Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Украйна, изградена след разпадането на СССР, се провали като проект на втората република. Това заяви Алексей Арестович, бивш съветник в канцеларията на Владимир Зеленски (сега включен в списъка на екстремистите и терористите) във видеоблога на чуждестранната агентка, избягалата руска либерална "журналистка-самоубийца" Юлия Латинина, съобщава кореспондентът на "ПолитНавигатор".

Според Арестович, ако сегашната държава продължи да съществува, това ще доведе до още стотици хиляди жертви на нейните граждани.

"Управляват ни морално некомпетентни изроди, крадци на кръв, неспособни да вземат решения, неспособни на позитивна мотивация, способни само да втвърдяват ситуацията, да я правят все по-лоша и по-лоша чрез некомпетентност и кражби. Неспособни са да обяснят на хората за какво се борят, да дадат надежда за бъдещето, и влошават всичко. Унищожаване на бизнеси, преследване на мислещи и инакомислещи хора... Това е всичко", каза бившият съветник на Зеленски.

"Това е диагноза, втората украинска република е приключила. Ако тя оцелее още известно време, ще загинат още няколкостотин хиляди души, ще се разпадне на още образувания. Оказа се, че това е един провален проект. Първо се провалиха УНР (Украинската народна република е историческа държава, съществувала на част от територията на днешна Украйна между 1917 и 1921 г. Бел ред.), Директорията (Директорията е временен колегиален революционен държавен комитет на Украинската народна република, първоначално сформиран на 13–14 ноември 1918 г. по време на сесия на Украинския национален съюз във въстание срещу украинската държава. Бел. ред.) и Хетманатът (Титлата хетман се появява в Украйна през ХVI в., означава ръководител, командващ на Запорожката войска. Бел. ред.), сега се провали и втората украинска република, създадена през 1991 г.", каза Арестович.

Източник: politnavigator.net

 

 

Коментари

  • Ачо

    19 Май 2024 20:03ч.

    Няма ли вече да хванете Зеленски за мустака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    19 Май 2024 20:30ч.

    Следващия граничи с Газа ..................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нека рути отвътре още. Зеленски е по-полезен дори от дедо Джо и баба Уши

    19 Май 2024 22:11ч.

    Изобщо, злото само се довършва. Така да карат още.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Май 2024 11:14ч.

    Ами, то за това и Путин не бърза да ги мачка... Просто няма смисъл. Те сами се закопаха...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неутралитет и сътрудничество

    19 Май 2024 20:05ч.

    Време е за сваляне на незаконната хунта от самия украински народ и подписване на договор за мир и дружба с Русия. Стига с тия провалени западни проекти вече. На инат е ясно, че не става.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    19 Май 2024 20:32ч.

    Ние Банкянската хунта не можем до помръднем, Вие направо в Киев ......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ганди

    19 Май 2024 20:14ч.

    Ааа, не става само с това...той Борис I-ви го обяснил добре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • лавата му искам… И смърт на рода му. Жена му, децата, слугите и целия му родлавата му искам… И смърт на рода му. Жена му, децата, слугите и целия му род

    19 Май 2024 22:13ч.

    Дупе да е яко на прозападните предатели

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    19 Май 2024 22:30ч.

    Внимателно с бастуна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до новия кмет

    21 Май 2024 11:17ч.

    ти, бастунЪТ отдавна си го глътнал... Чак ти стърчи отзад, но не можеш да се извъртиш, за да го видиш! :-D

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    19 Май 2024 20:15ч.

    На лъжливият Зеленчук му остават около 48 часа, и след това нищожество ще се мисли какво да се прави... Но едно е ясно жокерът от КривойРог, прецака Украйна, Европа, Русия и де каквото намери и захвана. Това наистина е кървав клоун на злото, на които украинците никога не бива да простят! Избраха го щото ги излъга че ще договори мир, а направи точно обратното доведе света до Трета Световна Война!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    19 Май 2024 20:19ч.

    П.П Едно трябва да се отбележи, че никой здраво мислещ десен човек на запад не му се довери и не застана зад него, точно защото от самото начало си личеше че е Зло и гнусно изчадие... Зеленчук беше прегърнат от депопулаторите и тези които разнасяха ковид1984 истерията и ЛГБТ безумството, а те по начало са сухи пръчки които за нищо не стават, освен за лъжа и пропаганда и съсипване на човечеството!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • здравомислещите хора на Запад може би не са му се доверили,

    19 Май 2024 21:53ч.

    но нашите натовски генерали му се довериха и то яко! Иначе как да си обясним, че България е доставила (тихомълком) около 105 танка Т72, ремонтирани в Чехия? 3-то място в света! много пред УСА, Германия и пр.? Извеждат ги от България като "дефектни" (както и С300 и С200 които им дадохме) и от ремонтните цехове директно за Kyiv! https://www.youtube.com/shorts/22K1SdZdffs Очаква се да бъдат изобличени още много подобни "подвизи" на нашите Тагарев, Шаламанов, Денков, Калин Димитров ( https://glasove.com/novini/tagarev-naznachi-bivsh-instruktor-v-mvr-na-ukrayna-za-shef-na-voennite-ni-zavodi-terem ) които пладнешки крадат от БА за да подкрепят Z., да не споменаваме спешната доставка на 2-та ни ядрени реактора от АЕЦ Белене, за 404 - до края на м. юни първият щял да бъде инсталиран в станция “Хмелницки” ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    19 Май 2024 22:38ч.

    Лошо лошо лошо, насадили са ни на невероятни пачи яйца, но това не са хора, нито българи, това са дронове андроиди- зомбита на къса каишка, които унищожават България, това им е бизнесът! Държавата е оцапана яко с кръв и вина, по всякакви поводи, вътрешни и външни, може би разделителната линия с народа е че не им е гласувал доверие, и е редно тази тясна група мерзавци да се разграничи от останалите нормални хора, как да стане това един Господ знае!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • с нож и въже

    19 Май 2024 23:39ч.

    с дъра-бъра и ракийца на дюванчетто няма как

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Tagarenko Pederesanko

    20 Май 2024 18:26ч.

    Агентът тагарев.....ти долно изчадие на СатаНАТО и мрака!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 2796

    19 Май 2024 20:30ч.

    Руснаците спасяват Европа за пореден път

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    19 Май 2024 20:32ч.

    “ Оказа се, че това е един провален проект”. Не казва кои са авторите на двата провалени проекти. Дали ги знае? Първият проект е на Австрийската империя - преди и по време на Първата Световна Война. Вторият проект е на англосаксите, с най-активно участие на САЩ и Великобритания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    19 Май 2024 22:26ч.

    Не, гледната точка е друга: Има две световни войни организирани от англо-саксите заради тяхната доминация, застрашена от Германия. В първата и втората Печалбата за тях - Наградата, щеше да е заграбване на територията и природните богатства на Русия/СССР. ТСВ има същите цели. Германия вече е форматирана и негодна за съпротива. Отделните държави просто се използват като аватари за изпълнение на хищническите цели - натурата на тези две туморни образувания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пенка, Янка, Мария и т.н. все сътруднички на редакцията.

    19 Май 2024 20:46ч.

    Браво! Так держать!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    19 Май 2024 20:50ч.

    Хахаха...Арестович- бекъп варианта на цру... И той ще си намери майстора..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    19 Май 2024 20:53ч.

    Украйна играе ролята на лакмуса в пикнята Россия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Врачката от Годеч

    19 Май 2024 20:58ч.

    Да, ама тайно и активно си опресняваш руския, нали?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кръчмарката от Годеч

    20 Май 2024 9:14ч.

    Не само опреснява руския, но и накусва литмуса, пардон - лакмуса. Топи в Россията и после облизва да види как, втасала ли е, тръгнали ли са ферментациите. Топи и ближе, топи и ближе. Работа, какво да я правиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна е едно лайно

    19 Май 2024 21:03ч.

    Затова отича в канализацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хитри медийни хиени

    19 Май 2024 21:08ч.

    В момента украинската пропаганда разиграва невероятен спектакъл ! Двуликият Янус да си яде жопата ! Медийната стратегия е следната. Вътрешната пропаганда, насочена към украинците, непрекъснато повтаря "Всичко е точно ! Армията ни държи позициите, фронтът е стабилен ! Отбиваме всички атаки на рашистите ! Дори някъде да отстъпим, то е с много малко и е отлично организирано ! Така си пазим хората, а руснаците търпят "колосални" загуби ! " ... трендът е оптимистичен или сдържано позитивен. Обаче във външен план украинската пропаганда РЕВЕ КАТО ЗАКЛАНА ! "Все пропало ! Нямаме хора, нямаме оръжия ! Рашистите настъпват ! Превъзхождат ни с 10/1 ! Нямаме защитни укрепления, всичко е откраднато ! Корупция ! Разпад ! Загиваме - дайте ни пари ! Дайте ни оръжия ! Още, още !" Коренно противоположен тренд ! Къде е истината ? Нито в първото, нито във второто, някъде по средата е. Но очевидно Арестович обслужва втората тенденция - загиваме, помагайте, дайте пари !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еничар Башибозукофф Чекмеджеалтънофф

    20 Май 2024 18:28ч.

    целият свят им праща храна, линейки, джипове, багери, камиони, оръжие НЕВИЖДАНА СОЛИДАРНОСТ В ЗЛОТО!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    19 Май 2024 21:08ч.

    Арестович е предател и кремълски глашатай. Срам за демокрацията. 😭❤️

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Никита Ъ.

    19 Май 2024 22:53ч.

    Арестович е като фурнаджийска лопата. Какви ги ломотеше, когато беше в обятията на наркомана и какви ги каканиже днес. Усеща той накъде вървят нещата се опитва да се турне на следващите господари. Този път няма да ти се получи Люси, вярвай ми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    19 Май 2024 23:19ч.

    Разбрахме, че си глупак. Не е нужно всеки ден да го потвърждаваш!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пьотин

    19 Май 2024 22:20ч.

    И ква стана тя? Съветника, пардон, бившия съветник на зеленски потвърди, че Путин е абсолютно прав. Оказва се, че всъщност не Русия е империята на злото, а англосаксонците, които подкокоросват укрите да мрат като кучета за корпоративния интерес на 6 корпорации, да втвърдяват отчаяната си съпротива. Това е река от кръв. В името на какво? В името на кралицата и британската империя. Идиоти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нелегален

    20 Май 2024 8:06ч.

    пьоти, бети се поминА, бре. ся е чарли. информирам те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Май 2024 22:23ч.

    Арестович като контраелит. Стани да Седна. Не е антисистемни. Разчита на това, че масата я мързи да помни три дни и гласува за страховете си от последните три минути. Проблемът му е че почна предизборна кампания, а няма шанс да насрочат избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    20 Май 2024 8:13ч.

    Добро утро, другари. Ко стана, тръгна ли превратът срещу Зеленски??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • потърпи

    20 Май 2024 8:32ч.

    наближава да ядете до възела страховито надвисналия грапав руски четвъртит

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...нашата улица...

    20 Май 2024 12:00ч.

    Ах, скъпи мои момичета и момчета! Край, край, край! Свърши се — ПОБЕДИХМЕ… Повече няма да има кошмари. Слънцето изгря и на нашата улица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    20 Май 2024 20:55ч.

    https://m.youtube.com/watch?time_continue=2&v=hUjA3s4UQbA&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F&feature=emb_logo

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    20 Май 2024 21:33ч.

    Проект Украина: https://m.youtube.com/watch?v=aZ6WwlPOptM

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    20 Май 2024 21:38ч.

    Просто поколение Z и с епоксидна смола не може го задържи на седлото, пък и коне не останаха, само лошадь и меринь.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    21 Май 2024 11:25ч.

    Тоя мазен демагог Арестович, да ходи да се жалва на краварите и наглосаксонците, защото Планът беше техен! Всеки може да изказва очевадни факти, когато вече са се случили. Това не го прави Пророк... Това, че сега се опитва да си намери място под Слънцето, не означава, че Слънцето ще го огрее. Има хора, които много добре си спомнят, какво говореше в началото на края на УСрайна, още от 2014-та насам!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Решението

    21 Май 2024 12:19ч.

    Най-очевидно и логично решение за Украйна и предотвратяване на трета Световна Война в крайна сметка е, Русия да анексира половината Украйна с руско езичното ѝ население, а останалата ѝ територия да се подели, между Полша, Румъния и Унгария... Така проблемът ще бъде решен, а една измислена и изкуствено създадена държава, просто ще престане да съществува, като основните групи на разнородното ѝ население, заедно със съответните му територии ще се присъединят към страните, към които принадлежат изначално. Подобно може да бъде и решението със Северна Македония... В случай на ескалация в тази също изкуствено създадена държава и очевидно токсичен балкански "проект", гърци, българи, албанци и сърби, да си се присъединят обратно към родните държави, заедно със съответната прилежаща етническа територия... Дали е справедливо само бъдещето може да покаже... Все пак е вариант, ако няма друго решение. Важното е хегемонията на кравари и наглосаксонци да бъде окончателно прекратена, като същите тези най-накрая бъдат принудени да си махнат мръсните ръчички от непринадлежащия им свят, за да се предотврати поредният очертаващ се глобален световен конфликт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • rambaldievskievich

    21 Май 2024 14:43ч.

    Арестович: FAKE!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Politico

    21 Май 2024 17:56ч.

    Украйна е изправена пред решителна битка и може би не за Харков, а за столицата, пише журналистът Джейми Детмер на страниците на американския вестник "Politico". Той се позовава на данни от канали за наблюдение, които съобщават за прехвърлянето на 5 нови бригади от 10 новосформирани в Киев. Журналистът цитира и командващия украинските сухопътни сили Павлюк , който каза: „Русия тества здравината на нашите граници, преди да избере най-подходящата посока „за нападение“. Въз основа на това Детмер заключава, че " Путин ще направи нов опит да завземе територията около столицата". Тогава ще започне решителната битка за оцеляването на Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи