Борисов: Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга

Борисов: Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга

Обещанията трябва да се изпълняват. Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга. Това каза пред журналисти в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Действително положихме много труд. Много хора питат "защо е тази сглобка, защо се търпите" - ето затова се търпим. Затова президентът Радев толкова злобно сутринта говори, защото има бюджет, който не е консервативен. Много от нещата, които сме обещавали всички, ги има в бюджета", посочи Борисов.

"Холандия изпълни ангажимента си и даде огромен шанс на България. Може би това "зловонно" решение е разтревожило президента. Но пък го поздравявам, че разбра колко е важно да подпише за таксите за газа. Днес и Унгария ще се присъедини към нас. Въпреки че не се обичаме и харесваме в тази сглобка, променихме Конституцията и съдебната система”, каза още Борисов.

По думите му, ако не са били "сменили Конституцията по този начин, както Радев я нарече "изнасилване", холандския парламент нямаше да вземе това решение за Шенген.

"Много крачки трябва да направим, за да убедим Австрия да ни подкрепи за Шенген. Следобед имаме разговори и мисля, че ще се поздравим с краен успех, но трябва да бъдем много аргументирани", допълни Борисов.

По пътя говорихме с Христо Иванов и Кирил Петков. Радев говори много злобно сутринта. Ние се търпим заради това тук, което е осигурено в бюджета. Ако сме по-стриктни и се повиши събираемостта, той ще бъде по-изпълним. Може би това решение, че Холандия ни пусна, е разтревожило Радев.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където отиде да посети реновирания стадион "Христо Ботев".

Но пък се радвам, че Радев е осъзнал колко е важно да подпише таксите за газа, Орбан това чакаше и днес и Унгария се надявам ще ни подкрепи. Това са важните решения, каза Борисов. Две години и половина една лъжица асфалт не са ви сипали тук, посочи той.

Съгласуваме действията си с Кирил Петков, както и Габриел и Денков. ДПС помага с Кючук в либералната партия. Колкото и да изглежда некрасиво отстрани, тази колиция работи, заяви категорично той.

Стига опорки, стига глупости, искам да честитя на феновете на Ботев-Пловдив стадиона, добави Бойко Борисов. 

Поетите обещания ще ги има по бюджета, осигурени са от нас, посочи той, като отхвърли въпрос за сезирането на Конституцонния съд от президента Радев относно промените в основния закон. 

Все пак той заяви, че ако Радев е правил колкото тях, държавата щеше да е много напред. 

Борисов спомена и за парите, които са осигурени за идната година за храмове и стадиони. 

Некоалицията за Пловдив осигури 146 млн. лева, отсече Борисов.

Вчера взехме решение необратимо и София да има детска болница. Много напред по Еврозоната сме, много напред по общините, каза още Борисов. 

Много крачки трябва да се направят и с Австрия. Ще се поздравим с краен успех, но трябва да бъдем много аргументирани. Ако бяхме запазили нулевата миграция по границата, сега щяхме да се поздравим, отсече Борисов. 

Дошъл съм да видя феновете на Ботев, а не да коментирам Радев. Дошъл съм да се нарадвам на стадиона. Решили сме да изпълним с Асен Василев и това - ако някой отбор сложи, например, 50 млн. и държавата да сложи още 50 млн., за да имат и те нови съоръжения, каза лидерът на ГЕРБ. 

 

 

Коментари

  • CMEXXX

    22 Дек 2023 13:05ч.

    тиквеник си беше и тиквеник си остана !!! Най-голямото зло, което е урпавлявало тая държава! Дори костофф бледнее пред тоя боклук!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОХОО

    22 Дек 2023 13:28ч.

    Костов изглежда велик управник ,сравнение с него

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутрьо е вече великомъченик на сексуалния маккартизъм:

    22 Дек 2023 15:36ч.

    Бойко пренасяше каптагон за Турция. Маджо поръчваше на Борисов да сплашва хора. Искам да ви разкажа как като охрана на Бай Миле съм присъствал на срещи, при които Младен Михалев-Маджо и Бай Миле даваха поръчка на Бойко Борисов да бъдат сплашвани, бити и пребивани хора. Присъствал съм и на среща, при която Бай Миле, Маджо и Бойко Борисов взеха решение да ме изпратят до Турция, за да занеса някакви работи.Не ми обясниха за какво става въпрос (впоследствие разбрах, че това са хапчета каптагон). Мога да посоча точно кога се случи това, дори къде бях отседнал в Турция. Като дойдоха хората в Турция, започнаха да ми обясняват как ще се заплаща в бартер с хероин за България. В Турция останах няколко дни, за да проверят качеството на това, което им закарах. Дадоха ми огромна сума пари в долари. Обадих се на Бай Миле – притесних се за минаването през границата с толкова пари. Той ми каза, че няма да има проблеми. Дори ме накара да му купя и цигари от безмитния магазин. Никой не провери колата както на отиване, така и на връщане (освен документите на граничния пункт). Когато се прибрах от Турция, казах на Бай Миле, че тия хора, с които се видях, са ми обяснили как ще стане работата – канали и други такива работи. Бай Миле ми каза, че са помислили, че аз съм човекът на Бойко Борисов. ... Васил Петков Костов (има и подпис

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво друга, нямаше да я има вече

    22 Дек 2023 21:01ч.

    държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    22 Дек 2023 22:24ч.

    Тези от сглобката разглобиха България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоян Ю.

    22 Дек 2023 13:06ч.

    Абсолютен толуб се оказа Бойко, толуб безродник. Всичко знаят за тебе, затова ще слушкаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бойко Бъргароубиец е в безизходица, затова е толкова злобен

    22 Дек 2023 13:46ч.

    Знае, че времето му изтича. Не само времето му в политиката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Стоян Ю.

    22 Дек 2023 14:12ч.

    За дятиту у америчко и другото при коридата мисли. Добре че са женски...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съмнявам се да го надживеят. А парите накрадените със сигурност няма да им ги оставят

    22 Дек 2023 15:05ч.

    Това се отнася за всички като него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже!

    22 Дек 2023 13:17ч.

    Прибирай ги, че бактън вече от идиотизмите им! Анадънму????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    22 Дек 2023 13:18ч.

    Тези двамата с Пеевски и оня плужек Денков се подиграват с хората. Чиста подигравка, безподобна наголст и безочие. Тези ще отнесат накрая, няма как да се размине това. Може да прощаваме кражбите, ама не знам...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тодор Борисов или Бойко Живков?

    22 Дек 2023 13:24ч.

    Бойко Борисов се е настанил в бившия кабинет на другаря Живков в Партийния дом. Сега разбирам защо толкова държаха да се върнат в тази сграда. За да изпълнят детските си мечти. https://www.youtube.com/watch?v=9DbJrIIFDVs

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Винаги на последно място

    22 Дек 2023 13:27ч.

    А, Борисов, готино е България винаги да е на последно място! И на първо по резил....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Циклофреника

    22 Дек 2023 13:32ч.

    изобщо не живее на тази планета или е слушал изказванията на Радев относно промените в конституцията, само че на китайски. Защото от изказването му си личи колко е разбрал. Какъвто и да е случаят, едно е ясно, все повече и повече прозира простотията, наглостта и лицемерието на този безкоренник и шайката, с която се е съвокуплил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...и конституция си имаме...

    22 Дек 2023 15:37ч.

    Тиквун Боко се похвали, че "...и конституция си имаме..." защото досега си нямахме конституция. Браво на Тиквун, че без него да сме се разпаднали като държава досега. Само се чудя как Земята се е въртяла и как Слънцето е изгрявало преди Тиквун да се роди?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    23 Дек 2023 1:12ч.

    той знае ли изобщо какви промени е гласувал, когато го критикуваха, че не спазва Конституцията като премие, той взе, че изтърси - ще взема да я прочета най-сетне тази конституция - той дори не я чел

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лорд Злостър Черното Влечуго

    22 Дек 2023 13:32ч.

    Като сте тръгнали да събаряте и рушите всичко комунистическо ,що пък да не съборите партийния дом ,където сте в момента ? Що не съборите Министерския съвет и Президенството (бившия Държавен Съвет)? Като искате да рушите всичко построено и свързано с комунизма ,що не съборите всички панелни блокове ,където живеят 70 процента от българите ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пешо от банкя

    22 Дек 2023 13:33ч.

    колко пъти да казвам, че докато е живо това същество България няма да има,жалко че целия ми живот мина да гледам и слушам този мръсник долен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Contra

    22 Дек 2023 13:35ч.

    Това момче деградира. Бах аз тоз магнит, тресе и тегли здраво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митьо

    22 Дек 2023 13:35ч.

    Помияр!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Едмънд Черното Влечуго

    22 Дек 2023 13:37ч.

    Едва ли някой би ви стигнал в поразиите ,които направихте, дори на една хилядна . Оптимистично расъздавам, че не може да ни се случи нещо по-лошо от тази сглобка ,макар че се превърна в закономерност, в България всяко следващо управление да е по-лошо от сегашното .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bad Face

    22 Дек 2023 13:39ч.

    Kакво направи сглобката, освен че трайно настани неонацизма в парламента и правителството ни? Чест прави на народа , че не е гласувал за тях. Канибалите се опитват трайно да унищожат България. Планината от тресящи се сланини Пеевски и Тулупа са здраво намагнетизирани и се държат на къса каишка от Галя, служителката на Козяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна от това, което правим ние днес, държавата щеше да е друга

    22 Дек 2023 13:39ч.

    Пу, пу, добре, че не е! Щото това, дето го имаме за "държава", вече щеше да е отдавна погребана, без да е опята!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    22 Дек 2023 13:40ч.

    Това което правите вие, ще ни трябват десетки години да го заличим, но ще го заличим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    22 Дек 2023 13:42ч.

    Баце поне да си мълчи. Нали уж спечели изборите. Що им даде властта на Кикитата? Щото са го стиснали за едно място и накъдето му кажат натам ще се върти. Иначе се прави на голяма работа. Ама да знае че ще го сготвят като им стане ненужен. А те нещата отиват натам колкото и невероятно да му се вижда на него това сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    23 Дек 2023 1:14ч.

    като пеевски?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    22 Дек 2023 13:45ч.

    Прост си бе, Урко БорисOFF! Много прост, баЦе!... То, и демагогията ти е такава - проста и прозрачна...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    22 Дек 2023 13:51ч.

    На скоро пътувах по най-дълго строящата се магистрала в Европа. Миналата година е чествала 50-годишен юбилей. Екскурзоводите я показват като забележителност, останалото е шум на цветни хартийки и звън на кюлчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    22 Дек 2023 13:53ч.

    Дори да искаше, Радев не би могъл да направи такива поразии, тъй като служебните кабинети, както е известно, работят без народно събрание, където така неуморно работят на полза роду буци и другите от сглобката... Но не е за сефте банкянското слънце да манипулира по такъв елементарен начин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това което сте направили

    22 Дек 2023 13:58ч.

    Стига доживот да сте на Белене, щото при бай Ставри ще сте като у дома си. Иначе заслужавате да висите по дърветата за това което направихте в България и с народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иво

    22 Дек 2023 14:01ч.

    А това е късметчето На сглобката, Изтеглено в Зимната Томбола За Напреднали. Двете Змейци Вече впрегнаха Снегорина Мхм https://m.youtube.com/watch?v=x4u3lLaSYhE&pp=ygUd0JjQstCw0L3QtdC70LAg0JrQtdGA0L3QvtCy0LA%3D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ескобар

    22 Дек 2023 14:09ч.

    Пак си е извадил бронираният кожен шлифер от мутренските години, белият генерал ще му се потърси сметка за боливийското карго и да връща парите, нервен е! Мутро дано ти се провалят всичките схеми и цялото ОПГ гроб пропадне в дън земи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    22 Дек 2023 14:15ч.

    Много хора се изненадват от фашизма, който проповядва сглобката. А той тръгна именно от Бойко Борисов. Мутрокомунизмът, който изповядваше в началото градира, защото не срещна съпротивителни прегради. Преследвания, полицейщина, разправа с бизнеси, мачкане на неудобни, отстраняване на журналисти. Мутродържавата се фашизизира, защото тя си намери външен враг и сложи ръка на всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • евро-гей

    22 Дек 2023 14:18ч.

    Боце, хващай се под ръка с триморския идиот и останалите евро отпадъци, и отивайте в кофата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Пут Ин

    22 Дек 2023 14:19ч.

    При Мунчо данъците се събраха на 70 %, а сега се събират на 98 %. При Тиквата цялата печалба на държавата отиваше за магистрали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а сега се събират на 98 %

    22 Дек 2023 21:07ч.

    Ама не ти дадоха коледна добавка да си сгрееш вледенените дърти кесии. То за кога...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    22 Дек 2023 14:27ч.

    И какво точно правите днес , освен традиционното за вас да крадете и обслужвате антибългарски интереси, Тикво?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако баба ми беше мъжка и т.н. Нарцис, друго не може да каже или направи.

    22 Дек 2023 14:32ч.

    Все другите му виновни, все недооценен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    22 Дек 2023 14:38ч.

    И в ролята на какъв да направи нещо, бе, дeбил? Президентът начело на изпълнителната власт ли е, министър ли е с някакъв ресор, кмет ли е, какъв е? Всички виждат, че бойкоборисов, който е точно толкова "генерал", колкото е и "каратист", просто не може да прости на Радев, че е истински генерал...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Foki

    22 Дек 2023 14:39ч.

    Тиквата е танцьорка на пилон.Върти се насам натам.Както и е поръчано.Жалка гледка.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тримандатният симитлийски сладострастник

    22 Дек 2023 14:51ч.

    Мутрьо ПРЪСТОВЕТЕ на 12.10.2015 в София, пред Американската търговска камара: “Правим всичко за САЩ. Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. СПРЕЛИ СМЕ ТРИ ГОЛЕМИ РУСКИ ПРОЕКТА. Спрели сме РУСКИ самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    22 Дек 2023 15:02ч.

    Каквото и да пишете, България ще започне да върви към подобрение (и то много бавно) само след смъртта на Борисов, изгубени са 15 ключови години с него. Дано да се отключи по-скоро някоя сърдечен арест или инсулт. Борисов разполага с много пари - окрадени са присъединителните фоднове на ЕС, външни заеми, сложил е ръка над наркотрафика. От 15 години има пълно опростачване в цялото общество, този купува кого ли не в цяла България. В състояние е да купи всеки и всичко в тази държава. В тази държава сега няма никакви ценности, гнусна простотия е завладяла всичко. Борисов е много по-опасен от предателите ПП-ДБ-ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В историята на България имало 3 епохи: на Бай Ганьо, на Бай Тошо и на Бай ХуЙ….

    22 Дек 2023 15:06ч.

    Мишобиросаният шеф на Агромах Методи Бачев унижи грозно Бойко Борисов https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=uzC9KPbRUdE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костадин Костадинов: (6 years ago):

    22 Дек 2023 15:10ч.

    “Чудя се дали ако, дай Боже, скоро има Народен съд, който да осъди на смърт цялото Народно събрание, цялото правителство, повечето кметове, хиляди общински съветници и известен брой обикновени престъпници, след време историците ще говорят как е бил избит цветът на нацията? Защото цветът на нацията в момента са Борисов, Пеевски, Местан, Цацаров, Плевнелиев, Меди Доганов, Симеонов. Цачева, Каракачанов и други подобни.“ http://bultimes.com/kostadin-kostadinov-chudya-se-dali-ako/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йозеф К.: Мутрата е джентълмен на изящното слово

    22 Дек 2023 15:14ч.

    Да си припомним някои от изказванията на банкянския самодръжец: “Във всяко сако имам лентички. Като фокусник съм”, похвали се Борисов след поредно откриване на “нещо”. “Да уредиш в митницата момчето, дето рита топката с мен!” Такава задача поставя Борисов на Ваньо Танов през януари 2011 г. “Ето, качете се горе в спалнята и разгледайте. И ако намерите едни гащи или една женска дреха, или нещо, кажете ми “Хасан” - призова Борисов в интервю за “Труд” преди рождения си ден през 2011 г. “Една мазилка ни дели от Шенген!” определя Борисов готовността ни след среща с канцлера на Австрия Вернер на 3 февруари 2011 г. “Животът на българите се е увеличил по време на нашето управление!” През май 2012 г. Борисов прави такава равносметка на кабинета си по време на правителствено заседание. “Защо не отидете да снимате президента в кръчмата!” Борисов се ядосва на фоторепортер на “Труд”, който го засича на 15 април 2010 г., че играе тенис през работно време. “Като чуя конграчулейшънс, Борисов, и от там нататък не слушам!”, сподели Борисов в интервю по Би Ти Ви през юни 2010 г. “Нашите министри и кметове са предимно млади хора, завършили навън, с по няколко езика, много добри експерти са, заедно с мен знаем по два-три езика”, обяснява с какви кадри разполага Борисов. “Цветанов с багер ходи и копае трупове.” Изречението е от лекция на Борисов за състоянието на борбата с престъпността, изнесена в централата на фондация “Конрад Аденауер” на 26 януари 2010 г. “Цветанов да купи три-четири пържолки телешко, да прати на кучето и да награди водача.” На 12 януари 2012 г. Борисов даде такава инструкция как да бъдат отличени за работата си кучето и водачът, които по-рано през деня откриха тялото на изчезналата преди два месеца и половина Мирослава Николова от Перник. “Човешкият материал, който се явява на избори или можем да избираме като кадри, никак не е голям”, оплака се премиерът на среща с български емигранти в Чикаго, като обясни печалната си констатация: “Това е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хил. турци, 2 млн. и половина пенсионери. И вие като избягахте 1 милион...” “Шменти-капели!!! Няма такива шменти-капели. Всичко започна с трансформацията на комунистите в социалисти.” Това казва Бойко Борисов в лекцията си пред фондация “Конрад Аденауер” в Берлин през януари 2010 г

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е смешно!

    22 Дек 2023 15:16ч.

    Не е смешно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    22 Дек 2023 15:24ч.

    Банкянски хитрец! Но е много, много далеч от Правешкият такъв! Просто предаващ/продаващ народа и Родината си за личното оцеляване на добития стандарт, чрез откраднатите от нас пари, блокирани от хегемона на все още, днешната световна финансова система. За разлика от Живков! Лош аналог на френският Фуше е Борисов! А Радев, ако иска да не му е съучастник в това / довел американските еничари, заради борбата с Борисов, поне и прочие / да инициира Референдума подсказан му от Петър Клисаров, за да остане в историята ни като спасител на България и българския народ, за разлика от Българоубиец Борисов & СО-сглобката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    22 Дек 2023 15:35ч.

    на най умните хора-българете- такъв глупак и психопат здраве да ми кажимЕееееее. вижте саму: Буци, Баце, Тиквата, Картофа, БааатеНИбойку, Генерала, ПунтаМаръ, Приматъ, Банкятя, МатъХари. само това е достатъчно,за да ни светне што за колективно съзнание сме и што за интиликтуалин избор правимЕеееее. неспасяеми сме и това е добре. тук ,както каза Гешев (вече го пиша с главна буква) един ден ште са индийците. новоинтилектуално и жълтопаветно:хахахахахахахахахахахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Явор Дачков е попаднал и обнародва длъжностната МУ характеристика:

    22 Дек 2023 15:44ч.

    „ …Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, Симитли, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, Симитли, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, Симитли, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    22 Дек 2023 15:46ч.

    Един безнадеждно оглупял старец. Не че някога е бил умен. Бъдещата му съдба не е за завиждане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албена

    22 Дек 2023 15:49ч.

    Скрий се, бе, боко, що за палячовщина, унижението, мизерията и отчаянието, до което доведохте българите (най-вече заради тебе и корнела) са несъвместими с ухилената ти физиономия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • другаря Т.Ж. в съвременен вариант

    22 Дек 2023 16:17ч.

    Пак наприказвал един тон глупости. На мисриките как чинно им потръпват микрофончетата пред поредните избълвани от него идиотщини. Същински Тодор Живков на нашето време! Няма отърване!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    22 Дек 2023 16:48ч.

    Не обиждайте Т.Живков. Той остави богата държава, която днешните непрокопсаници разграбват! А слгите му се изживяват като господари! Боже, прости им, това е нивото им!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Единствена прилика може да има в известен западнобългарски, шопски акцент.

    22 Дек 2023 21:16ч.

    Иначе Тодор Живков беше държавник, макар в напреднали години, когато тръгна да прави реформи, можеше да ни спести много от щетите на "прехода".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако президентът Радев за две години беше направил една хилядна

    22 Дек 2023 16:43ч.

    то човека тулуп трябваше да лежи на топло, вместо да продава и предава националните интереси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    22 Дек 2023 16:46ч.

    Ако беше прочел само част от коментарите по форумите, щеше да разбере какво мисли мнозинството българи за него! То бива да си нагъл, бива, но толкова ... Оставете го да се прави на велик, все си мисля, че няма да е задълго!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГОЛЯМАТА ГЛАВА

    22 Дек 2023 16:52ч.

    Тиква, ти нямаш срам! Ако вас ви нямаше и не бяхте направили толкова глупости щеше да е най-добре, но вие продълавате да крадете и да продавате хубавата ну държава. Идиоти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ужас без край

    22 Дек 2023 19:21ч.

    Тикво, вие толкова десетки миарди откраднахте, че никой няма как да ви стигне. Как сте още живи и дишате изобщо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Doktor

    22 Дек 2023 19:45ч.

    Мазна,хитра и страхлива тиква!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До: администраторите на сайта

    22 Дек 2023 20:49ч.

    Изтрийте глупостите на подписващия се като Иван!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грамотен човек

    22 Дек 2023 22:10ч.

    Президентът няма изпълнителна власт, нито законодателна, само представителна. Борисов е лъжец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен робот

    22 Дек 2023 22:34ч.

    Ако и той беше крал като вас, държавата нямаше вече да я има!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    23 Дек 2023 1:08ч.

    толкова са жалки с пеевски, стават и лягат с Путин и руските санкции, сега и с президента, особено борисов белким забравят руския поток и кученцето подарък

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно,защо никой от поназнайващите

    23 Дек 2023 8:59ч.

    криминалният живот на Борисоф,Методиев,не смее да сподели тук за осбенният живот на въпросният Борисоф в Чехословакия,Германия,в какви далавери е бил участвал там,къде и колко време е прекарал в тамошните затвори!Мнозина знаят но ги е бъз да споделят с нас !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всяка друга държава би била по-добра

    23 Дек 2023 8:59ч.

    от държавата, която вие разсипвате, унижавате, ограбвате и деморализирате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи