Борисов: Ако правителството мине с някой трик, то ще има кратък живот, просто ние ще излезем от него

Борисов: Ако правителството мине с някой трик, то ще има кратък живот, просто ние ще излезем от него

Ако правителството мине с някой трик, някои не дойдат, дали някои ни подкрепят не като партия, не като мнозинство, което да изпълнява нашата програма, то тогава правителството ще има много кратък живот - не че някой ще го събори, просто ние ще излезем от него, каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като кандидатът за министър-председател на ГЕРБ-СДС Росен Желязков получи и веднага върна на президента изпълнен първия проучвателен мандат.

 

 

"Съобразили сме се с това какво искат българските граждани. Всички говорят, че е лошо да се отива на избори. Затова давам сценарий занапред. Това е правителство на ГЕРБ с няколко министри, които при служебното правителство се справят добре. Това е правителство, което може да сподели отговорност и това е изцяло правителство, в което ГЕРБ-СДС носи отговорност. Ако правителството мине с някой трик - дали някои не дойдат, дали някои ни подкрепят, не като партии, не като мнозинство, което да изпълнява нашата програма, ясно заявено мнозинство, то тогава правителството ще има много кратък живот, не че някой ще го събори, просто ние ще излезем от него. В този кратък живот единствената първа и най-важна цел е да приемем бюджета, трябва да се актуализира и трябва да се приеме. Другото е плана за възстановяване, еврофондовете. Вие знаете, че като се махнат преките плащания, ние ставаме държава донор на ЕС, вследствие на последните 2-3 години управление. Еврозоната е политически въпрос и ако има правителство, мисля, че може да го придвижиме, така както ви вкарахме в Европейския банков съюз,както ви вкарахме в чакалнята на еврозоната, след това спокойно може да отидеме на избори", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Обръщам се към колегите от ПП-ДБ, както и към всички останали, които казват, че трябва да си пазят избирателите. Нека да помислят дали по тези няколко точки, ако искат да говорят и за програма - насреща сме. Министри се сменят лесно, когато имаш мнозинство в парламента. Ние днес постъпваме отговорно и сме отворени за диалог", подчерта Борисов.

Попитан защо в проектокабинета на ГЕРБ присъства и името на Калин Стоянов, който стана ябълката на раздора по време на ротацията, Борисов отговори: "Ябълката на раздора беше на друго място, че Ники трябва да пътува."

ГЕРБ-СДС номинира за премиер Росен Желязков. Той върна веднага папката с изпълнен мандат на президента Румен Радев.

Източник: БНТ

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Пор Ошенко

    01 Юли 2024 10:08ч.

    Много добре знае че ще има трик. Да не се прави на ущипана с 200 мома, защото е специалист по триковете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демократа с Тротинетката

    01 Юли 2024 11:39ч.

    Баце си има номер, управлява държавата и после излиза от управлението и се разграничава от тоя дето е управлявал. Вика Яне Янев е виновен, Волен е виновен, СДС са виновни, Каракачанов Симеонов и Марешки са виновни. Аз тая държава никога не съм я управлявал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е лесно

    01 Юли 2024 14:06ч.

    В трикът ще участват ли Сциентолозите от Величие, чийто Приятел Сциентологът Марк де Турк, води лекции по сциентоложката книга "Емоцинална скала на тоновете", в училищата в Пловдив, с което той сам се хвали на страницата си! https://freeboss.bg/%d1%82%d0%b8%d0%b9%d0%bd%d0%b5%d0%b9%d0%b4%d0%b6%d1%8a%d1%80%d0%b8-%d0%b2%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8-%d0%b2-%d0%b5%d0%bc%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82/ Подобни курсове със същото име предлага Официалната страница на Сциентолозите: https://www.scientology.org/courses/tone-scale/overview.html В рганизацията на съпругата му New Generation Family участва и Марияна Магистър педагог с 34 години педагогически стаж. Лицензиран преподавател и обучител по Технология на обучението на Л. Рон Хъбард (тоест Сциентология) https://hca-bg.org/bg/about-us/. Съпругата на световно известния Сциентолог Марк де Турк г-жа Моник де Клер изнася поредица от лекции в Самоков пред ученици от НУ “Петър Берон”, ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и ПТГ “Никола Вапцаров” на тема Сциентология (технологии на Хъбард) "Представените теми са част от технологията за учене, открита и разработена от американския хуманист Лафайет Рон Хъбард. "(Хуманист???) https://samokov365.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B4%D0%B5-%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80-%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2/ Заглавие на вестник " Приятел" "Белгийката Моник де Клер обучава Самоковски учители" и още "Моник де Клер от организацията New Generation Family изнесе вчера, на 4 май, лекция пред самоковски преподаватели". Интересно, на страницата на New Generation Family виждаме че Марияна с 34 години педагогически стаж е сертифицирана Сциентоложка(обучител), въпросът е колко такива педагози има в България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аре стига го копира това!

    01 Юли 2024 19:42ч.

    Писна на всички. Купи си там какво беше от Пена и Митко и се кротни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • проблеми разни

    01 Юли 2024 20:50ч.

    Пред Тръмп проблемът не е дали ще бъде избран за президент, а дали ще остане жив, ако бъде избран. Пред Борисов седят не по-леки проблеми. Дали ще го намагнитят ако не успее да направи правителство или ще го пенсионират ако го направи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • истина

    01 Юли 2024 10:08ч.

    същите, до болка компромитирани перзони….Борисов да си вземе пример от Макрон…Времето на Борисов свърши…неистовата му .агонията продължава….На новите избори дори и с пари няма да си купят метстата, както и етническата партия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ген. Тодор Коджейков отново е шеф на Авиоотряд 28

    01 Юли 2024 14:19ч.

    Алексей го няма вече. Саковете с кеша трябва да се върнат в България. Сега или никога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    01 Юли 2024 10:12ч.

    Много добре знае, че ще има "трик". Всичко е уредено! Мачът е свирен! Да не се прави на мома, ущипана с 200!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната, кой ще ни вкара във в война

    01 Юли 2024 16:10ч.

    Това е страха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жълта и синя вратовръзка

    01 Юли 2024 16:12ч.

    Случайно? Борисов с жълта, Дончев със синя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    01 Юли 2024 10:13ч.

    Не се прави на дръж ми шапката, връщай мандата и да видим как се разиграва ня голямата сцена, голямата война в ДПС... защото Доган на изборите каза, че няма да взима мандат за правителство и поради това, сега бива изджегъртван от Делян - да видим КОЙ - КОГО, време е за балшой тетър! ... ти вече си пунта мара! 🤭🤡 Дебел, пенсиониран палячо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аква

    01 Юли 2024 10:15ч.

    Категорична позиция спрямо войната и мира и ще видите, как ще ви се получи правителството. Това е компромисът, който ТРЯБВА да направите - смегчена позиция за конфликта в Украйна. Опорната точка в нашата политика е МИРЪТ И МИРНИТЕ ПРЕГОВОРИ. ВЧЕРА ЦЪРКВАТА НИ ДАДЕ ИЗУМИТЕЛЕН ПРИМЕР ЗА УСТОЙЧИВОСТ. ГЕРБ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ТОВА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "По вратовръзките ще ги познаете!"

    01 Юли 2024 10:46ч.

    "Категорична позиция спрямо войната и мира и ще видите, как ще ви се получи правителството?" Ха дано, ама надали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...просто ние ще излезем от него...

    01 Юли 2024 10:16ч.

    И вие като излезете, кои са другите, дето ще останат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Керпеден

    01 Юли 2024 10:26ч.

    Стари курви от бардака, води Буци за ръка! Чалга, мамата си трака, прокиш, порно, голота!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    01 Юли 2024 10:46ч.

    Чупки,позьорщина и лъжи= Видите ли той – Борисов решавал какво ще става . Решава , ама както мъдрият ни народ казва “на върба в сряда “ .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ау, ау,

    01 Юли 2024 10:48ч.

    ау! Тръпки ме побиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    01 Юли 2024 11:02ч.

    Май му се отщя да управлява с Пеевски, но Шиши не го пита.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    01 Юли 2024 11:17ч.

    Веднага след връчване на мандата, преустанових гледането. По-късно с ужас чух, че за огромна изненада, нямат да чакат седмица, а са връчили приект веднага. Нагъл, гербаджийски, пран с някакви агресивни капсули. Изтръпнаха ми и четирите крайника! Рекох, край! Влади, Митов, Нанков, Деница! Някой услужливо ме раздруса и чух някакъв идващ сякаш отдалече глас: Спокойно, човече, Влади не е! Усетих как кръвта се върна поне в дясната ми ръка, поне нещичко да напиша. Обаче, главата ми бучи! Ама чакайте, това същият този Нанков ли е, магистралният строител?! Комитова и Шишков го казаха в прав текст! Хемус в преобладаващата си част е строена НЕЗАКОННО! Затвориха им устите със сила. Да, незаконно и е мръсна схема за кражба, но е стратегически интерес, примесен с геостратегическа чубрица и смляна коруба от костенурка. Дори и да си падаме глупавки, безнадеждни, приели със смирение и покорство неотрадна участ, да сме принудени да обитавеме едно пространство в бойковата държава, ние все пак можем да съобразим поне едно важно обстоятелство. Това, че основният приносител на европачки - Влади, вече няма да е финансов, не е успокоително, защото основният смазващ пътищата за влачене на чували от магистралите - Нанков си е още тук. Безсрамието и наглостта нямат измерение! И този окаяник има куража да използва думи като "трик"?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФК БарЦелона

    01 Юли 2024 11:33ч.

    Дали у нас не сме пропуснали факта, че тук е бил свикан и ще се проведе световен конгрес на илюзионистите, които извън заседанията, някъде в коридорите и лобито, ще ни показват трикове?! Какъв ли номер са ни подготвили? Мисля да предложа на вашето внимание 3 варианта, като едновременно ще бъда вашето буууки и приемам залози. Е, не се надявайте на печалба, още отсега ви известявам, че възнамерявам да духна с оборота! Герб издигнаха този акт на пиедестала на напълно допустима и морално неукорима практика, така че не им придиряйте много. Такъв е животът! БХ бил казал: Аз ръководя тази държава и ми приляга да съм богат човек, вие да не искате да стоя на една заплата?! От тайно място ще потвърдя, кой е спечелил залаганията, та да обере поне славата! И ТАКА!!!!! 1. Славчовците присъстват в залата, но ЗАБРАВЯТ да се регистрират!; 2. Психарите от ДБ РАЗСЕЯНО излизат в коридорите за да проведат смъртоносно важни разговори за ... България, де! 3. Сектантите захвърлят всякакво чувство за срам и направо вдигат ръчички за бате Росен! Аз междувременно ще потърся видеата, където онзи Мишок - генерал-подполковникът обясняваше за БарЦелона и за чекмеджетата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Еврозоната е политически въпрос

    01 Юли 2024 11:41ч.

    и ако има правителство, мисля, че може да го придвижиме, така както ви вкарахме в Европейския банков съюз,както ви вкарахме в чакалнята на еврозоната," ... както ВИ вкарахме и във войната

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много повече от същото

    01 Юли 2024 11:46ч.

    Престъпник, крадец и българомразец предлага кабинет от свои пионки и слуги 20 г обслужвали го в преснъпните му действия, с изключение на Милошев и Людмила Петкова. А охранената Сачева даже се опита да изтреби народа като го подложи на геноцид и му отне даже постната пица на сатрапа Дянков. Дончев потроши 2 милиарда за ел.правителство без да го направи, Желязков сътвори костинбродската афера и хариза летището на безценица срещу огромни комисионни, Митов меката китка вдички знаят, че работи за американците против българите, пелтека Ненков открадна и той десетки милиарди от магистралите по заръка на шефа си мутра, Петкова сътвори куп престъпления като се почне от приятелката и Гинка Върбакова през Турски поток и разни корупционни схеми, а Делянчо, солташака на мутрата е излишно да изброяваме, и този старец Запрянов, който ще ни довърши с тайните антибългарски действия

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    01 Юли 2024 11:57ч.

    ".....Ако правителството мине с някой трик....." По-натътък не чета подобни изказвания, така ли се говори на държавно ниво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Херкулес

    01 Юли 2024 12:02ч.

    Не бъдете скромни, споделяйте смело за геройските постъпки на партията герб, които трябва да се описват, че да се помнят от поколенията. Ето и 5 стинки от мен: Под вещото и мъдро ръководство на партията герб и ненаподобимата министърка ТеменуШка, в периода 2018-2019 г. започна един голям ремонт на ПАВЕЦ Чаира. Ремонтът трая над 3 години и вече при болното изродче 5ков, направиха пуск 2022, който помля всичко! Министърът Христов почесвайки се призна, че ремонтът че струва минимум 2 млрд. лв. Вече две години още не могат да се разберат, кой какво е планирал, кой какво е правил и какво ще трябва да се свърши нататък. Сега от Кумова срама са сложили Делянчо, който да вика: Не ме сочете, не бях аз!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лююбопитен

    01 Юли 2024 12:06ч.

    Този дали усеща, че става жалък?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    01 Юли 2024 12:07ч.

    Мога да кажа само, че пералнята на Киро Кухото, Кокорчо Дълбокото, Бойкиев Мазния, Генерала Ниския и компания пере добре! Същите гащи изпрани, свежи и готови отново за осиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Одисей

    01 Юли 2024 12:08ч.

    Помните ли ГЬОЛА? МилЯрди са заровени там! А сега мъдрото, гербаджийско ръководство прецака 6-ти блок на Козлодуй, а май се оказва, че дори не могат да вземат чисто нов парагенератор от ГЬОЛА, защото геостратегич(еската солидарност и обещението към хегемона налагат да направим подарък на държавата 404.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ахил

    01 Юли 2024 12:18ч.

    Тръпнем в очакване! Някъде в България, срещу милиарди и като се работи много скришно и в потайна доба ще се строи ХРАНИЛИЩЕ за отработено ядрено гориво. НякоЙ в тази страна ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДЖАКПОТА! :((((((((((((((. В резултат на десетилетните усилия на партия герб и приятели, най-накрая реално се диверсифицирахме, вече си купуваме кратно по-скъпо гориво, трябва да си направим ново хранилище и вероятно да понесем необозрими последици от това. Остава да ни топли поне мисълта, че в резултат на диверсиф. получихме касети, които освен че са безумно скъпи, ВОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕМ, дали реално работят в нашата централа. Проф. Касчиев тайнствено каза по темата. Първо искам да видя при следващо зареждане на свежо гориво, какво е реалното състояние на новозаредените току-що касети на стратегическото другарче. Което беше другият начин да се каже: В момента се правят някакви волеви експерименти и никой не е в състояние да предвиди, какво ще произлезе от цялата тази работа! Красота! Джакпот, джакпот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ники

    01 Юли 2024 12:19ч.

    Ми пътува ми се бе Бокси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аргонавт

    01 Юли 2024 12:22ч.

    Не бойте се другарчета, изпратил съм експедиция за да донесе Златното руно. Всичко е уредено и гадният Турски Поток СПИРА! Остават му месеци работа. Нека видят тези мръсници от герб, как така ще турят чепата пръчка в спиците на хегемона! Ще проснем кожата на Булгартрансгаз да гние за назидание!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    01 Юли 2024 12:26ч.

    В Европа зазорава. Франция показа сблъсък на идеи за дневния ред на обществото и хората избраха партията на Марин льо Пен с нейната ясна консервативна визия за държавата, и зачеркнаха Макрон и неговите глобалистки, либерални идеи. Подобен избор се наблюдава и в Полша. Унгария не ми се коментира - тя е на светлинни години напред. В България няма идеи, няма достойни политици, отстояващи интересите на българския народ, затова мнозинството не гласува. Убеден съм, че когато се появят сериозни партии и отговорни държавници, а не политици еднодневки, народът ще ги разпознае и ще ги избере! Пресен пример е вчерашният избор в БПЦ. Ако този осъзнае това, ще престане да прави чупки и да ни занимава със себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    01 Юли 2024 13:34ч.

    В БПЦ не гласува т.н. народ, гласуват определен кръг от свещеници, повечето от които отгледани и възпитани в нормалните времена на ред, дисциплина, морал, честност и достойнство, качествено образование. Народа ако имаше правото да гласува за патриарх щяха да идат само партийните ботове и купения вот т.е. пак да бъде избран "точния" кандидат на посолството. Мнозинството у нас не гласува защото го мързи и е достатъчно добре нахранено с евтин салам, гмо хлебец, турски домати и различни спиртни напитки с различни есенции, а не защото протестирало. Като протестира има избор- не подкрепям никого! У нас няма да се появят сериозни партии, защото народът не ги заслужава и ще ги пропилее, затова и Господ не ни ги е дал и няма да ги даде. Сега следват няколко стотин години чуждо владичество и после ако е дорасъл т.н. народ може пак да се пробваме за държавица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За сведение на Пешо

    01 Юли 2024 14:16ч.

    Гласуваха и миряни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бай Бай

    01 Юли 2024 16:17ч.

    Пешоо хич не си прав! Гласуват миряни, а защо не ходят българските граждани да гласуват че то е ясно! Не искат да играят в играта на измамниците като Бойко, Доган, Корнела, Костадинов, СДС, ДБ, кирчовци и кокорчовци и много други! Ти си мислиш че ако Костадинов спечели изборите ще започне промяна в управлението на държавата ли?? Няма да се случи това, щото човека има план и както го видяхме с референдума за еврото не сполучи или по-точно целево разходи народната енергия!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    01 Юли 2024 20:45ч.

    Гласували били миряни. Да от 150 с право на глас т.н. миряни ще да са били бая голямо мнозинство мхм. Абе ползвайте ги малко тия глави. Гласува се в затворен кръг от хора на тия избори и тоя кръг няма нищо общо с широката общественост и не е представителна извадка на т.н. народ, който народ е тъпо неориентирано стадо овце в по-голямата си част.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минаващ

    02 Юли 2024 7:23ч.

    140 са имащите право на глас. Дръжте си възпитано и не натрапвайте личното си мнение на останалите. С "абе" може да се обръщате към онези, с които си пиете кафето, ако Ви позволяват!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хипократ

    01 Юли 2024 12:28ч.

    Герб каза: Яко ще се мре! Ваксинация, Реваксинация, Контраваксинация, Хиперваксинация, Бустер, Бустер на Бустера и ... така до безкрайността на урсулевата генна завера!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    01 Юли 2024 12:29ч.

    аз нямам никакво доверие на тази икон групировка заедно с дпс от българия няма да остане нищо избори наесен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вън Тулупа!

    01 Юли 2024 12:30ч.

    ОСТАВКА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Естет

    01 Юли 2024 12:36ч.

    Дори и само заглавията на геройствата на герб и БХ ми разклащат емоционалния свят. Представям си ако направя грешка и си припомня някакви детайли! Оповръщане, дехидратация, летален край! Дори не ми се мисли, какви ужасии ще ни се изсипят на главите, ако тези действително бъдат "избрани"! Няма ли някоя ПРЕКРАСНА ГОСПОЖА, която да ме утеши?! Ще бъда много нежен и старателен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Велизар Енчев

    01 Юли 2024 12:44ч.

    В рамките на 48 часа жълтопаветната секта, гербаджийската групировка и етническата орда понесоха серия от светски и верски поражения: На дебата отвъд океана Байдън се издъни, Тръмп триумфира, даже Елена Поптодорова обръща американската палачинка За ужас на брюкселските чиновници Марин льо Пен е на крачка от властта, а президентът Макрон е пред оставка. Зеленски вдига белия флаг, иска да преговаря с Путин и Източният фронт на НАТО се лишава от доброволческата рота на Паси. Галя от Посолството проспа Църковния събор, православните миряни избраха нежелания от Запада български патриарх 1 юли 2024-а - Ден на национален траур за либерализма и евроатлантизма. Амин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Капитана на колесника

    01 Юли 2024 13:36ч.

    Либерала се прегрупира и оттегля да ближе рани. Нищо не е свършило, ще има няколко години пауза за укрепване на позициите и после пак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    01 Юли 2024 13:12ч.

    Задачите, които стоят, според тиквоча са "пари, пари и пак пари". А как ще живеят хората, си е тяхна работа. Това очевидно не влиза в "споделените отговорности, за които говори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Господинов

    01 Юли 2024 13:24ч.

    Борисов се държи, като куче което е загубило стопанина си. В очите му има тъга и объркване. Като гледам, няма и желаещи да го осиновят и приберат в къщи. Добре, че е заровил някое друго кокалче, тук-там. Пуснете снимката му в ФБ. Там има милостиви хора, а и ще събере няколко лайка със сигурност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПОДПОЛКОВНИКЪТ МАРКОВ /БОКОВ/ СПРЕТНА АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ НА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ!

    01 Юли 2024 13:46ч.

    Фалшив пост на Ивелин Михайлов от Величие бе пуснат днес първо в социалните мрежи. В поста уж Ивелин Михайлов зове да бъде подкрепено правителството на ГЕРБ, тъй като той работел много добре във Ветрино с кмета на ГЕРБ. Малко по-късно на профила на Ивелин Михайлов във Фейсбук бе уточнено, че профила в една от социалните мрежи на Михайлов е бил хакнат и поста му е фейк. НО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    01 Юли 2024 13:51ч.

    Баци правителство не ще да прави, и го разбирам напълно... имайки в предвид ония "гадни" руснаци как мелят всичко което им се изпрече на пътя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    01 Юли 2024 13:57ч.

    Баци правителство не сака?!?! Защо ма мастиьо? Като дойдат ония дето ще питат "Га яди киффтееаата не рева нали?" Делемата е следната дали да ги отрепе ЦРУ или българският народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чоко

    01 Юли 2024 14:18ч.

    И като излезете кво? Нали пак че идете у парламенто да гласувате по евроатлантически, ама със служебен (пардон, герберски) кабинет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    01 Юли 2024 14:31ч.

    Га яди киффтееата не рева нали мастиьо мръсна???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Су-35

    01 Юли 2024 14:41ч.

    Нали помните ония скандал с къщата в Испания? Купен някакъв имот на подставено лице. Защото с парите с които са ги вербували те дефакто немогат да разполагат с тъх, просто гледат едни цифрички в някаква офшорка че са на тяхно ими и толкова. Могат да поискат милиарди и техните кукловоди им казват "няма проблеми имате ги тези пари". Но само толкова, реално никога няма да имат обещаните им пари и после само трябва да изпълняват това което им наредят. Така тия ПРОСТИ копелдаци бяха изиграха и реално всичко е за наша сметка. Увеличение на всичко от ток до данъци парите се събират в централната хазна и отиват я за самолети я за бронетранспортьори и какво ли още не. Така се ограба един народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схемата

    01 Юли 2024 15:27ч.

    Поради що се срамите да опишете още божествени геройства на хиеновата грутница бесни псета, които искат да ръфат от плътта на Майка България! Истината е, че няма да ни стигнат всички древногръцки герои, че да опишем безкрайните митарства и героични дела на тези ненаситни кучета. Обаче, редно е да знаете, че е много вероятно тук нейде да се спотайва един нов Омир, който прави проучване и събира материал за нов епос, щели да му викат Бойковиада. Обаче, това щяло да бъде популярното, народно име, иначе всичко щяло пак да е омотано в символи и метафори, защото делата бойкови не са повод за гордост, а за срам и покруса! Нали знаете: " Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев, който донесе безбройни беди на войските ахейски, прати в подземното царство душите на много герои, тях пък самите предаде за плячка на стръвните псета, пир за грабливите птици. Тъй волята Зевсова стана, след като в свада жестока се скараха и се разделиха мощният цар Агамемнон и вождът Ахил богоравен. Кой от безсмъртните беше ги хвърлил към грозната разпра? "

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подкрепата на Величие

    01 Юли 2024 16:13ч.

    Преди малко по Евроком Ивелин Михайлов заяви, че се опасява, че петима ще се отцепят от групата и вероятно ще подкрепят правителството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    01 Юли 2024 16:36ч.

    Трик ли? Очаквайте "трик" от еврейна Етиен от бившето трио "Трик" и великите нищожества около него. С голям трик преметнаха гласувалите за тях. Хубавото все пак е че твърде рано паднаха маските на полковника и цветарките около него!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трутуту

    01 Юли 2024 16:38ч.

    Не разчитайте на тоя да хвърли кърпата от демократичност, особено сега, когато чакаме да падат бонбони от небето. Ще я държи до успешен вот на (не)доверие, че и след това. Никаква власт не трябва да се дава на евроатлантиците, защото ВЕЧЕ са обещали да ни вкарат във войната. Мислете! ! !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    01 Юли 2024 18:13ч.

    герб и дпс нищо няма да остане от българия това са ояли се глудници вечно гладни и жадни няма наяждане само като видите кабинета как са се нагласили за атака ботев и левски в гроба се обръщат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    01 Юли 2024 19:22ч.

    У нас масата вижда, но отдавна спря да реагира. Ето държавата е в плен на зависима мутра, която се бори за физическо оцеляване и с 8% крепостни под строен мафиотски контрол държи в подчинение цялата нация. Мутрата пък е натисната под коляното на едно дебело момче, което си отмъщава на света за трудното детство. А пък дебелото момче го държи посолството на същата онази държава, която до вчера се правеше, че президентът й не е дементен. Посланикът на дементния президент седи до и.д гл. прокурор Сарафов, който прикрива всичко, но дружно обясняват, че борят корупцията у нас...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Освен война

    01 Юли 2024 19:46ч.

    сме изправени пред истерията еврозона, за която ДПС в лицето на Йордан Цонев настоява от трибуната на НС. При наличие, че големи инвестиционни фондове се отърваха от европейските активи. А двигателят на европейската икономика Германия е в колапс. Премахнат ли Валутен Борд, паднат ли бариерите за теглене на заеми, намалят ли банковите резерви за посрещане на финансови кризи, златото ни 48 тона отиде ли под пряко управление на ЕЦБ, ставаме втора Гърция. Защото едно е силната марка на индустриално мощната Германия, друго е еврото на Испания, Португалия, Гърция, Италия. Когато финансово сме зависими от ЕЦБ и ни наложат да избираме участие във война или глад по 50 евро ден, то е като да си избираш между чашата с отровата или бесилото. (поне до 2030, когато очаквам кулата от карти ЕС да рухне, не трябва да влизаме в еврозоната)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поредният капан

    01 Юли 2024 21:01ч.

    Или реален тест на гласуването за този кабинет, ще покаже автентичността на партиите, и истинността на техните обещания. Предполагам, че ДПС ще излезнат от залата. И ще има протести до дупка. И без това цените ще помогнат за това. Хората не искат ГЕРБ да управлява с тайната подкрепа на ДПС, а за пореден път това се готви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • компоец с пистоует

    01 Юли 2024 21:08ч.

    БАЦО Е ГОУЕМ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    01 Юли 2024 22:33ч.

    Ако било минело случайно .. щяло било н'ам к'во. Ами оттегляй го, защо ни губиш времето?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба Пуси

    02 Юли 2024 3:46ч.

    Гласувах за Дъпъсъ. Искам да гледам как Шиши мята тиквички и политически зарзават. 🥕🌽🍆🥒

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сретан Й.

    02 Юли 2024 6:34ч.

    кратък живот ли каза ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zzz

    02 Юли 2024 7:09ч.

    То самото ГЕРБ е трик, лош номер скроен на България, водещ до бедност и разпад на държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъпня

    02 Юли 2024 10:45ч.

    Рибата още в морето, а куките за плетене на поредните интриги вече готови!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи