Байдън хапна пица с американски военни, дислоцирани в Полша

Байдън хапна пица с американски военни, дислоцирани в Полша

Президентът на САЩ Джо Байдън се срещна с  военнослужещи от 82-а военно-десантна дивизия на САЩ, разположени в  Полша, близо до границата с Украйна, предаде Асошиейтед прес.

Той посети бръснарница, която обслужва военните, и стол, в който те се хранят заедно с полските си колеги и там бе поканен да похапне пица с тях. По време на срещата си с американските военнослужещи Байдън разказа за покойния си син Бо Байдън, който е служил в Багдад, и който е бил там под моминското име на майка си, за да не привлича вниманието на хората върху себе си. Байдън разказа как е посещавал сина си там. После той похвали американските военнослужещи, като каза, че те са "най-страхотните въоръжени сили в света" и добави, че не преувеличава като твърди това.

При пристигането си в Жешов Байдън трябваше да бъде посрещнат от президента на Полша Анджей Дуда. Поради технически проблем обаче самолетът на Дуда трябваше да се върне във Варшава и той закъсня за първия етап от визитата на Байдън. Така президентът на САЩ бе посрещнат от полския министър на отбраната Мариуш Блашчак. По-късно днес Байдън ще има среща все пак с Дуда в Жешов. А утре той ще бъде във Варшава, където ще говори с полските лидери.

 

Коментари

  • Тъй, тъй

    25 Март 2022 19:01ч.

    И Обамата се зъбеше ухилен в Ирак

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Rusnak

    25 Март 2022 19:26ч.

    Нека хапват пица и отпочиват, че скора ще ядът други по-дебели неща и няма да им е веселко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара канибала

    25 Март 2022 20:58ч.

    Бай Пън забрани на поляците да се намесват като миротворци в Украйна. В знак на протест, самолетът на полския президент се повреди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой разпали войната

    25 Март 2022 21:55ч.

    този глупак готви поляците за втори рубеж. но тяхната съдба ще бъде друга

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПОЛСКА ПИЦА

    25 Март 2022 22:04ч.

    Те и на Наполеон прислужваха , и на руския цар лъскаха ботушите сега и пицата ще запишат като национално ястие, горда нация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наполеон им даде свобода, русия им я отне. Ботуши не са лъскали.

    26 Март 2022 9:16ч.

    Имали са своите борби, своите априлски въстания, много омраза са събрали през вековете. През социализма Москва поне се опитваше да оправи нещата. Дойде питерското джудже и провали всичко. Две неща умее само. Да трупа богатства и да печели врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи