Борисов и Нинова загърбиха поканата на Терзиев за среща, отзова се само КОД

Борисов и Нинова загърбиха поканата на Терзиев за среща, отзова се само КОД

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лидерите на ГЕРБ и на БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова загърбиха поканата на столичния кмет Васил Терзиев за среща, отзова се само КОД. Това стана ясно от думи на самия Терзиев пред медиите.

За идеята на новоизбрания столичен кмет да разговаря по политиките за столицата с партийните лидери се разбра сутринта от думи на Борисов. Той каза, че в разгара на пожара, подпален от футболните агитки, е получил писмото от кмета на София. Според Борисов вместо да му пише, Терзиев е трябвало "да си гледа града".

Малко по-късно стана ясно, че и Нинова е получила такава покана. Пресцентърът на "Позитано" 20 разпространи текста й. От съобщението се разбира, че една от темите, които Терзиев предлага за обсъждане е стартирането на работата на Столичния общински съвет. На първото си заседание на 13 ноември СОС не успя да излъчи председател. Следващото е насрочено за 20 ноември.

Пред медиите Терзиев посочи, че само от КОД са потвърдили, че ще дойдат. И добави, че очаква разговора с Вили Лилков.

Васил Терзиев каза още, че групата на ПП - ДБ отново ще предложи Борис Бонев за председател на СОС и изтъкна, че след като имат толкова съветници, колкото втората и третата групи, взети заедно, е редно председателят да е от техните редици.

"Говорим за политики, тук няма никакви сглобки", каза пред журналистите Терзиев. И добави: "Ще продължим с кандидатурата на г-н Бонев."

След изявлението на Терзиев дойде новина и от столичната организация на БСП Председателят й Иван Таков обяви, че социалистите ще имат свой кандидат за първата позиция в СОС и няма да подкрепят Бонев.

Източник: epicenter.bg

 

 

 

Коментари

  • "Говорим за политики, тук няма никакви сглобки", каза пред журналистите Терзиев.

    17 Ное 2023 19:23ч.

    Хехехе, Кики².

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шлосер

    18 Ное 2023 3:11ч.

    Трябват гайки и болтове с голям цолаж за да стане сглобка. Колко пъти навиваха и развиваха докато Желязков стане Председател на Парламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    18 Ное 2023 9:39ч.

    като няма да ходите на срещата вашите съветници няма да получават и заплати същото се отнася и за нс няма кворум няма пари

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи