Атанас Михнев, ПП: Намерихме нужния брой депутати за мнозинство в НС

Атанас Михнев, ПП: Намерихме нужния брой депутати за мнозинство в НС

"Продължаваме промяната" е намерила нужния брой депутати, за да си осигури мнозинство в Народното събрание – това каза днес в Стара Загора народният представител Атанас Михнев, предаде БНТ.

Той бе категоричен, че не пазаруват народни представители, а се пазарят за продължаване на борбата с корупцията, за кураж срещу мафията.

"Вървим в посока на това да осигурим подкрепа за това правителство. Намерили сме нужния брой депутати", каза каза Михнев.

"Пазарене не можем да говорим, когато няма цена, нали търговския закон казва, че търговската сделка като няма цена за дадена стока, е нищожна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим, са хора с правилната мотивация да променим България. Хора с любимата ни дума "топките" да си кажат срещу "Капитан Андреево", ние се изправяме срещу мафията, не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а срещу мафията и на страната на държавата. Такива хора вярваме, че ще намерим.

- Това означава ли, че вече сте намерили?

- Означава, че вече сме намерили. Да. Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство", каза Михнев.

Междувременно "24 часа" написа, че осем депутати ще напуснат групата на "Има такъв народ" в парламента. Те ще излязат от групата, въпреки че още нямат твърда уговорка с "Продължаваме промяната", а тепърва ще очакват оферти за партньорство. 

Според информацията осмината се организират от подалия оставка спортен министър на ИТН Радостин Василев, който бил против спуснатото от партийния лидер напускане на правителството.

В групата на нови независими депутати са досегашната организационна секретарка на ИТН Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Христинка Иванова, Георги Георгиев.

В хода на разговорите обаче Виктория Василева се е отказала и е предпочела да остане при Слави Трифонов. Финалната бройка на отцепниците ще стане ясна тази вечер след среща на Трифонов с депутатите си.

Ако това стане юридически факт, в групата на Трифонов в парламента  ще останат 13 депутати, колкото са хората и на "Възраждане".

 

Коментари

  • Иванов

    13 Юни 2022 14:37ч.

    УРА !!! Преборихме корупцията!най-после,отдъхнахме си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смрад!

    13 Юни 2022 15:14ч.

    "...като човек, що да стори - продава си и душата!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отче Ваш

    13 Юни 2022 17:24ч.

    Народе ПРОСТ, не ти ли омръзна 32 години да те правят на ЛУД ???Най – напред ДЯДОВЦИТЕ И БАЩИТЕ, ПОСЛЕ СИНОВЕТЕ И ДЪЩЕРИТЕ, А СЕГА И ВНУЦИТЕ, НА ТОЗИ НЕ СТАВАЩ ЗА НИЩО НАРОД !!!! Прав е бил дядо Славейков – НЕ НАРОД, А МЪРША !!! АНАТЕМА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето го и сертификатът за "моралност" на българските управляващи от 32 години насам:

    13 Юни 2022 17:29ч.

    От 32 години „народните представители“ са в крак с времето - едно казват, а де факто друго правят!!!! „Кокалът ни събира, кокала ни води, кокала ни сближава, кокала ни спира да се откажем от златното руно !!!Винаги верни на негово Величество - КОКАЛЪТ“ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай БарековМ РУДИ ГЕЛА ЛИфдцр6ь Е ЧОВЕКЪТ НА „ПП“ ЗА ПАЗАРУВАНЕ

    13 Юни 2022 14:41ч.

    Същият гелосан индивид, който се оферираше за 500 К с мадам Мулти из офисите в миналия парламент, сега предлагал по 1 М от името на олигарсите и ПП за всеки, който ще гласува за Киро Простото в парламента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    13 Юни 2022 22:40ч.

    Голямо търсене ще да е било ...................... помните ли ?! 7- те самураи, Великолепната седморка и днес 7 - те мастии !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    13 Юни 2022 14:52ч.

    Продажници. Коментар не е нужен

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • реалист

    13 Юни 2022 15:09ч.

    Защо да не е нужен? ПП бори корупцията чрез корупция. Толкоз про100 и логично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    13 Юни 2022 15:05ч.

    И така стигнахме до търговия и в Парламента!...Моля сайта да напише имената им, за да ги"споменаваме"..., надали ще хване дикиш. но...знае ли човек! Понякога и за сламка се хваща. Но Грамадата ще остане за вековете; имам в предвид не тази от камъни, а интелектуалната...докъде стига човешката алчност и нагонът към парите! Бъдете сигурни - няма да ви забравим!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Truman

    13 Юни 2022 15:08ч.

    Григор Лилов да разследва за колко "НЕ СА СЕ ПРОДАЛИ"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А тези пари, 12 милки,

    13 Юни 2022 15:13ч.

    ще бъдат изстъргани от нашите гърбове...Къде е Правосъдието?!? Кога ли сме имали Правосъдие, то скоропостижно се е споминало... още от времето най-малко на бате ви Бойко...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всъщност е казал следното

    13 Юни 2022 15:16ч.

    ”Вярвам, че ще се намерят народни представители, които да осигурят мнозинство в парламента. Вярваме, че към нас ще се присъединят народни представители, които имат смелост да изпълват със съдържание думата народен представител и ще гласуват по съвест, защото политиката не е шоу, а работа“. Това каза депутатът от ”Продължаваме промяната” Атанас Михнев в Стара Загора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Вяра"

    13 Юни 2022 15:18ч.

    Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хара Киро

    13 Юни 2022 17:26ч.

    Но ето, да кажем, вий вземете, колко? – милиардче, ил второ от моята кражба, бих ревнал тогава, бих ревнал от болка като ранена в сърцето пантера. Какво ще остане от мене тогава? – Миг след грабежа ще бъда разнищен. И още по-ясно, и още по-право – миг след грабежа ще бъда аз нищо !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Златен шанс за Нинова

    13 Юни 2022 15:31ч.

    Ако това е вярно, Нинова има златен шанс да излезе с чест от коалицията, в знак на протест срещу купуването на депутати и за запазване на достойнството и морала в политиката, което ще даде шанс на БСП, да си повиши прогнозните проценти при следващите избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хехехехехехе...

    13 Юни 2022 15:57ч.

    "...Нинова има златен шанс да излезе с чест от коалицията, в знак на протест срещу купуването на депутати и за запазване на достойнството и морала в политиката, което ще даде шанс на БСП, да си повиши прогнозните проценти при следващите избори." Хехехехехехе...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако тя не излезе

    13 Юни 2022 17:26ч.

    депутатите й могат да гласуват против и да запазят някакъв шанс да останат в политиката, има едни батковци и каки, които много знаят... и ще оберат електората на Кур-БСП

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човеците

    13 Юни 2022 15:33ч.

    напоследък влязоха в крак с времето - едно казват, а де факто друго правят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    13 Юни 2022 15:36ч.

    Т.е . намерили сте нужният брой предатели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Намерихме" да се чете:

    13 Юни 2022 15:49ч.

    "напазарувахме".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    13 Юни 2022 15:50ч.

    Браво, намерихте! Тез депутати бетер от украинската армия - предават се и минават в лагера на противника още като чуят, че мирише на далавера. И такива хора ще управляват държава и нация - няма как да не прокопсаме с тая узаконена политическа корупция на типично еврооатлантическо равнище.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    13 Юни 2022 15:52ч.

    И да не съм чул повече да призовавате от страниците на тоя форум за избори, независим вот и вяра в политическата система и партийното управление. Виждате се какви ги избирате, ако продължавате да им легитимирате политическия процес. Авгиеви обори се чистят, а вие продължавате да дремете в тях наедно с добитъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атанас Михнев, ПП: Намерихме нужния брой депутати за мнозинство в НС

    13 Юни 2022 15:55ч.

    Намерените знаят ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    13 Юни 2022 15:59ч.

    Тия се оказаха истински ученици на англосаксите.Да прецакаш прецаквачите от ГРОБ и ДПС се иска "талант"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    13 Юни 2022 16:04ч.

    Пари и пак пари. Англоамериканците провеждат политика по Света с пари. И не им излиза скъпо. Нужно е да подкупят малък брой продажници и получават цяла държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В случая, предполагам, не им трябват и пари

    13 Юни 2022 17:45ч.

    Посолството управлява държавата, раздава власт, постове, а както казал оня - дай ми ти за две годинки само солунската митница...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    13 Юни 2022 16:11ч.

    "в групата на Трифонов в парламента ще останат 13 депутати" Т.е. 12 ще са към ПП. ТОЧНО толкова им е нужно за мнозинство. Или казано с други думи, не са повече за да не се охарчат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Начи, у тез мунченцъ е инвистшръна ноу пара

    13 Юни 2022 16:14ч.

    Траъ да приеми СРМ и сександокуз друи заръки на кака Нюланд да са испълнат, тряъ ини олилийгърхични пуруекти да са задвижът. Койт са надея да си уберат крушити ноу са лъжи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    13 Юни 2022 16:17ч.

    Правят същото, което правеше и Борисов - като се почне от говоренето на Петков в първо лице единствено число, мине се през корупционните плащания на тези фирми, които твърдяха, че са крадци и се стигне до пазаруването на депутати и лъжите. Това ли е "промяната" - че премиера вместо Борисов се казва Петков и върши същото?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    13 Юни 2022 16:34ч.

    Един руски дисидент беше казал, че не одобрява съветския строй по чисто "естетически" съображения!:) Така, че пак казвам Джон Траволта е по-добре от Бай Ганьо. Иначе генерално "нема такава държава"... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    13 Юни 2022 16:40ч.

    Вероятно това ще се превърне в практика в бъдещите парламенти, нещо нормално. Както футболистите ги договарят и продават, тъй и с народните представители ще е. Да не би феновете да имат думата кой да бъде купен, кой продаден. Футболна демокрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Христо

    13 Юни 2022 17:05ч.

    .....тепърва ще очакват оферти за партньорство

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    13 Юни 2022 18:17ч.

    "От трънка та на глог"! От ГЕРБ та ПП. От светулка на светулка и бам на горският на фаса. Нищо ново, парата е царица. Дали Кирил Петков, като се погледне в огледалото вижда Бойко Борисов?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скрито покрито

    13 Юни 2022 18:41ч.

    Всичко, което е ставало скрито покрито досега, вече е очеизвадно. Да няма още наивници?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай II

    13 Юни 2022 18:47ч.

    За толкова години не намериха воля да приемат закон срещу политическото номадство. Така се подменя вотът вече 30 години системно. Тези хора не са избирани като независими депутати и не е редно да остават в парламента. Като не са съгласни да напуснат, а ИТН ще вкара други хора от листите си. Така се прави в една цивилизована и правова държава. За колониите очевидно това не се отнася.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-а 20 000 полицаи

    13 Юни 2022 21:58ч.

    Да Ви опазят от народната любов имате ли?А знаете ли че са малко?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи