокорчо, ген. Гном и Курнела. Да им е честито на избирателите на ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов сигурно вече се напикава от страх

    09 Юли 2022 17:09ч.

    Да говори и предлага такива безумия, това е зависимост на 100х100% от САЩ. Достойнство никакво, аз и само аз, това е девизът му!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак за вожда и индианците

    09 Юли 2022 17:11ч.

    Гербавите партийци криво-ляво ги разбирам - те си бранят хляба и интереса, на друго място нямат шанс. Омагьосаните какички (като кукурячето) също някак ги разбирам - емоцията е сила, която има мощта на всемирен потоп. Друго не мога да разбера - след подобни смахнати приказки, ще се намери ли човек, който е горе-долу в нормата, да пусне бюлетина за тези?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ купуват руски газ

    09 Юли 2022 17:11ч.

    България, сложена отново на картата от Русия 19 век, няма да купува руска газ. Тоя старческото слабоумие го е парализирало!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Юли 2022 17:15ч.

    Претърсването на къщата му в Баня не е било напразно. Намерили са нещо, сега го държат за топките и стискат здраво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    09 Юли 2022 20:13ч.

    Малко вероятно а и ненужно, просто всичката кръв източена от България, всичко награбено и откраднато е по ОФШОРНИ ЗОНИ, които както знаем са английски и американски. Който не слуша първо му вадят на показ сметките, после му ги взимат паричките. Мерзост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коларов

    09 Юли 2022 17:15ч.

    Тоя див чобанин скоро ще стои като мършаво помиярче пред руското посолство и ще проси помилване. Първото нещо, което служебното правителство трябва да направи е да подписва договор с Газпром и да вдига всички санкции. Последното може и да е "скрито" в някаква привидна форма за пред евро зелките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Рапона от "Ипон"

    09 Юли 2022 17:41ч.

    като го гледаш на снимките от онова време - какво момче каратистче беше...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво е диверсификация?

    09 Юли 2022 17:49ч.

    100% диверсифициран газ от .... едно място - това и е диверсификация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    09 Юли 2022 18:14ч.

    Не знаех, че национален предател е лице, което скъсва с Матушката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Матушката ти осигури възможността да се фукаш, че живееш в държава създадена 681 година, нищо че я няма на картата повече от пет века

    09 Юли 2022 18:29ч.

    Така, че, да, късайки с Русия, единственият гарант за нашата териториална сигурност и преди и сега, е национално предателство. Следва закриване на държавата България, всичките и съседи нямат нищо против да присвоят по някоя парче от нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ХАХА

    09 Юли 2022 21:52ч.

    То ти нищо не знаеш по принцип, така-че какво повече да се каже ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НАРОДЕН СЪД!

    09 Юли 2022 22:14ч.

    НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Предава и унищожава Родината си за да запази окраденото през годините и кожата си и за да граби още! Даниел Митов как стана външен министър? Каква е неговата биография? Американско НПО отроче, също като КП, АВ и пр. Как парашутист става от раз зам.председател на управляваща партия без никога да е бил неин член? Защо ГЕРБ рязко смени курса към сляпа русофобия и българофобия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов все едно играе на покер, но залага депутати!

    09 Юли 2022 22:30ч.

    На тоя затворът трябва да му стане последния дом, чак такова продажност в омето на собствения му задник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕДНО КЪМ ЕДНО

    09 Юли 2022 22:30ч.

    Над 80% от българите, според ЕС, са за приятелство с Русия и против всяко участие във войната в Украйна - кой представлява това огромно болшинство в парламента и как желанието на българския народ се отразява в политиката на България? Какво стана с мирното Черно море с платноходки? Защо Бойко Борисов замени миролюбието с кръвожадност и хвърля България във война против Русия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕДНО КЪМ ЕДНО

    09 Юли 2022 22:33ч.

    Какво стана с договора за добросъседство с Македония и защитата на националните интереси? Отново огромно мнозинство 90% от българите се противопоставиха категорично на отпадане на ветото. Какво мерзко предателство извърши Бойко Борисов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕДНО КЪМ ЕДНО

    09 Юли 2022 22:35ч.

    Как политик който е избран да се грижи за добруването и сигурността на народа ще убие стопанството заради чужди интереси?!? Спираме петрола, газта, електричеството и после? Какво го интересува, хваща си шапката и заминава да харчи окраденото... Алчност, страх и ... желание за продължаване на грабежа и окончателно убийство на родината си. СЪД! ЗАТВОР! НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕДНО КЪМ ЕДНО

    09 Юли 2022 22:58ч.

    Демокрация-народовластие? Право на свободно слово? Право на мнение и вероизповедание? Право на достъп до информация? Право на лична неприкосновеност? Право на лично решение относно собственото здраве? Право на частна собственост?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи