Атанас Зафиров: БСП може да подкрепи правителство, предложено с мандата на ГЕРБ

Атанас Зафиров: БСП може да подкрепи правителство, предложено с мандата на ГЕРБ

"Възможно е да подкрепим кабинет, стига той да отговаря на нашите виждания", каза по Нова тв заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров, който е един от претендентите за нов лидер на партията след оставката на Корнелия Нинова.

Зафиров каза, че БСП може да подкрепи прграмен кабинет, в който не участват  политически лидери. "Няма как да подкрепим кабинет с премиер Борисов", каза Зафиров.

В отговор на въпрос дали БСП  ще застане зад правителство, ако то е с мандат на ГЕРБ, Зафиров отговори: "Все с някакъв мандат трябва да бъде".

“Тези неща, които говоря, са с голяма доза условност, тъй като решенията ще ги взимат нашият Национален орган и парламентарната ни група, която още не е ясно в какъв състав ще бъде”, каза Зафиров.

Заявката от БСП означава, че Борисов може да рестартира идеята за четворна коалиция, която бе провалена заради отказа на Иван Гешев да подаде оставка през пролетта на миналата година. Тогава имаше силни неофициални заявки, че е договорено правителство между ГЕРБ, ДПС, БСП и ИТН.

След като Корнелия Нинова изненадващо обяви, че прекратява преговорите, стана ясно, че това е невъзможно. Последва оттегленя на ИТН и накрая бе формиран кабинета “Денков - Габриел“.

На въпрос дали е от значение ще предлага ли БСП експерти, Зафиров каза: “Това е процедура, която трябва да бъде уточнена. При всички положения, ако партията ни подкрепя такъв кабинет, трябва да има лостове за влияние, за въздействие върху политиките, които провежда този кабинет”, каза Зафиров.

“Дълбоко съм убеден, че правителството трябва да бъде подкрепяно по възможност от всички политически сили в това НС. Това е по-добрият вариант. Нови избори рискуват тотална делегитимация на българския парламент и раждане на истински политически чудовища. На тези избори това само беше загатнато” каза Зафиров.

Според него оставката на Корнелия Нинова е реален акт на поемане на отговорност за изключително слабите резултати на партията.

"Смятам, че това е нормалното поведение на политически лидер на партия, която е загубила изборите”, каза Зафиров. И допълни, че не е коментирано дали Нинова пак ще се кандидатира за поста .

"Не само ние губим гласове. Но при нас тези процеси са по-видими, повтарят се, което показва тенденция", коментира Зафиров.

Относно призивите за незабавно свикване на Конгрес на партията, политикът заяви, че се надява на Националния съвет да се получи смислена дискусия по въпроса. Запитан дали Крум Зарков може да оглави партията, или пък отново Сергей Станишев, Зафиров каза, че последните няколко кампании не ги е виждал в действие.

“Кой как ще се връща (в БСП), си е негов проблем. Убеден съм, че следващото ръководство на партията, дори и временното, трябва да подаде ръка на всички, които са обидени, засегнати, пренебрегнати, загубили участие в активния живот на партията”, каза Зафиров.

“Ако някой си представя, че БСП е отслабена и ще е лесна плячка – това няма да бъде допуснато. Има кръгове и среди, които се опитват да овладеят БСП, да я направят послушна”, каза Зафиров.

 

 

Източник: Нова тв, mediapool.bg

 

 

 

Коментари

  • На изборите за Велико Народно събрание пътувах от другия край на България, за да гласувам за БСП, за да няма капитализъм в България. Почти всички във влака бяха като мен и родителите ми тогава.

    12 Юни 2024 10:04ч.

    А вие предадохте всички ни, започвайке с гласоподавателите си и завършвайки със собственият си лидер и министър-председател, за да може да дадете страната в ръцете на онова нищожество Костов и да окрадете народното стопанство чрез неговите ръце. А сега задълбахте дъното с подкрепата си за Бойко Българоубиец. Позор и анатема за вас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Z T.M.

    12 Юни 2024 10:16ч.

    За мен БСП не съществуват, откакто се появи Корнела. Като гледам тренда на изборните резултати, явно и за много други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 10:21ч.

    Капитализмът разпределя благата несправедливо, докато комунизмът разпределя мизерията поравно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • блокиран

    12 Юни 2024 10:37ч.

    до мантрите от началото на 90-те ли опря? като те гледам, последното не е верно, никак. бая мизерия на едно място се е събрала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нов нещо си! Идиото????

    12 Юни 2024 10:59ч.

    Оригиналност у сий момък? Не, не сме чували, Сър! Кмете, прочети налко "Научен Комунизъм", с разбиране, ако имаш поне една мозъчна гънка, па тогаз ръси "бисери"! И, санитарите, спите! Пак сте изтървали туй нящо от лечебницата! Козяк, за опорките на кметчето - незачет! Анадънму?🌈

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:13ч.

    Най богатите и развити държави на планетата: С.Корея, Куба и Венецуела.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    12 Юни 2024 11:33ч.

    Кмете, и според теб какво е благоденствие и какво е мизерия? В сравнение с днешните бедняци, които имат хладилници, едновремешните богаташи са пълни мизерници - не са имали тостери. Дори и вънкашни тоалетни не са имали. Нали знаеш, защо са въведени широкополите шапки? Тъй че такива изхвърляния са малко опасни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:44ч.

    Нещо като комунизъм има в ОАЕ, Бахрейн, Катар базиран на жестока експлоатация на останалите мизерници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:53ч.

    @su38, кои са тия бедняци, които задръстват границите, пълнят курортите, заради тях строят молове и всякакви сгради, магистрали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:55ч.

    Факт е,че неграмотните ДПС тролове не знаем много неща включително,че социализъм има в скандинавските страни,но от ибрикчия като мен не се очаква да ги знам тия неща

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:56ч.

    Факт е също,че България е най бедната страна в ЕС с работещи бедни,бълнувам за някакви молове и курорти,които служат за изпирането на парите на хора като моят ага ДеБелян!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логе

    12 Юни 2024 12:01ч.

    Смит заявява, че интересът на фабрикантите и търговците "във всеки конкретен отрасъл на търговията или манифактурата винаги е в някои отношения различен и дори противоположен на този на обществеността ... Предложението за всеки нов закон или търговско регулиране, което идва от този ред, трябва винаги да се слуша с голяма предпазливост и никога не трябва да се приема, докато не бъде дълго и внимателно разгледано, не само с най-съвестно, но и с най-подозрително внимание. [93] Така главното притеснение на Смит изглежда е, когато на бизнеса се дава специална защита или привилегии от правителството; НО БСП ВСЕ ЗАЩИТАВА БИЗНЕСЪТ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 12:09ч.

    Гебрев, Гергов, Манджуков не бяха ли социалисти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет 12 Юни 2024 10:21ч.

    12 Юни 2024 12:13ч.

    ТЪЖНА СТАТИСТИКА: Над 1400 училища са закрити за 30 години в България От 1991 до 2021 година в България са закрити 1435 училища, съобщиха от Асоциацията на българските

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Black Swan Event"

    12 Юни 2024 12:18ч.

    Нов Кмет, д-р Косев напълно са изпаднали в състоянието на Байдън

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако не беше

    12 Юни 2024 12:45ч.

    Нинова лидер на БСП, досега да сме забравили , че сте съществували. Зафиров непрекъснато повтаря всяка година една и съща своя мечта. Ами заминавай в Герб, някой пречи ли ти ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гроб джобове няма

    12 Юни 2024 12:56ч.

    Важно е как живееш живота си, а не на какви вещи и измислени "потребности" (непотребни за нормален човешки и Богу-угоден живот) робуваш. Накрая всичко е прах в този живот. >>>>> Първо, социализмът имаше юдео-генезис, който отрече Исус Христос. Второ, напук на определението на Енгелс (в Анти-дюринг, стр.240) за характера на разпределението на материалните блага при социализма (Енгелс поставя ударението върху развитието на производството на средства за производство и на средства за потребление), формулираният от юдео-икономистите на 20-и век Основен закон на социализма постави ударението на "все по-пълно задоволяване на непрекъснато растящите материални, културни и духовни потребности на народа!" Измислените "потребности" са нещо което и сега върви с пълна сила, в условията на капитализма, и никой не може да претендира, че са социалистическо завоевание, защото са подчинени на печалбата за КАПИТАЛА, капиталът, който вече не е на народа, а е частен капитал. Трето, в резултат на развращаващата социализма конвергенция (сливане) с капитализма от времето на Хелзинските мирни споразумения от 1975 г., за "мирно съвместно съществуване", а като следствие и поставяне за цел да се гони ПЕЧАЛБА в социалистическото производство, последното придоби от чертите на капиталистическото производство, тоест, започна КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯ в икономиката. >>>>> Защото РЕВОЛЮЦИОННАТА социалистическа икономика растеше с темпове от 10-15% на година, по времето на Сталин и до 1975 г., като се поставяше ударението на ПОТРЕБИТЕЛНАТА СТОЙНОСТ НА СТОКИТЕ и те бяха дълготрайни, надеждни и полезни. Докато КОНТРА-РЕВОЛЮЦИОННОТО ГОНЕНЕ НА ПЕЧАЛБА постави ударението върху ПАЗАРНАТА СТОЙНОСТ (ЦЕНАТА) НА СТОКИТЕ, така както е и днес в условията на капитализма, и стоките станаха са с калпава потребителна стойност или въобще нямат такава. ПАЗАРЪТ Е ЗАРИТ С БОКЛУЦИ С ИЗМИСЛЕНИ "ПОТРЕБНОСТИ", КОЕТО Е КАТАСТРОФА ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА, ЗА ПРИРОДАТА, ЗА ЕКОЛОГИЯТА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти да видиш

    12 Юни 2024 13:54ч.

    Че като е тъй, вземете направо се запишете за членство в ГЕРБ, така ще ви е най-лесно и удобно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • щом съ обичат младите, да съ земат

    12 Юни 2024 13:56ч.

    Ние ще помагаме с каквото можем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БСП би подкрепила експертен кабинет с програма и ясен времеви мандат,

    12 Юни 2024 17:07ч.

    равноотдалечен от всички политически партии и подкрепен от всички политически сили. Поправете си заглавието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    12 Юни 2024 10:13ч.

    Капитализмът си е много хубаво нещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Основен девиз: лакомия до шия

    12 Юни 2024 10:41ч.

    "Това сиренце ме привлича!" - си казала мишката, незнаейки нищо за примамката в капана, преди да щракне. Глупак си, дрогар Късев, и глупак ще си останеш вовеки веков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логе

    12 Юни 2024 10:57ч.

    Радвай се, защо се тревожиш? Че демокрацията дава права на бедните да ограбят богатите? Ма ние сме в НАТО и ЕС, и може да си спокоен, все същото ще е. ........ Харалан е син на Луканов министър. Васил Велев е живкова номенклатура, шеф на ТНТМ, иска пазарна икономика още 1989г. Асен Василев е внук на БЪЛГАРСКИЯТ ДЖЕЙМ БОНД. Дядо му е полковник Вандов. Посланикът в Лондон, беше направил Асен за пръв път министър. Този посланик е племенник на доцент Вацев и син на другият голям агент на ДС - също джеймс бонд. ЖИВКОВАТА НОМЕНКЛАТУР УПРАВЛЯВА. БКП УПРАВЛЯВА, НО ЗАМЕНИКА КОМУНИСТИЧЕСКА С КАПИТАЛИСТИЧЕСКА, И СМЕНИХА МАРКС С АЙН РАН И МОСКВА С НАШИНГТОН. Т. ЖИВКОВ: "Акционерната фирма ще обхване като ракови образования цялото общество. - Нови промени предстоят в данъчната система. Ще въведем данък, какъвто не е имало в България. Просто е взето от западната система. Равенство в облагане във всички сфери. Един другар, с който разговарях вчера по тия въпроси, ветеран, от моите години още се знаеме, ми вика: Другарю Живков, не вкарваме ли ние вълка в кошарата? А, викам много хубава метафора, ще ми позволиш ли да я употребя пред журналистите. Вярно е, вкарваме вълка в кошарата, но му казвам, той вълкът ще изяде мършата, а това което е здраво, то ще остане. Но що ни е мършата, що се плашиш ти от мършата, бе, ще раздвижим нещата. Шарани дето има, като пуснеш щуката всичко се раздвижва. Значи тия щуки са ни необходими, икономически щуки. Както щуката разсича водата и рибите изплуват на повърхността, така ще бъде и с вълка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:23ч.

    Другаря ви Живков ведно със соц недоносчето е там, където ако всички милеещи по него се пренесат, България има шанс за значителен напредък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    12 Юни 2024 11:30ч.

    Косев, това, което виждаме днес, не е капитализъм. При истинския капитализъм притежателите на средствата за производство са излизали на пазара с две неща - собствената си физиономия и собствените си пари. Загубата на едно води до загубата на другото. Така че си прав, че капитализмът е хубаво нещо, ама не си прав, като прилагаш тази дефиниция върху нещо, което няма нищо с дефиницията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 11:58ч.

    Само аз и колегата от ДПС доктор Просев да не се срещнем с бай Тошо скоро,все пак сме пребоядисани комунета и сме се кланяли на БКП както сега се дупим пред ДеБелян!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логе

    12 Юни 2024 12:05ч.

    СУ38? Кой казва, че няма капитализъм, банани и кока кола ли няма, МВФ ли каза? ................ Смит заявява, че интересът на фабрикантите и търговците "във всеки конкретен отрасъл на търговията или манифактурата винаги е в някои отношения различен и дори противоположен на този на обществеността ... Предложението за всеки нов закон или търговско регулиране, което идва от този ред, трябва винаги да се слуша с голяма предпазливост и никога не трябва да се приема, докато не бъде дълго и внимателно разгледано, не само с най-съвестно, но и с най-подозрително внимание. [93] Така главното притеснение на Смит изглежда е, когато на бизнеса се дава специална защита или привилегии от правителството; НО БСП ВСЕ ЗАЩИТАВА БИЗНЕСЪТ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доктор или другар

    12 Юни 2024 12:55ч.

    За тебе капитализмът може и да е добро нещо. Дали пък не си посъбрал "капитал законен",и затова си харесваш капитализма. Но мнението ти е лично и не отразява мненито на народа. Въобще не се обаждай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 14:58ч.

    Капитализмът е негоден за биологичния отпадък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет =

    12 Юни 2024 15:28ч.

    = биологичен отпадък. Но биологичният отпадък още не е научил от личния си лекар, че е именно такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мандат

    12 Юни 2024 10:23ч.

    Не правителство на герб, а такова с мандат на герб, гиди с тоя дебелогъз йезуит.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атанас Зафиров: БСП може да подкрепи правителство, предложено с мандата на ГЕРБ

    12 Юни 2024 11:49ч.

    Ясно! Ще имаме правителство на Войната! Нинова се оказва умна жена, не иска да си цапа ръцете с кръв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мандат

    12 Юни 2024 12:51ч.

    Умна.. колкото две прости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тримата другари

    12 Юни 2024 10:34ч.

    Боже, ти мили Боже, който си на небето! Моля те, ела и ни просветли, насочини ни в правилната посока! ЗАЩОТО ТЪМАТА Е НЕПРОГЛЕДНА! В БСП имаше трима по върховете, които едновременно яростно и ревностно си оспорваха мястото на ПЪРВИ ЕВРОАТЛАНТИК- КОМУНИСТ. Междувременно Ангел Найденов неприлично забогатя и прецени, че вече няма никакъв смисъл от това да е комунист, социалист или каквото там дойде като безсъдържателна фонетика и предпочете да се отдаде на грижите по отглеждане и умножаване на личното си богатство. Вторият беше Вигенин, който очевидно стяга куфарите за Брюксел и сега е много трудно да му се привлече вниманието с байганювските проблеми! Остана ТРЕТИЯТ "комунист", който продължава да гледа с влажен поглед и надежда, че Козяк же го забележи и приласкае, и ... имаме победител във викторината - това е лицето Атанас Зафиров, който е известен с това, че от неговия евроатлантизъм, по-големи са само шкембето и задникът му и все още не се е намерил гениален шивач, който да може някак да го маскира в приличен вид! Подсказка - да потърси път към Пеевски! И този говори за ВИЖДАНИЯ, ПОДКРЕПИ, макар и в условно наклонение и ни просветлява относно смисъла и ролята на оставката в модерния живот. Да не говорят за национални съвети и конгреси, ами направо да пътърсят някой поп с по-широки възгледи и практики. За опелото, де!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юни 2024 10:38ч.

    Ну, а кто'ж сомневался

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    12 Юни 2024 11:00ч.

    към стотина и петдесет хиляди наивници. следващият път ще бъдат по-малко, предполагам. да се напъваш да влизаш в правителство, със 7% изборен резИлтат, с ясното съзнание каква вътрешна и външна политика му е наредено на Оногова да провежда, означава, че си или бая лаком, или бая глупав. или и двете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    12 Юни 2024 10:39ч.

    Не го подкрепяйте! Поне да сте чисти пред съвестта си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шизофренийка ли виждам?

    12 Юни 2024 10:45ч.

    Маги, това призоваване какво общо има с оплакването ти под една от другите теми, че ние, негласуващите, сме били виновни за тежкото положение, което ни се очертава? Ами ето, човекът, макар и в качеството си на професионален партиец, решил да подкрепи статуквото, както впрочем и вие, отишлите да пуснете бюлетина за статуквото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юни 2024 10:51ч.

    А негласувалите, здраво се бориха със Статуквото и пак не успяха, въпреки численото си превъзходство. Не мога да си обясня, защо тез борци не успяват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • имаш си най-конкретното

    12 Юни 2024 11:14ч.

    Как да не успяват? Ето, Маги ти го е обяснила - прочети пак поста й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    12 Юни 2024 10:58ч.

    кабинет на герб какъвто и да е тои не трябва да се допуска всичко ще бъде опоскано заедно с дпс избори наесен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    12 Юни 2024 11:00ч.

    Браво на thenewone!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юни 2024 11:06ч.

    "Поне да сте чисти пред съвестта си." Неупотребената съвест винаги е чиста.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дзен

    12 Юни 2024 11:15ч.

    Тъкмо в това е мъдростта в най-присъщото й измерение - предпазване от употреба. Даоистите го наричат увей, будистите - пустота/шуня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юни 2024 11:24ч.

    Няма грешки в ненаписаното домашно -ученически принцип.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А защо са ти грешки изобщо? Грешките са излишни грижи.

    12 Юни 2024 13:12ч.

    Но и "най-големите врагове на човека ще бъдат домашните му" (Иисус Христос). :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чудно

    12 Юни 2024 11:12ч.

    Да , следващите избори изобщо не се надявайте , че ще бъдете в оркестъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    12 Юни 2024 11:18ч.

    Чуеш ли "експертно", разбирай такова, дето ще подарява на Украйна и ще служи на чужди господари, за да тече кеша към касичките

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логе

    12 Юни 2024 11:20ч.

    Каквото е направила Нинова, все е одобрено от всички от БСП. Те не се разтревожиха - че Нинова не понесе критиките по собствената телевизия, и я закри, говоренето е страшно за гузното поведени, па макар страрците по телефона при рошкев да бяха платени агенти пенсионери от ДС, както е по телефоните в БНР от 70 години. Който е имал критика към БСП поведението да остане, другите да напуснат. До сега не им пукаше да правят нови членове на БСП. НО НАЛИ ЗАДАЧАТА Е ДА СЕ ТОПИ БСП

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • б@си

    12 Юни 2024 11:21ч.

    Мястото на Корнелия още не е изстинало и се започва със заявките за коалиция с мутрите... Е, нема що.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    12 Юни 2024 11:28ч.

    Не е изстинало, щото още го топли. Как си я представяте - обещава оставка, зарязва всичко и си отива в къщи да плете ританки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Корни

    12 Юни 2024 11:26ч.

    Така и така си подадох оставката, верно, що да не направим една коалиция с ГЕРБ. ей тъй, на изпроводяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    12 Юни 2024 11:27ч.

    От БСП ще останат две трагични имена - Виденов и Нинова. Опитаха се да се преборят с мафията в своята партия... и паднах мърцина. Което иде да покаже, че БСП се води към дъното не от своя лидер, а от своите функционери - сиви мишки, за които е ясно, че нямат качествата да са във властта, но пък много я искат. Типичен пример сия дописка. Затова лекарството е едно - неокастрена. И да се държи здраво. Но с кметове, мужици и други еврол. как да стане това? Матряла, матрялааа... Ролята на личността и масите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    12 Юни 2024 11:34ч.

    Подкрепете! На следващите избори и 4 % няма да стигнете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Истината

    12 Юни 2024 13:00ч.

    Ма те това точно, е целта на занятието....!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До БСП

    12 Юни 2024 11:54ч.

    А така! Подкрепете правителство на ГЕРБ и ДПС! Това ще е краят ви, не само, като партия, но и като идеология! Сбогом!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    12 Юни 2024 11:55ч.

    Гладни сте, а ? Грабнете "С ГЕРБ".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логе

    12 Юни 2024 12:02ч.

    Смит заявява, че интересът на фабрикантите и търговците "във всеки конкретен отрасъл на търговията или манифактурата винаги е в някои отношения различен и дори противоположен на този на обществеността ... Предложението за всеки нов закон или търговско регулиране, което идва от този ред, трябва винаги да се слуша с голяма предпазливост и никога не трябва да се приема, докато не бъде дълго и внимателно разгледано, не само с най-съвестно, но и с най-подозрително внимание. [93] Така главното притеснение на Смит изглежда е, когато на бизнеса се дава специална защита или привилегии от правителството; НО БСП ВСЕ ЗАЩИТАВА БИЗНЕСЪТ, КАКТО ХИТЛЕР

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко което трябва да знаете

    12 Юни 2024 12:22ч.

    САЩ и Англия забогатяват от излишъка на земя след чумата в Англия, и в САЩ, което прави излишен продукт който изнасят с корабите си. Така селяните в САЩ стават капиталисти. И Робството прави излишен продукт. КАПИТАЛИЗМЪТ НЕ Е ПРОСТО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ТРУДЪТ И ПАЗАРНИ ТЪРГОВИИ, ТОЙ СЕ РАЖДА ОТ ТРАНСПОРТЪТ, ИЗЛИШЪКЪТ И МЕЖДУНАРОДНАТА ТЪРГОВИЯ, ОБОРОТЪТ СНИЖАВА ЦЕНИТЕ И ПРЕВЗЕМА ПАЗАРИ. И това е зависило от излишна земя от новите географски открития, и корабите. робите.. Великобритания налага голям данък върху Американската колония, защото тя изсмука златото от Британия, чрез износът от САЩ, но това предизвика независимостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 12:50ч.

    Комунизмът свършва когато свършат парите на другите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко което трябва да знаете

    12 Юни 2024 14:12ч.

    Комунизмът започва когато няма нищо и всички са равни, след война, ураган и пожари.. След натрупване идва либерализмът за да отнеме натрупаното в полза на мафията. След като мафията вземе натрупаното, ще въведе консерватизъм, за да консервира положението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 14:26ч.

    Когато изпукат всички комундери, нещата ще си дойдат на мястото. Младите високоплатени специалисти ви плюят и пикаят в лицата, на вас ненужните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко което трябва да знаете

    12 Юни 2024 14:42ч.

    Не психясвай хептен старче от ДС. Нали благоденстваш в капитализмът, защо се гневиш. И млади високоплатени, пък разгневени? Ако подпъхваш опорката, че комунете сговняват нещо си в България? ДАЙ ДА ВИДИМ ЕВРОАТЛАНТИЦИ И КАПИТАЛИСТИ, ДЕСНИ ОТ СВОБОДНИЯТ СВЯТ, КОГО И КОЙ НЕ ОДОБРЯВАТ В БЪЛГАРИЯ, ВИЖДАТ ЛИ И ТЕ - ЧЕ ИМА КОМУНИСТИ - ПРОТИВЯЩИ СЕ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯТ ИДЕАЛ, ИМАЩИ ВЛАСТ? ЧАКАМ, ДАЙ ЛИНК? КЪДЕ Е ДОКЛАДЪТ ОТ СОРОС ИЛИ МВФ, ОТ ИНСТИТУТЪТ РАНД..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 14:47ч.

    Те даже не знаят за вас, че съществувате, а бума на хосписите е затова, децата да въдворяват изкукуригалите си родители, от които се срамуват. И аз съм набор 1974 и ви сърбах всичката попара, навремето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко което трябва да знаете

    12 Юни 2024 15:57ч.

    И що гласуваш за новият кмет като си сърбал попарата на родителите и дядо му? Кой не е дете на човек от ДС-БКП от партии одобрени от НАТО? ХОДИ СЕ ЛЕКУВАЙ, САМО ПРАВИШ МИНЕТИ - УДОВОЛСТВИЕ НА БКП СМЕНИЛИ МОСКВА С ВАШИНГТОН И ЛЯВОТО С ДЯСНОТО, А БИЛ СИ СТРАДАЛ КАТО МАЛОЛЕТЕН ОТ ТЯХ. Стокхолмски синдром? или едипов комплекс. те и ти сте едно, страх ви е само от комунизмът и лявото, дано са ти платили. нещастник

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    12 Юни 2024 16:09ч.

    Колко пъти трябва да напиша, че брах гъби, при това в Гърция!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    12 Юни 2024 13:05ч.

    Струва си човек да се замисли за 70-те процента. Дайте да не ги пишем всички за недоволни и борци срещу статуквото, макар по свой начин. Аз мисля, че в тези 70% е възможно да има и мъртви души. Друга част са си опекли работата и си пестят времето. Има и много възрастни, болни. Има и вътрешни емигранти. Не съм сигурен, че ако всички гласуват, ще си режим всички проблеми. Аз съм против партиите. Гласувам все още. Не разбирам защо всеки некадърник се натиска за политик. Ний политици отдавна нямаме, имаме политикани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    12 Юни 2024 15:08ч.

    На следващите избори БСП е вън от парламента с 1% гласове, получени от роднините ако продължават в същия дух.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Генерал-майор Марков

    12 Юни 2024 16:17ч.

    Дебелият шопар от БСП е почнал да сменя посоката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Схема Сметкаджийска

    12 Юни 2024 16:30ч.

    Аз нали ви казах! 🤓 Новото правителство ще се сглобява на “социален принцип” с “експерти” от ГЕРБ, ДПС и БСП. Ей го горе и “предателят”, с който наесен ще се бори Корнелия и ще го победи, разбира се, яхвайки отново на бял кон БСП. Гиди плоски византийски номера 🏛️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    12 Юни 2024 16:37ч.

    В почти всички сфери на общественият живот, БКП почти се доближи до наложения стандарт за Българската държава, при Цар Симеон Велики. А ерзацът БСП и многобройните и метастази / партийни/, за тези 20-35 години Българската държава се доближи до разпада и робството от времето на Цар Иван Шишман. За съжаление!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи