Борисов: ГЕРБ може да изчезне, но решението ни е правилно. Имаме подкрепа от Европа

Борисов: ГЕРБ може да изчезне, но решението ни е правилно. Имаме подкрепа от Европа

ГЕРБ може да изчезне, но решението ни е правилно. Имаме подкрепа от Европа. Води ни отговорността в името на държавата! Единственият шанс да се случи нещо добро за България е да подкрепим кабинет на ПП/ДБ. С тях на практика нямаме различия. Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията.

Той благодари на Мария Габриел, че вместо като еврокомисар да отиде на Г-7, тя е дошла тук, подала си е оставката и е застанала до ГЕРБ.

"Благодарение на Мария Габриел и прекрасните преговори, които направи, се сдобихме със 116 депутати. Благодаря на ИТН и ДПС, че се разбраха и се ангажираха с правителство, но не на всяка цена.

Пет ангели да слязат от небето и от 116 да станат 121, отсега мога да ви напиша заглавието - купиха, уйдурма, продадоха се. Нещо, от което ние сме се отрекли", каза Борисов.

"След като разговаряхме с другите партии, нито една от тях не се нае да търси тези петима депутати, или да накара някой да не влезе. След като това ни стане ясно, аз проведох втори разговори и казах няма как да съберем повече от 116. Габриел си си ги е събрала, защото тя отиде на преговорите с ПП/ДБ със 116 депутати, аз отидох с 69", каза Борисов.

"Затова последните няколко дни проведохме активно срещи с лидерите на ПП и ДБ. С тях почнахме отзад-напред. Те са 64 депутати и не могат да направят правителство, ние със 116 също не можем. Следват нови избори и дори и да се приеме някакъв бюджет, не може да има някаква тежест", уточни той.

"Разбрахме, че ПП/ДБ не могат да направят с нас нищо с първия мандат, защото са поели ангажимент към техните избиратели. Не че ние не сме, но целта на всичко това е България и нейната геополитическа ориентация. След като гледахме какво са направили сградата на ЕК у нас вчера, не хвърляха по сградата на руското посолство, а по ЕК, която е вкарала у нас дотук 85 млрд. лв., а до 2030 г. още 50 млрд. И ние отиваме да я замеряме с червена боя", продължи лидерът на ГЕРБ.

"Всичко странно съвпада с момента да се направи правителство. Защото от 2 години се говори за съдебна реформа и специално за този контрол на главния прокурор. Но сега изведнъж нещо се променя. Продължихме разговорите с колегите от ПП/ДБ. Направихме голяма крачка назад - отстъпихме, не се инатихме. Мария отиде и върна мандата днес с колегите.

Ще цитирам Христо Иванов, понеже участваше в срещите: "Преди да се раздадат мандатите, да се направи това, което сега се прави. Махаме го това. Оттатък стои стабилността на държавата".Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО", сподели той.

"Искам до всеки наш избирател, до всеки наш областен ръководител, да стигне това, което говорим в момента. Единственият шанс да се случи нещо добро за страната, е да подкрепим правителство с мандата на ПП/ДБ. Да, принадлежеше ни да имаме премиер, но егото на Мария Габриел по-голямо ли е от стабилността на държавата. Поне година и половина, това сме се разбрали с колегите", каза Борисов.

"Много трудно решение за тях. Много трудно и за нас. Какво ли не ми написаха - че съм предал ГЕРБ, че съм разтурил ГЕРБ, че съм разцепил ГЕРБ. Тука пише "европейско развитие на България". Тука седи знамето на Украйна. И 5% да станем, ще сме европейска партия, която прави правилните неща", категоричен е лидерът на ГЕРБ.

По-добре да говорят, че ГЕРБ е слаб, нека да говорят, че съм се навел, нека да говорят каквото си искат, обясни Борисов.

По думите му имало огромна подкрепа от Европа за ГЕРБ след това решение, което се взима.

"Думата е отговорност, отговорност в името на държавата. Затова приехме всички компромиси. Нека ми кажат, че съм се навел, да говорят, каквото искат. Само ако ние сме в управление, може да решим проблемите в Северна Македония. И ще се разберем с тях", увери Борисов.

"Поставиха и въпроса за машинното гласуване. Нека са машини, но процесът да е чист. И по тая тема ще проведем разговор", разкри лидерът на ГЕРБ.

"Нямаме с ПП/ДБ нито една тема, по която да се разминаваме. Днес Христо Иванов проведе с ДПС среща за конституционно мнозинство. Заедно можем да променим Конституцията. Да, може да поискаме извинение, прошка не бих казал, защото съм сигурен, че е правилно това, което правя. Другото е само лошо", заяви той.

"Има ли смисъл от ГЕРБ, ако тази партия няма подкрепа от Европа, от Америка, от цялата демократична общност в света?! За мене няма. Същото важи и за колегите - нито те са предали някого, нито ние сме предали някого. Интересът на народа изисква това. Това искам да достигне до поне 650 000 човека в избирателните райони. До вчера се обиждахме, сега трябва да бъдем отговорни", продължи Борисов.

"В бързината днес са ми изпратили две призовки за един и същи ден, в един и същи час, на две различна места. Или някой ми писал "окей" и аз съм върнал усмивка. Аз на всички отговарям с усмивка, това за мен е като добър ден", коментира Борисов днешните разкрития на главния прокурор Иван Гешев.

Мария Габриел каза, че не трябвало да се приема, че те просто са върнали първия мандат. От една страна, те са отхвърлили съмнения, от друга страна са поставили условия за бъдеще.

Тя сподели, че се радва, че различията с БСП са станали по време на преговорите, а не са станали заложници на социалистите. 

"Не позволихме да бъдем асоциирани със задкулисни договорки", уточни тя.

"Няма да се връщам на многобройните часове повече от инфарктни преговори, в които лидерите проявиха разум, а не емоция. С акад. Денков показахме, че можем заедно да вървим напред въз основа на ясно изразяване на детайли и процедури", добави Мария Габриел и изрази радост, че днес са направили историческо съвместно изявление.

По думите й вторият мандат щял да бъде национален, а около него щяло да има ясно правителство и конституционно мнозинство.

"Това, което успяхме да имаме с тях като общо споразумение - министър-председател за първите 9 месеца ще бъде акад. Денков. За втория период от 9 месеца Мария Габриел ще бъде министър-председател, а акад. Денков - заместник министър-председател", разясни Габриел, като говори за себе си в трето лице.

"Това решение е трудно, но нашият приоритет са хората", каза тя под аплодисментите на депутатите от ГЕРБ.

 

 

Коментари

  • F-тринаесе

    22 Май 2023 18:52ч.

    Логично е бе, банкярски боклук. Тези, които те подкрепят също трябва да купуват паста и четки за зъби - от една порода сте, ще го разберете по трудния начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тежък избор

    22 Май 2023 19:24ч.

    Когато избираш какво да опазиш, гъза или егото, изборът е драматичен. Борисов избра задника си (на ротационен принцип), но Гешев е на друго мнение. Лично аз мисля, че ще се реализира тройката: сол, бой и онова другото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да честитим на баце новото изпиране

    22 Май 2023 19:27ч.

    да си харчи откраднатото със здраве.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    22 Май 2023 20:56ч.

    Няма да има ново изпиране! Този път ще го похарчат! Просто им слугува вярно, но всичко до време! Какво гласува робското племе няма значение! Онези зад океана са решили, че този път ще заложат на шарлатаните! Те се доказаха, като по-ефективни да прочистят територията от туземци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    22 Май 2023 21:06ч.

    Ако Кокорчовците не се полакомят и за него. Баце, вече е свър- шил, ГЕРБ са проект на Германия и на Меркел. Пропадането на ББ, започна след нейното пенсиониране. Закрепи се около Мустафата. Прегръща и тя му помагаше, защото го харесваше. ББ както и да се оправдава и да разказва, че се е жертвал за държавата, завършва политическата си кариера унижен и дано не го развличат по съдилищата като Т. Живков. Sic transit gloria mundi! Всичко което се случи през последните месеци е добре организирано от нашите западни партньори (пардон господари ) включително и кьор- фишека срещу Главния прокурор. Той обаче не се разделя червената вратовръзка с бели слончета. Не е лошо да си Тръмпист. Неговата ще е по лесна, минава за помагачество.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига бе

    22 Май 2023 21:35ч.

    Никога не съм виждал Борисов толкова насран. Той е пред нервен срив, ще се разпадне всеки момент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не съм сигурен, че тези които предизвикаха тая каша, ще постигнат резултата който са очаквали

    22 Май 2023 23:11ч.

    Теренът много се разкаля и трябва да се позачисти. Козяк няма вече нужда от “лицето” Бойко Борисов и той пътува при първа възможност (но не и преди да има редовно правителство с участие на ГЕРБ). При тоя формат на бъдещото правителство, Гешев автоматично става непотребен, защото неговото премахване е гаранция за крехкия баланс (на върха на ножа) на който се крепи подобна абсурдна “ротационна” конструкция. Покрай него плющят и Сарафов и Ясен Тодоров (допълнителни екстри). Коалиционните партньори така разбират полагането на началото на “Конституционната реформа”. Според мен - нищо и половина, но ще бъде залъгалка поне първите 9 месеца. С това ще обясняват всички глупости, които се канят да извършат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ооо, Козяк си постига резултата

    22 Май 2023 23:16ч.

    Тяхното не се губи. Те се интересуват само от това, да има редовно правителство, което може да изпрати пушечно месо и оръжие в Украйна. Другото не ги интересува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шашко

    23 Май 2023 8:07ч.

    А така, бойче, важна е подкрепата на Европа. Ма коя Европа - тая на урсулите и брюкселските зелки ли, дето ни натрапи ваксини за милиони, които се хвърлиха в кенефа или тая на обикновените европейци, които са против война и диктатура на урсулите? Накрая в герб ще истанат само бойко и варненския му окултен фен клуб, но важното е, че са прави и европа ги подкрепя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • reporter

    23 Май 2023 8:29ч.

    Не знам дали ще има втори девет месеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много точна констатация! Поздравления!

    23 Май 2023 12:06ч.

    "България ще бъде въвлечена във войната между Русия и Украйна , с жива сила"- каза Пламен Пасков в Делници https://www.youtube.com/watch?v=wAw1xEqLrS0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луцифер

    23 Май 2023 14:39ч.

    Много бих се радвал да видя всички мошеници, като Костов, Станишев, Царо, Боко кехая, мравояда Хр Иванов, Гнома, Кирчо, Кокорчо и техните приближени в казана при мен !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    22 Май 2023 18:53ч.

    Да преведа от Евроатлантически на простолюдски език - "От Брюксел, разбирайте Вашингтон, ни натиснаха да се венчаем, иначе ще ни т@коват с 200 с компромати за далаверите ни. Понеже им клекнахме, вместо те нас, ние ще т@коваме вас. Пак. Тоя път по-здраво."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    22 Май 2023 18:59ч.

    Поздравявам младоженците с парчето "Тук" на Homelesz, тъй като текстът му описва идеално политическите гнус@ри: https://m.youtube.com/watch?v=7WoxV2ayDcA

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://youtu.be/FQtPSH2ibYQ

    22 Май 2023 23:23ч.

    Айде и от мен един поздрав - ГОВНОВОЗ (класика)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    22 Май 2023 18:55ч.

    ЕК, която е вкарала у нас дотук 85 млрд. лв., а до 2030 г. още 50 млрд... В ШКАФЧЕТО ТИ ГИ Е ВКАРАВА, Крадлив Г Ъз !!! В ЕС сме 17 години бе Тъп Унгер ! Раздели ги бе ! ПОЛУЧАНА СЕ ПО 5 МЛРД на година ! ПЕТ ! И се хвалиш с 2.5 млрд евро на година. Пфу ! И какво има построуно срещу тях ? Какво ? АЕЦ ? Пристатеще ? Тунел под Шипка ? Само на вас шопите метро. Ще хвърлям боя тепърва !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А колко върна на "Брюксел" ???

    22 Май 2023 20:19ч.

    Тия от чекмеджетата...? Носеше ги вечер със самолета /да вечеря с Лайнян/ и сутрин, след закска, да се връща ... А на ония от ЕНП - на Манфред, и преди това на Кума на Габриел .../касапина Доул, де!/...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    22 Май 2023 18:57ч.

    как може да казваш че си религиозен кръстиш се непрекъснато и накрая ще правиш правителство с парапета гея и компания лицемерието на герб затова не гласуваме защото сте отвратителни избори до дупка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вечния "протестиращ" винаги във властта

    22 Май 2023 19:02ч.

    " По-рано през деня протестиращи учени се срещнаха с премиера Бойко Борисов и след срещата стана ясно, че Световната банка и инспекторатът на Министерството на образованието ще проверяват скандалната конкурсна сесия на фонд “Научни изследвания“. Игнатов, който доскоро твърдеше, че скандал няма, в сряда съобщи, че проверката на инспектората започва днес и се очаква до Коледа да излязат резултати. “Премиерът разбра, че недоволството на учените идва от липсата на прозрачност и съмненията за нарушения на правилата по време на конкурсната сесия“, каза след срещата Николай Денков, професор в Химическия факултет на Софийски университет. Той посочи, че взетите решения по време на срещата задоволяват исканията на учените. По-късно обаче в научните среди започнаха брожения кой е излъчил тези преговарящи да говорят от името на учените." Тези двамата водят пазарлъци за милиони от десетилетия. И последния път Денков останал излъган с около 10 милиона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    22 Май 2023 19:05ч.

    " ...Имаме подкрепа от Европа".......Имате подкрепата на народа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да се чете

    22 Май 2023 19:47ч.

    " ...Имаме подкрепа от Европа"....... Няматe подкрепата на народа

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    22 Май 2023 19:05ч.

    Пробитата копейка пак ще подсмърча.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-катастрофичното дойде - Правителство на войната, а Гешев посочи Русия виновна за атентата му...

    23 Май 2023 12:10ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=44QgWEsvznY

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласуваш за ГЕРБ получаваш ПП

    22 Май 2023 19:07ч.

    “ нека да говорят, че съм се навел” Нали ми доставят удоволствие. А аз си мислех, че са го стиснали за топките, а те …

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    22 Май 2023 19:09ч.

    Това е изключителна комбинация, хем национално предателство, хем изповед и пълни самопризнания как го извършват- невероятно гнусна мутра, забърка изключително мерзавски проект за управление(не законен и нелигитимен). Не мога да повярвам, че си мислят че може да сработи срещу целият народ, дори и техните избиратели не го желаят, управление в името на това Боко гнилата тиква да бъде съхранена, като национално богатство! Желая им на тази евро-комбина. всичко най лошо и да свършат на дъното на атлантика... Вярвам че глупостта и простотията са им достатъчни да съсипят себе си, за жалост имат огромното желание да съсипят държавата и българският народ....освен желание имат и опит!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хабиби

    22 Май 2023 19:15ч.

    Пет пъти ручахме жабетата за национално правителство и накрая ще получим евроатлантическо.Прекаленият интернационалист и на Ленин не е драг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ ЕК, която е вкарала у нас дотук 85 млрд. лв., а до 2030 г. още 50 млрд”

    22 Май 2023 19:18ч.

    Наистина ли? Личи ли българите да живеят добре? По броят на магазините за дрехи втора употреба изобщо не личи. По соц времето да кажеш на някой, да отиде в София да си купи носени дрехи, щеше да ти се изсмее и да те помисли, че не си добре с главата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    22 Май 2023 19:25ч.

    Справедливото наказание за мързел и глупост е глад и мизерия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай шиле

    22 Май 2023 20:09ч.

    А за предателство е затвор или нещо по-лошо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гладът и мизерията са наказание за членството в ЕС и ОТАН

    22 Май 2023 20:21ч.

    Но това е временно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    22 Май 2023 19:24ч.

    Борисов: ГЕРБ може да изчезне, но решението ни е правилно. Имаме подкрепа от Европа. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Нямаш подкрепа от българския народ. След като слагаш желанието на някакви еврочиновници над това на българите, то си хващай багажа и се махай от България. А, както излиза, че правите този кабинет за да ни вкарате във войната срещу Русия - направете един списък на вашите фенове/избиратели (много лесно ще ги намерите по коментарите и лайковете във Фейсбук под депутатите на ГЕРБ, ПП и ДБ), тях заедно с техните деца ги пращайте в Украйна, аз най-категорично ти казвам, че ще си навлечеш огромна беля ако посмееш да правиш повиквателни на останалите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    22 Май 2023 19:26ч.

    Иска да каже имаме нареждане от Европа и амбасадата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • jelezen

    22 Май 2023 19:27ч.

    Гледах това подобие на изявление на ТИКВАТА и мога да кажа. Този киликанзер бъдещ премиер Габриел очите му шариха като на мишка в капан. Тиквата в прав текст каза САЩ ми наредиха да загубя партията но да правя каквото ми кажат. И грозния дребен измислен генерал Атанас Атанасов / как са го взели в армията не знамно аз като кандидатсвах през 1993 имаше изискваане за рът и тегло/ в прав текст каза : Европа не може да осигури 1 милион снаряди за Укрите, ние ги имаме и трябва да ги гласуваме в НС. Това е държавата . Лижем х...овете на САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сексът вече е спорт, предстои европейско първенство през юни!

    22 Май 2023 19:28ч.

    Европейско първенство по секс ще се проведе в началото на следващия месец. То се организира от Шведската секс федерация, която беше регистрирана преди повече от месец и вече има над 3000 членове. Организацията поема всички разходи на участниците на предстоящия шампионат. Първенството ще започне на 8 юни, а домакин ще бъде шведският град Гьотеборг. Турнирът ще се провежда пред публика. Към момента са дадени заявки от 20 участници от различни държави. Те ще се състезават в 16 различни дисциплини, които включват пълна програма от орална любов, смяна на пози, брой оргазми, издръжливост т.н. Мачовете са по 45 минути. Победителите ще бъдат определяни от трима съдии и оценки от публиката. При крайната оценка се взима 70% от вота на публиката и 30% от този на съдиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    22 Май 2023 19:29ч.

    Не бих казал правилно, но единствено възможно за да има правителство. И е в интерес на България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Все тая

    22 Май 2023 20:04ч.

    Защо е единственото възможно и още по-защо - защо е в интерес на България? Не се заяждам. Питам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е И

    22 Май 2023 19:31ч.

    ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ЛИ ЩЕ МИ ПЛАТИ ПЕНСИЯТА,УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ?КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ЗА МЕН ПОДКРЕПАТА,КОЯТО ИМАТЕ ОТ ЕВРОПА???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вежди Рашистов

    22 Май 2023 20:40ч.

    Да тъпак, част от милиардите, които налива ЕС, отиват и за твоята пенсия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъпак е на майка ти сина,

    22 Май 2023 21:18ч.

    който дори не го подозира, а папагалски се раздава под чуждите постове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не, умнико

    22 Май 2023 23:54ч.

    Нито една стотинка от парите от ес не отива за пенсията а човека, а я се замисли умнико, от къде въобще идат тия пари?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Целта е да се направи евроатлантическо правителство"

    22 Май 2023 19:33ч.

    Целта не е да се направи българско правителство. Продажници в БГ никога не са липсвали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО

    23 Май 2023 5:53ч.

    ОТВРАЩЕНИЕ, ОТВРАЩЕНИЕ, ОТВРАЩЕНИЕ!!! Извира от всяка дума на този истински тулуп. Господи, върши си работата смело, знаеш как и пази нашата България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    22 Май 2023 19:37ч.

    Изкача една голяма чутура и започна да крещи във вик на отчаяние: "Да живее евроатлантизЪма!" и после пак далдисва. Завинаги. Може би.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    22 Май 2023 19:40ч.

    България изчезва, той се загрижил, че партийката му можела да изчезне след мерзкото му решение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • историк

    22 Май 2023 19:43ч.

    Бойковото предателство днес надминава с пъти това на Първанов и Добрев през 1997?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    23 Май 2023 12:27ч.

    Точна констатация, бяхме забравили за малко за предателството и на Първан Добрев, които изведнъж забогатяха след това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    22 Май 2023 19:48ч.

    Едни съмнения ме спохождат,дали този Борисов някога в живота си е бил изправен.Колкото до евроатлантическото правителство,е толкова нелепо и смешно,че дори е безсмислено да се коментира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    22 Май 2023 19:52ч.

    Възраждане ги чака съдбата на Атака: Забвение

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ и техните ветастази ЕС и НАТО ги очаква съдбата на Картаген

    22 Май 2023 20:23ч.

    А теб и подобните на теб ги очаква лечение от еврофашизъм в един специализиран санаториум, намиращ се на китно дунавско островче.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    22 Май 2023 19:52ч.

    За ББ ще си позволя да използвам мисъл на Андре Нортън:"Този, който поне веднъж е предавал, без колебание ще предаде отново".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евроатлантическа проституция!

    22 Май 2023 19:53ч.

    Не е лесно три пъти в седмицата да те бият по тиквата на Козяк. Не е лесно. Но важното е да си спаси кожата. Кожата на един прост пожарникар. Спаси си я, засега, но идва Гешев! И дрънка ключовете за при бай Ставри!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    22 Май 2023 19:56ч.

    Това правителство на европа ли е, че тебе само това те интересува: какво ще каже европа, какво ще каже козяк? Мутро, мутро! Притиснаха те господарите! Или отказ с подкрепа на шарлатаните, или разследвания, магнитски....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Натовец

    22 Май 2023 20:10ч.

    Имаме подкрепа от Европа(нямаш подкрепа тук в България б.р). Води ни отговорността в името на държавата(коя държава-твоята с чекмеджето и Мата Хари да отпусне напрежението ти б.р)! Единственият шанс да се случи нещо добро за България е да подкрепим кабинет на ПП/ДБ(другите крадливици от Парламентарна монархия-Канада б.р.). С тях на практика нямаме различия.(за краденето б.р.) Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО(за други партии няма място). Срам за нацията си! Срам и за тези които те подкрепят! Евроантлантиците и нато нямат поговорки и история, но ние имаме " Прост човек и силен вятър се не спират" Когато напуснеш този свят натам ще отнесеш само крадливата си душица, Бог не дава прицепи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ди Енд

    22 Май 2023 20:21ч.

    Така свършва всеки крадлив простак, независимо колко голяма е била илюзията му за власт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • roso

    22 Май 2023 20:25ч.

    гнуснота от мръсни тела по снимките екс-педи-мин на здравеопазването със затварянето на хората по ковид причини онази хермофродита от социалното министерство и екс-стервата на външно повръща ми се

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    22 Май 2023 20:35ч.

    Трудно решение, но иначе Радев и Копейкин бяха на път да ни присъединят към Съветския Съюз

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Менте ЗИП

    22 Май 2023 21:42ч.

    Ще ти е трудно, но се опитай да мислиш, преди да пишеш идиотщини. На колко години са били “Радев и Копейкин” когато СССР се разпадна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баце от село

    22 Май 2023 20:58ч.

    ББ наистина не носи на натиск, хептен е откачил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО“, каза Борисов.

    22 Май 2023 21:26ч.

    Гербери, когато започнат да падат ракетите заради това правителство, ОДОБРЕНО от НАТО................... и вие ще умрете, не го забравяйте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    22 Май 2023 22:18ч.

    От напън гледай да не ти падне ченето пенсионерско, слагай повече корега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • комисарке,

    22 Май 2023 23:00ч.

    Смени опорката! Не съм пенсионер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян от Пловдив.

    22 Май 2023 21:33ч.

    Абе тебе верно те държат Американците за топките . Първо се унижаваше пред тези , които те арестуваха , макар че те са победени , те се държат като победители спрямо тебе , Тикво . Толкова ли нямаш достойнство ? Можеше спокойно да направиш правителство с ИТН ,БСП , ДПС колкото и да звучи ужасно в ушите на повечето хора . Ама онези Козяци не дават ! Сега Кешев ще те погне. Дано на дела направи това , което говори на думи . Толкова ли нямаше достойнство , че да предложиш за премиер , човека на Сорос , ония Жираф .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Европата така подкрепя Украйна

    22 Май 2023 23:04ч.

    че населението го избиват до крак ...по 400-500 на ден, Боко. В ада да гориш, лайнар такъв!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    22 Май 2023 23:42ч.

    Sic transit gloria Pundi.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • HAHA

    23 Май 2023 0:47ч.

    Имаме подкрепа от Европа === За американската колония "подкрепата на европа" е без значение. В София на козяк няма "европейско" посолство. Затова и губернаторът ни не е европеец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • долни предатели, защо не казахте преди изборите, че ще направите това

    23 Май 2023 8:43ч.

    Имало споразумение между ГЕРБ и ПП-ДБ. Да припомним, че политическо споразумение е това, когато двете партии си поделят властта и отговорностите в зависимост от спечеленото доверие – 55 на 45% в полза на ГЕРБ. Останалото е политическа порнография, която ни поднасят от ГЕРБ. Какво предвижда споразумението. - ПП-ДБ получава най-важния пост в държавата – премиерския; - ПП-ДБ получава силовите министерства – МВР, МНО, а оттам и контрол върху всички служби; - ПП-ДБ получава целите финанси на държавата и финансите от Европа; - ПП-ДБ получава правото на съдебна реформа, т.е. да правят всичко безконтролно и да не им се търси отговорност; - ПП-ДБ получава главата на главния прокурор на тепсия, за да си сложат те собствен; Същият главен прокурор, който 12 години пази гърба на ГЕРБ и не дава косъм да падне върху тях. - ПП-ДБ получава правото да върне машинното гласуване, а оттам да печели всички избори с манипулации, понеже цялата власт е тяхна и вече го направиха веднъж; - ПП-ДБ получава правото да вземе местните избори поради изброените по-горе факти; ГЕРБ вече се отрече от трите най-големи града – София, Варна, Пловдив, като оклевети собствените си кметове в полза на ПП-ДБ. Кметове, които три мандата им изкарват изборите; - Какво получава ГЕРБ? - ГЕРБ получава обещанието, че евентуално след девет месеца може и да дадат премиерския пост на някакъв еврочиновник - кукла на конци, нямаща нищо общо с партията; - ГЕРБ получава правото да е ибрикчия на ПП-ДБ и винаги, когато има нужда, да търчи да им носи ибрика. Това не е споразумение. В политически план това е тотална, пълна, абсолютна и безусловна капитулация. И то на победителя пред победения. В човешки план – най-голямото предателство, което някой е способен да направи. Защото така са наредили от посолството. Не ми говорете за суверенитет и държава. Това е порнография на държава, с главен продуцент ББ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГЕРБ в цялата страна са в потрес

    23 Май 2023 8:47ч.

    Парламентарната група на ГЕРБ и ръководството на ГЕРБ много бъркат термина "споразумение" с това, да си свалиш гащите и да застанеш в поза партер. А целта е ясно - по заповед отвън да се унищожи ГЕРБ и да се инсталират трайно на власт марионетките от ДБ-ПП, които да ни превърнат в нова Украйна. Не "може да го няма" ГЕРБ, както казва унищожителя му, а НЯМА ДА ГО ИМА. И изобщо не ми пука какво искали от Европа. Пука ми какво иска българския народ. Вече като чуя, че нещо искали от Европа или от посолството, ми се гади.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    23 Май 2023 12:01ч.

    Един лозунг от времето на НАРОДНАТА република, но актуализиран: "Всичко в името на мутрата Боко Тиквата, всичко за спасението на откраднатите милиарди!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диди

    23 Май 2023 12:27ч.

    Имате инструкция от Брюксел какво да правите,тъпанари смотани,продажни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • въпрос

    23 Май 2023 13:37ч.

    ББ казал, че ако трябва ГЕРБ ще изчезне, но така казали от Европа. С цялото ми уважение, ако от Европа кажат " България да изчезне, защото това е правилното", той какво ще прави? Отговорете ми !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    23 Май 2023 14:09ч.

    Е, професорът по Демагогски науки Тиквун Шлангаджийски се произнесе! В крайна сметка ГЕРБ и ПП се съешиха и оженѝха! А ДПС им кумува! Как иначе може да е, след като господарите им във Вашингтон им наредиха, да спретнат правителство на войната, независимо от жертвите, които ще понесат. Това казва Борисов... При това съвсем ясно, за тези, които могат да четат между редовете. Но монетата винаги има две страни... След този "виртуозен пирует", на следващите избори резултатите вече ще са различни и няма да са в полза нито на една от тези уродливи и продажни формации. И Тулупа от Банкя е съвсем наясно... но вече няма значение, залозите са хвърлени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • следващите избори вече са решени

    23 Май 2023 14:37ч.

    Мафията и за това е помислила. Не случайно връщат машинното гласуване. Както и да гласуваме, машинките ще изкарат американските подлоги от ПП-ДБ първи на изборите. Както при първите машинни избори - 5 реални гласа за тях, а машината отчита 105. Усещат, че краят им настъпи безвъзвратно и скоро се очаква свирепа евроатлантическа диктатура. Ще почнат да забраняват, да преследват, да нарочват врагове, да повдигат обвинения на всички, които мислят за България. ББ вече няма полезен ход - той само ще кляка повече и повече. Въпросът е дали останалите са съгласни - като изключим политическите проститутки около него. Явно това е било поръчението от вън - да ликвидира ГЕРБ и СДС, за да останат само продажниците от ДБ и ПП, които са на синджир в американското посолство. Засега изпълни задачата си успешно. Такова предателство не е имало в 1300 годишната история на България. Иначе беше яно още преди изборите, че от Козяк са наредили правителство от ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС, за да ни набутат във войната. Но такова виртуозно предателство към народа, родината ни и децата ни дойде в повече на всички българи. И защо главният герой в него трябваше да бъде лицето ББ???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • уточнение

    23 Май 2023 14:39ч.

    Моля от сега нататък да се спре да се поставя знак за равенство между ГЕРБ като партия и граждани, гласували за ГЕРБ от една страна и ръководството на ГЕРБ и ББ от друга. Вече нямат нищо общо. Да се знае!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    23 Май 2023 15:08ч.

    На никой не му пука, че герб щял да изчезне, но ни пука, че България изчезва

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уилт

    23 Май 2023 15:22ч.

    https://afera-public.us-southeast-1.linodeobjects.com/wp-content/uploads/2023/05/SVATBA5521.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    23 Май 2023 15:42ч.

    Няма друго такова гнусно предателство в историята на България през годините последвали демократичните промени! Сам Борисов реши и принесе еднолично, първо ГЕРБ, а после и България в жертва на своите зависимости! Каквото и да обяснява, с каквото и да се оправдава, ще бъде запомнен като христоматиен пример за недостойно поведение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Целта е да се направи евроатлантическо правителство от партиите, подкрепяни от ЕС и НАТО. Има ли смисъл от ГЕРБ, ако тази партия няма подкрепа от Европа, от Америка, от цялата демократична общност в света?!

    23 Май 2023 15:54ч.

    "Наказателен Кодекс, Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9." Гешееееев, спиш ли, бе? Досега всички от новата ротационна коалиция трябваше да търкат наровете...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак за "нормалността"

    23 Май 2023 16:06ч.

    Прочетете пак заглавието на статията. Не съм я чел, не мога да я прочета, би било насилие над самия мен. Не се съмнявам, че е в състояние да каже подобно нещо! Не се и вълнувам особено - бил ли е "откровен"! Друго ме вълнува - ТОЗИ ВЪОБЩЕ НОРМАЛЕН ЛИ Е?! Има ли връзка между мисловния и речевия апарат? Какъв е бил може и да не ни интересува, но все още е председател на партия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Lizard

    23 Май 2023 16:29ч.

    О-о горките, имат нужда да крадат в комбина! :( Май е време да посетиш затвора

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • STARец

    23 Май 2023 17:26ч.

    Правителството щяло да бъде евро-атлантическо , т.е. ПРО -ЗАПАДНО . А кога ще бъде ПРО-БЪЛГАРСКО???? А3 съм за про -българско . Стига с този слугинаж !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "България ще бъде въвлечена във войната между Русия и Украйна , с жива сила"- каза Пламен Пасков

    23 Май 2023 18:54ч.

    тая сутрин в трамвая една жена каза същото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи