Борисов: Искаме консултативен съвет при Радев. Той е мъдър и няма да остави държавата без кабинет

Борисов: Искаме консултативен съвет при Радев. Той е мъдър и няма да остави държавата без кабинет

Следвайте "Гласове" в Телеграм

- С ПП коалиция няма да правим. Кирил Петков е последният, който може да говори за прозрачност. 

- Искаме консултативен съвет при президента Радев. Той е мъдър и няма да остави държавата без правителство и парламент.

- Аз не бягам от отговорност, защото съм правил 3 правителства. Най-лошото е служебен кабинет без парламент пред трета световна война или ядрена авария. Имаме воля и капацитет, но с 67 депутати не можем да направим правителство, поясни Борисов.

- В Пловдив ГЕРБ ще има нов кандидат-кмет догодина.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на проверката на строежа на "Колежа", стадионът на" Ботев Пловдив" в града на тепетата.

"Това, което зависеше от мене за финансиране, сме го направили. Върви добре, като гледам. Направете това, което има на етапите. Искам да ги видя, за да се играе мач. Искам да е еталон", прикани домакините Борисов. "Сега ви гледав всичките - и "Левски" искат козирки. Трябва да работите. Искам да видя какво е направено. Мостът ви е стар, но това си е работа на пловдивчани. Ако не ви трябва, не го правете", смъмри строителите той.

Борисов се скара на строителите заради липсата на козирки. От строителната фирма обявиха, че така е по проект на общината. Борисов разпореди на заместник-кмета стадионът да се направи, както е говорено, за да може да се посрещне мач от Суперкупата на Европа. "Ето заваля и мене ме вали. Няма козирка. Затова съм обещал козирка на целия стадион", ядоса се Борисов. 

Той коментира и днешното изказване на Кирил Петков пред БТВ. "Животът не е само пенсии. Ние давахме по 50 лв. Ето, други искат стадион. 10 детски градини строим в Пловдив. Животът си върви. Светът върви към война, а ние си говорим, че ще правим тунел. Къде им е мостът, къде им е Черно море магистралата. "Какво стана с язовирите, какво - с ББР. Лъжа, лъжа, лъжа. Кирил Петков е последният, който може да говори за прозрачност. Той пазаруваше депутатите на ИТН - по лаборатории, апартаменти. Искаме нормални отношение. Видно е, че с тях коалиция не може да се направи. Важно беше за мене двата съюза, в която членуваме, ЕС и НАТО, да ги подкрепим. И с огромни мнозинства подкрепихме", каза Борисов. Той уточни, че ГЕРБ говори и с други партии, не само в ПП.

"Искаме да има правителство. На Запарожие руснаците и украинците се бият всеки ден. И ние трябва да мислим всеки ден. Търпеливо, без его и емоции трябва да видим с кой мандат правителство може да има. Асен Василев няма да гласува за Ф-16, ние ще ги свалим. Не сме Слави Трифонов. Искаме един консултативен съвет при президента. Той е мъдър човек и няма да остави държавата без правителство и парламент", каза Борисов. 

Аз съм оптимист, че ще има правителство. Трябва да го направим всички, ако сме отговорни. Аз не бягам от отговорност, защото съм правил 3 правителства. Най-лошото е служебен кабинет без парламент пред трета световна война или ядрена авария. Имаме воля и капацитет, но с 67 депутати не можем да направим правителство", поясни Борисов.

Той обяви, че ГЕРБ ще издигне нова кандидатура за кмет на Пловдив, въпреки че Здравко Димитров (бел.ред. настоящият кмет на града от ГЕРБ) направил много добри неща. "Но виждате, че умората си казва своето", каза Борисов. 

Здравко Димитров-Зико е един от учредителите на ГЕРБ. "Аз съм говорил за него. Моята политическа оценка е, че той направи много. Темпото трябва да нараства, а не да се успокоява. Човекът направи няколко операции", обясни Борисов. Пловдив бил жив град, но трябвало да се гради още повече. 

След инспекцията на стадиона "Ботев Пловдив", Борисов отиде да види как върви строежът на игрището на "Локомотив".

"2 г. нищо в спорта. Наслушахме се на Руди Гела (министърът на спорта в редовното правителство на ПП от квотата на ИТН, Радостин Василев). Такива бели направиха. Това, което сме финансирали, това е. За две години - нула", каза Борисов като огледа ремонтирания стадион. 

 

Коментари

  • Марин Маринов

    06 Ное 2022 12:30ч.

    Лукав Бойко.Не може да му се вярва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • I0tflgAlkarge

    06 Ное 2022 13:38ч.

    [url=https://helenacaudill.ecocosmeticanatural.online]https://helenacaudill.ecocosmeticanatural.online[/url] Ropy DugFlell DugFlell rwsi training dogs lee wells dog training vapsi dog training service dog training near san marcos texas acamh training dogs

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шизофреник каруцар

    06 Ное 2022 12:43ч.

    Е, как мъдър Радев, бе?! А нали уж нещо щеше някъде да се набива, ама нямаше да може?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    06 Ное 2022 13:06ч.

    Ако това наистина гто е измислил и казал ББойко..... шапка му свалям. Такъв бъзик си направи със зеления чорап!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смех

    06 Ное 2022 13:38ч.

    Да, голям бъзик ... Де да беше само с Радев тоя бъзик. Ми той се бъзикА с цял народ 12 години, та станахме за смях накрая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Меркуцио

    06 Ное 2022 13:51ч.

    Не е лесно да се признае, че Бойко ги води с няколко обиколки и се отказва от премиерския пост, за да спечели местните избори с нови кандидати! И всичките му душмани се давят в тая каша, само защото повярваха в едната прочетена книга, в чекмеджета, пачки и кюлчета! A на практика той правилно и точно ги прецени и им даде всичко, което неистово желаеха, за да се почувстват велики победители, въоръжени с яйца и вмирисана риба! Но ето как неусетно дойде времето на техния "гърч и сбръч"! Това е положението, момчета, момичета, То, другарки, другари, госпожи, господа, френдс и just Киро! Вече дори за шлифера не можете да го хванете, понеже се задъхвате като издухани партийни флигорни и понеже не ви достига политически кислород до спаружения от кристали мозък! А и понеже сте самонадеяни, посредствени, самовлюбени, алчни и брутални, но се мислите за елит някакъв, пък то сбирщина претенциозни некадърници, на които сякаш всички сме им длъжни! Сякаш трябва да сме благодарни и да ги аплодираме, че са ни удостоили с "честта" да ни ограбят с размах и да занулят държавата с кефа на надрусан наркоман! И не е "да, ама не", а само не, ама твърдо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    06 Ное 2022 14:00ч.

    Евала, много си точен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България

    06 Ное 2022 14:05ч.

    Затова е на това положение. Щото на ей такива шапка сваляте а не оценяте добрите хора. Долна пасмина сте лицемерите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чалгар

    06 Ное 2022 14:25ч.

    Като добавим в изречението с “издуханите флигорни”стандарта на живот, качеството на услугите и емиграцията и получаваме целия БГ народ, а не само Кирчо, Порчо, Кокорчо и не знам кви още опити за интелектуално летене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, на кОга дъ свълим капа?

    06 Ное 2022 15:08ч.

    Киркукор? Ристю и Тънас? Курвънелъ? Тос баре устай някъф градеж, слет другити сал стълбищъ бес пъръпети

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ндрангета

    06 Ное 2022 16:09ч.

    цАлуваш ръка на капо ди тути капи и си в кюпа, кво има да се разсъждаваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, тряъ сал да знам

    06 Ное 2022 19:04ч.

    Кой ся ша доди капу ди тути капи. я ма сфетни чи кът глеъм сал бифши капи ил къндидати зъ капи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    06 Ное 2022 19:21ч.

    Кои са добрите хора? Рабфак ДС Атанасов, Коминтерн Бойкикев, Кирето Лъжеца, Лудата Козила, Чалгаря, Черепа, Бобокови или Прокопиев? Кои...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народеее ????

    06 Ное 2022 12:46ч.

    СВЕТА ВЪРВИ КЪМ ВОЙНА А ТИ ВКАРА ЗАЕДНО ДРУГИТЕ ЕВРОАТЛАНТИЦИ БЪЛГАРИЯ КАТО УЧАСТНИК ВЪВ ТАЗИ ВОЙНА! ЦИНИЧНО И НАГЛО Е ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРИТЕСНЕН ЧУДОВИЩЕ ТАКОВА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    06 Ное 2022 12:48ч.

    Какво стана с прословутата "контактна група"? Борисов се прави на много ербап,да състави сам кабинет, нали са победители в изборите! А президентът е време да спре да протака процедурата, че НС сътвори много бели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чудесно, нама правителство, няма паламент

    06 Ное 2022 12:50ч.

    няма кой да ни вкарва във войни и да гласува убийството на хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мотото на "новия кабинет":

    06 Ное 2022 12:59ч.

    Да крадем заедно! Бедните да го...!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • среден пръст

    06 Ное 2022 13:12ч.

    Чудесно, сега медиите ще се наводнят с отклонявки за да се забрави набързо украинския шпионския скандал. Шибана държава и медии!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гоерги Ат.

    06 Ное 2022 13:17ч.

    Бойко и Радев да се взимат най-накрая! Коренна промяна за една година - от махане на всички герберски кадри и отричане на ГЕРБ до връщане на уволнените гербаджии и преговри, комплименти и умилкване с Бойко …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиквун Борисов за Радев

    06 Ное 2022 13:48ч.

    "На прост човек кур се набива в главата!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не ни трябва правителство с тези партии

    06 Ное 2022 14:13ч.

    Никакво

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиквата

    06 Ное 2022 14:38ч.

    е толкова уплашен, че дава мило и драго само да го легитимират по някакъв начин. Даже Недялко му се присмива вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    06 Ное 2022 14:39ч.

    българете бямът ништу обшто съ западноевропейцъ:ъ съ такивъ къту Меркуцио никогъ нямъ дъ имът:простотиятъ нъ никогу не е простилъ (обидно ми е даже дъ го зъхрачъ); жако зъ нърод който си падъ Буцитъ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи бръчет,

    06 Ное 2022 15:11ч.

    ноъ съ стърайш ма вишуту ти лъска утсекъде. Къф хъмал си ти бре с туй phd и найси маструмастърса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ядрена авария

    06 Ное 2022 14:39ч.

    Големият евроатлантик Борисов се опасява от ядрена авария в Запорожката ядрена централа. Кой обстрелва централата, сигурно руснаците се самообстрелват? След това изявление на Борисов, очаквам от Костадинов да внесе декларация, с която парламентът да осъди обстрела на ядрената централа от страна на Украйна и да ги видим ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Ное 2022 19:58ч.

    Приятелю, ти не чули в петък вечер, как по държавната ни национална телевизия, по време на новините в 20 часа говорителката съобщи, че Украйна е изключила Запорожката АЕЦ от енергийната система на украйна, защото тя била подложена на руски обстрел??? (за сведение на тези, които не следят събитията, ЗАЕЦ е под руски контрол от март месец 2022 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Ное 2022 20:00ч.

    След такава нагла дезинформация, която тече по всички наши телевизии и това, което си позволяват дори в държавната телевизия, как да я гледаш. Аз почти вече не гледам нашите телевизии!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    06 Ное 2022 14:41ч.

    Кой по-напред ще изчезне от тая Планета, хората или животните, растенията няма да изгорят, особено плевелите, това е въпросът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър

    06 Ное 2022 14:42ч.

    Хахаха радвам се че не може да направи правителство тиквеника банкянски. И този състав на НС не трябва повече да влиза там след разпускането му, това са хора вредни и опасни за България. А боко да ходи да умира за зеленски като много му знае устата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Ное 2022 20:17ч.

    Правителство наистина при този състав на Парламента не трябва да има, защото дУпетатите показаха още в началото му, че те изобщо не се интересуват от проблемите на народа и държавата ни! Тях ги интересува, само инереса на Покрайна и Турция(гласуваха и военна помощ и обезоръжават армията ни), интереса на САЩ (плащане на още 8 самолета преди да са получени предишните 8),

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Ное 2022 20:21ч.

    интересите на Брюксел (влизане в Еврозоната, за да се откраднат парите за гаранция на Валутния борд и да се подкрепят закъсалите западноевропейски икономики и изтриване на следите от кражбите през последните 30 г., Доизтупване на брашняния съдран чувал на България и окончателното и заробване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    06 Ное 2022 15:30ч.

    в момента има кабинет на Радев, щом смятате, че е мъдър гласувайте служебното правителство за редовно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нови избори

    06 Ное 2022 15:51ч.

    Докато не излезе цялата истина наяве.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 6:33ч.

    Радев ако иска да управлява да се яви на парламентарни избори, иначе предложението ти е подмяна на вота, същото като да фалшифицираш избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Мустафа Радев

    06 Ное 2022 15:41ч.

    72,5% от българите са против доставките на оръжие за Украйна. На въпроса "как оценявате решението за изпращане на военна помощ на Украйна" 69,4% са гласували категорично против, други 3,1% са гласували по-скоро против. Но кога проамериканското правителство на “колонията България” се е интересувало от мнението на българите там??? Във Вашингтон казаха „трябва“, гаулайтерите отговориха „слушам“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нито единия,нито другия

    06 Ное 2022 15:50ч.

    Е мъдър. Това са зависими хора. Единия бил мутра, другият прелюбодеец и масон. Зависими хора. У двамата нямат никакво достойнство след като говорят един срещу друг и после се прегръщат. Не са християни, защото служат на дявола, а се представят за Богобоязливи. Значи са лъжци. Поддържани са отвън и изкуствено като лидери.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бате е толкова освирепял за ВЛАСТ !!!

    06 Ное 2022 16:19ч.

    Толкова му се краде ! Че даже е готов да нарече Радев "мъдър" /мое и една свирка да му направи/ Давай Бате ! Ти го можеш !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    06 Ное 2022 16:32ч.

    Всите заедно за запирачка на кочина не ставате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българин

    06 Ное 2022 16:56ч.

    Кak и кога и откога тонът на уважаваната еднолична структура ГЕРБ се промени спрямо радев? Не е труден въпрос!!! От всякакви епитети , словослагания и предложения за импичмът до днес - видите ли той е личността , мъдрия и добър наставник и т.н. Бих казал чи е адеквато и отношението на радевия - от вдигнатия юмрук , до скриващия и смълчаващ истините за ГЕРБ! Някои журналисти вече посочиха, чи радевия , нарочно скри прословутата "пътната карта " за "балканскийо" поток! Защо ли , по чие нареждане ли радевия се сниши и скри картата! Нещо подобно се и случва и по отношението, определенията и словослагателствота от страна на ГЕРБ към нинова! Накъде си се запътил господи , каква интригантска политика правиш бб? Какви пак "продажби" си готов да направиш само и само да оцелееш? Очевадно тези завои и лупинги не са случайни!!! Защо силно не вервам на измекяри като бб, днес сутринта каже едно , а следобяда е с 90 градусов завой! радевия с неговите последни премалчавания също е съмнителен! Истината е може би много простичка - една институция ги стисна за топките и днес те са "първи" приятели! ЕЙ БУКЛУЦИ, измет българска - не сте ни нужни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прав сте!

    06 Ное 2022 17:06ч.

    И все по-силно стиска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евроатлантикът

    06 Ное 2022 18:12ч.

    Евроатлатикът Борисов е най-вредният български политик в момента, държи на каишка народните представители от ГЕРБ като малки кученца и им нарежда да изпълняват нарежданията на колониалния господар чрез посолство му: за Македония, за оръжията за Украйна, за хартиените самолети. И това колониално поведение нарича евроатлантизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    06 Ное 2022 18:25ч.

    Тук няма нищо за коментиране! Погнусяваш се, обръщаш глава и отминаваш нататък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Pontifex Maximus

    06 Ное 2022 19:29ч.

    Дааа, Китай си има пътя на коприната, а ние - пътя на Копринката. Явно Боко се е срещнал там с този фамозен секретар на президента и сега сближават позиции на база разпределение и преразпределение на публични средства...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    06 Ное 2022 20:27ч.

    Борисов: Искаме консултативен съвет при Радев. Той е мъдър и няма да остави държавата без кабинет. Дей гиди мазна Гана!!! Този вече не знам утре, какво ще му скимне в полза на интереса! Преди лодки и платноходки, днес на всяка цена оръжията ни да заминават в Покрайна! Утре ще каже и войници да пратим да подпомогнем войната с Путин! Отврат ми е от такива плазмодии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бурятмонгол

    06 Ное 2022 21:48ч.

    Тартюфът от Банкя пак навреди на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бокаса е прозрачен,

    06 Ное 2022 21:58ч.

    като тънко, ама много тънко нарязана кръчмарска луканка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • експерт

    06 Ное 2022 22:58ч.

    Никакъв съвет не ви трябва. Вие набутахте България във война. Реална война. България е споменавана вече като враг на Руската империя. Управляващите България /бивши и настоящи/ да си стягат памперсите и да потъват в бункерите. Просто нямат друг път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шолц

    07 Ное 2022 6:32ч.

    Как ги е страх класическите българя-политици, които докато младото поколение се учехме по света и у нас по Харуърд и в други елитни институти от Бръшняната лига, българята от Банкя ОПОСКАХА България до троха и сега какво очакват - нашите деца да станат слуги на позлатените им с краденото отрочета? Какво очаквате - да ви чистим басейните ли, по скоро ще ви удавим в тях, а с градинарските ножици ще има фък-фък некой израстъци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 6:37ч.

    От началото на новия сезон всички лидери говорят сякаш някой им е опрял невидим за нас пистолет в главата. Като почнем от Кирчо, който видимо се притесняваше, говорейки за патриотизъм в речта си, После Нинова за разбирателство, Борисов за обединение с онези, които го клеветиха и хейтиха по най-нецивилизован и неконституционен начин. Всички вече ми приличат на кукли на конци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • квинтесенциален армаментариум

    07 Ное 2022 8:07ч.

    Всички са кукли на конци, всичко е лъжа и измама. Как може 90 % от българите да са за мир с Русия , а в парламента да са 90% про азовски " ястреби"...Ами много просто- тотално фалшифицирани избори. Така е като зависиш от една флашка . Който владее кода той манипулира. Бог да пази,че само пъклени планове бъкат в главите на евроатланто джендърията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Ное 2022 10:58ч.

    Ако въведат и гласуване по пощата, Кирчо може да стане министър председател, ще изглежда точно като приятеля си Байдън. А хората са просто за мир, не всички симпатизират толкова на Путин, просто войната превръща всички в агитки на двата отбора, трудно е да се намери независимата позиция, за да бъдат поправени и едната страна и другата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CKK

    07 Ное 2022 8:12ч.

    Откакто го снимаха в Бояна този човек е символ на това как в ръководството на държавата попадат недостойни хора.Жаждата за власт и пари е едно съвсем друго е да работиш за страната си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вместо пенсии стадиони

    07 Ное 2022 11:31ч.

    За какво са тия стадиони и игрища, ако "Светът върви към война"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи