Асен Василев: Българският интерес е Украйна да спечели тази война и ние правим всичко възможно за това

Асен Василев: Българският интерес е Украйна да спечели тази война и ние правим всичко възможно за това

Без дерогация за руския петрол България няма да подкрепи санкциите

Най-вероятно ЕС няма да се постигне съгласие по новия пакет от санкции срещу Русия през този уикенд. Това заяви в студиото на "Говори сега" вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

От самото начало позицията на България по отношение на петролното ембарго е ясна - ако има дерогация за част от страните, ние искаме да сме включени. Ако не, няма да подкрепим санкциите, категоричен е той.

"Едната причина е, че имаме голямо количество петрол, който два от Русия, другата е , че има да се довършат допълнителни инсталации в "Лукойл" и "Нефтохим", а и като знаете, в момента цената на руския петрол е доста по-евтина от Брент", каза Асен Василев.

Технологично "Лукойл" може веднага да започне да работи с различен от руския петрол, но това крие рискове от обгазяване и проблеми за околната среда.

Словакия, Унгария, Чехия и други страни също имат притеснения по отношение на ембаргото на руския петрол, подчерта той.

"В момента взимаме газ по южния газов коридор. "Булгаргаз" имат договорени танкери до края на юли. Оттам влиза общоевропейската покупка - ЕС и Щатите имат договорени 50 млрд. куб. метра", уточни той.

Заяви, че преговорите за доставки на природен газ се водят от "Булгаргаз", а не от частни фирми.

"Текат много сериозни преговори и с азерската страна, за да подсигурим пълните количества да тръгнат от май месец. Срещаме много добро разбиране от страна на Азербайджан, така че аз лично съм оптимист, че това може и да стане"

Работи се да имаме достъп и до терминалите за втечнен газ в Турция, откъдето можем да получим около 17 млрд. кубически метра гориво.

България вече не може да разчита на "Газпром", защото те са се показали като абсолютно нелоялен партньор и ненадежден контрагент, категоричен е Асен Василев. Страната ни гледа собствения си интерес, а не този на Русия и всичко друго е изключително тежка манипулация, коментира още той.

"Парламентът ни позволи всичко, което е поискала Украйна като помощ, да ѝ бъде дадено. България си гледа интереса, който включва Украйна да излезе като победител в този конфликт и правим всичко възможно, за да може тя да спечели", заяви вицепремиерът.

Василев е убеден, че Украйна ще излезе като победител във войната.

"От едната страна имаме целия цивилизован свят, от другата страна имаме Русия", каза той.

 

Източник: БНТ

 

 

 

Коментари

  • Z T.M.

    08 Май 2022 19:15ч.

    Българският интерес е ти да си ходиш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MAG

    08 Май 2022 23:37ч.

    Поправка, българския интерес е не да си ходят с откраднато СЪД и ЗАТВОР. Някои може да са склонни на компромис, но аз лично НЕ!!! Искам цялата хунта в затвор, както и да върнат НАШИТЕ пари, има няма къде 16 млн, за има няма 8 месеца. Всичко останало е прах в очите. Някой трябва да плати...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MAG

    08 Май 2022 23:42ч.

    България ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ независима държава, въпреки и преко ищенията на сащ, ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ. Съд за предателите!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MAG

    08 Май 2022 23:52ч.

    Видях че съм написал млн, поправка, да се разбра мрд. Иска също да се върне и смъртата присъда за предателство към България (умишлено не пиша родина, щото тия са безродници). Искам ешафода да е на жълтите павета - да помнят и да знаят...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съд за предателите!

    09 Май 2022 0:27ч.

    Народен съд, а не по гешевски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Россия

    08 Май 2022 19:18ч.

    България има интерес от незабавното ви сваляне от власт и вкарване в затвора за гигантските ви кражби ! Или поне, нарамвяйте се със Спецов и заминавайте на Ибиза...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Асен Василев: Българският интерес е Украйна да спечели тази война и ние правим всичко възможно за това

    08 Май 2022 19:20ч.

    Асеня в окопите, ти да видиш?!?!?? Ще е голям сеир с каска, автоматична винтовка и шансов инструмент, а като засвистят куршумите и шрапнелите вероятността да се надриска като обикновен човек, въпреки че е от елита е силно вероятна, не ли? Всъщност какъв е българският интерес Украина да спечели както е рекло Асеня?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    08 Май 2022 19:21ч.

    бълг интерес е преговори и мир 77 години европа живя в мир сега сащ подпалиха света с нов световен ред в които те да доминират няма световен ред без русия китаи и индия оставка и нови избори

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    08 Май 2022 19:22ч.

    След като искате Украйна да спечели, гласувайте за ембарго. Защо искате изключение? И не казва какво ще е това добро за България ако Украйна спечели. А това за “цивилизован свят” не заслужава коментар, защото е смешно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако са останали мъже в България,

    08 Май 2022 19:24ч.

    Уважаеми господа, моля, изпратете ги час по-скоро към Харвардията им, защото всеки път, като си отворят устите, вредят на вас, децата ви, внуците ви и правнуците ви. А всяко тяхно действие е национална катастрофа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каква е мечтата на свинята?

    08 Май 2022 19:26ч.

    Защо финансов министър коментира такива теми?! Риторичен въпрос! Забравил е да каже "интереса клати феса", щеше да е поантата на газовите му напъни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи хем Украина спокойно може да спечели война

    08 Май 2022 19:27ч.

    срещу Русия - ако България й помага, хем Путин бил готов да глътне цяла Европа, малко по-едра и силна от Украина... А оправете си опорките, че не отиват и за училища със специални нужнди вече.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • teridan

    08 Май 2022 19:32ч.

    Българския интерес е да стоим настрана от тази война и прагматично да си гледаме икономическия интерес и благополучието и стандарта на живот на българите. Такива като Василев отстояват чужди интереси, макар лицемерно да говорят за български интереси. В интервюто той директно излъга по отношение на газа - пропусна да каже, че не получаваме газ, защото не плащаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кра

    08 Май 2022 19:33ч.

    Моят и на повечето ми сънародници обичащи Родината ни интерес, е този гнусен извратеняк с лева резба да престане да ни краде и да бъде съден за национално предателство. Павдигами се само като го гредам. Боклук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А на мен ми идва

    09 Май 2022 0:32ч.

    да му размажа физиономията. И ако ми се отдаде шанс, заклевам се, ще го направя. (Не мога да повярвам, че пиша това. Даже и за Боковите боклуци, така ядосано не съм си позволявал да пиша).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Асенчо Василев ли определя българския интерес? :)))

    08 Май 2022 19:36ч.

    Ами ние го знаем този Асенчо, с опуления поглед, който винаги се пули когато лъже на ангро. Ами този Асенчо, е кукла на конци на палеца на куклената актриса в театър "Херо Мустафа". Същият Асенчо, в кукления театър, иска да се докопа до креслото на ПростОкиро, а ние си го знаем като супер измамник на своя съдружник по фирма... Чиба Асенчо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интереса?

    08 Май 2022 19:38ч.

    Интереса ни е да купуваме по-скъп газ, и да купуваме по-евтин петрол. Нека Украйна спечели, но интереса ни е да вземаме страна във военен конфликт? Парламентът бил позволил всичко, което е поискала Украйна, май украинският посланик. "От едната страна имаме целия цивилизован свят, от другата страна имаме Русия". Уникално самочувствие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    08 Май 2022 19:38ч.

    Лъже Кокорчо.... Сега НХК преработва сернисти утайки и говна. В нефта няма толкова отрови. Да, Булгаргаз купува газа... от МЕД..... Така Шайката измамници ще направят един бърз милиард!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извратено е да говориш за български интерес,

    08 Май 2022 19:43ч.

    когато си най-обикновена подлога на чуждо посолство. Омитайте се, защото затривате България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не мислиш, че на тия от продажното правителство им пука, че затриват Родината ни?

    09 Май 2022 0:38ч.

    Тия са промити мозъци, фанатици, и просто изпълняват това, което им е наредено. И понеже са безмозъчни и безволеви същества, а не хора като нас, не бих имал нищо против присъдите за смъртно наказание на предстоящия Народен съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се чудете

    08 Май 2022 19:44ч.

    Точно заради такива идиоти с промити мозъци воюват днес руснаците. Моят интерес е да се отървем от злобни и жестоки продажници. Значи имам интерес Русия да победи в тази война, която води със Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само гледай

    08 Май 2022 19:48ч.

    Как си го представяш бе тъпанар такъв, фашистка Украйна да спечели война против Русия с 27 милиона жертви от последната война с фашизма? А пък “ние” сме щели да помагаме? Кои сте вие бе копелдаци нагли? Ще ви бием шута само след няколко месеца!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    08 Май 2022 19:49ч.

    Ало, Кокорчо, ставаш все по-смешен и жалък! Никой не се интересува от твоето мнение. Ти трябва да изразяваш само волята на българския народ, а знаеш какво мислят над 80% българи! Мизерник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    08 Май 2022 19:52ч.

    Тъй, нека сега този умник да обясни, каква ни е гайдата, ако Украйна спечели и каква ще е загубата, ако Русия победи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    08 Май 2022 20:33ч.

    Файдата е, че Русия ще продава за без пари, на принципа кой колкото даде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен до Майна

    08 Май 2022 21:40ч.

    Купувай ! Аман от разбирачи като тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    09 Май 2022 7:05ч.

    Интересно ми е дали си вярваш искрено в това, което пишеш, или само по длъжностна характеристика? Вчера по Нова имаше предаване за 4-ма официални украински тролове в България (поне толкоз изреди един чорлав плешивко, явно с украински произход). Като гледам, бройката съотвествства...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак гледа опулено!

    08 Май 2022 19:54ч.

    Значи - пак лъже!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за жалост

    08 Май 2022 20:54ч.

    Какво очакваме от такъв, който не знае дали е мъж или жена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zaho47

    08 Май 2022 19:54ч.

    Кокорчо, не бъркай българския интерес с този на Сащ! Не всеки честен българин мисли като тебе. Впрочем ти не мислиш, други ти дърпат конците, жалка подлога!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ме извиняват Асеневци

    08 Май 2022 20:04ч.

    Ама гусин министера много мяза на малкия Асенчо, седмия по ред на Айшето и то гледа тъй кога баща му работи върху майка му и говори несвързано като него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уф!

    08 Май 2022 20:07ч.

    Какви е дебили раждала, ражда и днес българска майка юнашка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ... /...

    09 Май 2022 2:15ч.

    Българска майка?????? Я пак помисли........

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алекси Слав

    08 Май 2022 20:09ч.

    Българският интерес е ти се махнеш от България и повече никога да не се върнеш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • глупости на търкалета

    08 Май 2022 20:10ч.

    Това не е български интерес, г-н назначенец. Това е интерес на ония, които те държат за топките и "демократично" ти подават лишчета, по които да сричаш опорките им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човещинка

    08 Май 2022 20:17ч.

    Нека си приказва. Като започне истинската война да не стигне до състояние, в което ще му е необходима психиатрична помощ. Натовските пилоти често изпадат в подобно състояние при среща с руски пилоти например. Какво да се прави човещинка е да направиш белята от страх.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • досега някак не обръщахме

    08 Май 2022 20:19ч.

    кой знае какво внимание на продажниците в политиката. За 30 години свикнахме всички да са боклуци. Сега обаче сетивата ни са оголени до болка и нито един предател няма да се измъкне току-така. Този път възмездие ще има, защото тази война показа отвратителните лица на безродниците. И това не може да се преглътне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факт!

    09 Май 2022 0:42ч.

    Досега такава злоба и презрение не е понесъл нито Костов, нито Боко. Смятайте какви боклуци са тия продажни предатели- ПП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бързо

    08 Май 2022 20:21ч.

    Кокорчо, не ти се отваря парашута бате, Русия ще ги бие тия хохли на отиване и на връщане! А ти стягай багажеца и каквото си откраднал, слагай в куфарите и пайдос! Побързай, докато не е станало късно! Няма да те бавим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Evstati

    08 Май 2022 20:21ч.

    Нефтохим няма след Иван Костов, Асене, а като си толкова ербап що не сложиш катинари на Лукойла, ей така заради едната санкция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майна

    08 Май 2022 20:32ч.

    Русия не може да издържи толкова дълго, нито Путин може да оцелее до края на годината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ъхъ

    08 Май 2022 20:37ч.

    Майна, ти на автосугестия ли я караш вече? Днес руснаците превзеха още един ключов град в Донбас. И навсякъде местните ги посрещат като освободители - със знамена, цветя, храна и радостни възгласи. Не знам къде другаде така посрещат "окупатори" и "агресори".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Май 2022 20:43ч.

    Ми начи немаш грижи. Свиркай си и си върти снджирчето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    08 Май 2022 20:37ч.

    Това "частно" мнение ли, е ? Да не му се разсърди Кирчо ? Че, си представям как тези ококорени очи се навлажняват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    08 Май 2022 20:38ч.

    Това е просто папагалстване на клишетата спуснати от краварските му ментори. Ако някой го пита какво точно означава "Украйна да спечели" войната, тоя и всичките папагалстващи като него изобщо няма да могат да отговорят смислено.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рис

    08 Май 2022 20:39ч.

    Интересно как точно Асенчо позна какъв е българския интерес??? Думите му, както и на приятелчето му Кирил са напълно антинародни. Асене, оглеждай се и се ослушвай дали не идва влак!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    08 Май 2022 20:39ч.

    Възможно е човекът да е садомазохист.Спецов.Сега и явна правокация към мъжете в България.Чака да бъде ............ и................ за да си тръгне.Амбряжите са винаги отвратителни.Този е и глупав.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма да забравим

    08 Май 2022 20:39ч.

    Един ден, когато всичко приключи, ние ще си спомним кой е помагал (ако ме разбираш).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    08 Май 2022 20:41ч.

    Българския интерес се определя с Референдум, а не някой да определя как трябва да мислят хората. Аман от умници дето ще ме учат да мисля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алцхаймера

    08 Май 2022 20:41ч.

    Ще се изненадаш колко сме паметливи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • zzz

    08 Май 2022 20:49ч.

    Асен Василев опасно ни вкарва в абсолютна зависимост от САЩ. Всъщност цялото правителство е добре изиграна от САЩ стратегия. АСЕНЧО мамаин Българския интерес е да няма война.Но тъпотията и угодничеството пред господаря ти си е твой проблем.АКО утре на границата са Войските на Русия Асенчо ще е пръв с питка да ги посрещне. Сладурко мамин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обратна тяга

    08 Май 2022 20:52ч.

    Той Путин ще ги оправи. Всички заобиколни фирмички като попаднат в забранителен списък ще му отиде комисионната. Язък дето толкова се натяга.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • генерал без армия

    08 Май 2022 20:50ч.

    Нищо. Ние ще ви оставим да се явите на бойното поле както си му е реда. Но без армия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • затвори плювалника

    08 Май 2022 20:52ч.

    нещастник.Продажна личност върви си там откъдето си дошъл.Ти нищо не разбираш от финанси а може би от икономика изобщо.Върви си с мир.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    08 Май 2022 20:58ч.

    Абе как така ще си ходи? България да не е на Кьор Хасан фурната - влизаш, излизаш, както ти кефне. Най-напред при Бай Ставри - човекът чака. Тоз като малък е пял в хор - ще направи хор на момчетата на софийските затворници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как ще си върви, бре!

    09 Май 2022 0:47ч.

    Народен съд и справедливо възмездие за всички евроатлантически продажници! Тук, в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куролация

    08 Май 2022 20:53ч.

    Кой си ти,че ще определяш бг интерес? Никой не е гласува за теб,и мнозинството от бг народ мисли точно обратното. Ти си никой,и си пътник. Нямаш място във властта,още повече,че влезе там през задния вход

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Късмет извадихме с това правителство

    08 Май 2022 20:54ч.

    Тиквата ако беше останал на власт,сега щеше да ви е спретнал вече купони и пропускателни пунктове по големите градове.Както беше през 2020.Всяка сутрин щеше някакъв щаб да ни плаши от телевизора какви са цените и да ни "съветва" да ходим пеша и да ядем по-малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а бе,

    08 Май 2022 21:09ч.

    извадихме нещо, ама не е баш късмет, друго е...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Aleph

    08 Май 2022 23:00ч.

    Верно е! Опльоскаха държавата като Евърбред, 60% инфлация, а държавните ценни книжа се оценяват от инвеститорите с доходност, колкото при бързите кредити.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости на тиквета

    09 Май 2022 7:57ч.

    Тиквата изпълняваше сатанистките заповеди на СЗО както всички други ръководители на страните. Нищо различно. Даже в началото го даваше малко по-лежерно, щото сам той - нулева убеденост във "вирОса"... ЦОВИД 19 не беше и не е тема за самостоятелни решения на когото и да било.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    08 Май 2022 21:51ч.

    Радев!Откъде ги домъкна тия п€9@^! бе,наборе (макар че съм ти батко, и съм майор от СВ а ти генерал от ВВС ).За туй деяние твое чест не бих ти отдал а ще те заплюя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СМЕХХХ

    08 Май 2022 21:52ч.

    Ни думай ва! Туй в американското посолство ли ти го набиха в кухата кратуна ?!? Само идиот може да твърди,че това е в наш интерес! От 32 г. ни убеждават, как всичко е в наш интерес и изгода, обаче все става обратното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оправи си погледа!

    08 Май 2022 21:57ч.

    И спри да лъжеш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Галицин

    08 Май 2022 21:57ч.

    Тоа е типичен пример за обратното на умното и острото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Голема грешка

    08 Май 2022 22:09ч.

    В грешка, ама голема грешка си Асене. Даговорените количества със САЩ са не 50 а 15 млрд. куб.метра. Пре това " При възмогност". Тако че , тъпир нещастен изчезвай от хоризонта, колкото ти е възможно по-бързо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пак ли аз не съм разбрал нещо?

    08 Май 2022 22:12ч.

    Да не би Украйна вече да е победила и утре Зеленски да приема парада на Червения площад? Какво означава Украйна да победи Русия? Русия да бъде окупирана от Украйна до Сибир и Урал? Нещо ми се губи логиката! Два “Сърмата” са достатъчни да се изпари цяла Украйна. Остават още 6000 (без две) ядрени ракети. Те за кого ли ще са?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия е приятел, нали корнело!

    08 Май 2022 22:21ч.

    Кви ги плещи па тоа? Да си приказва! Утре цял свят ще гледа в устата Путин какво ще каже и парада на победата. Много хора досега не сме проявявали интерес към парада, но сега ще го гледаме с голям кеф. кирата и асенката ни преподадоха добър урок кои са приятели и кои врагове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дивя и се наскърбявам от бруталната българска безсърдечност! Защо почитаемите форумци засипват с нелепи, дори отвратителни епитети Асенчо - това красиво позастаряло момченце?

    08 Май 2022 22:26ч.

    Засрамете се, имайте поне уважение към оракулските му способности! Той ще познае изхода от 30 годишната война между Русия и Украйна! Вече месец го навестява един и същ сън. Ведър пролетен ден. Асенчо е на трибуната на мавзолея на Ленин и се наслаждава на парада на победата. Той е там като VIP гост на маршал Зеленски, който е победил Путинските орди и ги е изтикал чак на Курилските острови.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Освен това заради заслугите си към Украйна му е присъдено звание стартъп-адмирал. Снежнобялата адмиралската униформа още повече отваря Асеня. Златните й копчета блесят огрени от москалското слънце.

    08 Май 2022 22:28ч.

    Вълнува се Асен, усеща хиляди погледи впити в красивите еполети и пухкавия му задник. Няколко гвардейци от 154 комендантски полк направо го пият с очи и закачливо му намигат. Какъв шеметен прилив на великолепие! Как лудо тупка сърцето, каква възбуждаща гордост преизпълва душата му! А очите, ах очите - кокорят се като на обезумял пекинез.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Умри Асене, защото никога няма да си по-щастлив!" - такъв странен глас дочува Асен.

    08 Май 2022 22:31ч.

    Гласът иде от мавзолея, на руски му говор и то с характерния муми - тенор. Асен е смутен, не му се мре точно сега, когато 108 годишният Байдън ще приеме парада. Какво ще стане с Асен? Ще издържи ли на английската сол, с която агент на шарлатанина Радев е посипал закуската му? За всичко това следете своите гласове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още миг и ще ...

    08 Май 2022 22:58ч.

    Изведнъж Спецов пристига с памперс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Aleph

    08 Май 2022 22:58ч.

    Хасковската отрепка от пол Х беше поставен от българския народ да управлява държава, след като фалира и открадна 9 млн паунда от Евърбред

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българският интерес в момента

    08 Май 2022 23:28ч.

    е да бъдеш разкаран от властта НЕЗАБАВНО. Стратегическият ни интерес е да бъдеш пребит с камъни на площада за пример и назидание за бъдещите поколения.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • шок и ужас

    09 Май 2022 0:01ч.

    Българският интерес е българите да надделеят над продажните български граждани и техните началници, които 30 години съсипват страната. Вече отмина времето на нихилизма и безразличието, трябва да се борим за страната си, за семействата си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • трябва да се борим за страната си, за семействата си

    09 Май 2022 0:03ч.

    За Родината си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много сме

    09 Май 2022 0:26ч.

    Целият народ български срещу проамериканската хунта, обсебила властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой въвлича България във война

    09 Май 2022 0:10ч.

    Оставка . Радев, ти ги докара тези ,прибирай си ги!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хем, хем

    09 Май 2022 0:15ч.

    Хем насран, хем Голям!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ММ93

    09 Май 2022 0:47ч.

    ОСТАВКА, безроднико, ВЕДНАГА ! Ти си позор за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оставка!

    09 Май 2022 0:52ч.

    Съд! Справедливо наказание за мерзостта и чуждопоклонничеството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евалата, Педи!

    09 Май 2022 0:54ч.

    За нула време събра повече минусчета и от идиота Киро простото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уж педал, пък глупав

    09 Май 2022 3:09ч.

    И кой го формулира този “български интерес”? Да приемем, че Украйна спечели войната (каквото и да означава това). И какъв ще е нашият интерес от това? Някой да ми обясни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чакаме изповед

    09 Май 2022 3:17ч.

    Радев, ти ги докара тия идиоти! Изповядай се на арменския поп, той те покани човека! Признай си всичко, да ти олекне. Не че ще ти простим, ние не прощаваме, защото не сме Господ. Това си е само между теб и него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шони

    09 Май 2022 5:49ч.

    Сенко, ако до месец не намериш газ и петрол, стягай багажа, вземай булката и да те няма, че голяма тояга те чака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мута

    09 Май 2022 5:51ч.

    Ква булка ве пич, нали той е булката. Спеца да си го прибере в Дубай.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Севда

    09 Май 2022 5:59ч.

    Аз мислех, че само Киро е прост, а тоя е по-улегнал и умен, но той като се видя съпредседател на партията, реши да си покаже простотията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЙацкРоцк

    09 Май 2022 6:45ч.

    Специално за всички евро-атлантически подлоги, американски мекерета и подръжници на укронацистите вкл. и тази мека китка би било добре да отвори отново тухларната във Белене, не заради друго ами за да се намери приложение на боклука които ни е превзел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедоф

    09 Май 2022 7:11ч.

    Де ги виде тези 50 милиарди кубометри бе кифте . Със сичкото напън и боб краварите едвам до 15 милиардина я го докарат я по-скоро не . По-големи гьонсурати за последните 32 години не е имало , че и за по преди 70 не се сещам . Измекяри .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига закани по форумите !

    09 Май 2022 8:06ч.

    Тия кърлежи с приказки няма да паднат. Да излезем и да блокираме страната ! Обща Политическа Стачка - до ОСТАВКА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още днес!

    09 Май 2022 9:11ч.

    Обща политическа стачка и гражданско неподчинение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да излезем и да блокираме страната !

    09 Май 2022 9:14ч.

    грабвайте бастуните и тръгвайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сеир Фул

    09 Май 2022 12:44ч.

    Не, чочинка, войната е между глобалистите и останалия свят. Докато тази война се войнонува, те си прокарват преспокойно йезуитските планове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Прости момчета

    09 Май 2022 13:16ч.

    Прости момчета ни управляват. Американчета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    09 Май 2022 15:08ч.

    И за ЧОЧАРКА не ставаш !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старец

    09 Май 2022 15:39ч.

    Заминавай Асенчо ! Зеленски приема всякакви за наемници , нали бай Дън плаща .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи