Астроложката Алена: Ретроградният Меркурий ще отмъсти на всички, които крият прасетата си

Астроложката Алена: Ретроградният Меркурий ще отмъсти на всички, които крият прасетата си
Ретроградният Меркурий ще отмъсти жестоко на стопаните, които в момента укриват заразените си прасета от властите. Това разказа астроложката Светлана Тилкова-Алена, след като слухове обвързаха Годината на Земния Глиган с бума на африканската чума по свинете, пише в. "България днес". Епидемията в България вече стигна застрашителни размери и се очаква поне 300 хиляди свине да бъдат избити, за да се ограничи заразата.


Според Алена годината на глигана няма нищо общо с удара по свиневъдите. "Интересно е да търсим връзка между годината на глигана и чумата по свинете, но глиганът не е канибал, тъй че не той е причината за смъртоносната епидемия. Глиганът в съчетание с Юпитер обаче ни разкрива дали и до каква степен епидемията е могла да бъде спряна и дали разпространението й в България е естествено", разказва астроложката. По думите на Алена чумата у нас може да е дело на злонамерена човешка ръка.

 

"Планетите ни разкриват, че е възможно някъде заразата при промишленото отглеждане на свинете да е умишлена, диверсия, дали заради лична мъст на служител, дали с политически цели заради местните избори, това не може да се каже. И вместо да си спомним повелята на Глигана, изискващ от всеки от нас, но и задължаващ ни да живеем без притворство, лицемерие, злост, да бъдем почтени в мислите и делата си, за да не търпим съдбовни наказания, ние сторихме обратното. Много от заразените животни са нерегистрирани, за да не плащат стопаните държавната такса от 15 лева, не е висока, но защо да не "прецакаме държавата". Хитринка, довела до разпространение на болестта. Хитринка, която Глигана забранява и наказва", предупреждава Алена.

 

И това няма да спре дотук, категорична е топастроложката. Ретроградният Меркурий ще нанесе жесток удар върху всеки, който злоупотребява с трагедията или се опитва злонамерено да извлече ползи дори и след година.

 

"Напомням, че случващото се е в момент на ретрограден Меркурий, чието действие приключва на 1 август. Всички действия на некоректните стопани, а и на отговорните чиновници, дори на ниво правителство, заради ретроградното движение на планетата ще се върнат като бумеранг върху тях самите. Защото заради Меркурий, Глигана и Юпитер, жертви на добре отлежалия суджук и сланина дори след година може да се окажат техните близки, приятели, роднини, които са благоволили да се облажат от тайно скътано месо", разкрива още Алена.

 

Според астроложката не само държавата с бездействието си, но и стопаните, решили да "тарикатстват", са виновни за ужасяващите последици от заразата.

 

"Глигана в съчетание с Юпитер ни разкрива дали и до каква степен епидемията е могла да бъде спряна. Първата официално достигнала до нас информация за съществуването на африканска чума и засегнати свинеферми в десет европейски държави е от 31 август 2018 година - дата, разкриваща, че с крайни решения, съгласно все още властващата Година на Кучето, може да бъде блокирано разпространението на заразата. Шансът е пропилян.

 

Овластените държавни институции са подходили чиновнически отговорно, но фактически безотговорно към проблема. Вината за случващото се търси в странични фактори, в дивите прасета, а не в стопаните, отглеждащи прасета, предимно нерегистрирани, за да не си развалят кметовете слуката със своите избиратели, че местни избори чукат на вратата! На 12 юли 2019 г. - Година на Глигана, ден на неподходящи познанства, грешни съвети и обща вибрация на трудности, породени от странични фактори, започна да се разраства проблемът и да се множат по неведоми пътища заболелите животни. Има проклятие във всичко това, да, има го, но не заради Годината на Глигана, а заради отказа на стопаните тарикати да признаят, че има необявени животни, а когато бъдат открити, бързо да ги колят и замразяват. Тези хора си имат свои правила, нищо че са вредни и за тях самите и задължително в един момент ще паднат в капана на собствените си действия", предупреждава още Алена.

 

 

Източник: Епицентър. бг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • не е истина

  01 Авг 2019 17:11ч.

  какво падение е таз мисирка ))) до нея ли опряха? :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Астроложката Алена: Ретроградният Меркурий ще отмъсти на всички, които крият прасетата си

  01 Авг 2019 17:25ч.

  Хахахахахахахахахахахахахахахаха… Фамозно! Уникално!! Тази леля е готова за ШЕФ на БАБХ!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако тая е астроложка

  01 Авг 2019 17:36ч.

  Аз съм балерин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В. Николова

  01 Авг 2019 17:37ч.

  А-ха ...Малее, меркурий, глигана и юпитер ще си отмъстят на всички които ще ядат суджуци от прасе ...Така се смях ..Ще взема да видя какво ми готви юпитер на овена според тра-ла-ла Алена

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отговорен

  01 Авг 2019 18:23ч.

  Абе няма африканска чума ! Нещо друго е, въздушно капково, и пипне ли човека той си губи акъла. Алена, случайно, да е казала името на глигана ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  01 Авг 2019 18:40ч.

  Падението на властващата клика достигна дъното на неадекватността си като включиха в пропагандата си и врачки и заклинателки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изкукала, простовата патка! Само

  01 Авг 2019 19:40ч.

  безмозъчни глупаци могат да отделят време за глупостите на тази баба, дето явно знае отде духа вятъра, разнасящ чумата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • софиянец

  01 Авг 2019 21:03ч.

  тая шарлатанка си я спомням единствено и само поради ретроградният и меркурий, дето бил на боксус на тиквоча, дано и умрът чаветата, ей така от ретрограден хероин, доставен от минпреда...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  01 Авг 2019 21:08ч.

  Ако е астроложка на място трябваше да предвиди опастността от чумата и как да се предпазим навреме ! Сега е по-добре да дава съвети как да се отървем от кафявата чума ГЕРБ , която унищожава всичко по пътя си !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе да.Да, да ама

  01 Авг 2019 21:16ч.

  Не знам за нейният Меркурий или Юпитер,но знам,че Оня от горе гледа и наказва такива лъжепророци преди да ги вземе при себе си..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Свещеното Писание говори еднозначно по повод всички врачки и магьосници.

  01 Авг 2019 21:41ч.

  В книга Второзаконие на Стария Завет четем: „не бива да се намира у тебе (такъв), който прекарва сина си или дъщеря си през огън, предсказвач, гадател, вражач, магьосник, омайник, ни който извиква духове, ни вълшебник, нито който пита мъртви; защото, всеки, който върши това, е гнусен пред Господа, и тъкмо поради тия гнусотии Господ, Бог твой, ги изгонва отпреде ти.» (Второзак. 18:12). В книга Изход и Левит се вижда с каква жестокост са преследвани: „Врачка да се не оставя жива” (Изх. 22:18) и “ Ако мъж или жена извикват мъртъвци или врачуват, да бъдат умъртвени: с камъни да бъдат убити, кръвта им е върху тях” (Левит 21:27). В книга Левит Бог нарежда: „Не яжте нищо с кръв, не врачувайте и не гадайте” и „Не се обръщайте към ония, които извикват мъртъвци, и при магьосници не ходете, и не се оставяйте да ви осквернят. Аз съм Господ, Бог ваш” (Левит 19:26, 31). Дали всички тези екстрасенси, които имат Библията в своите офиси, са прочели тези текстове? Мисля, че не. Има три основни гряха в древната Църква, които са отлъчвали човека от Църквата. Това са: убийството, блудството (прелюбодеянието) и отричането от Христос. Към последния са спадали и всички, които са се занимавали с магия, или които са прибягвали до нея. Грехът безспорно е много тежък. За жалост днес мнозина християни в България не виждат нищо лошо в екстрасенсите. Дори самите те казват, че еди-коя си врачка им казала да отидат в храма да вземат светена вода, да запалят свещи пред три икони и т.н. Според тяхната логика те са добри, защото „познават” и кабинетите им са пълни с икони. Наистина някои познават, но с помощта на демоните. Дори сега много често при нас свещениците идват хора, които искат „да им се чете” Киприянова или Василиева молитва за разваляне на магии и изгонване на зли духове, пратени от някоя врачка. За жалост ние им прочитаме такива молитви, дори няколко пъти; бесовете ги оставят за малко и така потвърждаваме авторитета на врачката, защото човека си казва: „ами тази жена ми каза да отида и да ми се прочете това и това и ето сега съм по-добре”.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  01 Авг 2019 22:07ч.

  Голямо падение, наистина ! Прасето си е прасе .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лира

  02 Авг 2019 3:37ч.

  Астрологичният Глиган ще отмъсти жестоко за погубените си братя и сестри.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прасчо

  02 Авг 2019 3:44ч.

  Алено, не бъди толкова плитка. Събитията са от много по-сложен характер, за разлика от наивните ти тълкувания. Мисли глобално!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ;-)

  02 Авг 2019 16:54ч.

  Меркурий напуска ретроградната си фаза, от 1 август Вселената стартира нов цикъл от промени

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ;-)

  02 Авг 2019 17:00ч.

  Е, сега става ясноа урологичната диагнозата на бате ви защо не може да ходи по малка нужда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи