"Бионтех" е изправена пред съд в Германия заради ваксината срещу Ковид

"Бионтех" е изправена пред съд в Германия заради ваксината срещу Ковид

От общо 192 милиона ваксини, поставени в Германия, Научният институт "Паул Ерлих" е получил 338 857 съобщения за предполагаеми странични ефекти, от които 54 879 случая се считат за сериозни. "Симптомите са много различни, вариращи от инсулт до тромбоза и сърдечни заболявания", казва Йоахим Сезар-Прелер, друг германски адвокат, който представлява 140 клиенти в подобни съдебни дела.

Компания "Бионтех", която разработи една от основните ваксини срещу КОВИД-19 съвместно с американската компания "Пфайзер", е изправена пред съд в Германия заради препарата си, предаде АФП. Ищцата е ваксинирана, като твърди, че е получила странични ефекти и иска обезщетение. Първото заседание се състоя днес и започна с процедурни въпроси. Съдът в Хамбург е първият, който разглежда иск за обезщетение.

"Безпристрастността на съдията беше поставена под съмнение от адвокатите на ищците", обяви говорител на съда малко след началото на заседанието. Адвокатите настояват делото да бъде гледано от състав от съдии, специализирани в областта на здравеопазването, а не от един-единствен магистрат, тъй като това "ще даде възможност за истинска експертиза", обясни Марко Рогерт. Следващото заседание ще се проведе "след няколко дни", допълни той. Съдът ще реши "дали да продължи с тази организация на процеса или да го изпрати в камара".

Делото е изключително сложно, отбелязва АФП. В края на 2021 г. започна безпрецедентна по мащабите си кампания за ваксинация в разгара на смъртоносна пандемия от Ковид-19, довела до ограничаване на живота на милиони хора и парализирала световната икономика.

По данни на Европейската агенция по лекарствата в първата година на пандемията ваксините срещу заразата са помогнали за спасяването на близо 20 милиона живота. Някои хора обаче твърдят, че поставянето на препарати е довело до влошаване на здравословното им състояние. Правни действия са предприети в няколко държави, включително във Франция и Великобритания.

В Германия са подадени няколкостотин жалби, като ищците настояват да бъде призната причинно-следствената връзка между ваксинацията и развитието на патологии. 

Съдът в Хамбург е първият, който разглежда иск за обезщетение.

Ищцата твърди, че е получила "болки в горната част на тялото, подуване на крайниците, изтощение, умора и нарушения на съня", след като била ваксинирана с препарата, разработен от  лабораториите на "Пфайзер" и "Бионтех", става ясно от съдебни документи. 

Всички тези проблеми оказват отрицателно въздействие върху лекарката, която работи в болница и "вече не може да работи същия брой часове", както преди, обясни пред АФП Тобиас Улбрих, един от нейните адвокати.

По "здравословни причини" жената отсъства от първото заседание. "Тя беше спортистка, занимаваща се с гребане, а сега страда от хронична умора и ежедневна липса на енергия", обясни Рогерт. 

Ищцата претендира за обезщетение в размер на най-малко 150 000 евро. 

следващите месеци ще се проведат и други изслушвания, като адвокатът твърди, че представлява 250 ищци, като всички те били в "добро здраве", преди да започнат да получават симптоми, които според тях се дължат на ваксинацията.

"Симптомите са много различни, вариращи от инсулт до тромбоза и сърдечни заболявания", казва Йоахим Сезар-Прелер, друг германски адвокат, който представлява 140 клиенти в подобни съдебни дела.

От общо 192 милиона ваксини, поставени в Германия, Научният институт "Паул Ерлих" е получил 338 857 съобщения за предполагаеми странични ефекти, от които 54 879 случая се считат за сериозни. 

От "Бионтех" казват, че на този етап "в проучените случаи не е доказана причинно-следствена връзка между описаните здравословни проблеми и ваксинацията".
    
Въпреки това в изявление до АФП компанията заявява, че "поема своята отговорност" и "разглежда внимателно всеки отделен случай въз основа на наличната информация". 
 
"Производителят е отговорен за продукта и затова ние сезираме съда за "Бионтех", заяви Улбрих. 

"Бионтех" - стартъп в областта на биотехнологиите, придоби световна известност, когато се обедини с "Пфайзер" за разработването на ваксина на базата на иРНК срещу КОВИД-19, от която са продадени милиони копия.

Тази иновативна технология и бързината, с която препаратът беше одобрен заради извънредната ситуация в здравеопазването, породиха скептицизъм и дезинформация относно ваксината, поставяйки под въпрос нейната безопасност.

Въпреки това появата на симптоми "след ваксинация" се приема сериозно от медицинската общност в Германия, където няколко болници създадоха специални кабинети за консултации.

В допълнение към съдебните действия, в случай на инвалидизиращи усложнения от ваксината, са възможни и административни действия. По данни на германските медии до средата на април са подадени над 8000 такива заявления, като на този етап са приети 335.

Съдебните производства за установяване на причинно-следствена връзка с ваксините ще бъдат "дълъг път, изпълнен с подводни камъни", смята адвокат Йоахим Сезар-Прелер.

Друга жалбоподателка - 45-годишната Катрин К., смята, че нейните симптоми попадат в тази категория. Тя разказва пред АФП, че след ваксинацията си е отслабнала с "25 килограма за десет дни" и е трябвало да се подложи на няколко операции. "Не приемам да ми се казва, че съм изолиран случай, тъй като това не е така", настоява бившата продавачка в магазин.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • а дано

    12 Юни 2023 23:39ч.

    Пфайзер кога?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не забравят и

    12 Юни 2023 23:52ч.

    Урсулка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА

    12 Юни 2023 23:55ч.

    Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ) https://thebulgariantimes.com/научно-потвърдено-експерименталнит/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • безпрецедентна по мащабите си кампания за ваксинация в разгара на смъртоносна пандемия от Ковид-19

    13 Юни 2023 0:15ч.

    НЕ ЛЪЖЕТЕ ! Няма такава "пандемия" , камо ли "смъртоносна" ! Ковид 19 е СТО ПРОЦЕНТОВА ЛЪЖА ! Гигантска воняща зловеща сатанистка лъжа , която уби милиони ! Първо - като обявяваше клинично здрави хора за "заразени" с ментетата PCR . После ги тикваше в болници където корумпирани или малоумни медици ги тъпчеха с кортикостероиди докато им рухне имунитета и НАИСТИНА СЕ РАЗБОЛЕЯТ ! И накрая ги слагаха на изкуствена вентилация за да ги довършат ! За убит човек в реанимация получаваха суми от порядъка на 1000-2000 евро в ЕС , в България 1000-1500 лв. Неврологични отделения обявяваха инсултно болни за "ковид" и ги довършваха по подобен начин ! Всяка дихателна инфекция /грип, парагрип, аденовируси, РС , пневмовируси , както и НЕвирусни инфекции.../ беше обявявана за "КОВИД !" . От началото на 2021 хомоцидът премина във втора фаза - "псевдо-ваксините". Силово и с репресии бяха набодени милиони хора с месинджер РНК препаратите на Пфайзер и Модерна, които убиха хиляди. Инвалидизираха милиони. Милиони жени във фертилна възраст ВЕЧЕ СА БЕЗДЕТНИ ! Това е най-голямото престъпление в човешката история , бедствие съизмеримо само с ВСВ !!! НЯМА ТАКЪВ ВИРУС - запомнете го ! Никога не е наблюдаван в култури , никога не е изолиран от "болен от ковид" , никога не е доказан по тетрадата на Кох и Пастьор ! Л Ъ Ж А !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Видно е, че редовно посещавате

    13 Юни 2023 0:26ч.

    От Извора и поемате от антропософската светлина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тролчо, ... се в .... прост !

    13 Юни 2023 0:31ч.

    Нямащ си представа с кого се захващаш и как ще те размятам по всички ъгли на биологията, клетъчната биология, клиничната медицина... Не съм ти бай Пешо от кварталното кафене, да минаваш с еФтини тролски подпръцквания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вие кой бяхте,

    13 Юни 2023 0:43ч.

    точно така, никой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А вие кой бяхте, 12 Юни 2023 21:43ч.

    13 Юни 2023 0:59ч.

    И що се пъчиш на инат като американско дърто магаре, заседнало на Кримския мост? Наистина е много добър.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • като е "никой"

    13 Юни 2023 0:59ч.

    що подпръцкваш тролчо ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Безплатна Енергия към "А вие кой бяхте"

    13 Юни 2023 0:59ч.

    А ти кой си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OK, няма такъв вирус.

    13 Юни 2023 4:44ч.

    а имате ли представа КАК/ЗАЩО се разболях аз от двустранна пневмония, след като си седях в къщи около болния ми (от CovID-19, без да е взимал ПСР тест, само по симптоми като на останалите в офиса) син, и излизах само до продоволствените магазини, без да стъпвам в болница, освен за рентгенова снимка (платена = без лекарско направление, по собствена инициатива) докато сатурацията на дробовете ми не спадна под 86 и не можех да дишам? И тогава също продължих да се самолекувам - чайове, мед, чесън... По съвет (на рентгенолога) отидох на свободен прием при пулмолог и тогава започнаха да ме лекуват по техните спуснати протоколи - антибиотици, кортикостероиди, Цинк, Керцетин, Фиброзим... Как се разболях от несъществуващ вирус, ако 20 предходни години не ми се е налагало да взимам антибиотици? И само благодарение на Ивермектин състоянието ми се подобри, а после започнах да следвам предписанията на пулмолога (описани по-горе)? Ако не съществува такъв патоген, как се разболява човек, който е общо взето здрав? Как и защо след дългото боледуване/лекуване извън болнично заведение все още имам новопоявили се "странични" явления като тромбози, кардиологични проблеми, хронична кашлица и влошена памет? От какво изведнаж, без причина (ако не съществува патоген Covid-19), се получават такива нови състояния? Според мен, ШИПОВИТЕ ПРОТЕИНИ - без значение дали навлезли в организма чрез инфекция, или чрез инжекция - причиняват тези здр. проблеми. Вярвам, че биологичното оръжие нар. К-19, създадено в лаборатория, е съвкупност от двете - подсилен вирус + ваксини за борба с него... Отделно си е терористичната медийна акция и стимулите за домашните лекари (15 лв. на игла), за да организират огромна част от населението да приеме ваксинирането...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОК има такъв вирус

    13 Юни 2023 6:55ч.

    Хайде сега да обясниш как антибиотиците действат на вируса, мм?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг Доктор

    13 Юни 2023 10:54ч.

    Вярата няма обяснение. Или вярваш в нещо или не вярваш. Вие вярвате че сте се разболяли от болеста "ковид 19" , защото сте имали двустранна пневмония. Аз ви вярвам само в това, че сте се разболяли. От тук нататък има десетки въпроси, които ще ви поставя, но вие нямате знанието да ми отговорите на тях. Знаете ли най-общо класификацията на пневмониите ? Имате ли бегла представа КОЛКО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ има за пневмонии, при това само една част от причинителите са инфекциозни патогени ? Имате ли представа що е бактерия, рикетсия, вирус, гъбичка ? Имате ли представа как се предават, кои хора на кои причинители са изложени, в каква среда се получава? Имате ли представа що е ВБИ ?Знаете ли какво е ятрогения ? Знаете ли КОЛКО са причинителите на вирусни пневмонии у хората ? Знаете ли как се доказват нови вируси - теоретично и в медицинската практика ? Знаете ли как се лекуват пневмонии, как се лекуват ДОКАЗАНИ ВИРУСНИ пневмонии ? А как се прави диференциалната им диагноза ? ..... Поради причината че вие не можете да отговорите на всички тези въпроси, защото за това са необходими 6 години следване + цял живот практика после, дискусията с вас е невъзможна. Аз зная отговорите, а вие ВЯРВАТЕ в нещо . Аз вярвам в БОГ , а отговорите на тези въпроси ги ЗНАЯ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фак Били ГейЦ

    13 Юни 2023 12:50ч.

    антибиотиците са АНТИБАКТЕРИАЛНИ средства. Вирусът НЕ Е бактерия! "Antibiotics cannot kill viruses or help you feel better when you have a virus" - цитат от сайта на медицинското училище "Джон Хопкинс". Още нещо за обяснение, мм?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Успокойте се, друже Доктор, никой не подлага на съмнение вашата експертиза.

    13 Юни 2023 14:43ч.

    и ако от написаното от мен по-горе в 1:44 ч. оставате с впечатлението че "вярвам" сляпо на CovID-19 пропагандата, извинения за недоразумението. От самото начало знаех, че е измама, и се залекувах според съветите на д-р Атанас Мангъров и д-р Тодоров (Господ да ги поживи и тях, и нашата прекрасна Родина, която, макар и пълна с хамер. измекяри, НЕ ИМ затвориха устата, а по аптеките можеше да се намери Хювемек, макар скъпо и пре-скъпо!!! На Запад направо тероризираха лекарите си като им отнемаха разрешителните и ги хвърляха по затворите...!!! А Ивермектин не можеше да се купи никъде, освен на черно). Продължих бодро с чайчета докато не можех да дишам. Взех Ивермектин, (Хювемек - дори ме упрекнаха на този форум, че работя за Кирил Домусчиев, защото рекламирам лекарството, което той произвежда), мигом ми олекна, пооправих се, и едва тогава си направих р. снимка на дробовете, която показа двустранна пневмония... Естествено е, че не знам колко видове пневмонии съществуват. Знаех, че по времето на Соц-а вирусните пневмонии се лекуваха с мощни мултивитамини и почивка... но кой ти зачита каквото и да било от времето на Соц-а... Така по препоръка на пулмолога изпих полагащата ми се доза антибиотици/кортикостероиди... Поне фармацевтите ни си напълниха джобовете, и онзи мутант Кирил Домусчиев, почетния гражданин на САЩ... Още веднаж се извинявам, че неволно ви нервирах.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • експерименталните инжекционни течности убиват

    13 Юни 2023 0:29ч.

    Разбира се че убиват. Те затова бяха създадени и налагани с репресии и невиждана никога страхова психоза ! иРНК препаратите НЕ СА ВАКСИНИ. Те не отговарят по никакъв начин на дефиницията що е ваксина. иРНК препаратите са генетични модулатори-проникват във всичките ви клетки /а не само в имунната система/ и карат клетките ви да произвеждат шип-антиген ! Клетките "обрасват" с шипчета защото това е чужд на клетката протеин , който не се разгражда по обичайните клетъчни механизми, фиксира се в мембраната на клетките и , грубо казано, стърчи ! В ендотелните клетки, това са плоските и много фини клетки, които "облицоват" съдовете ви отвътре, тези шипчета са СМЪРТ !!! Те скапват съдовата ви система, увреждат белодробните алвеоли, създават десностранна сърдечна недостатъчност, водят до гигантски по размери сред населението - тромбози, тромбоемболии, белодробни инциденти, инфаркти, инсулти !!! Увреждат черния дроб, отключват автоимунни заболявания, водят до БУМ ОТ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ! Особено много увеличиха мозъчните тумори, вкл. при млади хора ! и РНК скапват работоспособността , намалят дихателния капацитет , СЪСТАРЯВАТ !!! Израелски и италиански проучвания в реномирани списания дават 10-60 % вторичен стерилитет у жени, набодени с иРНК препарати , многобройни случаи на бъбречни увреди, сепсиси , системни заболявания... "Ваксините" , по-правилно ПСЕВДО-ваксините на тези сатанисти са Престъпление срещу Човечеството с невиждан мащаб ! Съдете ги, търсете си правата, съдете и терористите , които ви плашеха по телевизията ! Гологлави сеячи на страх, мустакати лъжци, статистици и климактерични кухи лейки, бабички с вид на нацистки надзиратели... Забравихте ли ги ? Забравихте ли колко хиляди от вас бяха накарани със СТРАХ да си забият иглите от тези подчовеци ? Знаете ли колко стотици хиляди , милиони , получиха те на гърба на вашето здраве и живота на близките ви ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    13 Юни 2023 1:15ч.

    Пъкленото дело е свършено,парите са усвоени,следствието ще се затлачи и в нашия забързан и пълен със събития живот случая ще се забрави.Но как ще живеят хората,повярвали и неколкократно боцнати?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изключително важен въпрос

    13 Юни 2023 1:42ч.

    Като клиницист ще опитам да отговоря, доколкото мога. Просто още е рано за дългосрочните наблюдения... Но някои изводи вече могат да се направят. Загинаха мнозина при първо убождане с иРНК /реакции от бърз тип/. Загинаха повече хора при ВТОРО убождане, реакции на сенсибилизация. Които докараха до трета игла /четвърта, пета игла ... - това са сектанти, ще коментирам само нормалните хора/ и още са живи, имат надежда да прескочат трапа. Но здравето им вече е увредено, на някои повече, на някои по-малко, има и набодени на които нищо им няма. Въпрос на наследственост, предшестващи заболявания , възраст разбира се... Ако сте се наболи 1-3 пъти и сте направили дълбок флебит, или белодробна емболия, или инсулт ... но сте жив, и АКЪЛА ВИ Е ДОШЪЛ /вече има многобройни пациенти които казват "За нищо на света повече ваксини! Едва оживях!"/ - имате надежда. Клетките в организма се подменят, това е естествен процес. Увредените клетки от шип-антигени също се подменят, с каква скорост - зависи от тъканите. Зависи и от възрастта. Младите имат тъкани с по-бърза регенерация, прогнозата им е по-добра, отколокото у възрастните пострадали от иРНК токсини. Онкогенезата е "тъмна Индия" , ще минат още години докато стане напълно ясна картината от онкологични заболявания, причинно-следствени от псевдо-ваксините... При всички случаи на средна възраст и по-възрастни пациенти, които се набодаха , но им дойде акъла , препоръчвам превенция. Аспирин протект 100 мг, или само прахчета 75 мг, ако нямат контраиндикации разбира се. Антиагреганти да пият постоянно. На такива които направиха тромбози и емболии и специалистите изписаха перорални антикоагуланти /Ксарелто, Еликвис = Апиксабан/ , препоръчвам да удължат приема по-дълго от предписаното /редуциране на дозата/. Ирония и комично- Апиксабан например се пуска като Еликвис не от кой да е, а от Пфайзер ! Т.е. те ти налагат и токсина, те ти предлагат после и лечението... И да ви е за урок ! При следващият сатанистки терор / а такъв 100/100/ ще има пак/ - опичайте си ума ! Доверявайте се на читави доктори, ИМА И ТАКИВА ! Изключете телевизиите, не се ровете в интернет, ако не сте специалист. 95 % от информацията вече е ИИ /не се пише от хора/. Доверявайте се на ЖИВИ ХОРА. Това са моите съвети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Благодарности за съветите.

    13 Юни 2023 5:25ч.

    НЕ СЪМ ЛЕКАР. Само малка забележка на доброжелателен лаик по адрес на: "Аспирин протект 100 мг, или само прахчета 75 мг. ако нямат контраиндикации разбира се." Аспиринът, считан от 100 години насам за staple-medication, т.е. лекарство задължително за домашната аптечка, (какъвто впрочем беше преди пЛандемията и Ивермектина), Е вреден. Има данни, че за да докажат колко прекрасен и незаменим препарат за кардио-пациенти е той, Аспиринът) са проведени 5-6 несполучливи масови проучвания в САЩ, Германия и Англия, и положителни резултати са отчетени ЕДВА след като тайно са добавили Магнезий, CoQ-10 и други стимулиращи сърдечната дейност хр. добавки! Никой не говори за огромния % язви на стомаха които предизвиква (удобно ги подреждат като "контраиндикации"). При тези "проучвания" с цел реклама на препарата на Bayer, cтандартната доза (325 мг) oтначало е била намалена 2 пъти (т. 163 мг), после още 2 пъти за да се стигне до сегашната доза Аспирин Протект = 81 мг. И ТОЙ СЪЩО Е ВРЕДЕН! Например с превръзки с аспирин може да се премахнат брадавици!!! По подобен начин през 70-те години западната Захарна Индустрия (BIG SUGAR) е сатанизирала полезните мазнини, за да си продават захарните изделия, а след това и статините (лекарствата за понижаване на холестерола, също доказано вредни)... Захарите сега вече се считат за ВРЕДНИ, нищо че се добавят захари към всички храни... Всичко това в огромна съвместна кампания с медите, журналистите, диетолозите и останалите на хранилката...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Спас

    13 Юни 2023 12:23ч.

    Браво, док!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а какво стана с легендата

    13 Юни 2023 1:46ч.

    Великият кюрд, дето ходил с колело в лабораторията си да бърка илачи за бедните? Взе парите и уби милиони. Прилича ми на фашизъм...еврофашизъм, отново подкрепен от янките чрез СЗО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Idealist

    13 Юни 2023 2:27ч.

    Направиха Генните ваксините набързо и не допуснаха класически ваксини до пазара. Нарочно или грешно беше избран част от шиповия белтък, които взаимодейства с коагулационната система и я активира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за несъществуващ вирус

    13 Юни 2023 10:59ч.

    не трябват никакви ваксини, нито класически, нито генни !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    13 Юни 2023 12:41ч.

    Не е важно дали нещо съществува или не, важното е в какво вярват консуматорите. Така вярата им започва да крепи фантомите и да ги втвърдява, докато ги превърне в същества. Така десетилетия наред американците зомбираха поколенията с антируска пропагандна реторика - затова и днес имаме такива проблеми относно убеждаването на повярвалите в наглед съвсем очевидно прости неща - че всичката помия, която е изливана по Русия, не почива на никаква реалност, а е само едно възпроизводство на привидения. Така е и с пандемиите - хората се притискат едни в други, и тогава дори силните и невинните се разболяват, въпреки волята си за съпротива, именно защото вярват в глупостите на/за "хората" и техния уж "реален" и "независим" свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гларус

    13 Юни 2023 2:27ч.

    С лъжи и заплахи насадиха психоза сред хората, принудиха ги да се бодат с експерименталки с тия зелени сегрегати, като те караха преди това да подпишеш "информирано" съгласие, че нямаш претенции към производителя и го освобождаваш от отговорност при проблем. Бодоха хората по молове и по паркове, без преглед, без правилно съхранение на експерименталките. Разнасяха ги с камиони за кренвирши. Но всеки ден ни облъчваха с гробовен глас за невиждана епидемия, как чувалите за трупове нямало да стигнат, показваха ни спортни зали пълни с болнични легла и ни повтаряха - набоди се или умри! Че и това не им стигна - някои се набодоха с 3 допълнителни бустера, а Урсулата закупи по 10 дози на калпак за целия еврорайх. За такова чудовищно престъпление присъда не е достатъчна - трябва да ги набодат с всички закупени дози, додето им протекат от ушите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "без правилно съхранение "

    13 Юни 2023 5:40ч.

    Слава на Бога за неправилното съхранение, защото благодарение на него доста хора, които се подлъгаха да се ваксинират не са изпитали пълната сила на това биологично оръжие! (според д-р Ryan Cole, Айдахо, САЩ).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да де

    13 Юни 2023 3:38ч.

    Ама Бай Гън го каза ясно и разбрано - Ковид-19 е болест на неваксинираните! ТОЯ някога да е излъгал? Или май беше обратното...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • doro

    13 Юни 2023 4:20ч.

    моята статистика от мои познати: 50% получиха странични ефекти, тромбоза, невропатия, а двама починаха след рязко влошаване на хроничните си заболявания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    13 Юни 2023 11:13ч.

    Прелюбопитен факт: В един-единствен ден, 13 март 2020 г., затварят целия свят. Освен това повечето болници са с много входове, защо ги затвориха и не лекуваха хора от други заболявания. Можеш да блокираш един-два входа към някакви помещения, пък другите да си функционират по предназначение. И защо къртиха пейките в крайбрежните градини на Бургас и т.н. тъпо... А против всякакви болести - мед, лимони, 50-100 уиски, класическа музика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • писал съм го, и пак

    13 Юни 2023 11:17ч.

    Пролетта на 2021 , разгара на сатанистката вакс-кампания. Мой съсед на 61 години, в топ форма, отлично здраве, непушач, много активен човек, непрекъснато работещ, майсторящ нещо, в този момент си строеше къща на село ... но с инжинерна специалност. Не разбират нищо от медицина в семейството им. Явно попаднал под пропагандата побърза да се набоде, въпреки че не беше задължен служебно. Повярвал ! Набоде се два пъти с кратък интервал ... няколко седмици след набождането получава внезапен епилептичен припадък ! Никога не е страдал през живота си от епилепсия, нито от някакво друго неврологично заболяване. Карат го в медицински център, скенер, установиха мозъчен тумор !!! Туморът се оказва много агресивен, злокачествен, за съжаление НЕОПЕРАБИЛЕН. Моят съсед умря през ноември. Двойно "ваксиниран".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фак Били ГейЦ

    13 Юни 2023 13:56ч.

    Тепърва ще има разследвания и, дай боже, съдебни процеси. Който иска да научи повече дали САРС-КОВ-2 е вирус или не, да проследи интервютата и лекциите на д-р Андрю Кауфман и десетки други доктори, епидемиолози и микробиолози. Първите жертви бяха в старческите домове в САЩ, Италия, кралството и други, където бяха избити хиляди с леталната комбинация на вентилаторни машини и ремдезевир и медазелан. Имало е и смъртни случай сред хора в сравнително добро здраве и на средна възраст. Колко са те в действителност и от какво са починали тези хора, никой не може да каже и да докаже. Аутопсии не са правени, вирус или друг патоген не е изолиран. Нещо повече, медицинският персонал е бил инструктиран да записва причината за смъртта като "Ковид", ако ПиСиАр теста е бил положителен, независимо от истинската причина. Така се е получила една неимоверно изкривена картина на смъртността, благодарение измамата с ПиСиАр теста. Според няколкото интервюта на неговия създател, Кари Мълис, Нобелов лауреат, този тест не може да се използва за диагностика. Кари Мълис умира през лятото на 2019 г., само 2-3 месеца преди Събитие 201 и предполагаемия старт на "пандемията" в Ухан, Китай. Често казват, че Ковид-19 е биологично оръжие. Не е ясно още какъв е всъщност патогена, но биологичното оръжие са т.нар. "ваксини". От две години насам има бум на 'внезапната смърт' - израз, придобил популярност напоследък. Спортисти, хора в разцвета на силите си, мрат като мухи. За причина се пробутва "Лонг Ковид" - поредната измама, коята трябва да прикрие факта, че 'внезапната смърт' върлува предимно сред ваксинирани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не само създателят на РСR-теста се спомина

    13 Юни 2023 14:22ч.

    Д-р Рашид Бутар, (едно от лекарите, който не спря да твърди публично, пред многохилядни протести срещу локдаун-ването, че CovID-19 и ваксините са биологично оръжие) също умря наскоро, съвсем ненадейно... По ирония на съдбата - от Ковид-19... Как са му вкарали в тялото шиповите протеини, един Бог знае...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фак Били ГейЦ

    13 Юни 2023 15:41ч.

    една друга знакова смърт е на Джон Магуфули, президента на Танзания, който се подигра с PCR-теста като взе проби от манго, коза, машинно масло и др. Резултатите се оказаха в голяма част позитивни и това гръмна в Интернет. Няколко седмици след това той изчезна от сцената, след което обявиха, че е починал от инфаркт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дреалист

    29 Юни 2023 15:35ч.

    "По ирония на съдбата - от Ковид-19." КАК разбра, че от ковид? с писиар? ха-ха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • насилствената ваксинация вече дава резултат.

    13 Юни 2023 15:28ч.

    Моя позната, която преди две години си слои ваксината заради сертификатите, че не я пускаха на работа, сега ми казва : Откакто си я сложих, до ден днешен все съм болна и съм по болници и доктори. Да не говорим за множество познати, които починаха от тромбоза, инфаркт, инсулт ето така от нищото, без изобщо да са били болни или да са имали заболявания. Та въпросът ми е " Сега кой у нас ще понесе отговорността, че принуди насила хората да увредят здравето си, или да загубят живота си. Кой?"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    13 Юни 2023 17:21ч.

    До Фак Били ГейЦ 13 Юни 2023 12:41ч. Президентът на Танзания беше голям сладур и интелигентен господин, с истинска диплома от Оксфорд. Лека му пръст....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи