Бивш шеф на Пентагона: Украинците вършат мръсната работа на САЩ срещу Русия

Бивш шеф на Пентагона: Украинците вършат мръсната работа на САЩ срещу Русия

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Украинците в конфликта с Русия "вършат мръсна работа", която САЩ не биха искали да вършат, заяви бившият министър на отбраната на САЩ Марк Еспър пред руските шегаджии Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус).

Шегаджиите се обадили на Еспър от името на бившия украински президент Петър Порошенко и попитали бившия шеф на Пентагона за мнението му относно участието на САЩ в конфликта в Украйна. "Украинският народ върши мръсната работа, която никога не сме искали да вършим тук, в Съединените щати, поради което трябва да продължим да ви подкрепяме [Украйна] с всичко, което можем, независимо дали става въпрос за боеприпаси, оръжия или разузнаване", каза Еспър. Според него разширяването на руското влияние в други държави, включително в Африка, "е проблем" за Съединените щати.

В същото време бившият шеф на Пентагона изрази загриженост, че американските технологии могат да попаднат в ръцете на други държави заради оръжейните доставки за Украйна. Той подчерта, че за САЩ е важно да се уверят, че техните технологии няма да попаднат в неподходящи ръце.

 

 

Източник: ТАСС

 

 

 

Коментари

  • Калоян

    13 Фев 2023 18:53ч.

    САЩ , световната Мутра-Държава

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rusnak

    13 Фев 2023 18:56ч.

    Терористите ФАЩ нямат срама, и признават, че мръсниците вършат мръсната работа, няма такава комбинация от долни боклуци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ нямат работа, която не е мръсна

    13 Фев 2023 18:57ч.

    САЩ са еманацията на всичко най-мръсно в историята.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динков

    13 Фев 2023 19:31ч.

    В държава, основана от убийци, крадци и проститутки, какви трябва да бъдат следващите поколения? Ами убийци, крадци и проститутки, това им е заложено генетично. Да убиват, крадат и проституират им се отдава най-добре. Най-мръсните деяния!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    13 Фев 2023 19:49ч.

    +++++++++

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мужик

    13 Фев 2023 20:18ч.

    Още един руски генерал се самоубил по заповед на др. Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бивш шеф на Пентагона: Украинците вършат мръсната работа на САЩ срещу Русия

    13 Фев 2023 20:30ч.

    Наличието на голям брой висши политици тато този са дали основание на D.S. Путин да заповяда нахлуване в Украйна. Той имаше всички основания да счита, че цивилизованият свят отново ще преглътне руска инвазия. Единствената грешка в преценките се оказа Украйна. Украинският народ беше започнал своето национално възраждане, да възстановява своа език, история, национална църква, армия и държавност. Такъв народ не може да бъде победен. Героичната борба срещу завоевателя първо изненада всички, после започна постепенно да отваря очите на цивилизования сват каква опасност е монголо-московската орда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    13 Фев 2023 20:44ч.

    Написалият това е бот, навярно ИИ от украинското посолство. Непрекъснато говори едни и същи заучени фрази.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @логото 13 Фев 2023 20:44ч.

    13 Фев 2023 21:01ч.

    напълно възможно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    13 Фев 2023 21:53ч.

    За какъв украински народ говориш? Нима не вижадаш, че над 80 процента от интервюираните по нашите телевизии т. н. украинци не могат да говорят украински диалект (смесица от 80% руски думи с 15-20 % полски думи)! В началото някои от тях започват да говорят на така наречениия украински език и след първите няколко изречения започват да си говорят чист руски език (всеки си говори най-лесно майчин език)! Така е и с нашите македонски българи! Уж са "македонци", а като заговорят 90% от думите им са на български (а иначе ние сме били татари и цигани)!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    13 Фев 2023 22:16ч.

    Националното възраждане на голяма част от Украйна в полза на полско-американското влияние, със силовата помощ на паравоенни хулигански групировки, финансирани първоначално от милиардера Коломойски, не може да се опише като нещо естествено и героично, само защото е антируско по своя характер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тралала

    13 Фев 2023 22:17ч.

    Този е платен, но най-вероятно излиза евтино на господарите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само дето няма такова нещо като украински народ. Никога не е имало и никога няма да има

    14 Фев 2023 6:47ч.

    А вий сте идиоти. Полезните идиоти на Уолстрийт и лондонското Сити, които замислиха, организираха и финансираха всички световни войни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    13 Фев 2023 21:41ч.

    Сиймор Хирш, който съобщи, че саботажът на СП е организиран от САЩ: „Германските медии, които се свързаха с мен, не ги интересуваше истината, а искаха да научат името на източника ми, защото целяха той да отиде в затвора, а самият аз да сложа край на журналистическата си кариера...“

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рене от сърпотивата

    14 Фев 2023 9:37ч.

    Избора си е на самите украйнци, щом подкрепят фашистката хунта ще си получат каквото търсят. Засега "само" 200 хиляди загинали и над 300 хиляди ранени, няколко милиона мигранти, разрушена икономика, загубени завинаги четири области от територията си, и това само за една година.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    14 Фев 2023 13:25ч.

    „странно“ е поведението на укрофашистите: те не спят по няколко денонощия и се държат като зомбита - след като са ранени, въпреки тежките наранявания, продължават да се съпротивляват и дори да вървят напред под обстрел с куршуми и гранати. А причината - освен амфетамин употребяват и модафинил, който е предвиден „за извънредни ситуации“. тези синтетични наркотици намаляват инстинкта им за самосъхранение, което пък позволява на командването да ги изпраща напред дори през минни полета...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .!.

    14 Фев 2023 9:54ч.

    Ех, много ме кефят краварите,... толкова са откровени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи