Борисов: 15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да правят кабинет на малцинството

Борисов: 15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да правят кабинет на малцинството

Следвайте "Гласове" в Телеграм

15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да правят правителство на малцинството. Как се прави правителство на малцинството, без ГЕРБ да участва в него? Това не може да стане! ГЕРБ е национална, народна партия и всичко, което сме направили, може да се пипне. Това заяви пред 1500 симпатизанти в Благоевград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Дългове, дългове, дългове - няма еврозона с тази инфлация, завещана от ПП. И с тази миграция няма и Шенген. Ужасът на ДБ ще дойде след изборите с тези популисти от ПП, прогнозира лидерът на ГЕРБ.

Ние сме честни с хората, не продаваме мечти. Заради ПП изпускаме милиарди по Плана за възстановяване. Тези избори са последен шанс да се измъкнем от блатото. Дори САЩ разбраха, колко дискредитирани са ПП. Преживели сме какво ли не като държава, ще преживеем и ПП. 

Етническата толератност трябва да се пази като зеницата на окото, посъветва Борисов.

"Изглеждаме отвратително - пет пъти избори. По-трудно не е било от сега. От отличници станахме най-слаби. Трябва мобилизация на целия народ", описа ситуацията в страната Борисов.

И припомни, че три пъти е вадил страната от кризата.

ПП е най-големият грях на президента Радев. Те се обърнаха и срещу него. Те ще се обърнат срещу всеки, продължи Борисов.

"Какво ще правим, ако победим? Това е основният въпрос, който чакат хората да чуят. А кметовете чакат с такова нетърпение да доправят някоя улица. Ясно е, че ще се справим. Омразата трябва да отстъпи място на градивност и съзидание. Просто ще ни изпреварят толково много съседите, че ще ни е срам да казваме, че сме българи. Как щяхме да допуснем ние да ни закрият клуба на Ванче Михайлов?! Те нямаше да го направят, защото ние бяхме локомотивът, който теглеше. Но, мили мой, убедете повече хора да гласуват. С Божията помощ и с вас, мисля, че ще успеем. Това е последен шанс да се измъкнем от блатото. И всички знаем, че е блато. Дори Държавният департамент на САЩ обори част от илюзията, че ПП и ДБ са борци с корупцията", каза още Бойко Борисов.

"Преживели сме какво ли не, ще преживеем и ПП", каза той.

"Кое вдигна цената на тока? Питам моите опоненти и техните поддръжници. Кой допусна веригите да ви обират в момента? Някой щеше да стане и да ме пита, ако управлявах."

С тези думи започна словото си Борисов.

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат защо от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, заяви Борисов.

Ако управлявах, щяхме да ме питате защо допусна двойна инфлация - нашата партия е критична, продължи Борисов.

И сега някой си мисли, че след 2 април, защото са 7 партии и 77 движения ще искарат колкото нас. И някой си мисли - мием си очите и започваме отначало. Няма как! Висока инфлация, висок дефицит - няма еврозона. Моргите са пълни с трупове на бежанци - няма къде да ги погребат. При нас нямаше миграция, каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов разказа, че целия му ден е бил изпълнен със срещи с браншови организации. И всички искат пари, обобщи той.

Изпускаме 1 милиард за справедлив преход, посочи още Бойко Борисов.

1500 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград. Пиринският град е поредната спирка в предизборната му обиколка.

Срещата откри евродепутатът Андрей Новаков. Той подчерта, че това е най-голямото предизборно събитие на закрито на регионално ниво.

Водач на листата на ГЕРБ - СДС в региона е Росен Желязков. Той благодари на мюсюлманите, които са в залата в първия ден от свещения месец Рамазан.

ПП харчи пари, които ги няма и ни обрича на задлъжняване, се казва в клип, който бе прожектиран пред множеството. Според филма вдигането на пенсии и заплати не е покрито с данъчни приходи.

"Път назад няма. Зад нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора", посочи в словото си Новаков. И покани кандидат-депутатите от листата да се качат на сцената.

Благодаря, г-н Борисов, че сте с нас! Вашата енергия е нашата обща синергия. С нея ще победим, започна речта си водачът на листата Росен Желязков.

Той посочи, че след трите успешни мандата на Борисов страната е започнала отново да говори за инфлация. "Няма как да се доверим на розовите илюзии и фалшивите очаквания", заяви Желязков. И се обърна съм залата: "Вие вярвате ли, че тези, които създадоха инфлацията, ще се борят с нея?", обърна се той към множеството. Което отговори: "Не!"

Ние трябва да покажем, че имаме волята да спечелим тези избори. С лидер Бойко Борисов, трикратен министър-председател, ние вървим уверено към победата и ще бъдем победители на тези избори, каза в заключение той.


Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

Коментари

  • forsvaret

    23 Март 2023 19:28ч.

    Докато управляваше Кирето Лъжеца олиото беше 6-7 лв. Днес е 2,75 лв. Помислете за кого ще гласувате.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • емигрант

    23 Март 2023 19:45ч.

    Нали при този външният ни дълг нарастна с 30 микиарда. Би трябвало олиото да е около 50 стотинки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валкер

    23 Март 2023 20:04ч.

    Къде е 2.75 да отида да си купя? Ако е разфасовка от 400ml може и евентуално да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валкер

    23 Март 2023 20:04ч.

    Къде е 2.75 да отида да си купя? Ако е разфасовка от 400ml може и евентуално да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    24 Март 2023 6:29ч.

    Валкер, що се правиш на идиот? На Кауфланд, по литър. Ти в Новонасранск в Рассия ли живееш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвратен

    23 Март 2023 19:35ч.

    Какъв гаден манипулатор, че има и доста наивни хора, които ходят да го гледат и слушат. А днес МФ е платило 1,6 млрд.лв., за погасяване на кредит, взет през 2016 г. от правителството на Борисов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичките са предатели

    23 Март 2023 20:04ч.

    Маскара до маскара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    23 Март 2023 20:36ч.

    Ама откъде идат тия дупки, нали дума, дупка не прави?! Всичко е най-вече от спестовност за магистрали, пътища, природни бедствия, солидарност с Украйна и все такива благинки връз отънялата българска кожа?! От толкова милозлива сълзливост, няма кой да ни тури и по един фес и потури, освен ако Китай не види икономическа изгода, та ги произведе и ни ги подари на всички евроатлантици, а някои може и да се уредят и с бонус, изкуствени импланти втора употреба, според нуждите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бокооооо

    23 Март 2023 23:19ч.

    ако спечелиш изборите бе, какво друго освен взимане на заеми и военна мобилизация ще ни предложиш бе, изорд?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Взехта Радке взехта.

    23 Март 2023 23:19ч.

    https://i.imgur.com/8vEEBxU.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи