"Билд": Следващите шест месеца решават войната. Украйна готви настъпление към Луганск и Запорожие

"Билд": Следващите шест месеца решават войната. Украйна готви настъпление към Луганск и Запорожие

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Киев подготвя офанзива, чието основно направление ще бъдат Луганск и Запорожие, като целта е да се прекъснат сухопътните комуникации на руските войски с Крим, пише германският вестник Bild, позовавайки се на неназован служител на НАТО.

Според източника на вестника "Русия с право смята, че основната украинска офанзива ще се проведе в "Луганска и Запорожка област". Служителят на алианса заяви, че украинските въоръжени сили ще се опитат да "унищожат сухопътния мост към Крим".

Официалният представител е уверен, че Киев ще използва западни оръжия още през май. Страните от алианса вече са доставили около 500 танка и бронетранспортьора, научиха журналисти. Американският вестник "Политико" също писа, че украинските въоръжени сили ще започнат настъпление до май.

„Обучение, материали, логистика и знания на тайните службив момента партньорите на Украйна правят всичко възможно, за да извършат успешна контраофанзива“, каза служителят на брифинг. И още: „Това, за което се готвим, е пролетно или лятно настъпление. Предстоящите шест месеца ще бъдат ключов период във войната не само за Украйна, но и за съюзниците."

Източникът от НАТО на "Билд" не изключва възможността Украйна да започне атака срещу Крим, който е под руск иконтрол от 2014 г. "Киев има право да си върне цялата украинска територия", каза официозът откровено.

 

По-рано офицерът от украинската армия Валерий Прозапас заяви, че украинската армия не може да проведе сериозни настъпателни операции в Донбас поради липса на сили и средства. Според него ситуацията е достигнала до оперативна безизходица.

На свой ред украинският вицепремиер по въпросите на европейската и евроатлантическата интеграция Оля Стефанишин заяви, че Киев очаква оръжия от Запада, за да не отиде "на руските позиции с празни ръце". Министърът на отбраната Олексий Резников говори през февруари за подготовката на контранастъпление.

Председателят на движението "Ние сме заедно с Русия", член на главния съвет на военно-гражданската администрация на Запорожие Владимир Рогов смята, че настъпление в тази посока може да бъде фатално за ВСУ. Според него САЩ принуждават Киев да настъпва на юг.

По-рано заместник-секретарят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев заяви, че евентуално нападение срещу Крим би означавало ескалация на конфликта и призова украинските власти да разберат, че подобни опити ще срещнат "неизбежен ответен удар" с използване на всякакъв вид оръжие.

Москва неведнъж е посочвала, че е готова за преговори, но Киев е въвел законодателна забрана за тях. Владимир Зеленски заяви по-рано на срещата на Г-20, че "няма да има Минск-3". Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков отбеляза, че подобни думи "абсолютно потвърждават" позицията на Киев за нежелание за преговори.

От своя страна Кремъл посочи, че не вижда никакви предварителни условия за придвижване на ситуацията в Украйна в мирна посока в момента. Те заявиха, че абсолютният приоритет на Русия е постигането на целите на специалната операция, което в момента, както заяви президентската администрация, е възможно само с военни средства. Те добавиха, че Москва оценява усилията на всички държави, които се опитват да доведат разрешаването на конфликта в Украйна до мирно развитие, но  но засега това е невъзможно.

Германският "Билд" пише още, че според водещи анализатори на НАТО Украйна, и Русия са изправени пред "критични шест месеца". 

Източници: bild.deria.ru

 

 

 

Коментари

  • Добре, че бяха мисирките от Билд, та да разберат и укрите някъде трябва да настъпват

    21 Март 2023 14:49ч.

    Как ли щяхме да живеем без свободните медии на още по-свободния свят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    22 Март 2023 9:45ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Албански реотан

    21 Март 2023 15:00ч.

    Защо точно следващите 6 месеца, а не предишните 2, 3, 6 или 12 месеца?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото

    21 Март 2023 15:04ч.

    Още не са изловили де що мърда по улиците. Явно Зеления фенер е решил да утилизира населението до крак. А и на западняците им трябва време поне до някъде да натрупат резерви за укро-армията...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трендафил Ф.

    21 Март 2023 15:01ч.

    Колкото Русия и да отлага масирано бомбардиране по центъра за вземане на решения и по бункера на зеления наркоман, този момент ще дойде, иначе касапницата ще продължава. Путин и военните му трябва да се решат. Ще се вдигне голям вой от покровителите на тази война, но няма да посмеят да се намесят. Светът се прегрупира по новому.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kiro Kanadeca

    21 Март 2023 16:20ч.

    Ей сега ги почват, сред като си тръгне Си от Москва. Уточняват играта и ги мятат. Нали пак така започна операцията, Путин отиде в Китай, разбраха се и ги изпраскаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зеленски няма бункер

    21 Март 2023 16:34ч.

    Цялото му време е в Полша. Там е снимачната площадка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що за тъпотии?

    21 Март 2023 15:11ч.

    Как ще приключи "войната" се знае отдавна. Също така се знае как се свърши и т.нар. "контраофанзива". Въпросът е докога НАТО ще ръчка огъня, и дали ще премине на други източновропейски съчки, след като свършат украинските.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    22 Март 2023 9:47ч.

    Що да не хвърлят и други съчки, като им дават? Според тебе дали живота на източноевропейската отрепка струва нещо за тия дето са изръчкали целия свят и са избили и ограбили де що има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йосарян

    21 Март 2023 15:11ч.

    "Киев има право да си върне цялата украинска територия" -- тов. сталин би попитал, риторично: "колко дивизии има киев?". и би добавил: "няма никакво право.". което си е право.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    21 Март 2023 15:12ч.

    Започва да намирисва на фронтова авиация... те тогава ще е купон ... вярно е, че Русия още не е започнала...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въобще, имаш ли си хабер

    21 Март 2023 15:58ч.

    какво е това "фронтова авиация" или само си почесваш гладкия мозък?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 16:24ч.

    Трумана на мисълта! Какъв фронт, каква фронтова авиция?! Това нали само операция, не война?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    21 Март 2023 15:21ч.

    Глупости пише "Билд". Резултатът от специалната военна операция е съвсем ясен - никаква военна заплаха и нацистка власт няма да останат в Украйна. Това може да стане със скорошен мир, голяма демилитаризирана зона, никакво НАТО в Украйна и закони против нацизма, или може да стане с настъпление до полската граница. Куклата на конци в Киев може да обяви избора на задморските чорбаджии. Ако го наричаме война, това е много необикновенна война: Киев не е срутен, Зеленски още е цял, влаковете вървят, тунелите стоят, кораби изнасят продукция, ток все още има (до бомбата на Кримския мост въобще имаше навсякъде и за всички).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 15:28ч.

    "В писмото, публикувано от пресслужбата на Пригожин, той казва, че настъплението, целящо да откъсне силите на "Вагнер" от основната част от руските войски в Източна Украйна, е планирано за края на март или началото на април. Пригожин настоява Шойгу да вземе всички необходими мерки, за да предотврати това, което по думите му може да доведе до "отрицателни последици" за военните усилия на Русия в Украйна." Вероятно и Пригожин пише глупости!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти пишеш глупости, жълтопаветнико

    21 Март 2023 15:30ч.

    Махай се и от този сайт и от България. Докато още можеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кака Жени е на работа, не може да не пише глупости.

    21 Март 2023 15:32ч.

    Затова и плащат от Козаяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 15:47ч.

    Това е от този сайт, истерико!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 15:51ч.

    Ха,ха, кака жени е висок 180 и тежи 78 килограма и затова е относително спокоен и уравновесен човек, които не изпада в истерия, ако някой е на мнение различно от какиното; за разлика от джуджаците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Че ти си бил

    21 Март 2023 16:00ч.

    много хилав, бе? Толкова ли не ви дават от "Козяк" поне за сандвичи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:02ч.

    Хилав, хилав, това е първа тежка категория в UFC, ха,ха! 85% от мъжете по света, най-вероятно и Вие, иначе нямаше да ползвата думата хилав (човек сам е мярката за всичко останало) са по-ниски от 175! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ъхъ

    21 Март 2023 16:13ч.

    Женя, марш да се епилираш и да си лакираш ноктите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:17ч.

    Защо Ви смятам за абсолютни идиоти, с такива поддръжници Русия няма да излезе от Татарските Степи още 1000 години, нито един от Вас не може да говори без да сипе ругатни и простотии, набяво-надясно, дайте нещо смислено и аргументирано, ако искате да покажете на колко високо културно ниво са поддръжницете на Русия, иначе само я излагате!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:19ч.

    А иначе https://www.facebook.com/100025481673587/videos/169598895928879/ Единият е майор от Вагнер, другията е лейтенат от руската армия, третият е редник, пак от там!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    21 Март 2023 17:19ч.

    Перефразирам Сун Тзу: "Когато си готов да смачкаш врага си, мрънкай, за да ти доиде в обсега по-бързо."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 18:58ч.

    Какви татарски степи те гонят бе неграмотник .Ти знаеш ли къде са се родили най старите цивилизации бе мухльо непоръбен . Чувал ли си за Китайската империя,Индийската , за Прерсийската и Българската .Нещо да мни кажеш за твоята скапана европа ,колко империи са се зародили тук и колко държави е имало на този беден от към ресурси континент . Абе какво се разправям със теб ,я марш към Брюксел че маскоро предстой гей парада там . А можеш да вземеш и кучето си да те оножда всеки ден зоофилистико мръсен .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 19:41ч.

    Абе ти знаеш ли във коя държава се намират татарските степи бе неграмотник .Я отвори уйкипедия и почвай дасе образоваш по география .Че дедо ти Сорос нещо много тъпи ученици е обучил дето хал хабер си нямат от география и история .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Киев има право да си върне цялата украинска територия"

    21 Март 2023 15:55ч.

    По тая логика Русия има право да си върне цялата руска имперска територия, че защо не??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може да има право

    21 Март 2023 16:08ч.

    обаче му липсват възможности

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 16:28ч.

    Тц, Руската федерация е наследник на СССР! Руската империя умре 1917 г.!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 19:01ч.

    Не е умрела Руската империя пак си е на територия от 17 милиона кв километра .Даже се разшири със още 120 хиляди кв км във донбас .И ще продължава да се разширява чак до Полската граница .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 19:50ч.

    Не територията прави държавата! Руската империя - монархия! СССР държава на работниците и трудещете се селяни! Пардон - крестияни. В едното всякакви благородия, в другото - сал простолюдие! Цървул до цървула! Забравил си другаря си Ленин. Ето още нещо: "Още на 24 декември 1991 г. в послание до генералния секретар на ООН Кофи Анан, президентът Елцин отправя искане «членството на СССР да бъде продължено от РФ и тя да поеме всички отговорности за правата и задълженията на СССР в съответствие с Устава на ООН». Даааа, а другаря Ленин отказа каквото и да е от Руската империя да наследи или да дължи! Поради което и Аляка може да бъде върната на... Императорът на Русия. Само дето го убиха болшевиките барабар с всичките му наследници. Подари което ми е странно наследниците на СССР да не са със знамето червеното, а да се кипрят с императорския флак и най-чвев с двуглавия орел на Православието на него. Но на неграмотниците това няма да им говори нищо, май.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ......

    21 Март 2023 15:58ч.

    "Киев има право да загуби цялата си украинска територия" каза откровено официоза!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    21 Март 2023 15:58ч.

    Не знам какво готвят от НАТО, но знам за Русия какво предстои. Поредица от жестове на добра воля. Не мога да разбера защо не искат да спечелят тази война. Не разбирам защо даже проведоха мобилизация, щом дори не опитаха нещо по-голямо като настъпление.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За да разбереш,

    21 Март 2023 16:02ч.

    опитай да си зададеш въпроса: а закъде да бързат? Към нови мирни преговорчета, които никой няма да спазва? Към мир, по време на който ще тъпчат Украйна със западни оръжия, докато се стигне до ядрени оръжия? ЗАКЪДЕ ДА БЪРЗА РУСИЯ, ПРЕДИ ДА Е УНИЩОЖИЛА ЦЯЛАТА УКРОНАЦИСТКА ПЛЕСЕН?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:06ч.

    Ако проследите реториката на господин Путин ще си отговорите сам, преди година започна от в Киев за три дни, вече говори за оцеляването на Русия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    21 Март 2023 16:45ч.

    Кога някой от ръководството на РФ е говорил за "Киев за 3 дни" ? Цитат може ли ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    21 Март 2023 17:34ч.

    ТРЯБВА да бърза, защото така Русия изглежда слаба, болезнено слаба. А слабите ги гаврят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    21 Март 2023 19:30ч.

    Да за оцеляването на Русия иде реч .Щото от стотици години насам англосаксонците все се опитват да унищожат Русия и все не могат .Ето и сега пак правят опити да я унищожат и пак ще загубят тази война вече трета световна .Цели 50 държави се бият със Русия .Наляха във Украйна над 100 милиарда долара и още 100 милиарда под формата на оръжие .И пак нищо и друго Русия още не е започнала да се бие истински което е нейна голяма грешка .Ако беше вкаралаоще от началото един милион войници ,досега със Украйна дае свършено като държава .Но нищо Путин не бърза за никъде .Войната е на изтощение . Путин чака цялото НАТОда фалира като им избива и войниците и унищожава техниката . За укрофашистите няма да говоря тедадоха фира над 500 хиляди убити и ранени .Накрая вече няма да има и какво да мобилизират и тогава ще вдигнат белият флаг за капитулация .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 20:00ч.

    Кви са тез стотици години? Руската империя е от Петър първи до края на ПСВ. След което е СССР под някаква форма? И кои са тез англосаксонци? Дето спасиха СССР през ВСВ с ленд лийза? Във войната срещу саксонците?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 20:06ч.

    Да, пропуснах! И в която официалния език е бил българският! Петър първи с езиковата си реформа се стреми да каже до друго, но фалшфикацията "църковно славянски" върви само за робите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 20:14ч.

    И да попитам, в счота на територията влизат ли независимите държви, бивши републики на СССР? Като Грузия, Узбекистан, Таджикистан, Казахстан и т.д.? Или и там като в Украйна, счото са в счота? Но... за Казахстан... Пропуснахте ли какво каза по повод Казахстан другаря Си? С усмивка? ТАМ НЯМА ДА ПИПАТЕ! ЩОТО ЩЕ ИМА ПЛАС-ПЛЯС ПРЕЗ РЪЧИЧКИТЕ! И Казахстан си върна столицата дето беши и други разни работи. Или пак броите нам колко си квадратни километра :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глас

    21 Март 2023 16:03ч.

    Хаагския трибунал защо дреме? Време е да се намеси преди да е станало късно и да спре идиотизъма на англосаксите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • транкалоята

    21 Март 2023 16:20ч.

    Демек до май ще вкарат чуждуземна натовски войска, маскирана като украинска, която да осъществи настъплението. Радев затова подписа изпращането на българи на "обучение", нищо че бръщолеви лъжи за пред баламурника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вполен

    21 Март 2023 16:24ч.

    Билд е булеварден зълт парцал. Занимава се коя плеймейтка е посетила тоалетната на ресторанта и след това снимати остатъците от изходеното. Няма такава долна "медия" в цяла европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щабаджия

    21 Март 2023 16:32ч.

    Украйна готви големи контранастъпления, а руснаците не знаят за тях. Бъркат си в носа и се ослушват... Дали авторите на тия бравурни текстове са нясно с : 1-Русия проведе няколко мобилизации, открити и тайни. И в момента мобилизира из цяла Русия. И вероятното число мобилизирани руснаци вече е доста над половин милион ! А от тях не повече от 20 % са на фронта, и непрекъснато се ротират с бойци в подготвителните центрове ? 2 -Русия премина на военновремена икономика и ВПК работи на 4 смени 24/24 , 7/7 , 365 ? Строят се с бесни темпове разширения на досегашни военни предприятия , акцентира се на върховите оръжия - "Кинжал"-и , "Калибр"-и , "Искандер"-и, "Армат"-и, СУ 57 , лазери... ? 3- Всичко това чака в западните руски области и всеки опит за украинско настъпление ще получи фронтален контраудар ! ... Дали всичко това са схванали писачите на статията ? Ако да, наясно ли са чии ресурси ще надделеят ? Кой има повече мобилизационни резерви ? Чий ВПК ще надделее ? Залагам 100/100 на Уралския ВПК. Той спаси СССР срещу много по-многочислената и страховито въоръжена германска армия. Той ще даде на днешна Русия да счупи НАТО-вските зъби на бандеровците. Ще си говорим на есен...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:39ч.

    Холдингът, който стопанисва Уралминмаш фалира 2017 година https://frognews.bg/novini/falira-nai-golemiiat-mashinostroitelen-holding-rusiia-traktorni-zavodi.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Георгиев Василев

    21 Март 2023 16:40ч.

    Също така банкрутира и заводът, произвел совалката "Буран"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • То и

    21 Март 2023 16:42ч.

    Устингхаус банкрутира преди 5-6 години.. Ама на , ний договори сключваме с нея..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Женя "здравеняка"

    21 Март 2023 17:29ч.

    Кого се опитваш да убеждаваш, бе "капацитет"? Да те у кухия "фактчекър"! Който иска се информира достатъчно от различни от "правовените" ти източници. Губиш си времето, а пък ние няма да губим нашето наливайки акъл в пробитата ти куха, зомбирана кратуна. Изчезна като п..д.я.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    21 Март 2023 18:33ч.

    Щабаджийчето? Да не си премитал щабната палатка и да си чул някой майтап по повод работата на щаба? Щото в учебниците, съветските също, пише, че контраудар не се прави "челно"! А така някакси, по от къмто някой от фланговете. И в кой точно момент се прави тоже пише! В момента наблюдаваме атака на РФ, т.е. ако някой ще отвръща с "контра" не е русийската армия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    22 Март 2023 0:00ч.

    Пич, какъв е този Уралминмаш??? Нещо да не си се объркал? Уралвагонзавод, той произвежда танкове. Чети какво ти пишат по-умните хора, не се прави на ербап.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    21 Март 2023 16:40ч.

    Какви са тия глупости? Журналистите знаели, кога, как и накъде ще тръгне украинската контраофанзива. Че те и руснаците вече го знаят. Язък им за подготовката. Едно скапано журнале да им развали победата! Изобщо много лош атестат за журналистите. Това е едно тъпо и продажно племе. Е, с някое изключение, но изключенията винаги потвърждават правилото. Били събрали 500 танка украинците, били събрали войска. Събрали, трънки... То ако беше така. Кога се качиха на немските танкова, кога се научиха да ги карат, пък и на всичко отгоре да са перфектно синхронизирани. Явно журналето си мисли, че като се качиш на танка отгоре и ставаш много силен... Не става така таа работа. Къде ще тренират из тая украинска кал? Докато изсъхне, колко време още ще мине. А и западните танкове са с по десетина тона по-тежки... Из тая кал до кръста... Идеална цел. Събрани в колона. Пак ви казвам, не се превъзбуждайте от приказките на глупави журналисти. Истината е малце по-различна и винаги неудобна. Докато се съберат да контраатакуват, и войната свършила. Докато се наканят да изберат, накъде да тръгнат, току-виж танкове не останали. И спътници също. А това със снарядите с обеднен уран изби рибата. Сега уран ще се ръси наред. Само че водородният взрив почти не оставя радиоактивни отпадъци, освен от запалката... Запомнете го. При ядрения синтез няма такова отделяне на радиоактивни отпадъци както при взрива с ядрен разпад, независимо от колосалната топлинна енергия, която се отдава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • U 235

    21 Март 2023 16:56ч.

    Това което казваш касае "Цар бомба" с 99 % термоядрена компонента. В практиката днес нещата са малце по-сложни и зависят от конструкцията, материалите , забавителите на неутрони , кобалтови обвивки, външни уранови обвивки и т.н. И да, термо-нюка също може да остави радиоактивна пустиня, справка атола Бикини.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    22 Март 2023 0:10ч.

    Всичките тези неща, дето ги изброяваш, са елементи от конструкцията на атомната бомба - запалка, която трябва да създаде температура и налягане на на плазмата, при които да се предизвика неконтролиран ядрен синтез. Атолът Бикини е заразен още от първите опити с атомни бомби през 40-те години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • докога НАТО ще ръчка огъня, и дали ще премине на други източновропейски съчки, след като свършат украинските.

    21 Март 2023 16:46ч.

    Тая заплаха малко се преекспонира в БГ. Срещу Русия биха се били доста малко народи в Европа - поляците (не всички), литовци, латвийци... толкова ! Никой от останалите източно европейци не е толкова обременен исторически, не е толкова комплексиран, че да тръгне да мре из руските степи. За Балканските народи, които имат пресантиман към Русията, да не говорим ! За западните европейци или американците - ХИЧ БИЛЛЯ ! Представяте ли си колони с кофчези на загинали британци, французи, испанци... убити на "руския фронт" ?? Аз не си представям щото ... Така че военната парадигма е ясна - "До последния хохол !" , после ще видим. А руснаците хич не ги мислете, те се сражават на прага си, зад тях е Родината !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега, сега

    21 Март 2023 16:58ч.

    Русия, Китай,Иран, Северна Корея - скоро ще вземат мерки срещу сатаната. А Русия ще спре газта и доставките за ЕС тотално.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще ви занулят кочината

    21 Март 2023 18:14ч.

    До лятото. Пак 1989 г, пак глад и мизерия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пусти заклинания

    21 Март 2023 18:27ч.

    Мразя врачки и ченгета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    21 Март 2023 19:40ч.

    Eй, тая опорка се появи поне 200 пъти досега. Па проявете поне малко творчество, толкова ли нямате малко собствен мозък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    21 Март 2023 20:55ч.

    Нямат. Очевидно е. Достатъчно е да се погледнат абсолютно кухите и повърхностни писания на Генчо и Вива. Трагедия. Пълна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Райничка Цветкова

    21 Март 2023 18:28ч.

    Ще стане весело ако Русия спре износа на торове Санкции за тях няма защото това не ги устройва. Тогава ще почне веселба. Няма тор, няма реколта няма папо. Ще трябва да торят нивите с лайна, ама и тяхното производство е под въпрос защото и за това трябва папо. Гладен търбух не произвежда нищо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    22 Март 2023 13:16ч.

    <"Билд": Следващите шест месеца решават войната.> След 6 месеца, парите за Украйна привършиха, оръжия и боеприпаси за Украйна няма, Украйна фалира, няма пари за заплати и провизии за войниците, тотална щета, Украйна я няма като държава. Жириновски ще се окаже прав, че Зеленски ще е последния президент на Украйна, след това няма да има Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи