Атанас Ненков, „ЛЕВИЦАТА!“: За да спре спиралата от избори, на 2 април да гласуваме с № 14!

Атанас Ненков, „ЛЕВИЦАТА!“: За да спре спиралата от избори, на 2 април да гласуваме с № 14!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Президентът Георги Първанов  /2002-2012 г/ подкрепи листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково и водача Атанас Ненков. Първанов посети Тополовград, Димитровград и Хасково, където изрази безусловната си подкрепа за отбора на „ЛЕВИЦАТА!“.   

„Приех без колебание да подкрепя Атанас Ненков и листата. Чувам него, чувам вас, гледам как вървят разговорите и твърдя, че изборът ви е много верен, перспективен и стратегически. И Ненков, и листата имат своите професионални качества. Ненков е доказан, без съмнение това е един авторитет и не само в професионално, а и в морално отношение. Той е един почтен човек. Впрочем това е първото ми впечатление, а в съвременната българска политика почтеността е дефицит. Радвам се, че точно тук в Хасково и в региона наистина залагате на този подход“, каза в пълната зала „Хасково“ Георги Първанов. 

 

„Няма да водим негативна кампания и да говорим против никого. Нашата идея наистина е да се обедини лявото и нормалните, трудовите хора да имат представителство, да имат защита, и да бъдат сигурни за своето бъдеще. Дългогодишният ми опит показва, че да обещаваш е лесно, но ако искаш да успееш и реализираш обещаното, трябва да се вслушваш в хората. Тогава се постигат добри резултати“, каза Атанас Ненков, подкрепен и от БЗНС „Ал. Стамболийски“.  

 

  В Тополовград Атанас Ненков заяви фундаменталната цел на „ЛЕВИЦАТА!“ – възстановяване на държавността, последвана от овладяване на галопиращата инфлация, засилване на сигурността. Той призова гражданите на 2 април да гласуват в бюлетината с № 14. 

„Не съм кандидат за депутат, но спокойно може да ме приемете като 13-ия в листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково“, допълни Георги Първанов. 

 

 


 

Коментари

Напиши коментар

Откажи