Арнаудова: Петков нареди на Рашков и полицаи да ни арестуват! Използва името на Кьовеши

Арнаудова: Петков нареди на Рашков и полицаи да ни арестуват! Използва името на Кьовеши

Никой не е водил разпити с нас, влязоха в къщи много полиция - 3 патрулки, полиция от ГДНП, разследващи полицаи, всичко ставаше пред очите на детето ми, без обяснения, продължи до 3 през нощта. Полицаите се държаха нормално. Това разказа Севделина Арнаудова, бивш началник на правителствената пресслужба по времето на Бойко Борисов, след като беше освободена от ареста тази вечер, предаде БНТ.

Намериха рекламни материали и картички, и един тефтер. Нямаме обвинения", каза още ПР-ката на Борисов, който малко преди нея напусна сградата на "Главна дирекция "Национална полиция" (ГДНП). 

"24 часа бяхме държани без обвинения. Без да дойде разследващ полицай. Дойдохме тук, взеха ни лична карта, телефоните и ни отведоха в ареста на 7 РПУ. Прекарах нощта на стол, нямам представа как е детето ми", каза сподели тя, обляна в сълзи. 

"Нямам намерение да се укрия. В момента искам да се прибера и да си видя детето", каза пиарката на ГЕРБ.

Допълни, че са ѝ взели само един тефтер, в който е пишело името на Борисов.

"Най-интересното е, че Петков си позволи да въвлече името и на Лаура Кьовеши в това нещо. В показанията, които е дал, той е заявил, че това е станало с нейно знание и нейно разпореждане".

Арнаудова разказа, как премиерът Кирил Петков е отменил заседанието на правителството, извикал е в кабинета си вътрешния министър и полицаи, на които наредил да го разпитат. И въз основа на неговите показания МВР нарежда обиск и арест на тримата. "Не мога да допусна, че действаш премиер ще свидетелства срещу бивш, това никога не се е случвало", каза тя.

"Скандално е, всичко е скандално. Нашите колеги са във връзка с ЕНП и с комисарката по вътрешен ред и правосъдие. Доколкото знам, са влезли и в контакт с Лаура Кьовещи", уточни тя. 

"Как си обяснявате факта, че мога да навредя на човека с 19 обвинения? Това е абсурдно. Мафията си има държава", каза още Арнаудова. Мафията си има държава, допълни Севделина Арнаудова.

"Нямам намерение да се укрия, имам намерение да се прибера", заключи пиарката на ГЕРБ.

Допълни, че са ѝ взели само един тефтер, в който е пишело името на Борисов.

 

 

Коментари

  • helleborus

    19 Март 2022 15:35ч.

    Дали наивниците, които не видяха почерка на мафията и нейното животинско мислене в протестите, в предшестващата вулгарна и просташка клеветническа кампания, в печеленето на избори чрез декласиране на противника, в машинните манипулации, ще видят почерка на мафията поне в тези арести. Сляпата вяра е религия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    19 Март 2022 17:03ч.

    царството нъ мутрите е bg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И тримата сте

    19 Март 2022 18:26ч.

    виновни и много отдавна сте за съд и затвор! И няма да ги избегнете тези институции!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи