Борисов: ГЕРБ подкрепя френското предложение за РСМ, Петков е един страхлив премиер

Борисов: ГЕРБ подкрепя френското предложение за РСМ, Петков е един страхлив премиер

Борисов благодари за решението на БЦП за вдигане на схизмата на православната църква на Северна Македония. "Въпросът за името предстои да бъде разгледано. Благодаря им, те вчера направиха това, което правим ние днес. Това е най-правилното решение за бъдещето на Балканите, ЕС и България"

Свидетели сме на един страхлив премиер, каза на брифинг лидерът на ГЕРБ и бивши премиер Бойко Борисов. Той заяви, че се е запознал с текстовете от проекта на решение на Съвета на ЕС и преговорната рамка за Северна Македония и Албания. „В текста са включени всички и опасения, и страхове и това, което касае България“, каза Борисов.

„Вярвам и на президента Макрон, и на Европейската комисия. До този момент всичко, което се е случило добро в България, е благодарение на ЕС“, допълни той.

„Премиерът и управляващото мнозинство взимат и тежки, и непопулярни решения. В момента Запад, НАТО, Европа искат разширяването на Балканите“, заяви още Борисов.

„Не мога да си представя как премиер най-важната тема за Европа, за Америка, за нас казва, че не я е чел. Вчера отново излъга, че ще отиде на съвет, ще обвини ГЕРБ и опозицията, че някой му пречи да внесе предложение от МС в парламента. Защо е този страх? Нали е много смел, от кого се страхува?“, попита лидерът на ГЕРБ.

„Кирил Петков си позволява да лъже в Брюксел на Слави Трифонов министърката му пречи, че ГЕРБ му пречат на честното лъжливо момче. И който не е с него е мафия“, продължи Бойко Борисов. Той е помолил депутатите от ГЕРБ да дадат „зелена светлина“ на Северна Македония и Албания за членство в ЕС.

"Ще има 59 депутати в подкрепа на даване на зелена светлина на Северна Македония и Албания. Така че, да си свика веднага МС, да даде предложение и да дойде в парламента", обърна се Борисов към премиера Кирил Петков.

"Съгласен съм с президента, че френското председателство е дало най-добрата рамка, по-добра не може да се направи", добави Борисов. Какво предателство има в това двата народа да са в една общност?, възмути се Борисов.

"Разчитам на вас, ако ми вярвате", обърна се лидерът на ГЕРБ към своите депутати.

Борисов обясни своята позиция и с взетото решение от Светия синод преди ден, с което приветства вдигането на схизмата върху църквата на Северна Македония.

“Патриархът и владиците вчера направиха това, което ние правим днес“, каза Борисов и продължи, че това ще е най-важното решение за Балканите,за “да не останем в тъмната страна на Евроазияи да допуснем путинизация“.

Борисов призова премиера Кирил Петков да свика спешно заседание по темата Северна Македония. "С депутатите от ГЕРБ съм разговарял и съм ги помолил, ако ми вярват, да подкрепят да дадем зелена светлина на Северена Македония и Албания". И уточни, че с ДПС и Да, България, ще има мнозинство в парламента по темата.

Борисов благодари за решението на БЦП за вдигане на схизмата на православната църква на Северна Македония. "Въпросът за името предстои да бъде разгледано. Благодаря им, те вчера направиха това, което правим ние днес. Това е най-правилното решение за бъдещето на Балканите, ЕС и България", каза още Борисов. И припомни как навремето решението на президента Желев за признаването на Македония е било правилното в исторически план.

Източници: "24 часа", бТВ, dnes.dir.bg, mediapool.bg

 

 

 

 

Коментари

  • Киркегорян

    22 Юни 2022 11:33ч.

    Македония е в края на списъка с проблеми на България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    22 Юни 2022 11:36ч.

    хич не е в края на списъка с проблемите драги!! това е глобален проблем за Балканския полуостров, и не само това но и много опасен момент за нас щото там в сегашната БЮРМ има не само българи дето се наричат македонци но има и албанци и такива дето се мислят за турци!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Банкя

    22 Юни 2022 12:04ч.

    Боклук! Окончателно приключи ГЕРБ, след като Фандъкова се изтипоса на снимка в подкрепа на джендърския Прайд, след като развя чужди знамена пред сградата на столичното кметство, а сега и с тия тулупски изявления ГЕРБ си заминава окончателно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    22 Юни 2022 12:12ч.

    До тук с проекта ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иванчо йотата

    22 Юни 2022 12:24ч.

    Едно от важните неща е, но точно в момента е необходим пълен игнор и радио мълчание, докато не изпълнят условията. Нека си говорят за натиск, окупатори фашисти и татари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов, ГЕРБ и ВМРО са на 100% виновни за кризата с Македония

    22 Юни 2022 15:32ч.

    Кой подписа антибългарския договор между Р. България и Р. Македония на 01.8.1917 г.?! - Бойко Борисов в Скопие! Кой проспа пожелателния и фактически антибългарски текст на чл.8(2)? - Кр. Каракачанов и Захариева. Кой призна "македонски" език в чл.14 "на официалните езици"... "и македонски език"? БОКЛУЦИ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поправка:

    22 Юни 2022 16:27ч.

    Да се чете: Кой подписа антибългарския договор между Р. България и Р. Македония на 01.8.2017 г.?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жоро?

    22 Юни 2022 11:34ч.

    Ето го продажника пак се обади!! Как точно Макарон и Франция ще успеят да накарат някой който и да е той?? Ще отидат да бият сърбоманите във сегашна Македония ли ?? Ще им спрат бензина ли?? Борисов е същия като Кирчо Петков и с това си изказване мутрата подкрепя ПП!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    22 Юни 2022 11:58ч.

    Да, добре е, че този напомня за себе си, за това колко струва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    22 Юни 2022 12:34ч.

    И Баце и Киро ги храни една и съща ръка. Не разбирам учудването на коментиращите. Баце няма избор - или подкрепя или отива в затвора. Това със шкафчетата и ареста да не мислите, че беше скучайност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    22 Юни 2022 13:24ч.

    Много точно казано!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    22 Юни 2022 13:25ч.

    Точно така е

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • висок

    22 Юни 2022 13:46ч.

    Ти наясно ли си какво искаме от макетата? Прочете ли какво съдържа "френското" предложение? Има ли пълно съвпадение? Тогава защо си против? "Френското" предложениесъдържа всички наши изисквания и ни спасява от македонските обиди и заяждания. Така макетата да се дърлят с Бръксел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Висок, висок, колко да е висок - колкото двама ниски.

    22 Юни 2022 14:57ч.

    Ние нищо не искаме, "макетата" искат да ни вземат Историята (или тази част от нея, която им в необходима). За "език на омразата" да питам ли? Или за промените им в Кoнституцията? Бегай!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До висок (олигофрен)

    22 Юни 2022 15:38ч.

    Абе, олигофрен висок, не можеш да схванеш, че веднъж допуснем ли антибългарите от РСМ до преговорния процес, без да са изпълнили досега нито едно от условията за неговото започване, след това единствено ще ни извиват ръцете чрез ЕК и ще се гаврят с нас, за да станем като Русия и Украйна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    22 Юни 2022 16:13ч.

    има такава вероятност, да

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Martin Zaimoff

    22 Юни 2022 17:02ч.

    Тъпако нещастен, самия факт, че има някакво си чуждо предложение в противоречие на гласувана от висшия законодателен орган на Републиката - Парламента, позиция, е абсолютно скандално. Откога чужда държава има законодателна инициатива в Бъгария? С трите грама мозък отивай да станеш член на ГРОБ или ПростоПрости. Ще си много вървежен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    22 Юни 2022 11:34ч.

    Мутрагеньо пак козирува на "началниците". Някой да е очаквал нещо различно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ще има 59 депутати в подкрепа..."

    22 Юни 2022 11:36ч.

    Тъй ами, прегърнете се с Кирчо, вие двамата сте толкова еднакви, че единственият спор може да бъде кой ще открадне повече. Баце докарваше новия морал в политиката, Кирето донесе новата почтеност, разлика някаква?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    22 Юни 2022 18:50ч.

    Мълчи се с разкритията за получаване на огромен подкуп на Кап Андреево и Баце е получателя !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    22 Юни 2022 11:37ч.

    Въздишам дълбоко!Кое се е подобрило с ЕС?След 1989 и без ЕС можехме да пътуваме,макар и с визи.Костов приватизацията с ЕС ли я направи?Масова разруха из селата.Отидете бе в селата.Аз ходя щом се върна в БГ. Нямам думи.Майната и на ЕС!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    22 Юни 2022 12:05ч.

    Ааа, има и ползи... ЛГБТ "културата", например.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MM93

    22 Юни 2022 13:27ч.

    И пластмасови плодове и зеленчуци ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • арсений

    22 Юни 2022 11:38ч.

    Само скудоумците смятат, че България може да води напълно самостоятелна външна политика, без да се съобразява с великите сили!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    22 Юни 2022 12:08ч.

    Именно, "с великите сили", а не с великия Запад (справка: Унгария). Русия, Китай, Индия стават все по-симпатични. И да не забравяма, че и великите сили имат нужда и полза от нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • николов-

    22 Юни 2022 11:38ч.

    началниците видяха , че с бойко е лошо, но без бойко е още по-лошо. има ли знак от посолствата да се активира бойко? каква е истината за този френски проект?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бабоеб

    22 Юни 2022 12:07ч.

    Ами основно да си взема бонуса, че ни отече председателството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gatzzo

    22 Юни 2022 11:38ч.

    Родоотстъпника и предателя козината си мени, но нрава . . .никога ! Защо този човек докарал толкова страдания на този народ, е все още на свобода ? ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    22 Юни 2022 11:39ч.

    Те французите отхвърлиха Макрончо, борисов обаче по навик подкрепя началниците. Ех, тази робска душа, скрила се в това едро същество с панталон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Песимист

    22 Юни 2022 12:11ч.

    С панталон, но без мозък и без достойнство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    22 Юни 2022 11:40ч.

    хахаха...Боци се гаври с педерастите от правителството...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутрата само от пари разбира

    22 Юни 2022 11:41ч.

    Извъртя се пак, друго не чакайте от него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Родоотсъпниците практически имат мнозинство в парламента

    22 Юни 2022 11:42ч.

    Но конюнктурни особености им пречат да го легитимират..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без Коментар

    22 Юни 2022 11:42ч.

    Какво предателство има в това ДВАТА НАРОДА да са в една общност?, възмути се Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    22 Юни 2022 11:58ч.

    Това е същия дето викаше - нека да има повече църкви, джамии и т.н. И също - нали всички вярваме в господ и пр. Добро прасе всичко яде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Знаем си, че Боко го държат за топките от Козяк

    22 Юни 2022 11:59ч.

    Нищо ново от този продажник, който профука 2 милиарда грешна народна пара за рисунки на ретро самолитчета по нареждане от Вашингтон. Поне да помогне да разкараме цивилизовано архи-предателите простокиро и Кокорчо. После идва ВЪЗРАЖДАНЕ и започваме да слагаме ред в държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мустафа сменя тактиката

    22 Юни 2022 16:13ч.

    Тиквочът първо беше наказан на резервната скамейка, не заради друго, а защото пусна полезния за България и за Европа "Балкански поток" (по негови си причини), а сега Мустафа го връща в мача, срещу нова клетва за вярност на САЩ (ЕС) и нАТО. Кирчо и кокорчо ще подават топката на бат' им тиквоч. Нинова ще пази износа на боеприпаси...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    22 Юни 2022 12:00ч.

    С какво заслужихме тези индивиди да ни управляват (да ни тормозят) през последните 32 години...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • борисов да си гледа вота на недоверие

    22 Юни 2022 12:01ч.

    Да не се бърка във ветото. Тук няма да познае.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    22 Юни 2022 12:10ч.

    Бочко пак извъртя гъзината и предаде четата. Не че е изненадващо, той е свикнал да козирува на “началниците”. Интересно електората на ГЕРБ как ще посрещне това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как как

    22 Юни 2022 12:20ч.

    Той боцата за тва си има 2 електората. Като козирува наляво - му целуват лявата буза, като козирува надясно - дясната.. но винаги се целува някоя буза.. Диверсификация му се вика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    22 Юни 2022 12:21ч.

    Обсебен от себе си и дивите бесове. За всичко останало е объркан, изгубен, трагичен. Вероятно има съновни видения как другарката Д. Атанасова носи на Радев папка с проекта кабинет на гепп и премиер БМБ. А пък Радев отваря папката, вижда името на бойчето, позеленява от ужас, омраза и страх и изведнъщ се разпада след силна имплозия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалността

    22 Юни 2022 12:25ч.

    Новата коалиция е ГЕРБ, ПП и ДБ. Все амерички подлоги. Те ще ни управляват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Корнелия

    22 Юни 2022 12:34ч.

    Това е една степен, преди да спасим BALGARIQ заедно с ГЕРБ и ДПС. Тея джендъри за нищо не стават - 6 месеца им правя дудци и кво? Свалиха се сами.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даааа, вотът утече

    22 Юни 2022 12:40ч.

    Сега ще наблюдаваме състезанието кой е по-, по-, най-голям лакей.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какво ще се случи довечера

    22 Юни 2022 12:43ч.

    Кирето ще се появи, ще внесе предложението на МС за падане на ветото и ГЕРБ ще гласуват "въздържал се" и а вотът на недоверие няма да мине. К..венските номера на Баце нямат край и много се надявам в следващия парламент да вкарат не повече от 10 депутати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от днешната изява на Борисов

    22 Юни 2022 12:45ч.

    става ясно, че между ГЕРБ и ПП има договорка и ГЕРБ ще смени ИТН в коалицията. Ще се съберат морал и почтеност и работата ще стане жална ни майка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демокрастав

    22 Юни 2022 12:47ч.

    Много добра евроатлантическа идея! Браво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    22 Юни 2022 12:50ч.

    Ама ГЕРБ ли го казва това или Борисов ? То на вота ще се види, дали кучето е вкарало овцете в кошарата. А на изборите ще проличи, електоратът на кого ще вдигне парапета и на кой ще му опадат керемидите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Екология

    22 Юни 2022 13:04ч.

    Който вдигне ветото не може да се надява на следващ парламент. Интересно е как бкп и герб се самоунищожават, останалите отдавна са загубили. Правят си чистка сами на себе си. Ух умните те!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    22 Юни 2022 13:18ч.

    Обикновен капитализъм, дами и господа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

    22 Юни 2022 13:21ч.

    В парламента има една българска партия, една турска и пет американски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    22 Юни 2022 13:30ч.

    Борисов сам създаде ГЕРБ и сега сам си го унищожи! Доказа предположението, че е просто втора версия на Кирчо и компания.Лично аз повече няма да се лъжа по американски, европейски и не знам какви си подлоги, защото при тях е гарантирано, че българската позиция не се отстоява, а само се продава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смит Адам

    22 Юни 2022 13:41ч.

    Помияр и предател веднъж - помияр и предател винаги! Това е банкянският лидер на туземните еврогейци. "Почтените" кирчовци и кокорчовци се скапаха, гербаджийските помияри бързат да се заявят като готови да слугуват на тяхно място. Гнус!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    22 Юни 2022 13:42ч.

    Да не би някой тук да смята, че онзи прословут и също толкова нефелен договор с Македония е плод на българска мисъл. Янките тогава натиснаха Бочко, защото им трябваше спешно РСМ в НАТО, а договорът беше просто оправдание. Сега пак го натискат, а той на българските интереси е плюл отдавна, само неговата лична кожица го интересува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов сам създаде ГЕРБ

    22 Юни 2022 13:42ч.

    Как ХСС създаде ГЕРБ и защо Борисов умее гениално да се самоинсценира

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    22 Юни 2022 13:52ч.

    Тоя как успява да е по-порочен , и отблъскващ от Кирил, и Асен - не знам !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Haho

    22 Юни 2022 13:57ч.

    От друга страна банкянският хитрец го вкара с 200 отзат на ПростоКиро. Ако Кирчо се съгласи, какво става с вчерашното му заявление че първият от четиримата извън парламента които искат да го свалят е Борисов. Ако откаже- как после ще се оправдава на тези които е дал обещания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тиква

    22 Юни 2022 14:24ч.

    тия дето плачат срещу лакейството на България към ЕС и САЩ всъщност иска България да стане лакей на Матушката им. И се опитват да се правят на патриоти на всичкото отгоре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Току що продажникът Боко

    22 Юни 2022 14:27ч.

    прехвърли над 50% от бившите избиратели на ГЕРБ към Възраждане. Лошо няма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да го кажем по друг начин

    22 Юни 2022 14:31ч.

    Всички които за против лакейството към САЩ и Брюксел са такива които искат да бъдат лакеи на Русия ? Добра опорка, като за тикви и тиквеници, де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поживём

    22 Юни 2022 15:21ч.

    Увидим ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едно от десетте най-безсмилени занимания е да се коментира изреченото от Тиквоний I Хипертоник. Негово Високотиквие е създаден единствено за да забавлява и радва - истински клоун на политическия манеж. Палячото Кики още много има да учи от него.

    22 Юни 2022 14:54ч.

    Инак гъст захарен сироп капе от кадрите в съпътстващото видео! Тиквоний се явява подобно на библейски пророк пред своите ученици. Следовниците смирено чакат. Умиление ги изпълва при появата му. Дори гуменоглавият Томиславино, надарен свише с излъчване на вселенско безразличие, трудно прикрива аналната си възбуда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Седналите до него Росица и ПКП Караянчева са кръстосали крак връз крак за да овладеят мощните вагиналните тръпки. И свирепият трупночувален лешояд Ангелов, представящ се за професор от МА, се оптива да прави благи муцунки.

    22 Юни 2022 15:04ч.

    Всички тези мили хорица, насмогнали на харчовете си чрез безропотно послушание, са дълбоко увредени. Те никога няма да усетят приятна тръпка да живееш честно и почтено. И лопати да им дадеш за превъзпитание, само след 2-3 дни ще си завариш как ще неистово дирят удоволствия, затиквайки дървените сапове в дебелите си гъзове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    22 Юни 2022 21:10ч.

    На снимката д-р Лъчо Дъ Брейн е преметнал левият си долен крайник върху десния такъв. Трудно е да се определи дали тази поза е израз на езика на тялото или пък невроните от хипоталамуса са започнали да играят покер. А може просто да е получил спонтанен анален сърбеж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕРБ , ПП и Продай България

    22 Юни 2022 15:09ч.

    Са мечтаната от САЩ управленска композиция, обачето не могат да я легитимират в удобна за обществото форма

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    22 Юни 2022 15:36ч.

    Другаре от гепп, какво правите?! Това, че сте крадци, идиоти и предатели го знае всеки. Сега сте депозирали във върх. орган на власт в РБ основат подозрение, че сте жертва на драстична лоботомия. Как така сте внесли вот за недоверие към правителството на ПП, но едновремнно с това зад безумния камуфлаж на негативни послания, подавате усмихнато и доверчиво ръчичка за сътрудничество?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    22 Юни 2022 15:42ч.

    Неотменимо важно в един такъв момент е поборниците и защитниците на Боцето, на "партията" гепп - примерно кака Хелеборус, Тиквата и др. знайни и незнайни деятели на геппаджийската кауза на форумния фронт, да изкажат категорична позиция. Най-накрая! Моля, побързайте, повръщам от отврат! Приласкайте и успокойте ме! Има опасност от погиване заради отвращение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо от кривина

    22 Юни 2022 16:15ч.

    боклук,нали и украйна щеше да изпълнява минските споразумения,нали Франция и Германия бяха гаранти и какво стана ,Украйна няма да я има на картата,защото нищо не изпълниха с гарантите заедно,сега пак същите са гаранти, айде няма нужда с тия гнусни държави,първо да си изпълнят всичко и тогава,виж Гърция какво направи,даже и името си смениха макетата,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошавата гарга

    22 Юни 2022 16:17ч.

    По-малко претенц и взискател, повече умереност и проява на разбиране, няма да навредят в тази ситуация. През април 21-на Бокаса ларж даваше 10-20 депутати на Слави, само и само да се полъже и да поеме отговор момчето. Е, кво толкоЗ, живеем в инфлационни времена - сега дава 59 бр. Ама НЕДОВЕРИЕТО?! Заеби недовер, че спретнем едно разцепление, Про100 ще оживе, напред към светло предателство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    22 Юни 2022 16:55ч.

    Боцата говори като човек със зависимости, стиснат за топките

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврогеец

    22 Юни 2022 18:28ч.

    Ха ха и Тиквата предаде българската позиция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брат Ралчев

    22 Юни 2022 19:29ч.

    Това е защото Преходът е десен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И вие не сте стока -

    22 Юни 2022 20:25ч.

    даже сте още по-нагли - крадливите мошеници! Крадохте, крадохте като невидели и още искате да пълните гушите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Урсула към Тиквата

    22 Юни 2022 21:22ч.

    Махни ветото и ще те върнем на власт. Ще си получиш жълтите стотинки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    22 Юни 2022 22:30ч.

    Очаквано за Бубойко. Щерка му и внучетата са при баба си американски граждани, парите му от дългогодишната свърхкорупция са главно в щатски банки. Ще слушка, инак...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    22 Юни 2022 23:52ч.

    ПОЗОР!!! Да нямаш капка Родолюбие! Позор! Предател! Предател! Предател! Падането на взетото би било нож в сърцето на България. Да не бъде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оле Отвори очички

    22 Юни 2022 23:53ч.

    Да се чете "падането на ВЕТОТО"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи