Антон Хекимян, кандидат кмет на ГЕРБ-СДС за София: Общинските камери влизат срещу войната по пътищата

Антон Хекимян, кандидат кмет на ГЕРБ-СДС за София: Общинските камери влизат срещу войната по пътищата

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Общинските камери за управление на трафика трябва да бъдат приобщени към ресурса на пътна полиция за контрол на скоростта и преминаване на червено, за да се повиши пътната безопасност с една ясна цел- нула жертви на пътя. Това посочи като един от приоритетите на екипа на ГЕРБ-СДС в София кандидатът за кмет Антон Хекимян. “София няма повече деца за убиване!”, заяви той.

“В следващите 30 дни се надявам на истински дебат с идеи за София. В дългата ми кариера съм слушал обещанията на много кандидати за кметове. Знам обаче, че доверие се печели не с красиви думи, а със свършена работа. Отборът, в който влизам, е на хората, които са доказали, че не само говорят, а работят и променят”, каза Хекимян.

 

“Подобряването на качеството на живот има ясни измерители, които са нашите конкретни задачи: налагане на норми за качество на всички елементи от градската среда - настилките на тротоарите, уличното осветление, озеленяването, кошчета за отпадъци, пейките, до най-дребния детайл”, добави кандидат кметът на ГЕРБ-СДС. В предизборната програма на коалицията са заложени още безкомпромисен контрол към работата на всеки изпълнител, ежегодни програми за инвестиции в отделните квартали за изграждане и основен ремонт на улици, тротоари и квартални паркинги и поддържане на междублоковите пространства и детските площадки.

От ГЕРБ-СДС дават гаранция за продължаващо строителство на метрото - завършване на линията към кв. ,, Левски” и ,, Слатина” и започване работата по проектите за разширение към Студентски град, Симеоновския лифт, през “Люлин” до Околовръстен път и от надлез “Надежда” към “Илиянци”.

В приоритетите за управление на София са и изграждането на 35 нови детски градини и 6 нови училища в рамките на 4 години.

Източник: "Труд"

 

 

Коментари

  • рукола Z

    29 Sep 2023 20:13ч.

    Ха ха ха, войната по пътищата... трябва да ви следят 24/7! Софиянци хубаво да си опичат главата на изборите, после ще са първите опитни свинченца със хикимян и терзията ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кирчо

    29 Sep 2023 20:14ч.

    Това МЮРЕ на Бори9ов даже не познава София. Живял бил на квартири в последните 20 години. Да си се гушка с мъжете и да не плямпа глупости

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАЙНА

    29 Sep 2023 20:53ч.

    За Ваня Григорова, или за ГЕЙ-СОФИЯ и гей бракове, кметът мъж ще се омъжи. Под ръка Бойко нямаше друг гей освен Хекимян, понеже посолството-Пилат-посланикът иска гей бракове и кметът на София да подкара хорото. Антон Хекимян споделя любовта си с манекен турчин. 188-сантиметровият левент е модел на агенция „Визаж” и е натрупал доста изяви на модния подиум, красивия модел Тунджай Мустафа с прякор Туни. Съседката на Хекимян се обади по радиото днес, че само мъже влизат при него.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джо

    29 Sep 2023 20:59ч.

    Неотдавна папараци заснеха Антон и младока да зареждат с гориво автомобила на арменеца на столична бензиностанция и да се отправят на поредната си кратка вълнуваща ваканция, пише Уикенд. Именно с Туни журналистът е прекарал лятната си отпуска през миналата година, която премина в съседна Гърция. Там двамата са посетили някои от най-красивите средиземноморски плажове, както и прочутия остров Кефалония. В профилите им в социалните мрежи не липсват снимки от феноменалните места, на които обаче кой знае защо винаги позират поотделно, на едни и същи дати, на едно и също място. През 2018 г. пък са празнували рождения ден на журналиста в Атина. Двамата са посетили доста туристически забележителности в България, тъй като отдавна се знае, че Антон е голям родолюбец и пътешественик по душа. Приятели на Туни разкриха, че той е едно от младите и свежи лица на модния подиум. Занимавал се с мода отскоро, но вече е участвал в много събития, сред които са ревю спектакълът за „БГ модна икона 2016“ на Академията за мода, официално откриване на магазини на модните марки „Агресия“ и „Андрюс”, бил е модел и на фризьори за различни конкурси и се е снимал в реклами и рекламни кампании. Тунджай Мустафа е завършил магистърска степен по Икономика със специалност счетоводство в УНСС, но голямата му страст са пътешествията. Приятелят на Хекимян предпочитал да се придвижва с велосипед. Запалил се по въртенето на педалите в Холандия, където прекарал повече от година. Двамата с Антон имат една и съща любима дестинация – Родопите. Те обиколили тази местност десетки пъти и нямало кътче, където да не са стъпвали. Лятото обичали да плуват във водите на Арда, където Туни ловял риба.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    29 Sep 2023 22:36ч.

    Оффф цял месец ще ми се рони тоя от екрана .... пръдльо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи