Белгия приравнява ковид с обикновен грип

Белгия приравнява ковид с обикновен грип

Здравните власти в Белгия решиха тази седмица заболяването от ковид да бъде приравнено със заразяване с обикновен грип, съобщиха местни медии. С това решение отпада задължителната седемдневна карантина след установяване на заразяване с новата болест, съобщава кореспондентът на БТА в Брюксел Николай Желязков.

Запазва се препоръката страдащите от дихателно заболяване да остават у дома до преминаване на симптомите, както и да носят предпазни маски, особено когато общуват с възрастни хора. В домовете за стари хора здравни служители ще преценяват необходимите стъпки в случай, че някой от настанените там се разболее. В болниците решения как да се действа в даден случай ще взима ръководството на здравното заведение.

По-рано тази година в Белгия отпаднаха и последните масови ограничения, свързани с ковид - носенето на маска в болниците и лекарските кабинети и чакални. Наскоро водещи местни здравни специалисти признаха, че повечето строги мерки, наложени в Белгия при пандемията, са били по-скоро прекомерни след първите месеци от появата на болестта.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Те "СЗО" вече си признаха за фалшивия PCR-тест (и вие им ставате съучастници в престъпленията), и че търсли по-добър PCR-тест, който да различава измисления Швабо-гадателски "Ковид" от звездо-гадателския "обикновен грип (Influenza/Влияние на звездите)"

    28 Апр 2023 13:54ч.

    Понеже май досега - вече 400-500 години теоретизиране - никакви "вируси" не са успели реално да изолират по смисъла на първоначалните предположения-теории за причинители на болести ==== bitchute.com/video/FegZWL4eCZ3n ==== odysee.com/@TimTruth:b/virology-on-trial:6?lid=e755dec937d33f5cf0e1e1f3a3636412c9e279b6 ===== archive.org/details/the-poisoned-needle-by-eleanor-mc-bean/page/n3/mode/2up ==== quackwatch.org/naturopathy/hx/cordingley/1-2/ ==== bitchute.com/video/vvMRNOuRW3qD ===== И след пожънатия по целия свят невиждан досега общество-контролен и геноциден успех с "ковид" + инжекции с mRNA-отрова, може само да се очаква още по-"успешен" Сезон 2-продължение. И този път най-вероятно няма да може да се купува дори хляб от магазина, ако не покажеш на войника с автомата ваксинаторския си пропуск.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много добре запознат

    28 Апр 2023 16:35ч.

    Лъжата с "Ковид" постигна напълно целите си, масата така и не схвана това. Целта очеизвадно е депопулация на населенията и това вече е в ход. Инжектирането на иРНК на стотици милиони не само уби десетки хиляди, не само инвалидизира милиони. То направи около половината от жените във фертилна възраст БЕЗПЛОДНИ. Това тепърва се вижда и ще го виждате, млади семейства които без видима причина не могат да имат деца. Бизнес за милиони с инвитро-процедури, но какъв процент от поразените ще имат достъп до това ? Всеки който се набоде с иРНК да не чака нормална продължителност на живота /тази която му е дадена по "ген"/. Всяка жена, набодена дори с 1 доза, да дава курбан ако забременее... Така че да ! Лъжата с Ковид 19 постигна целите си - на момента порази милиони, а в следващите 10 години ще има огромен , мащабен, невиждан срив на раждаемостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЖурналиститИ, аз чаках цивилизацията да загине от тази "чума"! Пък то...

    28 Апр 2023 17:50ч.

    Сега ще трябва да връщате парите ... поради зле свършена работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи