Бившият министър на туризма напусна ПП и стана секретар на президента Радев

Бившият министър на туризма напусна ПП и стана секретар на президента Радев

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Бившият министър на туризма в последните две служебни правителства Илин Димитров ще бъде секретар на президента Румен Радев по туризъм, образование и култура. Това е обяви самият Димитров пред туристическия новинарски портал "Травъл нюз".

„Искам да продължа да бъда полезен и да помагам на туристическия бранш“, казва Димитров. В новото си качество той е открил вчера джаз фестивала в Боровец от името на президента.

Илин Димитров е напуснал партия „Продължаваме промяната“, на която беше член и беше едно от водещите лица във Варна. По думите му е канен да остане министър на туризма и в редовното правителство, но е отказал.

Илин Димитров е на 39 години и беше депутат от ПП и председател на комисията по туризъм в 47-то Народно събрание. Той беше председател на Варненската туристическа камара и преподавател по туризъм в Икономическия университет във Варна. Бил е председател на Асоциацията на аниматорите. 

Източник: OFFNews.bg

 

 

Коментари

  • Добре

    05 Авг 2023 23:18ч.

    Има усет, а може би и съвест.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bad Face

    06 Авг 2023 4:19ч.

    Всеки уважаващ себе си човек ще ги напусне! Как е възможно мишока, който те излъчиха за премиер да бъде 2 пъти министър в служебно правителство на Президента, а денонощно да плюе срещу тях? Толкова ли му е къса паметта и слаб морала, че е забравил за този факт? Иcтината и за Денков, и за Петков, и за Василев я чухме в записите на Радостин Василев! Трябва само да има човек уши да слуша и глава да мисли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи