Атанасов: Очаква се мандатът да не се изпълни

Атанасов: Очаква се мандатът да не се изпълни

Снимка: БНТ, архив

Очакванията са мандатът на "Продължаваме промяната" да не бъде изпълнен. Това коментира на влизане в парламента пред БНТ Атанас Атанасов от "Демократична България".

Президентът Румен Радев ще приеме в 17 ч. на "Дондуков" 2 номинирания за министър-председател Асен Василев.

Междувременно Народното сърание събра кворум за днешното си заседание от втория опит. Депутатите от ГЕРБ-СДС, ИТН и ДПС не се регистрираха при първия опит - в 9 часа. Вчера от ГЕРБ-СДС заявиха намерението си да бойкотират кворума до гласуването на нов кабинет.

Източник: БНТ 

 

Коментари

 • Fate

  08 Юли 2022 10:02ч.

  Лъже - купили са вече хора, обаче се правят на ударени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ааа, не може така

  08 Юли 2022 10:10ч.

  Таткото на инфантилното Кире е стегнал протест за тази вечер, на който вероятно ще участва и майката на Асенчо. Това е иновативен подход в политиката - родители да опазват с организирани протести политическата кариера на децата си със специални образователни потребности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гноморал

  08 Юли 2022 10:12ч.

  Защо? Програмата ви е революционна. Осигуряване на всичко необходимо за една държава, без каквито и да било енергийни източници. Да не ви правят сечено евро елитите? От завист.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  08 Юли 2022 10:32ч.

  Всички прогресивни, умни и красиви граждани довечера на митинга организиран от масата на Остап Бендер . Присъстващите ще получат от фамилния пробиотик.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи