България подкрепи резолюция на ООН за “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“

България подкрепи резолюция на ООН за “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“
България е подкрепила без резерви резолюция на ООН за демократизацията и изборите, в която са включени термините “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“, обхващащ също биологични мъже, които се идентифицират като жени.

Лъчезара Стоева - посланик, постоянен представител на България в ООН

 

Българските представители не са подкрепили предложените поправки за отпадане на проблемните термини, нито са направили резерва, с оглед  решенията на Конституционния съд от 2018 и 2021г., по повод пол и полова идентичност.

 

В тази връзка Асоциация Общество и Ценности отправи запитване до министъра на външните работи на какво се основава позицията на България да не подкрепи предложенията на други държави за отпадане на гореспоменатите термини от текста на резолюцията, нито да направи резерва по отношение на тяхното значение.

 

 

 

Актуалната тема се обсъжда след 49-ата минута във видеото

 

 

Въпросът е повдигнат въз основа на решенията на Конституционния съд по отношение на пол и полова идентичност и тяхната задължителност за всички държавни органи и граждани на страната ни, както и на изпратената от страната ни позиция до ООН година по-рано, в която се застъпва конституционното значение на “пол и полова идентичност”.

 

Писмото, с препратки към начина по-който страната ни е гласувала по отправените предложения  може да видите на: https://www.sva.bg/10511043104110581048/9612934

 

 

Източник: sva.bg

 

 

 

Коментари

 • Джендърите в атака!

  17 Яну 2022 11:46ч.

  Да се разбират и оправят по "джендърски"....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дежа вю

  17 Яну 2022 11:48ч.

  промяната е по план. днес в оон ,утре в рсм ще легне киро итн....прост-о киро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отговорен

  17 Яну 2022 11:51ч.

  Скандал ! Някой да пусне питане в НС ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защо

  17 Яну 2022 11:55ч.

  Защо да не ги признаят? През соца като преследваха хомосексуални, в това число много изявени в изкуството и науката, да не би да изчезнаха? И на кого са навредили? Другото е поза на щрауса и хомофобия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  17 Яну 2022 11:57ч.

  България не е някой си продажен представител изпратен там, неизбиран от никого! Ако си мислите, че с някакви си резолюции ще промените отношението на българите към тези неща - дълбоко се лъжете! Иначе ще стигнем до положението на САЩ, където онзи ден беше изгонена от работа, понеже не мяукала в отговор на ученик!!! https://rumble.com/vsnvlf-teacher-alleges-she-was-fired-for-not-meowing-back-at-student-who-identifie.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  17 Яну 2022 11:58ч.

  Ударници на каптруда, шестилетката за шест седмици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Floyyd

  17 Яну 2022 12:00ч.

  Скандални постъпки на правителството. Лошото е, че дори и за кратък период от време то може да нанесе сериозни вреди на страната ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  17 Яну 2022 12:03ч.

  Тези "представители на Р. България" явно получават нареждания от друго, козяшко място. Действали са в разрез на законни положения по скандален начини и то, срещу приети позиции на Държавата и начело с външният министър със сюрия негови служители отзад?! Тези всичките следва да бъдат веднага, моментално дисциплинарно уволнени и разследвани от съдебните органи. А ако са действали по нечие нареждане в/от правителството - тогава нещата отиват към категорията ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!!! - Ни повече, ни по-малко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А при социализма отделни изтъкнати български граждани

  17 Яну 2022 12:03ч.

  като Емил Димитров, Георги Парцалев и проф. Чавдар Драгойчев се радваха на заслужено признание независимо от половата си идентичност. А дори нямаше демокрация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://pbs.twimg.com/media/E3aJnWpXIAIE4x6.jpg

  17 Яну 2022 12:12ч.

  Погледнете го това, мъж ли е или жена? ... явно, че трябва да му влезем в положение :DDD Кой го е пратил там тоя перукар?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • образ и подобие

  17 Яну 2022 12:17ч.

  Бъдещето принадлежи на "жени в цялото им разнообразие" и "мъже съмнителни до безобразие". ООН обявява конкурс за столица на новосформираната държава на половото разнообразие и безобразие - Женландия. Документи ще бъдат приемани до Петльовден. Резултатите ще бъдат обявени на 19 март - Ден на католическия баща на яйцето, но само в случай, че се е идентифицирал вече като жена. Честито на победителките.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "този" в 11:55

  17 Яну 2022 12:17ч.

  А защо пет-шест годишни деца да трябва да научават що е това анален секс и други варианти на сексуално удовлетворение?!? Какво им беше лошото просто да си играят както досега и да имат нормално детство? С това ли трябва да се пълни главата на малки деца? Това ли е най-важното нещо на света за тяхното израстване като личности? Да знаят, че могат "да се плякат" на поразия както и с когото могат?! Това ли ще ги направи завършени личности, човеци? ............. Оставете децата на мира!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  17 Яну 2022 12:20ч.

  Снимката е показателна. На преден план е мъж със женско име, на втори, мекотело по женски, което май е от мъжки пол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безобразие!

  17 Яну 2022 12:34ч.

  Веднага отзовете Лъчезар Стоев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, триещият коментари,

  17 Яну 2022 12:34ч.

  сложи ли си вече 4-тия бустер, а за 5-ти готвиш ли се? А ръкавички и маска около муцуната имаш ли? А за довечера имаш ли чак с някой голям чеп? Да ти смаже диференциала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • hdj

  17 Яну 2022 12:41ч.

  Къв късмет, поне с половата си ориентация съм наясно:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  17 Яну 2022 12:47ч.

  До какво ще доведе това? Нямате си представа. Ще се поквари олимпийското движение. Ще се наруши ВСИЧКО на работно място. Ще доведе до целта на силните в Света - намаляване на населението. Някои малки народи ще изчезнат. Трябва да се знае: педераси и лезбийки НЕ Е наследствено. Те за СЪЗДАДЕНИ чрез пропаганда. А тази пропаганда не само, че се засилва, но става и държавна политика. Само в една област ще остане половото разделение - обявите за секс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  17 Яну 2022 12:49ч.

  В САЩ уволниха учителка, защото НЕ ИЗМЯУКАЛА в отговор на ученик, който СЕ САМОИДЕНТИФИЦИРА КАТО КОТКА (по-простичко казано: СМЯТА СЕБЕ СИ ЗА КОТКА)! Видеото е тук: https://rumble.com/vsnvlf-teacher-alleges-she-was-fired-for-not-meowing-back-at-student-who-identifie.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук до Наблюдател :-)

  17 Яну 2022 12:52ч.

  "Само в една област ще остане половото разделение - обявите за секс". Сигурен ли си? :-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Къде са онези путинисти, които подкрепяха Промяната и гонеха "мутрите вън" ?

  17 Яну 2022 12:54ч.

  Уж бяхте антджендъри, а сега вашите хора ви туриха рога. Наивници ли сте или пак ви излъгаха като ученички ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Без изненади

  17 Яну 2022 13:08ч.

  Според сведения Лъчезара Стоева е известна в средите на МВнР с конфликтния си характер, но като стипендиант и възпитаник на университет, финансиран от Джордж Сорос в САЩ, се ползва с протекциите специфична група ръководни кадри в МВнР. Сред тях най-силно влияние върху издигането на Стоева имат Стефан Тафров, бивш посланик в ООН и Пламен Бончев, настоящ посланик в Белгия, които заедно с нея са сред най-силните поддръжници на Истанбулската конвенция и LGBTI политиките в МВнР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • обикновен

  17 Яну 2022 13:11ч.

  САТАНИЗЪМ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Блъд

  17 Яну 2022 13:11ч.

  Скандал! Кирчо и Кокорчо, барабар с цялата пасмина НПО, трябва да бъдат лустрирани, до девето коляно. Министерството на външните безобразия не се е променило с нищо от Фльор ,която подписа Конвенцията, та до ден днешен. Пробутването на на джендъризма ще продължи също както Ковида! Хора бдете!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никаква "България" не е подкрепила нищо подобно. България ясно и еднозначно е подкрепила следното:

  17 Яну 2022 13:13ч.

  Във връзка с препоръките към България на 6.11.2020г. от страните членки към Съвета за правата на човека към ООН, страната ни посочи в отговор относно значението за пол и полова идентичност на 15.02.2021г. следното: "Правителството на Република България представя тълкувателна клауза на текста на препоръките като цяло: Във всички разпоредби и във връзка с всички препоръки, където се използват термините „пол” (gender) и/или „полова идентичност” (gender identity), България разглежда терминологията в светлината на бинарния модел на половете, заложен в Конституцията на Република България, където физическите атрибути са неделимо свързани със социалните конструкции."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъчезара Стоева, представляваща вероятно някое НПО, а не България,

  17 Яну 2022 13:15ч.

  НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТЗОВАНА. И СЪДЕНА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "...и „жени в цялото им разнообразие“ "

  17 Яну 2022 13:19ч.

  Хахахахахахахахахаха, Лъчезара Стоева - посланик каква част от „жени в цялото им разнообразие“ е?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В тази връзка Асоциация Общество и Ценности отправи запитване до министъра на външните работи на какво се основава позицията на България да не подкрепи...

  17 Яну 2022 13:23ч.

  Е, как защо, защото ако ги подкрепим ще отпаднат грантовете, от които се хранят непроизводителните девианти, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нещо му се размъти мозъка

  17 Яну 2022 13:27ч.

  Като се зачетем в статията на Гласове се усеща една не свързаност в това което е писано от тях! В крайна сметка след няколко прочитания разбираме че един път сме отказали, сега тихо сме се съгласили , ми нормално е ПРОМЯНАТА ДОЙДЕ!! Питам се аз Гласове имат ли понятие какво точно са написали или ги е хваноло страх да не вземат да засегнат някой виден тяхен спосур!??

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпроси

  17 Яну 2022 13:35ч.

  Ама вие какво очаквате от правителството на Кокорчо? Прочее, къде е Корнела?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Митето

  17 Яну 2022 13:40ч.

  Коментиращи,още ли не сте разбрали,че на България и е отнето правото на собствена външна политика?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  17 Яну 2022 13:44ч.

  До кога ще търпим такива малоумници да определят съдбините на Отечеството и децата ни ? Тази се противопоставя на решение на Конституционния съд на РБ , което е причина да бъде моментално отзована и съдена за национално предателство !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Блондинка

  17 Яну 2022 13:57ч.

  Променливите ясно показаха, че Конституцията на България няма значение за тях. По-важно, явно, е финансирането - от къде?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Политическите

  17 Яну 2022 14:03ч.

  “сили” у нас кротко ще си замълчат. ГЕРБ са ясни, Борисов обикаляше телевизиите за да ни убеждава в ползата от ИК. Интересното е как БСП са се снишили, имат вицепремиер по социалните въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Карачибук

  17 Яну 2022 14:06ч.

  Вижте тази снимка: https://www.mfa.bg/upload/59123/1.jpg Тя е от церемонията, на която Лъчезара Стоева връчва акредитивните си писма на Антонио Гутереш. Лъчезара е в цял ръст и така по-добре се усеща характерното й излъчване. За първи път чувам за нея и ми се струва, че има тежък, зъл характер. Навярно е динамитно избухлива, умее да псува на четири езика и възпитателно налага с камшик членовете на постоянното представителство на България в ООН. Бие по-често тези, които лекомислено са се самоопределили като мъже. Един от тях е хрисимият брадатко от снимката към дописката. За членовете на мисията в Ню Йорк Лъчезара е това, което е страшилището чипекве за племената около езерото Бангвеулу. Апропо, ето още една впечатляваща снимка с българска дипломатка. На нея виждаме друго недоразумение от МВнР - посланик Мира Добрева току-що връчила акредитивните си писма на хергога на Люксембург: https://static.standartnews.com/storage/thumbnails/inner_article/4215/4157/5585/86ac4b5989f12dbc13f08cc30b195f51.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  17 Яну 2022 14:13ч.

  Е, обстоятелството, че, хм., хайде да се изразя политкоректно, съгласно новоговора и тренда - обстоятелството, че "това"(не посочвам стандартни, биологични полове) е протеже на ТафроФ дава обяснение на всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха, сега, видиш ли!

  17 Яну 2022 14:20ч.

  Първо, тази персона от снимката ми е непозната! Второ, как да се обръщаме към нея господин, госпожа или то, защото от снимката не е съвсем внятно!!! Трето, защо такива анонимни личности решават съдбата на България?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • адвоката

  17 Яну 2022 14:25ч.

  Благодаря на Гласове за информацията, очевидно външното ни министерство е станало нещо като зоопарк и там има всякакви човешки примери, характерни за изследванията на почитаемия Проф. Ч.Ломброзо. Благодая за линковете към илюстративните снимки от карачибук. потрес!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ясно

  17 Яну 2022 14:33ч.

  Киро Декларацията иска да отиде в Скопие с подкрепата на Хамериканските джендърлиберали! Защото след Скопие, в София ще го разкъсат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отечествен Фронт

  17 Яну 2022 14:36ч.

  Скандално! България подкрепи спорни джендър понятия в резолюция на ООН в разрез с решение на КС България подкрепи без резерви резолюция на ООН за демократизацията и изборите, в която са включени термините “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“, обхващащ също биологични мъже, които се идентифицират като жени. Това съобщават от Асоциация Общество и Ценности в съобщение до медиите. Българските представители не са подкрепили предложените поправки за отпадане на проблемните термини, нито са направили резерва, с оглед решенията на Конституционния съд от 2018 и 2021г., по повод пол и полова идентичност. В тази връзка Асоциация Общество и Ценности отправи запитване до министъра на външните работи на какво се основава позицията на България да не подкрепи предложенията на други държави за отпадане на гореспоменатите термини от текста на резолюцията, нито да направи резерва по отношение на тяхното значение. http://epicenter.bg/article/Balgariya-podkrepi-sporni-ponyatiya-v-rezolyutsiya-na-OON-v-razrez-s-reshenie-na-Konstitutsionniya-sad/271183/2/0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чезаре Ламброзо

  17 Яну 2022 14:43ч.

  Карачибук, в потрес съм. Видях линковете които си пуснал. Дали в МВнР има и други такива същества.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рилски спортист

  17 Яну 2022 14:45ч.

  Така е при американската хегемония - управляваните са колонизирани и имат омразни лица, назначени им за управляващи, а те съответно мразят първите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гербераст

  17 Яну 2022 14:49ч.

  Тази на снимката е назначена от правителството на Боко Тиквата. Язък ви за платения гняв.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • =====

  17 Яну 2022 14:51ч.

  Какво друго очаквахте от слугинажа на киро лъжеца?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Г-н Карачибук, тази снимка /https://www.mfa.bg/upload/59123/1.jpg/ на г-жа Лъчезара Стоева

  17 Яну 2022 14:52ч.

  можеше да ни я спестите. Не може дипломат да се облича така, това ни навежда на мисълта, че татко й е завършил в МГИМО. Явно естетиката не е силната й страна. Но ако сама не се старае да изглежда добре, поне да го направи за Родината !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо ли? - Защото

  17 Яну 2022 14:55ч.

  Защото няма полова идентичност различна от биологичната, има социално-ролева идентичност различна от биологичната полова

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За сведение на капитан Блъд

  17 Яну 2022 15:04ч.

  Госпожата е наш представител в ООН от февруари 2021, когато на власт все още беше Бойко

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://pbs.twimg.com/media/E3aJnWpXIAIE4x6.jpg

  17 Яну 2022 15:04ч.

  Лъчезар Стоева подкрепил/а резолюция на ООН за “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“, но попада ли в определението „жени в цялото им разнообразие“?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Преброяване 2021: 52% жени, 47% мъже, 1% ?

  17 Яну 2022 15:06ч.

  От преброяване 2021 стана ясно, че само 1% се е самоопределил за различно от мъж / жена. Та за 1% правим такива гимнастики?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • potrebitel

  17 Яну 2022 15:36ч.

  Защо Б-Я е обречена да губи,да страда,да я измъчват разни назначени неопределени чиновници като тази Лъчезара.Защо Борисов я изпратил на този висок пост,както направиха през 90-те със Стефан ТАФРОВ в Рим.Наш консулот посолството написа статия как го събудили римските полицаи да му съобщат за секс оргията в хотел с негови авери,дигали шум.После нали е с връзки,позабрави се скандала,но напира пак за постове.Ето,назначили си негови ни мъже,ни жени,но от името на цяла българия правят избор.От преброяването се самоопределили точно 1%,но диктуват външната ни политика.Останалите 99% българи с отворена уста от тая наглост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  17 Яну 2022 16:15ч.

  Ама вие наистина ли мислите, че чиновниците, представляващи страните сив ООН, вземат самостоятелно решение по толкова важни въпроси, касаещи държавната позиция, а не се консултират с действащото правителство? Тоест, без значение, дали е назначена от Борисов, Радев или "просто Киро", Лъчезара Стоева се е консултирала с управляващите в момента - а това са ПП, БСП, ИТН и ДБ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 17.01.2022 в 15:04 Госпожата е наш представител в ООН от февруари 2021, когато на власт все още беше Бойко

  17 Яну 2022 16:20ч.

  Тези с безполовата идентичност са джендъри на света, новите троцкисти. За тях не е важно кой е на власт, ако те са във властта. Те нямат идеология!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  17 Яну 2022 16:49ч.

  Въпрос на 17.01.2022 в 16:15 не бъдете 100% сигурен (говоря по-принцип, тук нещата са ясни, правителството се явява допълнение към позицията на това нещо спуснато от който трябва където трябва, затова ни го избараха де), има и такива самофлюбени калинкажи, дето се мислят поне за Нерон, ако не за Господ/госдеп, че са упълномощени от някой бай-х**, и вече са Генерални Директори на колониалната и нормаланата хадминистрации... пък те бедничките няма и къде да мъцнат (нормалните де) щото виждат всичко всеки ден, всеки час, имат мат'рял за размисъл кой-кого-чий-как И.Т.Н...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Начи, атаката ша й обходна

  17 Яну 2022 18:00ч.

  Следващ етап: вмъкване на аджендата от МОН на Дянков и съответните НПО на Филантропа. Родитилските тела я са усетят, я не. Тряя да са обработват дечурлигата, хоризонтът е 2-3 поколения

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Таз/тоз не мое решава, как ша гласува

  17 Яну 2022 18:07ч.

  Сичко е координирано/курилирано със съответния ресор в правителството на Дуо Илюзионисти. Наред с ам. бази и СРМ, туй е външнополит. приоритет, зададен от Департамента/кака Нюланд/Блинки и сведен до Дуо Илюзионисти от кака Херо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  17 Яну 2022 18:27ч.

  До защо на 17.01.2022 в 11:55- Не може „да ги признаем“, що се отнася до наличието им, те са „признати“ и никой не оспорва, че съществуват хора с подобно поведение. Тяхната цел не е просто да си живеят и да си практикуват каквото искат, те това го имат. Целта им е да погълнат нашата нормалност и различност от тях. Едното битие да погълне другото и него вече да го няма, да няма друг светоглед, възпитание и закон. Докарали сме я дотам, че ние трябва да ги молим да ни признаят, да не заличават история, култура, учебници, политики, които не им харесват. Според тяхната култура всички сме джендъри, всички си избираме пола и се самоопределяме, просто по една случайност сме избрали биологичния си пол и се влюбваме в отсрещния пол. А това е отричане на цяла друга култура и закони! Нека разбирането ти за човешки права съдържа поне малко реципрочност, за да уважиш и правата на останалите, а за да стане това, двата типа култура, традиционната и тяхната, трябва да съществуват едновременно, както и до сега, т.е. да няма всеобща промяна чрез закони и политики. Натискът е от тяхна страна единствено, за изкореняване на нашия свят начин на живот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе 11:55, бръчет,

  17 Яну 2022 19:10ч.

  Ти ептян затлачи понятията или да прайш на затлачен. Тук не става въпрос за сексуална ориентация (между другото, моа ти преведа авторитетни изследвания, според които хомосексуалисти и лесбийки 100%-тово се определят като мъже и жени съответно), а за психоотклонение “полова дисфория” (поглеж дефиницията из инет), което се третира - все още - като ментално заболяване. И за което се предписват хормонални и пр. “лечения”. Ръйш ли разликата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ХелеборКЕ, както винаги -

  17 Яну 2022 19:25ч.

  в десятката. Около 10% от природонаселението са психопати (1%, но 25% от обитателите на затворите), социопати (1%) и нарцисисти. Това са хора с деструктивни уклони и заложби, майстори на хаос и разрушение - материално и духовно. Психапатите са каймакът и тези на високи позиции движат аджендата на Новия ред. Мобилизирали са останъкът от 10-те %, а инет и социалните мрежи мултиплицират влиянието им, маскирани най-често като “революционери”, “антиестаблишмънт”, “радикали” и пр. Нищо ново: Маркс, Ленин, Сталин, хитлер и пр. Личностно са завършени психопати. Шваб, Филантропа, платените им “активисти” и пр. - също

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав ъгъл

  17 Яну 2022 19:27ч.

  При подписване на коал. споразумение беше договорено ,че всяка групировка участваща в коалицията се ангажира да ИЗЛЪЧИ МИНИСТЪР ЗА КОГОТО ТЯ ОТГОВАРЯ ! ПОВТАРЯМ;МИНИСТЪР ЗА КОГОТО ТЯ ОТГОВАРЯ. Профилите на съответните министерства бяха приети на срещите между тях.Е, МнВР Е в ресора на УЧИНДОЛСКИТЕ КРЕТЕНИ и аз не мога да разбера,защо(не само тук,но и в други страници),не се атакуват ПЪРВО ИДИОТИТЕ ОТГОВОРНИ ЗА ТЕЗИ МИНИСТЕРСТВА ,а директно се напада К.Петков.При това положение би трябвало ТОЙ да излъчи и утвърди ИЗБРАНИ ОТ НЕГО МИНИСТРИ.Кажете някоя дума и за ГУРУТО на това НЕДОРАЗУМЕНИЕ-Ганчовска-......Трифонов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Карачибук

  17 Яну 2022 19:57ч.

  В МВнР все още има светлик, не всичко е изгубено. Има дипломати, които не са така плашещи като Лъчезара или Мая Добрева. Убедете се сами и вижте тази млада дипломатка, работеща в дирекция „Близък изток и Африка“ на МВнР - https://1001zabava.club/wp-content/uploads/2019/04/kartinki_cherno_belye_devushka_kurit_1_06062622.jpg Заради дискретност условно ще я наричем Джагернаут, дума на хинди означаваща колесница, под която се хвърлят вярващите в транс се хвърлят под нея. Джагернаут има две магистърски степени от два световноизвестни университета. Владее отлично шест езика. В студенските си години се е състезавала в университетските отбори по петобой и шахмат. Любителка-астрономка е и често не мигва по цели нощи. Индия е нейна слабост. Тя е сертифицирана екскурзоводка за храмовия комплекс Кхаджурахо - ето една от любимите й скулптурни групи от източната част на комплекса: https://files.designonline.pro/files/resize/2021/03/19/f5210f73_0x1200q100.jpg . Джагернаут има два дребни недостатъка - пуши в леглото и не обича да спи сама.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ala_Bala

  17 Яну 2022 21:33ч.

  "Защо да не ги признаят? През соца като преследваха хомосексуални, в това число много изявени в изкуството и науката, да не би да изчезнаха? И на кого са навредили?" Ако не го прилагат като политическа доктрина и да я налагат на другите, не ги преследват, не ги осъждат, не им отнемат децата, не богатеят и не заемат висши постове зашото са ЛГБТ, могат да изживяват фекалните си оргазми в личното си пространство. Да си носят недъга, като много други хора носят вродени и придобити състояния и не претендират да ги наложата като норма на дръгите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • скука

  17 Яну 2022 21:38ч.

  Народа не е гласувал за това правителство,партии, НС,и президнет. Така,че каквото и да подкерпят е незаконно и временно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ala_Bala

  17 Яну 2022 22:01ч.

  Стана ми любопитно да погледна снимките. Тези хора нямат ли елементарно знание за естетиката. Намат ли пари да платят на някой да ги научи как да обличат и какви прически да си направят. Такива ли чудовища ни представят по сета. Ако това са джендърите, не мога да кажа нищо добро за тях. Това са болни, много болни хоара, да отидат на ТЕЛК. Аз бих им дал веднага 90 % нетрудоспособност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До hdj на 17.01.2022 в 12:41 Къв късмет, поне с половата си ориентация съм наясно:)))

  17 Яну 2022 22:07ч.

  Само така си мислиш, помисли пак, я виж дали не е по-добре да се преориентираш! Според ББ, ако си пеерас може да минеш за ентелегентен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Правителството на Република България представя тълкувателна клауза на текста на препоръките като цяло:на 17.01.2022 в 13:13

  17 Яну 2022 22:29ч.

  Ако мутрите верно са рекли на 15.02.2021г. това, което постваш, издигат ми се в очите. Не казвам, че ще им стана фен, но... така трябва, поне нещо са свършили!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сертифициран френологик Сабитин Ботушев

  17 Яну 2022 23:11ч.

  ПО ОБЪРКАНА СТАТИЯ НЕ БЯХ ЧЕЛ ДО СЕГА?!? В заглавието се казва, че: "България подкрепи резолюция на ООН за “полова идентичност“, различна от биологичната и „жени в цялото им разнообразие“, а в статията се казва ,че : ''Българските представители не са подкрепили предложените поправки за отпадане на проблемните термини, нито са направили резерва, с оглед решенията на Конституционния съд от 2018 и 2021г., по повод пол и полова идентичност.''?!?!?! Последно кое е верното, подкрепили или НЕподкрепили??? Само самата посланичка, която респектира с нейната дълбоко одухотворена, макар и леко рестикална визия, ми вдъхва някаква, макар и крехка надежда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сертифициран, не се обърквай

  18 Яну 2022 0:09ч.

  Имало е предложения от други държави тези термини да отпаднат, които нашите не са подкрепили, нито дори са изразили резерви (което явно са направили други).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • коментатор

  18 Яну 2022 2:48ч.

  С тези партньори и началници - тези ценности! Дълги години имаше партии, които се обявиха против тези абсурди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ужас

  18 Яну 2022 7:03ч.

  вижте падението на съветниците на кирчонеадекватното: https://afera.bg/%d0%b3%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%b4%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d1%80%d1%83%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d0%be%d1%81/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мендър Жендъровоглу Пялин

  18 Яну 2022 8:49ч.

  Преходни Българ(к)и, Честито, приемане в Кръжок "Содом/Гомор" към Подкомисията на НадООН-тата! На Връх Втори Вефруари ще ви изпратя картички (ако не забравя).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кофти матрял

  18 Яну 2022 10:49ч.

  Да видим сега в НС някой дали ще се сети да повдигне въпроса за това гласуване и за отзоваването на този/тази посланик/чка. После да не се чудят как така Възраждане са спечелили следващите избори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи