Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

ГЕРБ обяви кандидата си за кмет на София. Номинацията на партията е Антон Хекимян. Георги Георгиев от СОС обясни пред журналисти, че Антон Хекимян ще е и водач на листата, а той ще бъде втори.

„Намираме се в нестандартна ситуация. Решението няма как да бъде взето лесно. Решението съм го взел напълно съзнателно, лично аз и след време, което аз поисках да ми бъде отредено, за да помисля. Всичко се случи миналата седмица. Имах лична среща с Бойко Борисов и лично от него получих поканата да бъда кандидатът на ГЕРБ за кмет”, обяви Хекимян.

Преди дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи, че кандидатът ще бъде „нестандартно решение”.

Бойко Борисов не присъства на събитието.

"Намираме се в нестандартна ситуация, както каза преди няколко дни господин Борисов за решението, което беше взето. Решението няма как да бъде взето лесно. Взел съм го обаче напълно съзнателно, лично аз и след време, което поисках да ми бъде отредено, за да мога да помисля, да преценя ситуацията. Всичко се случи миналата седмица. Имах лична среща с господин Борисов и лично от него получих поканата да бъда кандидатът на за кмет на ГЕРБ. Разбрах от него, че имам номинация от структурите на партията, и помолих за време да помисля, защото това не е нещо, което трябва да бъде взето за минути или секунди като решение", обясни Хекимян.

Той допълни, че е получил уверение, че ще може да взема решенията си сам. Обясни и че от години е свикнал да е пред камера и няма какво да крие.

"През цялото време като журналист в Би Ти Ви съм критикувал, осъждали сме действия, които са се случвали в Столична община, търсили сме решения, търсили сме начин за това проблемите на гражданите да бъдат решени и съм имал лично отношение и коментар по всеки един казус, който се е случвал тук", обясни кандидатът за кмет.

"Визията ми за София е столицата ни да бъде още по-модерен и зелен град, да бъде отворен към инвестиции, младите хора, но преди всичко слагам като акцент образованието, защото то ще донесе още повече потенциал и кадри на града и ще го развие. Разбира се, няма да забравим големите инфраструктурни проекти", обясни журналистът.

Онзи ден Хекимян изненадващо напусна бТВ след 19 години работа там.

"24 часа" още онзи ден написа, че е възможно той да е кандидатът за кмет на София на ГЕРБ, съобщихме, че напуска бТВ преди официалното съобщение за това.

Роден е на 22 май 1984 г. в семейството на българка и арменец. Арменските си баба и дядо не помни добре, но всеки уикенд като дете бързал за къщата на тези по майчина линия в Пъстрен. Помагал им с животните на двора, поливал овошките, прекопавал градината. Като по-голям дори сковал къща за кокошките в двора с керемиден покрив.

Най-кроткото дете на света - така го описват всичките му близки. Често ходел с приятелите си до Античния форум в родния си град, правели си инструменти и търсели ценни находки. Всъщност археологията, а не журналистиката е детската мечта на Хекимян.

“Сега се замислям, че за събития като шествията на такситата след убийството на 3-годишния Пепи през 2001 г., обсадата на парламента през 1997 г., атентата в Ню Йорк през 2001 г. съм бил залепен пред екрана. Това явно създава по-особено отношение у теб”, разказвал е журналистът как се насочил към професията. А в последната година на гимназията публикува в литературното списание “Пътеки”.

В телевизията минава през цялата стълбица - стажант, репортер, редактор, водещ. Започва в сутрешния блок, от 2014 г. за повече от 6 г. е неговото лице. А в последните близо 3 г. бе на най-високия журналистически пост в bTV.

 

Коментари

  • медиен експерт

    25 Sep 2023 13:14ч.

    Хекимян първо беше журналист, после стана скъпоплатен микрофон, а сега наистина стигна дъното. Истинско падение. Истински Фауст.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    25 Sep 2023 13:29ч.

    покрай вдигнатия (вероятно, не случайно) шум разбрах, че има такава особа. интересно ми е, какво ли разбира от градоустройство. както и някои от другите кандидати. но това е дълга тема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отче Ваш

    25 Sep 2023 14:02ч.

    Когато боговете говорят, ангелите в кочината Булгаристан си траят !!! Но когато ФАКТИТЕ заговорят – боговете ще си траят, а месното туземно население на кочината Булгаристан ще РУПА ЛИ РУПА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Честито

    25 Sep 2023 17:09ч.

    Честито на Ваня Григорова, ще изяде Васката и Хекимяна на закуска!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо

    25 Sep 2023 20:09ч.

    Така е друже, правилно си описал смехотворния позор на ХИКИМЯНКАЩИЯ. Ма не знам, ама само на мен ли ми се чини, че тоя старозагорски попръцко много ми мяза на мъжкия вариант на Цецка Цачева и нейния изборен погром. Евала, бе, Чекмеджан Еврозлатокюлчев Барселонов - Българоубиецо, евала, избра си възможно най-тъпия кандидат. За да подкрепиш на балотажа кандидата на жълтопаветните ФАШИСТИ. Щото твоя смешник нЕма да го докара до балотаж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маймуната Дарвин

    25 Sep 2023 13:15ч.

    Демокрация, като Позорище ! Безсмислено е живеенето в такъв обществено-икономически строй. Та той не може да роди нищо. както нищо не е излязло от топките на Денков и Хекимян. Мухъл работа е таз демокрация. Бездетна. Без бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    25 Sep 2023 13:18ч.

    Хекимян винаги е бил независим журналист и Боко никога не му е звънял, да му казва как да си гледа работата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    25 Sep 2023 13:22ч.

    ...моля?!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb, баце, разсмяхте ме истински!

    25 Sep 2023 13:38ч.

    За което Ви благодаря! А иначе, иначе Вие си знаете! Явно има договорка в "сглобката" за изборите! И "магнитски", чудодейна сила им той! Пфу, сглобкаджии ниедни! Обаче! Веч бий 12-ти час ...! И вие си знаете ... отново! Анадънму?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветан Комбев

    25 Sep 2023 15:29ч.

    Разбирам иронията, но не всички ще я разберат. Браво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    25 Sep 2023 13:20ч.

    Смях в залата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • При наличие на толкова

    25 Sep 2023 18:52ч.

    неДОСТОЙНИ кадидати, като цуцка, профеСУра, патката, плювню, да не споменаваме цялата тулупарска орда, този тотално неосъзнат селектор, не разбиращ от нищо, и пак нищо, ама нищичко – какдидат за кмет, това е подигравка със столичани, малко по-малко от тази на тъпаците с дб калпаците. Нещата не са за смях, а плач, тъга и скръб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    25 Sep 2023 13:20ч.

    ...това дали означава, че Бойко не иска кметът на София да е от герб?....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майска

    25 Sep 2023 13:22ч.

    хекимян е дъното на бойкоборисовщината...Умнокрасивитетния планктон си го получи. И те ми говорят за бъдещ "умен" град!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    25 Sep 2023 13:25ч.

    Голям смях!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, гербавите партнери!

    25 Sep 2023 13:31ч.

    Може ли някой от вас да обясни на нас, неуките, какви достойнства притежава тоя телевизионен плазмодий, които го правят подходящ за кмет на европейска столица?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    25 Sep 2023 13:31ч.

    Хахахахаха - но има една хубава възможност - като загуби ще ни освободи от присъствието си това продажно журналистче, пък и София вече няма е гербаджийска :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне се потвърди

    25 Sep 2023 13:34ч.

    ... че Бацко е спазарил изборите с айтитата. Кметът - за тях, в съвета - сглобка, далаверите - непокътнати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IAI

    25 Sep 2023 13:43ч.

    Това ще е поредният сготвен от Борисов. Трябва да си голям глупак да се вържеш с Бойко. Алтернативата е, че Хекимян има някакви зависимости и няма как да не приеме това “неустоимо“ предложение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    25 Sep 2023 13:46ч.

    Това е добре - кметът на София със сигурност няма да е от герб, нито от олигофрените. А за този "Екоравновесие" просто трябва веднага, да се самосезира - да бъде прибран, ваксиниран, обезпаразитен и ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отвратен

    25 Sep 2023 13:55ч.

    Този е неизбираем и никога няма да стане кмет! Редно беше да бъде издигнат досегашният председател на Столичния общински съвет Георги Георгиев, който има опит и е избираем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    25 Sep 2023 13:56ч.

    Банкянския копае дъното и ни превръща в заложник на егоистичните си интереси! Баста!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сладък мед

    25 Sep 2023 13:56ч.

    Смешно или грозно?! Едното от двете е, но е трудно да се определи, кое е повече! Има и някакви елементи на извратено чувство на хумор. Той ... БХ понякога обича да се гаври по странен начин със своите. Има и елементи, че се готви схема за втори тур. Антон си въобразява, че изживява някакав звезден миг. Тръпне при мисълта, че ще го впише в CV-то, но очвидно няма още жизнен опит и не може да прецени последиците. Има една крайно неприятна хипотеза, но на този етап не искам да я повдигам с недоказани твърдения. Вижте статията на Андролова в Епицентър https://epicenter.bg/article/Kalina-Androlova--Za-kuklite--agenturata-i-propagandata/327242/11/0 Тя се опитва да внуши странично, че американските инсталации у нас се правят от ппдб, а "системните" (разбирай герб и дпс)" не са замесени в това. Знаете, кой се грижи за нея, та си говори Калина. Дали пък искат да овладеят цялата държава, да си гарантират всяко ниво? Така по-лесно ще я ликвидират. Сигурно сте забелязали, буквално с всеки следващ ден в България се живее все по-трудно и това завзема буквално всички аспекти на обществения живот. Заслужава си да чуете пак лекциите на Вацев (от Поглед) за Термидора. Нека го направят дори отявлените русофоби и атлантици. Ще намерят елементи, на които да се радват! За сетен път имаме потвърждение, че някогашните опитаха да превърнат чл. 1 от старата Конституция в икономическа и финансова власт. Свършиха мръсотии, нещичко "постигнаха", далеч повече се провалиха, сега иде голямото посиране. Посиране с кръв! Редно е, няма само сините да се посират! Граждани, става страшно! Ще чуете и в какви ужасни схеми са се овъртолили в РФ. Медец ще капе по сърцата ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • RIP

    25 Sep 2023 13:58ч.

    Чудя се какво още не сме видели в беден Булгаристан. Плазмодий Халваджиян и Рачков още ли не ръководят Културата??!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кошлуков трябваше,

    25 Sep 2023 14:08ч.

    че да се отървем от него. Този е цаца и му се чудя с какъв акъл е кандисал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • преституция

    25 Sep 2023 14:09ч.

    Поне сега гнусните преститутки ще си видят реалния рейтинг

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    25 Sep 2023 14:11ч.

    Опа. Баце са го навели да отстъпи София на ПП-тата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А габровчето е скромно,

    25 Sep 2023 14:16ч.

    не се натиска. Просто мълчалив войник на партията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йас

    25 Sep 2023 14:17ч.

    Хекимяу не е глупав, за да не му е ясно, че го хвърлят нахалос в тия избори. Най-вероятно се е спазарил подобаващо, за да му издигнат кандидатурата. Той не е показал досега, че има скрупули, така че за милион-два що да не отнесе малко бой?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    25 Sep 2023 18:15ч.

    Що да не е глупав? Само виж последното му действие - кандидат кмет от ГЕРБ за София ...старозагорското арменче никогиш няма го изберат софиянци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаирсъзин

    25 Sep 2023 14:28ч.

    Майтап ! Тия зорлем ще направят Ванчето кмет :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне няколко неща лъснаха

    25 Sep 2023 14:29ч.

    "Дългата резервна скамейна" на гербавите е празна, щом до последния момент (миналата седмица) не са знаели кой ще им е кандидат-кмета. А изборът на този /сложете тук подходящо определение/ показва отчаяние - за гербавите нямат значение нито лични качества, нито професионални такива, нито експертиза - важното е кандидадът да е "разпознаваем". Дъно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Минаващ

    25 Sep 2023 14:36ч.

    Не е кандидат, а виц

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Геят и "Геят" заслужават ли милост?!

    25 Sep 2023 14:50ч.

    Не го понясям! Всъщност нещо повече от непоносимост е. Сигурно помните онази разтърсваща любов, която имаха Антон и Василена от Нова. Не разбирам материята, но мъж волево как точно да стане гей?! По-скоро е смазан! Сега между жените и мъжете са затяга един убийствен конфликт - не просто недоверие и отхвърляне, а пълна непоносимост и дори омраза. Може пък въобще да не е бил наясно със себе си?! По всяка линия за кмет въобще не става, но човешкото отхвърляне само заради предполагаема гейщина е пресилено!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    25 Sep 2023 14:58ч.

    ?еше очевидно веднага след издигането на кандидатурата на Васил Тeрзиев, че той е фаворитът за поста на Посолството , а на Борисов е наредено да издигне явно неподходяща за избирателите кандидатура. Така беше и преди избирането на Радев. Излиза, че Хекимянчо ще я игра Цецка Цачева. Ташаци као цели муде!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    25 Sep 2023 15:01ч.

    Тиквата подарява София на Кирчо и Асен! Трудно беше да се намери по-слаба кандидатура от Васил Терзиев , но Тиквоний се справи. Булгаристанска порнография.... :)) Чакаме "ода" от хараланите за мъдростта на пожарникаря...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Драги журналисти,

    25 Sep 2023 15:05ч.

    не спирайте да мечтаете. Всеки един от вас, може да бъде на мястото на Хекимян.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дебнещ

    25 Sep 2023 15:08ч.

    Ха ха ха. Не можах да се въздържа. Тъкмо го слушам - Визията ми за София .... - Алоуууу, какво зависи от теб ? Ама така е като някой е помагал при кариерния растеж после не може да се отказва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неустоима оферта

    25 Sep 2023 15:09ч.

    Има един друг аспект на нещата, по който Хекимянчо е много уязвим! Стана дума за хипотеза да не е бил наясно със себе си. Журналистът от типа "мисирка", делничният глупчо или вятърничавата стойка за микрофон са тъжни явления, няма спор. Следващото ниво на спорните явления е ярката, едностранна фиксираност, категоричен отказ да видиш, чуеш и разбереш какво да е и колкото да е, при условие че не отговаря на сглобената изначално картина в главата ти. А оттук нататък започва упадъкът в журналистическата професия. Умни, прозорливи, знаещи, можещи, талантливи, но продали се на всевъзможни босове и пишещи поръчкови неща. Някаква вербално-епистоларно-графоманска проституция, насочена към удовлетворяване на специфични потребности на клиента. Субектът знае какво върши, но е житейски притиснат! Станал е обект на форма на икономич(еска и обществена принуда. В зависимост от това - какво пише и как го пише, към подобни може и трябва да се подхожда с някакво условно разбиране. Последната упадъчна категория - това е "журналистът" тип Хекимян. Поемането на подадената от БХ ръка в същността си е един трансфер, който в дълбочина е доказателство, че субектът до този момент въобще не е бил наясно какво върши и какъв занаят упражнява. Всичко е било тържество на себичния егоизъм, неподвластна амбиция, подготовка в чакане на оферта, на която не може да се устои. Е, хекимянчо дочака! Краят на този трансфер ще е тъжен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чезаре Ламброзо

    26 Sep 2023 0:32ч.

    Перфектен коментар!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Различен

    25 Sep 2023 15:13ч.

    Много се радвам, изцяло подкрепям Бабата, хомофобията е отживелица, нека всички не само ние, да подкрепим Хикимиян

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    25 Sep 2023 15:16ч.

    Според мен Борисов не иска да спечели изборите. Така направи и като пусна Цецка Цачева срещу Радев. Беше все едно да пуснеш магаре срещу средно статистически кон. Сега пак не търси нещо качествено, а изправя журналист срещу червен бизнесмен. В този случай бизнесменът, с колкото и черна история да е, има повече опит в управлението на финансови ресурси и хора, от колкото журналист с чиста история. Това си е едно хитро европейско "театро". Кметът на София е спазарен предварително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Моисей

    25 Sep 2023 15:23ч.

    В структурно управление има лъжа и истина. Обикновено лъжата се дели на 2, това се дава като избор на простолюдието. Раята има избор между двама соросоиди, чуждопоклонници, ултраглобалисти, сатанисти. Знаят си работата, пускат един Терзиев, всички го оплюват един месец, бил от ДС... Преди края ни предлагат спасител на бял кон. Обикновеното простолюдие кълве...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    25 Sep 2023 15:24ч.

    Всички ммагарета на боко тиквата са като тоя - спомнете си тетка цачева, румяна калинката (първата гербаджийска евроДупетатка), плевньо (прецедента с отрицателен рейтинг), мара и габриел (не знам кой там е жена и кой мъж) ... Та, още като чух че кандидатът е много интересен, ми стана ясно, че ще е пълно леке и тотална марионетка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    25 Sep 2023 15:29ч.

    Нали ви казах, а вие си мислите, че ви юайтапя

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аноним

    25 Sep 2023 15:34ч.

    Нов клоун,с неистова жажда за власт и величие!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    25 Sep 2023 15:47ч.

    Дебелака ни се подиграва вече 20 години. По-отвратителни са тези, дето надничат зад гърба му.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зевзек

    25 Sep 2023 15:50ч.

    О. Минчев е един трудно изтърпяем човек, но днес се е проявил с много находчиво изказване. Съкратен преразказ: Кандидатурата на Хекимян щяла да затрудни ... загубата на Терзиев! И всичко това - въпреки неистовите усилия на екипа на Терзиев да поднесе загуба на патрона си! Браво, Минчев!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сещате ли се

    25 Sep 2023 16:14ч.

    коя група софиянци като избиратели си осигурява Боко с този кандидат?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Премиерата с Цецка президент

    25 Sep 2023 16:25ч.

    вече сме я гледали, но не разбирам, защо някой е решил, че дс отрочето-нагаждач по природа и фамилия ще изглежда по-приемлив

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Смях в залата!

    25 Sep 2023 16:31ч.

    "Той /Бибиян/ допълни, че е получил уверение, че ще може да взема решенията си сам"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха-ха-ха

    25 Sep 2023 16:33ч.

    Борисов върна интригата в местните избори в София. Явно има или доста изкривено чувство за хумор, или някой така яко го е стиснал евроатлантически, че няма мърдане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • потвърждение

    25 Sep 2023 16:58ч.

    Моите подозрения се потвърдиха. Правилно съм преценил, защо не трябва да гледам БТВ - всичко лъсна и се потвърди, директорът на новините Хекимян е гербаджия и БТВ облъчва зрителите с гербаджийска пропаганда, за тях няма кюлчета и пачки и къща в Барселона. БТВ трябва да бъде закрита като подвластна на една партия или да се извини, че досега е била партийна телевизия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    25 Sep 2023 17:55ч.

    Да не би да трябва да гледаме Нова ТВ?!? ?Не бе човек, изключи лъжините по тв-то ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    25 Sep 2023 16:59ч.

    ".... всеки уикенд като дете бързал за къщата на тези по майчина линия в Пъстрен. Помагал им с животните на двора, поливал овошките, прекопавал градината. Като по-голям дори сковал къща за кокошките в двора с керемиден покрив....." Да бяха го предложили за министър на земеделието...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "дори сковал къща за кокошките"

    25 Sep 2023 17:34ч.

    Милият той Хекимянчо, цяла Къща бил сковал, ама не знае че на тази къща ѝ казват кокошарник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какдидати за славата

    25 Sep 2023 17:02ч.

    Нагледал съм се на хора с нищожен управленски, административен, градоустройствен, правен, финансов, социален и житейски опит, които кандидатстват за кметове, без да познават реално обекта на управление и неговите проблеми. Кой от каквато сфера на дейност идва, така мисли да управлява и Общината. Ако е мафиот и пожарникар (имаме такъв известен пример), управлява я като пожарна команда или като престъпна групировка. Антон ще движи вятъра и ще ни съобщава новините (какво се случва). Такъв кмет не гони задачите, а те гонят него (и ще го стигнат).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Милор, от село Парамун социален антрополог

    25 Sep 2023 17:29ч.

    Селяни от Пъстрен помнят не само къщата за щастливи кокошки с керемиден покрив, скована от Тончо. Те са били удивени, че грижовният внук впоследствие монтира саталитната чиния върху покрива на модерния курник. Така кокошките получават достъп до БТВ и стават ппървенци по яйцеснасяне в Пъстрен. Когато пък Хекимян възмъжава, той построява нюзрум за щастливи мисирки. Там те имат едно единствено задължение - да се чувстват щастливи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    25 Sep 2023 17:53ч.

    По-добре Кеворкян... той поне ще спечели наистина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    25 Sep 2023 18:00ч.

    Лондон получи своят паки, ние получаваме армян, все чужди граждане ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изчегъргубиля Мостич

    25 Sep 2023 18:10ч.

    и на Цънцарова се отваря деколтето..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПП и ГЕРБ

    25 Sep 2023 18:14ч.

    с тия кандидати буквално се гаврят със софиянци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    25 Sep 2023 18:28ч.

    Ще бъде добре софиянци да се изгаврят с тези еничари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гражданин

    25 Sep 2023 18:50ч.

    Не зная какво да си мисля. Струва ми се, че ,,касетъчна бомба, заредена със страх, е взривила ума и духа на Борисов,, /Господи, прости ми метафората /Който я е насочил, 100 % е поискал неизбираема кандидатура на Герб-СДС и пълна победа за Терзиев. Онемях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Може, пък ако"

    25 Sep 2023 19:29ч.

    " столичани в повече", си изкарат главите от " портфейлите", да гласуват май за единствената читава, като кандидат! И уволнят С "три в едно" и ХаитянинЪТ и мутрата и Еничарите ни нови! ДА си помечтаем, малко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франи

    25 Sep 2023 20:32ч.

    След като е кадър на ГЕРБ, а до вчера е бил директор новини в bTV, колко неутрални ще да са били тези новини...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    25 Sep 2023 20:38ч.

    Май че Баце се е разбрал нещо с ПеПетата за София . Вие наистина ли вярвяте че тоя може да бъде кмет ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калоян

    25 Sep 2023 20:39ч.

    С това се показва колко "Безпристрастна" е била родната дЖУрналистика

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съглашателството е

    25 Sep 2023 20:42ч.

    повече от очевАдно .Както през 2016 Боко издигна нарочно неизбираем кандидат ,за да може президент да стане Радев ,така и очевидно сега прави същото за да даде София на ПП-ДБ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    25 Sep 2023 22:18ч.

    Кандидатът на ГЕРБ, А.Х. е известен в коридорите на бТВ като човекът с постоянния въпрос :''Какво ще кажат от амер. посолство''?- толкова за независимостта на кандидата! ББ си намери поредният бушон и все повече лъсва договорката с ПП/ДБ. Да му мислят избирателите на ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като че ли

    26 Sep 2023 1:38ч.

    Имам чувството, че управляващите в България поради страх от нещо и за да не обидят някого, започват да говорят в акростих. За мен кандидатурата на Хекимян е прочит на призива да гласуваме за В.Лилков, което по-разумно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шопите

    26 Sep 2023 1:48ч.

    ша станат за смях на простите провансалци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • номерата на Баце, все едни и същи

    26 Sep 2023 6:16ч.

    Още една Цецка Цачева.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи