Борисов: Единственият добър вариант е коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ

Борисов: Единственият добър вариант е коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Трябва да се направи компромис и да се направи правителство. Стабилно ще е правителство, ако имаш 120-140 депутати. А това може да стане, само ако е съставено от първите две формации, това каза Бойко Борисов в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Трябва да се направи компромис и да се направи правителство с първите двама - така казва демокрацията. Това е най-добрият вариант. Ще мога да предлагам след 2-ри. Широката коалиция е най-стабилна, посочи Борисов. Ще вляза в парламента, ще стоя там, докато има шанс да се направи правителство, посочи лидерът на ГЕРБ. Борисов каза, че партията иска той да е премиер, но той е настроен компромисно.

Инстинктът ми сочи, че ще има правителство. На народа му додея. Партиите нямат ресурси. Ако президентът Радев извърви бързо мандатите - ние ще имаме и още едни, и още едни избори - хората ще престават да гласуват, посочи той. Според него идеалното правителство е такова, в което "имаш поне 130 депутати".

Борисов цитира доклада на БНБ, за да докаже защо трябва да има правителство. Задължняваме скоростно - това е изводът. Външният дълг на България скочи до 45 млрд. евро, каза изводите той. Този 90-милиарден дълг (в левове) се е увеличил, каза той. Ако ние си позволяваме да повишаваме този дълг и да плащаме по над 2 милиарда за лихви - две магистрали "Хемус" заминават, нито една партия не може да устои на този огромен външен дълг, продължи Борисов.

"Приказките на Кирил Петков за 50 милиарда за Севера и за Юга не кореспондират с реалността. Едно е да рефинансираш, а друго е да теглиш заеми без покритие. Политическите партии правим пет пъти избори - ние свикнахме само да обещаваме.
Опазихме дълговете да са в тези размери благодарение ДБ, БВ, ДПС и ГЕРБ", каза Борисов.

На 9 октомври ние предложихме да се даде оръжие на Украйна, припомни Борисов.

Ако не се направи стабилна коалиция - няма никакъв шанс. Ядрото трябва да е между двете коалиции, може да се привлекат БСП и ДПС, посочи той. Лъжа е, че може да ни притиснат. Шансът е - или експерти от двете партии, или политически лица, каза Бойко Борисов. И разказа вариант, в който ГЕРБ "платонично" подкрепи кабинет на ПП.

И на другия ден идват с парламента с бюджет. Асен Василев прави три бюджета и те не стават, как да го подкрепим, посочи Бойко Борисов.

Той защити тезата, че по времето на ГЕРБ горивата са били по-евтини. "Над 30 - 40 хиляди души съм срещнал в тази кампания. И всички ми казваха, че по 1 лев им взимаха от бензина. За пет месеца България стана три пъти по-зависима от Русия икономически, казва НСИ", продължи Бойко Борисов.

ГЕРБ искат да са първи за моралнат победа. "Не може да продъжлава така държавата. Трябва да се намери решение и да се излезе от този тупик. Хубаво е, че всички партии полагат усилия за добър резултат, което означава е огромна част от българите ще излязат да гласуват. Ние трябва да уважим гласа им", заяви Борисов.

"Правителство на малцинството означава трайна нестабилност. Ако няма стабилна коалиция, няма шанс. Към нея могат да се привлекат ДПС и БСП. Който иска може да дойде, но ядрото трябва да бъде такова - между двете коалиции. Лъжа е, че някой може да притисне ГЕРБ да подкрепи правителство на малцинството без да участваме. Само пряко участие! Има 2 варианта - или експерти от двете партии или политически лица. Но това ще бъде решено след втори април", обясни той.

"Това е най-добрият вариант по принцип - широка коалиция е най-стабилно, най-добре се управлява и е най-дълготрайно", подчерта лидерът на ГЕРБ. И припомни какво се е случило с четворната коалиция, в която имаше много субекти - трае до ден до пладне.

"Има вариант за правителство с малките партии, но то няма да устойчиво", каза той. Борисов иска и конституционно мнозинство, за да се направят реформи. Истинската правосъдна реформа не е да направиш КОНПИ за Бойко Рашков, добави той.

 

Източници: бТВ, "24 часа", epicenter.bg

 

 

 

 

Коментари

  • На 9 октомври ние предложихме да се даде оръжие на Украйна, припомни Борисов

    31 Март 2023 18:32ч.

    На 9 септември ще го отрече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може би

    31 Март 2023 19:16ч.

    Това изявление не е адресирано до теб или мен, а до Козяк и ЦРУ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в. Гласове: Кьовеши разследва корупция за 3 млн. евро с жълтите павета в София

    31 Март 2023 20:19ч.

    Борисов: в. Гласове: Единственият добър вариант е коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • питам

    01 Апр 2023 4:23ч.

    Този, защо не е в затвора?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А КУПИЛ ЛИ СИ ?

    01 Апр 2023 10:34ч.

    ОРЪЖИЕ ЗА ДА ДАВАШ КРАДЕЦО - ВАДИ ЧЕКМЕДЖЕТАТА И ДАВАЙ НА ФАШАГИТЕ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    31 Март 2023 18:42ч.

    Зад гърба на Мутрата от СИК стърчи Портиерът на КОЗЯК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    31 Март 2023 19:41ч.

    Паднал на колене, през сълзи моли измамниците и обратните да направят коалиция!!! Какво жалко нищожество!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    31 Март 2023 21:58ч.

    Много точно казано! Имамчувството, че този човек е готов на всякаква низост, само и само да истане във властта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иване

    01 Апр 2023 4:44ч.

    Голям оптимист ще да си,след като наричаш този престъпник и каквото друго се сетиш,човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидо

    01 Апр 2023 9:52ч.

    Чак сега ли го разбирате това?Дека сте живели през последните 14 години?В дупка в Серенгети ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дидо

    01 Апр 2023 9:53ч.

    До Бай Ваньото...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратена

    01 Апр 2023 14:42ч.

    Не в Серенгети, във виртуалния свят май! В реалния разбираш много по-бързо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гласове

    31 Март 2023 18:42ч.

    готов е на всичко ,да не казвам на какво

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    31 Март 2023 18:43ч.

    Американските мекерета, вместо да копат камъни във Белене се готвят да управляват за да пращат българи да воюват за чужди интереси. Съд, присъди, отнемане на имуществото им, отнемане на гражданството им и на товарния влак за Брюксел заедно с родата без право на завръщане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    31 Март 2023 20:43ч.

    Ами гербаджииската фашистка партия ще прави правителство със другата либерално фашистка партия ПП .Но само ако Българският народ им позволи и като гледам че пак ще има хора които ще ходят за гъби във гората ,а другите ще си стоят във къщи щото съдбата на България въобще не ги интересува .Та може деиствително партиите на войната и джендър идеологията да образуват парламентарно мнозинство и да направят правителство което ще закопае тотално България . От нас зависи дали и този път ще им позволим да се гаврят със нас като народ и им отнемем лопатте със коирто са се хванали да погреббат окончателно нашата родина България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от съпротивата

    31 Март 2023 21:15ч.

    Ама вие до кога ще се заблуждавате, че с избори нещо може да се промени? Съпротива трябва и протести като във Франция или в Гърция, но да сте видяли българите да са запалили една кофа за боклук или някой полицейски участък на корумпираната власт? Народа български мисли с дебелото си черво и поеденично, а не какво ще остане след него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пръц

    01 Апр 2023 10:42ч.

    1 000 000 +++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На народа му додея

    31 Март 2023 18:45ч.

    "Аз съм готов на всякакви компромиси" - правилно, Бойко, значи правиш следното: 1/ Правиш коалиция с кирчовците и съставяш правителство с тези лудите,за да ги държиш здраво, ама наистина здраво. 2/ Обявява се нов път на България на излизане от ес/нато и мощни постъпки за интеграция в евразийското пространство на технологиите, развитието и равноправния прогрес. 3/ По най-бързия начин искаш преки военни гаранции от военния колос Русия/Китай и ОДКБ, и поставяш срок от 72 часа за пълно безусловно изтегляне на всички войски, оръжия и личен състав на натовски държави и техни съюзници от територията на Република България. Руският Черноморски флот и ВКС поемат охраната на въздушното пространство и гаранцията за територилноса

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    31 Март 2023 22:02ч.

    Планът ти е добър, но забравяш, че "трудовите" им спестявания на гербаджии са на запад, а не в руски банки и затова този план е нереализуем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    31 Март 2023 18:48ч.

    този потомствен психопат да се скрие и на не дрънка повече налудни приказки !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отврат

    31 Март 2023 18:50ч.

    Притенциозен, агресивен и същевременно жалък, когато иска да се мине за баш евроатлантик.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вЕрвайте МУ!

    31 Март 2023 18:52ч.

    Борисов: "Ако този прекрасен човек Лорер застане начело на ПП, ще направим коалиция с тях"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На народа му додея 2

    31 Март 2023 18:54ч.

    и териториалната цялост на страната. 4/ За защита на Отечеството от отмъщението на злобния човеконенавистнически запад, обявяваш мобилизация на българския народ, в съюз с Свята Рус и силата на правдата и доброто, и тогава ще ти се покаже пред очите силата и единството на българите. И тогава няма да ти стигне хартията да запишеш имената на желаещите да воюват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кохонес

    31 Март 2023 18:55ч.

    Трудно се шава, когато са те стиснали за топките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    31 Март 2023 19:32ч.

    Особено когато сам се нагаждаш да те защипят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dddddd

    31 Март 2023 23:13ч.

    Всички са за Пловдив, всички на пирона! Наместете си задника по-удобно за Козяк! И лореала ще харесаме, и всеки, за когото ни наредят началниците! Поръчки изпълняваме всякакви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    31 Март 2023 19:02ч.

    "На 9 април (2023) ние предложихме да пратим войници на Украйна, припомни Борисов" пред Народния съд, след Четвъртата национална кататсрофа....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    31 Март 2023 19:13ч.

    След като така ти наредиха външните "благодетели" никаго няма да гласувам за ГЕРБ. Щял да управлява с Промяната!? Що за безумие, що за липса на себеуважение и достойнство?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джефутофашизЪмът

    31 Март 2023 19:14ч.

    Положението започва да става по-опасно за живота ни даже от ковид-пандемията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдам

    31 Март 2023 21:35ч.

    абсолютно си прав тия ПП и ГЕРБ са смъртна опасност за нас, само ако се подчиняваме...Ако спре да ни дреме...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    31 Март 2023 19:14ч.

    Може ли да се хвали с това, че предложил оръжие на Украйна? Кой нормален човек говори подобни безумия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един

    31 Март 2023 19:16ч.

    Българи, да гласуваме, за да изметем войнолюбците и слугите на чужди интереси от властта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    31 Март 2023 19:18ч.

    Селският хитрец от Банкя в целият му блясък! Той плю/плюе ПП-ДБ, сега е готов за коалиция с тях! Има резултат от привикването му в онова посолство, както сам се похвали- за седмица е бил 3 пъти и явно е обещал нещо, което на мнозинството българи едва ли ще хареса. Към тяхната завера очаква да се присъединят БСП и ДПС- каква великолепна комбинация! ;) На всички мислещи е ясно, че т.н. "политици" изпълняват чужди заповеди, опаковани с цветни хартии и панделки, уж в името на бълг. граждани. Срам и позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чичо

    31 Март 2023 19:19ч.

    Тоя добре ли е с главата ? Един ден говори , че ПП са мошеници и некадърници , на другия ден иска да прави коалиция с тях !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не си прав, чичо,

    31 Март 2023 22:31ч.

    Само в това интервю три пъти плю по ПП и три пъти каза, че ще се коалира с тях. Забележката ми е, че не го прави през ден а по три пъти за половин час.))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    31 Март 2023 19:20ч.

    Малей, Баще направо разцепи джуките, накрая се гавреше с нея, джуките пелтечеха?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    31 Март 2023 19:22ч.

    Господин главен прокурор, защо бойко, киро, асен ....не са на подсъдимата скамейка, а се канят да управляват държавата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • намерила си

    31 Март 2023 21:36ч.

    кого да питаш? Честно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    31 Март 2023 23:26ч.

    Опитвам се да бъда възпитана

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов: Единственият добър вариант е коалиция между ГЕРБ и ПП-ДБ

    31 Март 2023 19:27ч.

    Така ли наредиха зад океанските ни партньори ? Няма мъжкари в политиката, всички са ...... Има за сега един държи една посока и прави това, което говори, но не сме го видели с власт. Ще разберем след 2. Умната граждани. Успехи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    31 Март 2023 19:33ч.

    Поетият негласен ангажимент, от някои наши политически субекти, към определени чужди душевадци (в никакъв случай не бих ги нарекъл партньори), в тази мерзка за българина ситуация, те са принудени да изпълнят на всяка цена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леле, ФЪРКАТИЧКО,

    31 Март 2023 22:35ч.

    Ама ти си било мъжко, да не си си сменило пола междувременно? Всички те мислехме за нежна женска душица.)))))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Март 2023 19:39ч.

    Мисля че ще се провалят, колективният им коефициент по тъпотия и лъжа надхвърля всякакви познати стойности! Вярно има опасност да провалят държавата, но те го правят от много много години... вярвам че ще се срутят вкупом, такива мерзавци нямат бъдеще!!! Ни Кико, ни Боко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дано

    31 Март 2023 21:39ч.

    чул те господ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Геофизик

    31 Март 2023 19:48ч.

    МРЪСНИК !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Вичо Касичката“

    31 Март 2023 19:49ч.

    Запазихме информацията неогласена, за да видим кой как ще се набута. И първи Боко Тиквата, като изпечен лъжльо и манипулатор, се нахака. На висшия партиен форум на ПП, със съпорта на ГЕРБ /отзад в сянка/, на косъм не е свален от поста като ръководител на ПП Кирил Петков. Спасява го гласът на Лена. Всичко е било подготвено Простото Киро да даде фира, обаче при 7 на 7 гласа, 8-мия глас на Лена обръща мача и замисления шут за Кирил Петков не се става преди изборите на 2 април т.г. Замисленият сценарий, в който в сянка участва и Боко Тиквата, е бил – Просто Киро е разкаран, на негово място Лорер оглавява ПП. Впоследствие Простото Киро лека полека го изпращат по живо здраво в Канада, Асен Василев пък му намират някакво местенце в някоя европейска банка и Лорер взима цялата власт в ПП. Така вече като „прекрасния Лорер“ Боко Тиквата го прегръща и осъществяват американската схема, наредена им от Посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ми май уморена

    01 Апр 2023 8:22ч.

    кака Лена е свършила нещо на ползу роду, след като може би предотвратява съставянето на правителство на войната. Поне засега, де.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мале мале, Козяк

    31 Март 2023 19:50ч.

    как е гепил за мъдете тая продсжна мастия....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    31 Март 2023 19:53ч.

    Бойко напълно обезсмисли изборите. Може би това е и целта. По-малко хора да гласуват. И все пак да гласуваме !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много

    31 Март 2023 21:37ч.

    ясно, че ще гласуваме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Ган

    31 Март 2023 19:56ч.

    иĸтop Opбaн нaпpaви cмpaзявaщo изĸaзвaнe, цитиpaнo oт СNN! Cмpaзявaщo изĸaзвaнe нa yнгapcĸия пpeмиep Bиĸтop Opбaн cpeщy бългapcĸи пoлитици бeшe цитиpaнo oт СNN и нecъмнeнo щe дoнece нeпpиятни пocлeдици. Opбaн диpeĸтнo oбвини и пocoчи бившитe пpeмиepи и пapтийни лидepи Бoйĸo Бopиcoв и Kиpил Πeтĸoв в пpecтъпни дoгoвopĸи c EC. Bиĸтop Opбaн paзпoлaгa c yличaвaщ дoĸyмeнт „Дa, тoвa e пpecтъплeниe. Πpecтъплeниe, зa ĸoeтo нapoдът им нe e yвeдoмeн и нe e пoиcĸaнo нeгoвoтo cъглacиe. Paзпoлaгaмe c дoĸyмeнти, ĸoитo дoĸaзвaт, чe Бopиcoв и Πeтĸoв ca пoлyчили мнoгo милиoни… дa гo ĸaжeм нaпpaвo – близo 1 милиapд eвpo, зa дa изпpaтят вoйcĸa в Уĸpaйнa. Πapитe ca зa тoвa дa ce вĸapa cтpaнaтa им в peaлeн ĸoнфлиĸт c Pycия, дa й oбявят вoйнa. Яcнo e, чe Бългapия нe мoжe дa изплaши нитo Pycия, нитo Πyтин, тoвa e cмeшнo caмo пo ceбe cи. Ho цeлтa e дpyгa. Цeлтa e дa ce cĸъca oĸoнчaтeлнo c пpиятeлcтвoтo мeждy двeтe cтpaни, ĸoитo ca били бpaтя дeceтилeтия нapeд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    31 Март 2023 20:00ч.

    Можеш ли да посочиш източник на това изказване на Орбан.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Ган

    31 Март 2023 20:04ч.

    Орбан смрази: Български политици са взели милиард евро! https://portal-21.com/2398/victor-orban/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гнус

    31 Март 2023 20:05ч.

    Те го плюха , ругаха , арестуваха го , той ще се коалира с тях .Нема такъв мухльо ! Отврат !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • боко

    01 Апр 2023 8:32ч.

    3 пъти за една седмица е ходил в американското посолство. Торбите с пари или заплахите, какво ли не правят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дед

    31 Март 2023 20:10ч.

    Борисов прави всичко възможно да загуби спечелени избори .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    31 Март 2023 20:17ч.

    "ПОЛЕ НА ЛЪЖИТЕ / РАДИОПИРАТИ петъчният предизборен коментар на Карбовски"-https://www.youtube.com/watch?v=Vnx-_aNCn7A

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хай

    31 Март 2023 20:35ч.

    Единственият избор е доживотна присъда за банкянската мафия, придружен от: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • точно

    01 Апр 2023 8:33ч.

    +++++++++++++++++++++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не на сащ

    31 Март 2023 20:37ч.

    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    31 Март 2023 20:48ч.

    Днес съвсем случайно се заговорих със едно младо 40 годишно момче семеен .И на въпроса за кой ще гласуваш във други ден ,той ми отговори за възраждане ,предният път гласувах за ИТН но сега на 100 % ще гласувам за Костадинов .Впрочем момчето е политически неориентирано и не се занимава със политика ,даже и не го интересува ,но и той е стигнал до извода че надеждата за спасяване на България е във ръцете на партия Възраждане .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    31 Март 2023 21:31ч.

    то трябва да имаме инстинкт за самосъхранение!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • pierre

    31 Март 2023 20:55ч.

    Истинския Б.Б....Наведен,хленчещ, жалък,,,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абсолютно точно казано

    31 Март 2023 21:30ч.

    викали са го в американското посолство да му кажат да си мълчи, ако Киро го бара за парапета и го вкарва в "хапартамента"! Големият мъж!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратена

    01 Апр 2023 14:40ч.

    Жалък палячо е вече, треперещ за париците, които открадна с благословията на ФАЩ И ФЕС...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудно ми и какво ли още могат да измислят след Ковид и Украйна дебелосерковците с пурите от Сити

    31 Март 2023 21:05ч.

    Извънземно нашествие!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разбира се, че да!

    31 Март 2023 22:47ч.

    Даже вече пробно пуснаха слуха, как в щатите са имали контакти с извънземни, но още го пазят в тайна, ха-ха. Подготвиха населението и в необходимия момент Холивуд ще даде видеоматериал за тези контакти. После ще затворят света, защото ще има "реална заплаха" и нататък по предварително изготвения сценарий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • resistance

    31 Март 2023 21:14ч.

    Единствения правилен път за България е всички , управлявали България през последните 30 години вкупом да си ходят , откъдето са изпълзяли. България става офшорка. Без данъци. Пълен неутралитет. Дубай на Балканите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • е какво да чакам от тия-нищооо

    31 Март 2023 21:28ч.

    ей тоя(сдържам се за грозни епитети), ето най-накрая каза за какво са го викали в американското посолство! То затова цяла седмица опразват училища! да се внесе каквото трябва! Сега ще ни ги съберат Боко + КирКокора и освен за Украйна ма за друго нема да живеем. А плюенето помежду им едно големо театро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-гнусният и продажен политик

    31 Март 2023 21:31ч.

    какво му направиха на този? Този е най-опасен, защото хората му вярват още по инерция. На другите - радев, ПППП, ДБ, ДПС, Ст. Янки - им личи предателството от самолет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Към Козяк

    31 Март 2023 21:37ч.

    Посланията на бабуина не са към народа а към Козяк .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    31 Март 2023 22:41ч.

    Към козяк може да са посланията, но това са му единствените обещания, които изпълнява стриктно! Ето само част от тях: ГЕРБ предложиха да падне ветото срещу С. Македония. 2. ГЕРБ предложиха да се закупят още 8 самолета Ф-16 на снимка и на цени на Ф-35. 3. ГЕРБ предложиха официално да влезем във война с братска Русия, като предоставим официално въоръжения и боеприпаси на Покрайна! 4. ГЕРБ работиха много години за замяна на руското ядренно гориво за АЕЦ Козлодуй и по тяхно предложение наложиха на правителството да сключи 13 г. договор за доставка на ядренно гориво за АЕЦ Козлодуй с което фактически подписаха смъртната присъда на нашата ядренна енергетика! И още и още и още!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Погнусеност

    31 Март 2023 22:17ч.

    Гнуууууууууууус!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Толкова е мил, душата му е транссексулана

    31 Март 2023 22:25ч.

    Д!Г!Е! .......................... На втори ще се броят трансексуалните души у нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кучешка работа

    31 Март 2023 22:44ч.

    Виждали ли сте кучетата как си митишат задниците? Това правят в момента ГЕРБ и Пипетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грозно, но вярно

    31 Март 2023 23:29ч.

    Но кучетата са си кучета, а тия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без революция няма да стане

    31 Март 2023 22:50ч.

    Не отивайте да гласувате, няма никакъв смисъл. За когото и да гласувате, резултатът е един и същ. Правителство не може да се направи и ще ни управляват служебните правителства на Радев. Копринката ще си краде на воля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йово

    01 Апр 2023 8:17ч.

    Е ма, то последните 30 години, който и да дойде все си краде. Друго не се прави. И няма наказани крадливи политици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Партизан за бой се стяга, а?

    31 Март 2023 22:51ч.

    Да вадя ли кремъклийката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    01 Апр 2023 9:41ч.

    Партизанството е отречено вече специално за България .Щото то гори няма ДПС-то ги изсече и няма къде да се крием . Освен това има и дронове и ще ни открият многолесно особено зимно време . Затова аз предлагам по лесен начин за съпротива ,създаване на бойни групи по градовете който да извършват съботажи . Само че има един голям проблем ,няма да намерим хора за тези бойни групи .Щото мъже във България няма вече ,има мъже шматки които се интересуват само как да им мине денят и друг да дойде и да псуват правителство и политици у дома във кухнята седнали със булката на ракия и салата и някоя и друга мръвка внесена от двадесет годишно замразено ирландско месо .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пена

    31 Март 2023 23:40ч.

    Цикът е пълем, ще съставят "Коалиция на войната", за да си поделят отговорността за смъртта на младите момчета. Онзи арест си е казал тежката дума.... с 200.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изриващ боклук

    01 Апр 2023 0:34ч.

    Има хора, които са водени от подивяла емоция, от подлост или корист! Резултатът от това е, че се опитват да ни заразят с тяхното усещане за омраза, безизходица и обреченост, тънки сметки, което си е чиста проба социално заболяване. Да, не всичко е лишено от основание, отчаяните имат известно право да се чувстват така. Манипулиращите мръсници да пукнат! И едните и другите казват, че не трябвало да се гласува, а обяснението за тази им теза е двояко: от една страна твърдят, че резултатите са нагласени и изборите са фарс, от друга страна дори и при коректно отчитане на мизерения вот, нищо нямало да се промени. Привиждат им се радеви марионетки, а пък на мен в хипотезата на липсващо редовно правителство и отсъствие на конституционна норма за служебен кабинет, ми се привижда трагичната възможност на власт още да стои кирчо (в оставка), което е далеч по-страшно от радевите човеци. Хора, няма ограничение за долен праг на изборна активност. Ако бойковците, кирчовците и депесарите купят 300 хил. цигански гласа, ще ни управляват 300 хил. купени цигански гласа, дори никой друг да не отиде до урните! Това е тъжната истина! В случай като този, вече чувам натъртен въпрос с назидателен глас: А ти, какво предлагаш?! Просто е, а едновременно е и много сложно. "Измислилите" демокрацията и изборите дори и да са имали изначално добри намерения, бързо са схванали, че с това може да се злоупотребява в лична угода по много начини! Когато Дявола е тук, трудно е да игнорираш присъствието му, така се случва при човеците! Поне на теория начините за реактивно поведение не са много : 1. максимална изборна активност и след вечерта на изборите привържениците на всяка партия да се съберат на митинг и да демонстрират вота си! Хайде да видим как един митинг от един милион ще бъде убеден, че е загубил от 50 хил. 2. Като сте отчаяни, мързи ви за ежедневна битка и не вярвате на избори, подемате гражданска борба за негласуване и блокирате секциите. Отправяте ясно послание - Не ви искаме, махайте се, започваме отначало! Подадени валидни гласове - НУЛА! Е, винаги може да стане и по-лошо, житейски това е доста реалистична хипотеза! 3. Хващате пушките и ... в Балкана! Това беше едно чисто информационно и интелектуално усилие, прегледайте пак и ще видите, че варианти 2 и 3 на теория са възможни, но при липса на драстична обществена криза, реално са неизпълними. Какво остава?! Единствената реална перспектива е да гласуваме всички и да си поискаме реалните резултати!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мислещ

    01 Апр 2023 2:14ч.

    Чак сега се сетих. Това е първоаприлска. Бойко обича да се шегува и ще остане верен на избирателите си !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горкия Боко!

    01 Апр 2023 3:12ч.

    Кой знае в какво евроатлантическо полткоректно по джендърски нежно МЕНГЕМЕ му стискат топките тия рептили от Козяк! Всъщност - въобще не ми пука за подооостъпната нагла мутра от Банкя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да го оставят да си гледа старините!

    01 Апр 2023 5:12ч.

    Ще го държат до дупка, за да свърши мръсната работа докрай! По едно време се опита да прояви нещо като характер като се опъна за Стамбулската и Потока, ама му спретнаха цветна революцийка лайт и народът се юрна по улиците да гради катуни, без изобщо да се замисли в чия воденица налива вода! И той понеже е патологично страхлив, сега е готов на всичко, по войнственост и поляци, и балти ще задмине. А в комбинация с кирчовците не ми се мисли какво става! Ама тоя път ще им скръцнат със зъби от Козяк и набърже ще го омесят кабинета, даже време са втасване няма да му дадат - бух във фурната да се пече! Херо поне се стараеше да пипа по-нежно, приемникът й хич няма да се церемони!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    01 Апр 2023 5:57ч.

    Ако популацията гласува (идиоти е имало, има и ще има вечно) за тези две групировки и не дай боже ги овласти отново, загубвам всякаква симпатия към сънародниците си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    01 Апр 2023 6:38ч.

    Че ни ошашавиха нашите политици - вярно е, но да разчитат на нас, да гласуваме за тях,това вече е пълно отсъствие на реализъм!Борисов страда от логорея, в резултат, на която се разбра, че е готов на всичко, за да изпълни задачата поставена му отвън!Дали от ЕС, дали от САЩ, все тая, но не е от нас българите! Ние искаме само да ни гарантира мир и спокойствие, за да можем да решаваме проблемите си, а той ни юрка към пряко участие в Украйна и твърди,че докато синовете ни ще бъдат употребени за нечии чужди цели, той щял да пребори инфлацията и щял довърши магистралите! Никаква връзка с действителността!Опасно зависим от чужди онтереси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BuNt

    01 Апр 2023 7:41ч.

    Канят се да съсипят държавата с антируска политика.Обединяват се за да ни ограбят и въвлекат в война с Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    01 Апр 2023 9:47ч.

    Народе, за тези хора ли ще гласувате. Забравихме ли кой доведе до това положение България. Опомнете се. Стига сте стояли в будна кома. Излезте и гласувайте против Борисов и Петков, не позволявайте ГЕРБ И ПП,да ви отнемат за пореден път мечтите и свободата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • адддд

    01 Апр 2023 10:01ч.

    единственият добър вариант е всички от гроб , дебилна българия и продължаваме разрухата в СИБИР И АНАДОЛА ЗА ВЕ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    01 Апр 2023 11:25ч.

    Да ви... коалицията! И теб, гадинко предателска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    01 Апр 2023 12:12ч.

    Едно видео от Карбовски - много е силно: https://www.youtube.com/watch?v=Vnx-_aNCn7A

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    01 Апр 2023 12:19ч.

    Ние, аз и моя милост, единодушно подкрепяме прекрасните от по-прекрасни, хора от ПП и Герб. Се-де-се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вася Илиева

    01 Апр 2023 13:02ч.

    Хората ще престанат да гласуват, ако вкараш ПП във власт. До вчера се ругаехте, днес им правиш мили очи. Не е толкова опасно за тебе положението, че да сменяш курса към Кирчовците. Това е жалка хамелеонщина, под диктат от ЕС и САЩ. Може да ни мамят и крадат гласове, но пласмент на ПП няма да стане. Най-агресвните войнолюбци - ПП - и да са сами, и да са с ГЕРБ, няма да властват. Борисов мисли, че ще измами Бога, в Когото се врича. Не, няма да стане. Борисов не схвана каква му е играта. Ако беше схванал или по чудо схване, остава въпросът за изпълнението. Натискан и притискан, Борисов няма връзка с Бога. Бог е поруган от него. И затова не е с него. Триста Папи и Патриарси не може да му помогнат, галейки му главата. Няма ключ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Panova

    01 Апр 2023 13:06ч.

    Боже опази от такъв вариан!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-вредният политик

    01 Апр 2023 13:23ч.

    Трябва да се направи компромис и да се направи правителство, казва най-вредният политик, притиснат от Козяк с включване в списък Магнитски и наведен, за да изпълнява всички техни мръсни поръчки - Македония, още оръжие за Украйна, американски ядрени реактори и гориво, забрана за внос на евтин тръбен руски газ и т. н. Напротив, трябва да има избори, докато корумпираните гербаджии, ментарджиите от ПП и неофашистите от ДБ отидат на бунището на историята, където им е мястото и начело на държавата застанат отговорни хора, за които националният интерес на България е на първо място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмутена

    01 Апр 2023 13:36ч.

    Герб Сдс, какво става с вас? Потресена съм от чутото. Кажете, че не е вярно. Харесвах ви за реализма, за последователното разобличаване на всички ПП-лъжи, за недопустимите им нарушения на конституция и човешка порядъчност. Никога не съм си променяла решението за вот в последната минута, но чутото преди дни ще го направи. Бях за вас, сега вярвам на своята последователност.Кой така гадно ви притиска, че се предавате? Ужасна постъпка и нищо не я оправдава, че е в името на нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    01 Апр 2023 13:44ч.

    Всички гласуващи задължително да си снимат с телефона бюлетината, преди пускане! Може пък след изборите да се пръкне някой сайт, в който да бъдат изпратени и обработени, та така да се засече истината или поредната манипулация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Марков - аgent НИКОЛАЙ пред „Маgyar Nenzet“

    01 Апр 2023 16:01ч.

    BIG5 ИНТЕРВЮ Георги Марков пред "Маgyar Nenzet" https://www.big5.bg/2023/03/31/%d0%b3%d0%b5%d0%be%d1%80%d0%b3%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bc%d0%b0gyar-nenzet-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b5-%d0%ba%d0%be/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Правилно

    01 Апр 2023 16:26ч.

    Проявил е сарказъм и горчива ирония. За жалост правителство без коалиция е невъзможно... Аман от избори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ахил

    01 Апр 2023 17:30ч.

    Направим ли тая грешка-да допуснем да се обедините,да си стягаме войнишките раници и канчета за фронта,майките и сестрите-с куфарчета,по стъпките на емигрантите,а домовете-свърталища за престъпници!Единствено това ни очаква от вашето царуване!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    01 Апр 2023 17:45ч.

    КАК ДЕЙСТВА МАШИНАТА НА ПП/ДБ ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В ЦАРЕВО. СЛЕД ПОДАДЕНА ЖАЛБА: „ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО ЩЕ ИЗГОРЯ! ГАРАНТИРАМ ГО! ЩЕ ТЕ НАПРАВЯ БУЛКА!“ /АУДИО ЗАПИС/ Жалбата: ... https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b4%d0%b5%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bf-%d0%b4%d0%b1-%d0%b7%d0%b0-%d0%ba%d1%83%d0%bf%d1%83%d0%b2%d0%b0/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи