Антон Хекимян откри предизборната си кампания: Обичам София!

Антон Хекимян откри предизборната си кампания: Обичам София!

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Антон Хекимян откри официално предизборната си кампания, предаде репортер на "Фокус". На събитието присъстваха редица симпатизанти на партията, депутати, общински съветници и кандидат-районни кметове.

"Обичам София. Това е моят град, в който изградих живота и кариерата си. Знам проблемите на града. Има моменти, в които трябва да се поеме отговорност. Това се случва, когато има много голям залог - за нас това е София. София не трябва да бъде заложник, работата за нея не може да бъде спряна. Работата за София трябва да продължи. София не може да бъде заложник на голи обещания. София не може да бъде заложник на думи, за нея трябват дела." Това заяви кандидатът за кмет на София, издигнат от ГЕРБ - СДС, Антон Хекимян по време на официалното откриване на предизборната си кампания. 

"Преди малко Йорданка Фандъкова спомена само веднъж думата "метро". А именно метрото е това, което превърна София в истинска европейска столица. До днес са изградени 42 км метро, в следващия мандат трябва да завършим още 10 км. Искам да го направим. Метрото трябва да стигне до Симеоновския лифт. Има партии, които само преди година спираха проектите, спираха парите за София. Това не трябва да се случва. Това е не само политическо, а гражданско лицемерие", посочи Хекимян. 

"Убеден съм, че съм взел най-правилното решение. Направил съм крачката да бъда в най-подготвения отбор", категоричен бе Антон Хекимян. 

"Аз не съм кандидат за нищо, което е добре. В роялата си на кандидат трябва да ви убеждавам колко съм хубав, а това влиза в конфлик с емблематчината ми скромност. Сега ще ви говоря за хора с качества, кауза, биография." Това заяви Томислав Дончев, зам.-председател на ГЕРБ. 

"Изобщо не е без значение как си живял живота си и какви решения си вземал. Кандидатите на ГЕРБ са хора, които не само могат да слушат, а  могат да чуват и разбират. Няма шанс да станеш голям политик, ако не можеш да разбереш болката, мечтата на хората. Всеки кандидат е важен. Местната власт е най-близо до хората. Тази, която всеки ден трябва да решава проблемите на хората. Понякога местните избори са по-важни от парламентарните. Те показват дали имаме подкрепата на хората", каза още Дончев. 

"Победата е наш дълг, не за да стане някой някакъв. Победата е наш дълг, защото столицата заслужава най-добрия отбор. Нищо по-малко. Не можем да допуснем Столична община да се превърне в учебен автомобил, да се превърне в лаборатория за експерименти. Затова победата е наш дълг. Искам да има експерти, не кралете на селфито. Да има мечтатели, не шарлатани. В общината да има мечтатели, но не авантюристи", посочи още зам.-председателят на ГЕРБ. 

"Влизаме в кампания - приветствам ви да избягваме военната терминология. След 29 следва 30, ние ще трябва да работим с другите, да живеем с тях. София има нужда от още инвестиции в образователната, културната, спортната инфраструктура. София има нужда от добра администрация, от модернизация. София има нужда от мъдрост, разум, от сърце и от любов", добави още Томислав Дончев. 

"За мен беше чест да създаваме и променяме София заедно." Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова. "Антон Хекимян има характер, чувствителност, знания. Има и екип. Кметът е особена порода. Кмет не се става зад бюрото, а на улицата с хората. Затова съм сигурна, че сме застанали зад правилния кандидат", допълни още Фандъкова. 

Според председателя на СОС Георги Георгиев столицата има нужда от кмет, който разбира хората. "Завиждам на смелостта на Антон. Той е отворен за хората, чува техните предложения. Той е изключително любознателен". 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • хаирсъзин

    04 Окт 2023 20:14ч.

    Сори,хетеро сме !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Една лоша дума срещу тоя

    04 Окт 2023 20:15ч.

    Няма да прочетете на тоя сайт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И от кога го готвят за кмет?

    04 Окт 2023 21:38ч.

    Или го взеха подготвен? Боже какви подмолни хора, само и само да се задържат във властта са готови на всичко! Сделка с дявола да направят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имаме общо с Хекимян

    04 Окт 2023 21:45ч.

    И двамата обичаме София, и двамата нямаме понятие от архитектура и градоустройство. Разликата е, че той е тръгнал да става кмет на милионния град. Що пък да не тръгне, щом като мацки, дето не различават гаубица от гьостерица стават военни министърки на куп европейски държави, Германия си имаше политолог за здравен министър, сегашният министър на икономиката е философ и автор на детски книжки, а външната им министърка е по-умна даже от умното Кире. Така де, учим се от опита на им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    04 Окт 2023 22:32ч.

    Пожарникаря си избираше министрите по кръстовищата, а сега след като се наспи добре и на сутринта го осени някоя нестандартна идея! Боже, боже, у нас всеки се занимава с това от което нищо не разбира! На практика се получава, че един мисир може да стане кмет, стига да го посочи банкянския гений!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    04 Окт 2023 23:41ч.

    И защо да не я обичаш София бе, провинциал? Кой щеше да знае за теб, ако не беше София? И телевизионното студио в центъра й, което те направи известен. Щеше да продаваш домати някъде в родната Стара Загора. Щото ти за друго не ставаш, момче. Не ставаш. Обичал София. И аз я обичам. Само че моето семейство е тук от времето, когато улиците са се казвали Търговска, Фердинанд и тъй натам. Прочети малко в Гугъл- сигурен съм, че нямаш идея за какво говоря. Аман от амбициозни провинциали! Но за сметка на това- некадърни и неподготвени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тунджай Мустафа

    04 Окт 2023 23:57ч.

    Така е, Тонка много обича София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соломон

    05 Окт 2023 3:19ч.

    Поставяш някакви абсурдни тези и се позиционираш, като контрапункт. София заложник, работата не можела да се спре...Безидейното бръщолевене работи в България. Ще видим. Но тук истинското забавление не е този безличен и изпразнен съдържание кандидат. Голямата веселба е Дончев. Какъв нескопосан опит за пробутване на старозагорското менте. Не ти ли втръсна бе Дончев? От теб лъха едно абсолютно отчаяние и обреченост. Вероятно единствената алтернатива в живота ти е да ръсиш глупости, които да наричаш политики. Жалък човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Месията

    05 Окт 2023 6:49ч.

    И от кога го готвят тоя катил за кмет? Или го взеха подготвен? Боже какви подмолни хора, само и само да се задържат във властта са готови на всичко! Сделка с дявола вече направиха веднъж, сега отново са на път !!! Да, не напразно умните са казали, че и пътят към Ада е постлан с „добри“ намерения !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Али Луя

    05 Окт 2023 8:18ч.

    Можеше някой от Нова тв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Янус

    05 Окт 2023 9:01ч.

    Нежният Антончо беше нула като журналист, а за тая работа е още по-надолу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи