Балабанов: Петков ми написа бележка – Първо махаме ветото, после Скопие изпълнява ангажиментите

Балабанов: Петков ми написа бележка – Първо махаме ветото, после Скопие изпълнява ангажиментите

Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ показа бележка, по думите му с почерка на премиера Кирил Петков, с план за евроинтеграцията на северна Македония. Депутатът от ИТН уточни, че планът е „начертан“ от премиера по време на съвместното им пътуване с влак до Киев.

Възмутително според Балабанов е, че в него първо е посочено вдигане на ветото върху евроинтеграцията на РСМ и след това идва изпълнението на ангажименти от тяхна страна, като претенции за малцинство, табели на български и др. Историческите факти не били от значение.

„Готов съм да се подложа на детектор на лъжата за тази бележка, а и в България има добри графологични експерти, които могат да докажат, че този шрифт е почеркът на министър-председателя“, уточни Балабанов по БТВ. 

“Премиерът сам поиска да говорим. Но ми направи впечатление, че не казва нищо за президента Зеленски или за визитата. Тогава откъсна лист от един от служебните тефтери на Министерски съвет и ми написа идеите си. Първо ветото и после всичко останало. Това е план, който е коментиран с посланици, с президент на Франция… “, заяви Балабанов.

Депутатът от ИТН подчерта, че за него темата е още по-важна, откакто преди месец му се е родила дъщеря.

„Заради нея няма как да си мълча, не е хубаво и е не морално, защото това момиче аз ще го възпитам… особено когато е засегната историята на България и видимо имаме проблем, който никой в историята нататък няма да ни го прости“, уточни той.

 

Коментари

  • Макаронена фабрика

    09 Юни 2022 19:54ч.

    Давайте, всички кирливи ризи и гащи да се покажат, да се паразмиришат... Постижение на макарон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    09 Юни 2022 21:36ч.

    ИТН трябваше днес по случай годишнината на 9-то юнския преврат да напуснат .............

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kaleynzgag

    10 Фев 2023 17:24ч.

    Интересные головоломки от Brain Test! Ответы на все уровни, уровни в brain test. <a href=https://brain-test3.ru/>brain test уровень</a> brain test пройти - <a href=https://brain-test3.ru/>https://www.brain-test3.ru/</a> <a href=https://staroetv.su/go?http://brain-test3.ru>http://www.google.tk/url?q=http://brain-test3.ru</a> <a href=http://www.format-a3.ru/announces/556.html#cmnt-595945>Интересные головоломки от Brain Test! Ответы на все уровни</a> 2317c9c

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • oasisDicle

    13 Фев 2023 10:53ч.

    Интернет-магазин «ОАЗИС» предлагает элитный чай, который подают в лучших ресторанах и общепитах, а также натуральный кофе с изысканным и сбалансированным вкусом. В разделе имеются и кофемашины брендов, которые положительно себя зарекомендовали. Здесь вы найдете сиропы, подарочные наборы и различные напитки, которые заполучили положительные отзывы постоянных клиентов. На сайте вы сможете заказать напитки от лучших мировых производителей, которые создают качественную продукцию без добавления искусственных ароматизаторов, красителей, вредных добавок. Вся продукция представлена в огромном ассортименте, поэтому вы найдете премиальный чай без дополнений, с кусочками фруктов, цветами, другими добавками, которые улучшат эмоциональный фон. А кофе пробудит чувства, подарит энергию и станет отличным началом дня. На сайте https://oasis-msk.ru/ (<a href=https://oasis-msk.ru/arenda-kophemashin.html>кофемашину в аренду</a> ) имеются такие сорта чая, которые понравятся самым утонченным ценителям благородного напитка и истинным гурманам, знающим толк во вкусных, полезных и освежающих напитках. Главным направлением деятельности компании является составление ассортимента для профессионалов, а также обеспечение бесперебойных поставок товаров со складов. Все это и позволило получить место лидера в данной сфере. К важным преимуществам компании относят: - доставка по всей России. Курьеры приедут в наиболее комфортное время и привезут весь объем заказа тогда, когда скажете; - интернет-магазин считается официальным поставщиком таких популярных марок, которые создают вкусный чай и ароматный кофе, как Niktea, Althaus, Impassion, Lavazza. Кроме того, специалисты организуют техническое обслуживание оборудования популярных брендов; - вы всегда можете обратиться в сервис для того, чтобы воспользоваться услугами, связанными с технической поддержкой, монтажом, а также сервисным обслуживанием. Кроме того, постоянно ведутся работы по обучению персонала корректной эксплуатации оборудования для кофе; - вкусный чай, изысканный кофе от лучших брендов современности, которые создают продукцию эталонного качества. Вы можете быть уверены в том, что покупаете действительно качественную, оригинальную продукцию, которая доставит вам удовольствие и простимулирует количество продаж. В разделе также можно приобрести и артезианскую воду из чистых источников. Она утолит жажду и поможет в приготовлении роскошных блюд для всей семьи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • юфка

    09 Юни 2022 20:07ч.

    Верно, че имаме проблем - голяма част от историята ни е измислена. В сравнение с този проблем, всички останали бледнеят. Кой беше казал, че националната държава е грешка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Юфка е в главата ти

    10 Юни 2022 10:07ч.

    а историята си е история

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „В далавера номер 3 водещо лице е лидерът на един от коалиционните партньори на Киро и Асен. Става дума за Корнелия Нинова и търговията с оръжие.“

    09 Юни 2022 20:15ч.

    Алчните ръце на седесарите Корнелия Нинова и Калоян Методиев са изцапани с кръвта и на пет годишната МИРА от Макеевка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анонимен Робот

    09 Юни 2022 20:30ч.

    Първо пуца, после пита кой е!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    09 Юни 2022 20:36ч.

    Едно прави впечатление, че за новонормалните зомбита всичко се търгува и всичко е някаква задкулисна схема с много неизвестни и тайни! Просто не знаят друго, всичко им е лъжа и измама, а Кики е изумителен полтергайст, който нанесе огромни поражения по България П.П Една оригинална бизнес идея за печалба нямаше, само надежда за европари и разпределяне, като ни ги спряха се мина на заеми...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да, забелязва се, че и клакьорите им

    10 Юни 2022 10:10ч.

    са все персони склонни към лицемерие и потайност/ в добрия случай/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Волгин

    09 Юни 2022 20:43ч.

    Какви са тези салфетки, Боже, Боже, и за тези някакви хора са гласували...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а ти - за автора на тия

    09 Юни 2022 20:59ч.

    "записки по манжетам". Срам - и за тях, и за тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петър Волгин

    09 Юни 2022 22:05ч.

    Аз съм Петър Волгин, а ти кой си мишко?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти си едно смешно човече

    10 Юни 2022 10:12ч.

    и ако се скриеш, няма да го разбереш по смешния начин

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    09 Юни 2022 21:28ч.

    Първо махате ветото, а после ние няма да изпълним, това, което сме ви обещали. Това като че ли вече сме го играли. Спомняте ли си търговското споразумение с Канада, което блокирахме заради визите? Казаха, първо махнете ветото, след това визите ще паднат. Махнахме ветото и канадците се подиграха с нас - визовите ограничения останаха под друго име, просто не се наричаха "виза".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

    09 Юни 2022 21:33ч.

    Балабонов е голям задръстаняк. Листчето, с което се хвали и показва, наистина е писано от Киро. Но то не съдържа политически намерения, а рецепта за безглутеновата торта "Харвардски тарт със стартъп от сини сливи".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Балабарбун

    09 Юни 2022 22:38ч.

    А защо чак сега виждаме тази бележка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • маларт

    09 Юни 2022 23:35ч.

    Toва този, дето ракети му падали до него, ли е? Че и той не е много лицеприятен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГРАД КОЗЛОДУЙ

    09 Юни 2022 23:55ч.

    оставка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Floyyd

    10 Юни 2022 0:25ч.

    Листчето, само по себе си, едва ли е солидно доказателство. Но предполагам, че твърденията на Балабанов са верни, доколкото съответстват на цялостното поведение на Петков. Ясно е, че той всячески се стремеше да вдигне ветото, като при това отговорността за този акт бъде размита.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Floyyd

    10 Юни 2022 0:30ч.

    Ще е интересно самият Петков да се подложи на детектор на лъжата. Не бих се учудил, ако го мине успешно, при патологичната му склонност да лъже и да смесва истина и лъжа. Така или иначе, Петков е за затвора, както и цялата шайка около него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    10 Юни 2022 8:02ч.

    Най-новият трик. Петков ще обяви, че Франция ще е гарант за изпълнение на задълженията на РСН, разбира се, след като я пуснем в ЕС. Гаранция Франция, демек. Колкото спазиха Минските... Натискът е страшен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еха

    10 Юни 2022 18:46ч.

    На тоа сурата и начинът му на приказване някак не моат ме грабнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи