Асен Василев в записа: Министрите да се подпишат с кръв, че ще изритат хората на ГЕРБ и Радев

Асен Василев в записа: Министрите да се подпишат с кръв, че ще изритат хората на ГЕРБ и Радев

"Ако някой иска да бъде министър в този кабинет и не се подпише с кръв под това (има се предвид готовност да се изритат хората на ГЕРБ), даже и да го гонят юридически, аз лично ще имам против този човек да е министър". 

Тези думи са на Асен Василев от записа на заседанието на Националния съвет на ПП, разпространени от Радостин Василев, чиято автентичност не е отречена.

"Срокът може да се бутне и до 12 месеца (има предвид ротационния срок - б.р.). Това ще ни позволи да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президента по места... Чистката е говорена с всички, които искат да стават министри - законно, незаконно, трябва да изгонят всички директори на Дирекции и шефове на регионални структури и агенции (на ГЕРБ, разбирай). Първите две седмици (след като правителството Денков-Габриел заработи). Което донякъде ще затапи приказките, че сме направили коалиция с ГЕРБ", заявява Асен Василев. 

По-нататък в аудиозаписа на съвета, провеждан в нощта на неделя срещу понеделник, още веднъж става дума за подготвяната чистка в администрацията на кадри на ГЕРБ, без значение със законни или незаконни средства. 

"Ако някой иска да бъде министър в този кабинет и не се подпише с кръв под това (има се предвид готовност да се изринат хората на ГЕРБ), даже и да го гонят юридически, аз лично ще имам против този човек да е министър", са думите на Асен Василев. 

"Слушах встъпителното слово на Асен Василев и се стъписах, пише във Фейсбук Михаил Иванов, бивш съветник на президента Желю Желев по етническите въпроси. Цитирам:

„Аз мисля - казва Василев, че този срок (при вариант правителство с ротация, б. м.) може да се бутне и до 12 месеца. Това ще ни позволи фундаментално да изчистим службите, да изгоним кадрите на ГЕРБ и на президентството по места и да свършим някаква работа с еврозоната и Шенген, нали, и с плана за възстановяване... С доста голяма доза на сигурност, че еврозоната, и Шенген ще се случат, чистката е говорена с всички, които искат да става министри, че законно-незаконно трябва да изгонят всички директори на дирекции и шефове на регионални структури и  на агенции - първите две седмици. Което ще затапи, че ние сме правили коалиция с ГЕРБ.“

Това изказване е диагноза. Това е ултра-нео-болшевизъм. И нека никой да не ме убеждава, че демокрация може да се изгражда с болшевишки методи.

С това си изказване Асен Василев показва, че неговото участие в управлението на България е недопустимо.

А ето и друг откъс, който публикува Кристиян Шкварек:

 

Коментари

  • Куци Коньов

    28 Май 2023 12:10ч.

    Кокорчо отдавна е доказал управленската си несъстоятелност. Още с "няма да теглим заеми, понеже има осем милиарда лева, харчени не по предназначение"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подписал се е с кръв пред Посолството

    28 Май 2023 12:13ч.

    Това е измекяр от най-висша класа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой, кого?

    28 Май 2023 12:40ч.

    Казват, че от Козяк искат на всяка цена да се създаде “евроатлантическо правителство”, което да ни вкара веднага във войната с Украйна. Оказва се, че цената не е “всяка”, а е много конкретна - “изпирането” на Борисов. Пипетата очевидно не се канят да спазят джентълменска уговорка (защото не са джентълмени, нито пък Борисов е такъв). Обещанията вървят като на циганска сватба. Докато трае сватбата, точат брадвата. Кръв ще има, но шарлатаните са по шашмите, а мафиотите са по брадвите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Л У С Т Р А Ц И Я

    28 Май 2023 13:36ч.

    Пепетата очевидно се канят да направят преврат на ДС. Или така наречената лустрация......От всички и източно-европейски държави само България не направи лустрация............и затова само България изчезва от картата на света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ Л У С Т Р А Ц И Я 28 Май 2023 10:36ч.

    28 Май 2023 13:43ч.

    Да бе, та самият Кирил Петков от кои е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ Л У С Т Р А Ц И Я 28 Май 2023 10:36ч.

    28 Май 2023 13:50ч.

    Щолц и Урсула и да не ги изброявам всичките, те от кой блок бяха и защо Европа изчезва благодарение на тяхното управление?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само в Чехия

    28 Май 2023 14:17ч.

    има 50 000 българи емигранти. Защо емиграцията не е в обратна посока?......... отговорът е - Л У С Т Р А Ц И Я

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sgt. Pepper

    28 Май 2023 14:35ч.

    Пропуснатата преди десетилетия лустрация, за която някои плачат, е трябвало да елиминира от ключовите длъжности хората, обвързани с ДС, и да ги замени с необвързани. Предлаганата от ПП "лустрация" цели да замени назначените от предишните правителства със "свои", без в никаква степен да се преценява обвързаността на едните и другите с ДС, и си е чиста проба корупция. А ако новите назначения са избор на чужди посолства - и национална измяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за _ Само в Чехия 28 Май 2023 11:17ч.

    28 Май 2023 14:39ч.

    Чехия и Словакия винаги са били по-близо до запада. Това не пречи емиграцията оттам посока Щатите да е огромна. Има цели колонии в Америка със словаци и чехи. Като поляците в Чикаго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стани да седна

    28 Май 2023 14:43ч.

    Е проблемът на ПП-то. А с военния министър дето предлагат, ястреб без крила, ковчезите са сигурни. Не вярвам на никакви клетви, че видите ли нямало да се пращат наши хора на чужд фрон. Ставаш министър и се подписваш под обещанията си. Нарушиш ли ги, в затвора!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Келявата работа на Първият Народен съд, оставила живи много такива като теб е в дъното на всичко

    28 Май 2023 15:18ч.

    Трябваше да ви избият до крак със все родословното дърво, когато му беше времето. Чърчил е искал всичките такива като вас да ви събере от цяла Европа или в Гърция или в Италия и да ви избесят до крак. Сталин ви е спасил, ако не знаеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фашистите на бъдещето

    28 Май 2023 21:42ч.

    ще нарекат себе си антифашисти - Уинстън Чърчил .................... И за тавариш Сталин си прав, той е голям спасител, даже някои разправят, че е спасил повече руснаци отколкото самия Хитлер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Слушах го всичко това

    28 Май 2023 12:11ч.

    И когато някои се смеят и казват, че нищо няма в този разговор, напротив, усещането ми през цялото време беше, че ставам свидетел на организиране на преврат. ................................ Що за подход, това не е никак невинно! Това е гилотиране.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 12:15ч.

    Точно. Това е опит за жив преврат. Не е въоръжен, както сме свикнали да си представяме превратите, а, както казва Нинова - чрез парламентарни средства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Май 2023 12:20ч.

    Грубо погазване на чл. 1, ал. 3 от Конституцията "Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет." А тези искат еднолично управление и власт, наложени дори с "незаконни" уволнения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Май 2023 12:48ч.

    Това си е опит за преврати то въоръжен (тука не съм съгласен с колегата), защото след овладяване на силовите специални служби, полицията и армията, кой може да им се противопостави, кйато оръжието е в тях! На всичкото отгоре тези мискини всичко уговорили с Посолството и никой няма отвън да им се противопостави! Даже на против, това може да се разглежда и опит за преврат ръководен отвън! Не случайно на сегашния шеф на Посолството прякора му бил Кенет Преврата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Асен Василев в записа: Министрите да се подпишат с кръв, че ще изритат хората на ГЕРБ и Радев

    28 Май 2023 14:46ч.

    Хуцпа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    28 Май 2023 12:15ч.

    Впечатлен съм! Какви "политици", каква "политика" само! Ала-бала, джиджи-биджи и подписи с кръв! Бедни, бедни Тодор Каблешков, защо загина в Априлското въстание?! Бедни, бедни бойко, защо не си се родил по-късно, и ти можеше да завършиш Харвард! Но и така тези харвардци нямат разлика с теб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да цитирам Киро

    28 Май 2023 12:23ч.

    "Ако искате да видите как работи една нормална демократична партия и колко са трудни решенията, които трябва да се вземат, моля изслушайте целия запис." Учебник по демокрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Слушах встъпителното слово на Асен Василев и се стъписах, пише във Фейсбук Михаил Иванов, бивш съветник на президента Желю Желев по етническите въпроси

    28 Май 2023 12:23ч.

    Обикновен капитализъм, дами и господа демократи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Андрей Райчев: "Дадоха им дуспа, а си вкараха автогол"

    28 Май 2023 12:24ч.

    Слаби играчи - свръх-амбициите им ги заслепиха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И тръгнали да коментират Радостин Василев

    28 Май 2023 12:25ч.

    Че и Слави се прави на пич, а Тошко на интересен с "ала бала", а кой има даде възможността за това? ................... Аз лично смятам, че от страна на Радостин Василев и хората около него е даже много смело, да се решат да го направят достояние на хората. Набутват се в такава кал, въобразжението ми е слабо. И тия, дето се хилят на "ала бала" на Тошко, всички са алабалисти там, всичките!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Май 2023 12:53ч.

    И аз мисля, като Вас. Радостин Василев наистина е голям смелчага, за да направи обществено достояние този запис на любимците на президента и Посолството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • незаконност

    28 Май 2023 12:28ч.

    "Чистката е ГОВОРЕНА с всички, които искат да стават министри - законно, НЕЗАКОННО...", казва Асен Василев.Значи всички кандидати за министри са обещали да не спазват закона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И каква алчност за власт

    28 Май 2023 12:34ч.

    За да се съгласят за това. Някой знае ли какъв е списъка с тия хора? Все някъде трябва да е показван.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    28 Май 2023 12:55ч.

    Мисля, че тук в сайта на гласове го имаше. Разрови се в архива им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • проукраински ястреб

    28 Май 2023 12:57ч.

    Фаворитът за министър на отбраната е проукраинският ястреб Тагарев. Всички директори на дирекции в министерството на отбраната, които не са съгласни да се разоръжава българската армия и да изпратим наличното ни тежко въоръжение към Украйна, ще бъдат уволнени и проукраинският ястреб Тагарев ще наложи своята воля по схемата на Василев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария...

    28 Май 2023 15:01ч.

    списък на евентуалните министри. -https://glasove.com/politika/kiril-petkov-asen-vasilev-finansov-ministar-mariya-gabriel-shte-e-edinstveniyat-chovek-ot-gerb

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    28 Май 2023 12:38ч.

    Това което се случва е чиста форма на Фашизъм. Русия го видя преди 20 години идеологически, а от една година воюва срещу него. Българите сме тарикати и решихме да ползваме тоягата дето я въртят над главите ни за секс масажи и спа процедури.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Охо

    28 Май 2023 12:42ч.

    На следващите избори (твърде скоро) и ние ще си направим едно “ала-бала” с тях. Смо гледайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напиши Коментар

    28 Май 2023 12:43ч.

    Не е ли време да разберем от първия работодател на Асен и Кирил дали назначаването им за служебни министри е било съгласувано с Посолствата /по Асен&Кирил от Записа/ и явяват ли се двамата Алтернативата, за която е водило битки Президентството/по проф. Иво Х./ ? Възможно ли е двама международни аверисти да заблудят цял един президентски апарат увенчан с диплома по стратегия? "Асен Васков Василев е български политик от политическия проект „Продължаваме промяната“, бизнесмен, предприемач и икономист. Заема поста министър на финансите в първия служебен кабинет на Стефан Янев (от 12 май 2021 г. до 16 септември 2021 г.)...""Кирил Петков Петков е български политик и създател на политическата коалиция „Продължаваме промяната“, икономист и предприемач.[1] От 12 май 2021 до 16 септември 2021 г. е министър на икономиката в първото служебно правителство на Стефан Янев."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 12:46ч.

    Въпросът е: Биха ли могли да го направят всичко това? Щеше ли някой да им попречи? Щеше ли да има външни фактори, които да ги подкрепят в бруталното изнасилване на държавата ни?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 12:50ч.

    Има ли държавата ни имунна система? Може ли да се справим с тоя вирус?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като гледам Слави и Тошко как изревнуваха Радостин Василев

    28 Май 2023 13:36ч.

    Като гледам и Нинова как се ежи да е по-по-най спрямо Възраждане, останалите и те как се хилят, нали им е широко окол врата, засега, ....... пак у нас остава силата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 1973 хомосексуализмът беше болест по МКБ

    28 Май 2023 12:54ч.

    Днес, половин век по-късно, Асен доказва и потвърждава, че МКБ е бил окастрен по чисто политически мотиви, а не медицински.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    28 Май 2023 13:42ч.

    да. имах на германски език немски учебник по психиатрия. главата за "Психопатии" беше онагледена (илюстрирана на bg език) съ снимкъ на психопат с татуировкъ на гардите. като се явявах по дела, съдии след делото, са ми казвали,че само като видели татуиран, не е "имало" нужда от "експертиза",за да се доказва Личностово разстройство. (днес е пак ,след вчера, Уййййкиндъ на bg полуидиотите)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Далеко съм от идеята, че другите са цвете

    28 Май 2023 12:55ч.

    Категоричността и тона и на Асен Василев и на Кирил Петков , особено Кирил Петков като се "разрева" за автобуса на детската градина, даже каза нещо от рода на това, че ще захвърли всичко най-накрая, та се усеща, че те. са обещали и са поели ангажимент спрямо някой над тях. .............Имаше разумни гласове, имаше и лизачи, имаше и настървени. Точно 9 човека първия път бяха въздържали се. Мисля, не греша. И тогава Кирчо стана шафьор на детски автобус. Кирил Петков изискваше от хората си да са стръвници. ............................................. Гледам едно друго лице до Петков, много надървен, не му знам фамилията, но си личи как иска камерата да го хване. Тия хора са седнали на пачки, на чували с пачки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гергана Пирозова

    28 Май 2023 12:59ч.

    То Ристето искаше чевръсто по адвокатски да го изпира Боеко, но така и не разбра, че Боеко сам си пуска копчето на пералнята. Делото за кюлчетата е прекратено! Боеко пак ще спасява държавата! Важното е, че борят комунизъмите заедно! А, забравих - Боеко замрази временно полуфабриката! И - Да, чакам реакцията на Радев относно едни али-бали! Ако не се възпротивим на тези шарлатани, малко ще ни е всичко, което ни очаква! Гергана Пирозова

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Макс и Мориц от Харвард

    28 Май 2023 13:05ч.

    Четири неща ми правят впечатление. Интересуват се само от постове и длъжности - зам-министри, областни управители, парашутисти в регулаторите и т.н.. Не е важно, какви задачи има за решаване и какъв е смисълът да управляват, важно е кой управлява. Второ, интересуват ги постовете на кметове и общински съветници, които ще зависят и от изборното представяне наесен. Затова Петков разсъждава на глас, как до тогава Борисов със сигурност ще прехвърля вината за предстоящите провали само върху ПП. И как те пък него да прецакат. Трето, Кирил Петков доверително съобщава, че ръководителите на тайните служби ще му бъдат "съгласувани" от "посолствата". Пита се, тъй като тези служби се намират в дебелата сянка на държавната тайна, как Киро е подбрал главните кадри, които да възглавят и водят разузнаването и контраразнуването? Ами никак - имената и егенетата ще му бъдат подадени, а той ще ги "съгласува", изричайки "Да". Вместо недоумение и протести, тази декларация за зависимост от чужди сили се приема топло и с облекчение от избраниците на "партията" ПП. Четвърто, много обичат думата ЛИВЪРИДЖ. Нека да обясня. Това е термин из областта на финансовата спекула, производна от думата "лост" (lever). Имаш вътрешна информация, че на борсата дадена стока ще поскъпне. Но имаш малко средства, за да купиш от нея и да препродадеш с печалба - прецакваш всички, защото другите са абдали, а Иванчо е отличник. Изиграл си президента, за да ти даде пост. Постът дава достъп до медиите. Използваш мимолетно появилия се рейтинг, за да събереш партия по обява в социалните мрежи. Виждайки това, посолствата и медиите те взимат насериозно и загряват въздуха в балона ти. Поради обща апатия получаваш гласове, колкото ГЕРБ и малко отгоре. Коалираш се с непознати, от които най-малобройната група е единствената, която си има хал хабер за какво изобщо става дума в държавата. Много бързо правиш неща, които ядосват част от обществото - с което по законите на поляризацията ставаш любимец на другата част. За останалото се сещате. Важното е, че топката расте, кредитът се увеличава, но и срокът му се скъсява. Ако депутатските места не се инвестират в правителство, а централната власт - в общинска, тя скоро ще се превърне в една студена локва. Както преди това ИТН, Изправи се и пр.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Поради обща апатия получаваш гласове, колкото ГЕРБ и малко отгоре

    28 Май 2023 14:37ч.

    цъ, Киро Простото си го каза направо - ала бала покрай Президента, иначе 7-10% макс, барабар с ДБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако е верен

    28 Май 2023 13:08ч.

    Ето кои са предложените министри, за които източници на OFFNews потвърдиха: Министър-председател - акад. Николай Денков; Министър на финансите - Асен Василев; Министър на иновациите - Даниел Лорер; Министерство на отбраната - Тодор Тагарев; Министър на правосъдието - Милен Матеев; Министър на енергетиката - Радослав Рибарски; Министър на вътрешните работи - Андрей Янкулов; Министър на регионалното развитие и благоустройството - Андрей Цеков; Министър на външните работи - Ирена Димитрова; Министър на здравеопазването - д-р Христо Хинков; Министър на транспорта - Георги Гвоздейков; Министър на образованието - проф. Генка Петрова; Министерство на труда и социалната политика - Иван Кръстев (бивш зам.-министър); Министерство на икономиката - Юлиан Войнов; Министър на електронното управление - Александър Йоловски; Министерство на земеделието - Христо Даскалов; Министерство на околната среда и водите - Юлиан Попов; Министерство на културата - Яна Генова; Министерство на туризма - Гергана Кабаиванова, управител на фондация Министерство на културата - Яна Генова; Министерство на спорта - Димитър Илиев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тагарев и Андрей Янкулов

    28 Май 2023 13:21ч.

    С чия ли кръв са се подписали? И чия смятат да пролеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • най-опасният

    28 Май 2023 13:28ч.

    Най-опасният от тях е Тодор Тагарев - кандидат за министър на отбраната, който не само ще разоръжи българската армия в полза на Украйна, но ще ни вкара във войната. Кирил Петков го предложи, когато беше освободен Стефан Янев, но БСП и президентът не бяха съгласни, заради ястребските му позиции. Тагарев и Шаламанов са известни с това, че се превърнаха в декор на проамериканские национални телевизии с тяхното плюене по Русия и възхвала на нацистката Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Велизарий Шаламандуров

    28 Май 2023 15:23ч.

    Аз бях служебен военен министър на Чехлю и наподписах една камара предателства в Дъблин. Освен това бях на щат към Пентагона, докато бях военен министър на Чехъла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    28 Май 2023 13:11ч.

    За да се говори по този начин за държавно управление, така се и мисли, което означава, че мястото на въпросните индивиди би трябвало да е съвсем различно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • леле, каква жестокост

    28 Май 2023 13:23ч.

    нищо, скоро ще я изпита на собствен гръб, зад решетките ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радеф е проклятие за България

    28 Май 2023 13:26ч.

    Радеф да изплюе камъчето и да каже кой му предложи тези чудовища да управляват България? Не е ли престъпление на такива негодници безродници да се дава власт? Той е съучастник на тези глупаци, устремени към власт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    28 Май 2023 14:16ч.

    г-н/е проклятието Радев , е bg колективното ни съзнание (народопсихологията ни е нещо по-друго). Борхес е написал,че има народи, които ,където и да ги "инплантираш",какъвто и обществен строй да им поднесеш на тепсия, те си остават винаги крива круша. психологията се учи и филосфията, и др. (свободноизбераеми) и от медици,агрономи и др. има си причина,за да казвам това. Записът нагледно ни показва Групов портрет на колективната ни простотия. нищо друго,Простотията ни. и нищо обидно няма,най-сетне,да се престрашим и открито да се изобличим:сиииии4ки ,г-не проклет Радеф. но има нещо " днес и сега" тук в bg като "бооонус" (точна bg дума) на Простотията ни:това е продължаващата ни политическа шизофриния. сЪ нея загубихми Три войни и дъ ни продължавъм. (имаме тачене на борис III,същият,който докара комунистите на власт,това допълнение е зъ антикомунетътъ) но да пипна малко "кооонкретика": помни ли възмутения ни народ каква касапница направи Буци съ образованието,когато за 0 време подмени почти всички директори на училиштатъ (съ какви конкурси,съ какви врътки и etc):Записът е ужасявашт:съшто тъка бяха ужасявашти и другите Пунтъмарови дискети. казвам: Народ,за когото днес е Уйййййкиндъ, няма за пет пробити стинки стойност (има книги,четете, и дано се проумеемЕЕЕЕЕЕ;ей това ни завешта Буци:мееееее,мееее,което въртоглавия Киро го хронидициръ:държаватъ на мееееекъштите (казъх)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sutor, ne ultra crepidam

    28 Май 2023 15:30ч.

    Хамалин, ти ако си тъп, за народа нямаш думата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    28 Май 2023 17:51ч.

    преведими латиницата,анонимнико. разговаряй културно,нещо което не виждам.преди да ме тъпоносваш,кажи (говоря на Ти,имам причина кое не ти допада. нека да не си подхвърляме латински мъдрости.нито казвам умнико,нито нищо друго. културният ни разговор отсъства (няма да кажа умнико,все пак имам кодекс на хамалщината). (казах:и без латински език:имах Отличен по него:принуден съм съ таъ си хвалба да слизам ниско ниво) отговарям (репликирам на bg език) , не за да се заяждам. (казахъ) (днес е Уйййкиндъ на умножълтотопаветно колективно съзнание)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За какво им е на ПП и ДБ да перат Борисов?

    28 Май 2023 13:30ч.

    А в същото време да махат всичките значими кадри на ГЕРБ? Не се връзва. Не обърнах внимание, но казаха, че ако направят импийчмънт само ще му вдигнат рейтинга на Радев, затова да му вземат всичките служби. ...... И там имаше една грозотия в изказа. ........................... Доста зловещо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 13:49ч.

    "За какво им е на ПП и ДБ да перат Борисов?" Е, как защо? Защото ще им трябва в парламента. Нали искат и конституцията да реформират. Ако сега не го направят, кога? След следващите избори?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А как макар и изпран, Борисов без структурите си ще е съществен за ПП и ДБ

    28 Май 2023 13:58ч.

    Или самият Борисов си харизва хората, за да се спаси сам? Всички май си правят сметката без кръчмаря.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 13:59ч.

    Еврозони, Шенгени, Украйни, Истамбули - тез неща искат гласувания. Освен, ако не решат да суспендират конституцията. Ще намерят аргументи и за това - Русия, Путин, войната, петата колона - иска се извънредно положение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 14:05ч.

    С името си. Все пак, колкото и да не ми харесва, избирателите на ГЕРБ, а те не са малко, гласуват за бате си Бойко, а не за партията. Освен тези, които са набутали до копанята и се опитват да се еманципират от Него. За тях е важен актуалният началник - днес Баце, утре някой друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гласове

    28 Май 2023 14:03ч.

    Поне тук е прав.Стига с тая мутра и подлогите му.Аз още си спомням 1990 година.Под строй ни уволняваха и изобщо не им пукаше,хиляди починаха от стрес и мъка.Защо тогава не ги съдехте.Нека и те да поработят малко в тоя живот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Там е работата, че те искат да изперат Борисов

    28 Май 2023 14:10ч.

    Да го изчистят. Къде е логиката?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Хук

    28 Май 2023 14:06ч.

    Истината е много проста: Кокоро не си пие редовно хапчетата, изтръгнва се от усмирителната риза и с помощта на резидента радев се втурва на политическия бит-пазар. Не е луд тоя който лудее, луд е тоя, който дава власт на луди и психичноповредни "хора"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    28 Май 2023 14:12ч.

    Малко след записите, ми беше противно. Сега ми се струва, че става опасно. Часовникът тиктака и реакциите на обществото ни (да ми прости Господ), са много важни. Всякакви недомлъвки и двусмислици - "Как не ги е срам, но чест му прави на Денков" и т.н., за мен означават само едно - и вий сте с тях. И вий играете по музиката на Вашингтон, Брюксел и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подигравка с Кървавото писмо на Бенковски

    28 Май 2023 14:13ч.

    Подигравка с Бенковски, тогава се подписали с кръв, че са верни и ще се борят против осмснск5ата империя -- заложили живота си за свобода. ... А този предател какво се подиграва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зам-шефът на Следствието Ясен Тодоров по bTV оповести, че е следен вероятно от „частни структури“, тъй като той не допуска това да е ДАТО, тъй като не е направил никакви закононарушения, за да бъде обект на проверка.

    28 Май 2023 14:16ч.

    След Веселина Томова, която е поставена на денонощна охрана, и друг разследващ журналист – Стоян Тончев вече е под охрана, заради разкрията си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    28 Май 2023 14:20ч.

    Ох, горката папионка! Чак сега се е усетил, че е "генерално объркан"! Но все пак казва "Окей".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Почистване?

    28 Май 2023 14:52ч.

    Няколко пъти се чу тази метафора или буквалност?След поръчковите убийства обикновено идва чистач. Това ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ILIANA

    28 Май 2023 15:34ч.

    Превратаджии!!!! Кирил и Асен с белезници на разпит. Съзнателно или не те са главните в сценария срещу България.Гласят ни Украинския сценарий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо всички пропускате това:

    28 Май 2023 17:20ч.

    2:34:10 - "Ако не успеем, трябва да занулим България за поне 10 години напред, преди да има някакъв шанс за нещо ново"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    28 Май 2023 21:34ч.

    заштоту бългърете никога не са отбирали въ историята,която им отреди съдбата,важното. та това ни е великата Простотия. и сме тъпи. заслушайте се как бългърете разговарят: проучете тъкънта на казаното. всичко клатене на въздуха и никога няма да набарете смисленост. тази безмозъчност ни доведе до катастрофи,а не нещо друго. и на капак отгоре,възхваляваме водачите на Простотията ни., кръщаваме булеварди, пееем песни съ гайди за тях (днес е Уйййййкиндъ нъ умножълтопавтнищинътъ ни) (казъх)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МИХАЙЛОВ

    28 Май 2023 19:02ч.

    ...ПЪ ПЪ И ДЪБЪ ТАКА БЕЗОГЛЕДНО И НАГЛО СЕ НАПЪВАТ КЪМ ОВЛАДЯВАНЕТО НА ВСИЧКИ ВЛАСТИ В БЪЛГАРИЯ - МАЛКО ЗАКОННО И МНОГО НЕЗАКОННО.... ...ТОЧНО ТАКА КАКТО ХИТЛЕР И ХИТЛЕРОФАШИСТИТЕ МУ ПРЕЗ 30 - ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК УЗУРПИРАТ И ОВЛАДЯВАТ ВСИЧКИ ВЛАСТИ В ГЕРМАНИЯ И УСТАНОВЯВАТ ХИТЛЕРОФАШИСТКИЯ РАЙХ... ...И ДО КЪДЕ И ДО КАКВО ДОКАРА ГЕРМАНИЯ И СВЕТА ХИТЛЕРОФАШИСТКАТА ВАРВАРСКА СГАН Е ОБЩОИЗВЕСТНО... ...СЕГА ПЪПЪ И ДЪБЪ ИСКАТ ПО НАЙ - БЪРЗИЯ НАЧИН ДА ЛИШАТ БЪЛГАРИЯ ОТ СУВЕРИНИТЕТА И, ДА Я ЗАЛИЧАТ КАТО ДЪРЖАВА, ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И ДА Я ПРЕВЪРНАТ В БЕЗПРАВНА И БЕЗГЛАСНА ЖАЛКА И БЕДНА КОЛОНИЯ НА САЩ... ...ДА ФАШИЗИРАТ БЪЛГАРИЯ КАТО ФАШИЗИРАНА УКРАИНА И ДА Я ПРЕВЪРНАТ ВЪВ ВТОРА ФАШИЗИРАНА УКРУИНА... ...НО ПЪРВАТА И НАЙ - ВАЖНАТА ИМ ЗАДАЧА ВЪЗЛОЖЕНА ИМ ОТ САЩ СЪС ЗАПОВЕД НА САЩ НА ТИЯ ГНУСНИ И ПОДЛИ ЕНИЧАРИ И ПОМИЯРИ НА САЩ Е ДА ВКАРАТ ВОЙСКИ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ / НЯКОЛКО БРИГАДИ /, ДА ДАДАТ ОЩЕ НЯКОЛКО ВОЕННИ БАЗИ НА САЩ В БЪЛГАРИЯ / ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВОЕННОМОРСКИ И ВОЕННОВЪЗДУШНИ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ / И ДА МОБИЛИЗИРАТ ХИЛЯДИ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ И ДА ГИ ХВЪРЛЯТ В ОКОПИТЕ В УКРАИНА НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ, ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ В РЕАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подмяна "законно или незаконно"

    28 Май 2023 21:52ч.

    Неспазването на закона се превърна в практика още от първото служебно правителство, даже и още при протестите преди това! Радев си затвори очите пред много беззакония! Кирчовците бяха поощрявани от него! Ако това не спре, жална ни майка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи