Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID
Конгресмени подозират, че главният инфекционист на САЩ, Антъни Фаучи, като научен редактор може да е повлиял на авторите на една от статиите от 2020 г. за произхода на вируса, така че да изоставят теорията за изтичане от лаборатория, съобщава ТАСС.

Снимка: АП


Републиканци от Камарата на представителите на САЩ заподозряха главния специалист по инфекциозни болести в страната Антъни Фаучи, че крие информация, свързана с теорията за лабораторния произход на коронавируса. Конгресмените изпратиха писмо с такова съдържание до министъра на здравеопазването Хавиер Бесера във вторник.


„Искаме да проведем разговор с Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергични и инфекциозни болести на САЩ. Извадки от имейлите показват, че Фаучи е бил предупреден за възможността за лабораторно изтичане на коронавируса от Института по вирусология в Ухан и възможността вирусът да е бил изкуствено  променен генетично“, се казва в писмото на републиканците Джеймс Комър от Комисията за надзор и реформа и Джим Джордан от Комисията по правосъдие на Камарата на представителите.


„Трябва да се установи дали информацията е била докладвана на останалата част от правителството и дали е могла да промени подхода на САЩ към пандемията“, обясняват конгресмените. Твърди се, че към писмото са приложени извадки от имейлите на Фаучи от началото на февруари 2020 г.


Според републиканците на 1 февруари миналата година Антъни Фаучи е обсъдил версията за лабораторния произход на коронавируса с други учени, но не е ясно дали е „докладвал тези предупреждения до висшестоящите органи“. Освен това конгресмените подозират, че Фаучи като научен редактор е могъл да повлияе на авторите на една от статиите от 2020 г. за произхода на вируса, така че да изоставят теорията за изтичането му от лаборатория.


Освен това конгресмените насочват вниманието към организацията EcoHealth, която си сътрудничи с Института по вирусология в Ухан. Според тях EcoHealth и Националният институт по алергични и инфекциозни болести на САЩ са работили по „план за заобикаляне на мораториума върху експерименти, насочени към придобиване на нови функции“. „Този ​​план, разработен от EcoHealth и одобрен от института, позволи на EcoHealth да провежда опасни експерименти върху нови коронавируси на прилепи с малък или никакъв надзор, които иначе биха били блокирани от мораториум“, казват републиканците. Те обясняват, че институтът, ръководен от Фаучи, е финансирал EcoHealth, а Институтът по вирусология в Ухан е получил субсидии от EcoHealth.

 

Свързани текстове: Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

 

 

 

Коментари

  • Кратка информация за онези, които се възхищават на китайския фашизъм

    12 Яну 2022 11:31ч.

    В Китай се появиха огромни карантинни лагери с редици от тесни метални кутии, в които се настаняват хора, заподозрени в болестта от Covid-19, показват видеоклипове в социалните медии, за които съобщава „Дейли Мейл“. Комунистическата страна се опитва да изкорени вируса въпреки предупрежденията, че по-заразният вариант Омикрон прави стратегията за нулев Covid невъзможна дори и при драконовските мерки, използвани от Пекин. Общо 20 млн. души в Китай вече са затворени в домовете си, след като градовете Анян и Ючжоу се присъединиха към 13-те млн. души в Сиан, които са поставени под карантина и на които е забранено да напускат дома си дори за да си купят храна. Анян, в който живеят 5,5 млн. души, беше блокиран късно в понеделник, след като бяха съобщени два случая на варианта Омикрон - а някои жители на блокираните градове заявиха пред Би Би Си, че са били част от "голямо прехвърляне" на хиляди хора към лагерите. Смята се, че бременни жени, деца и възрастни хора са сред изпратените в лагерите в Сиан, като вътрешни хора споделят ужасите от задържането им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре

    12 Яну 2022 11:42ч.

    Ааааа, не може да бъде бе, това са конспирации!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как? Това не може да бъде!

    12 Яну 2022 11:43ч.

    Този честен човек?!? ... Нееееееееее.............

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • висок

    12 Яну 2022 11:47ч.

    Първо : Източник ТАСС.... стига ли ви?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    12 Яну 2022 11:49ч.

    Целта на подобни писания на ТАСС е да ни разясни, че САЩ стоят зад създаването на вируса, от който най-много жертви дадоха те.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кратка информация за онези, които се възхищават на китайския фашизъм на 12.01.2022 в 11:31

    12 Яну 2022 11:50ч.

    на тема Китай и Русия, може да се има доверие на Дейли Мейл, колкото на Дойче Зеле. демек зеро

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Повече - в книгата на

    12 Яну 2022 11:53ч.

    Робърт Кенеди Jr "The Real Anthony Fauci" - за връзката на Фаучи с Биг Фарма и глобалната война срещу общественото здраве. Подозрения отдавна има, чакат се разследвания...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на 12.01.2022 в 11:43 Този честен човек?!? ... Нееееееееее.............

    12 Яну 2022 11:56ч.

    Това би било възможно, ако г-н Фаучи е руснак, китаец, кубинец или още по-лошо севрнокореец, но е напълно невъзможно американски гражданин да е алчен мошеник със склонност към геноцид. Това е изключено!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • на 12.01.2022 в 11:47 Първо : Източник ТАСС.... стига ли ви?

    12 Яну 2022 11:57ч.

    "Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан Автор: Дженифър Ван Лаар, redstate.com"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • овече - в книгата на на 12.01.2022 в 11:53 Робърт Кенеди Jr "The Real Anthony Fauci"

    12 Яну 2022 11:59ч.

    Не важи тази книга, защото вероятно е преведена или ще бъде преведена в Русия, а това както знаем я прави невалидна. Нулира я.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Месията

    12 Яну 2022 12:01ч.

    ТА ЗА ТОВА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ 2016 ГОДИНА !!! Обаче такива като синковецът SIN от сектата "Голубой талибан", мълчат поради ОВЧЕТО си достойнство !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко

    12 Яну 2022 12:02ч.

    Без съмнение.Но точно от коя лабаратория?Ако аз направя такава беля бих направил всичко възможно да подхвърля вината на друг.И ако бяха хитайците те биха имали изходния щам, следователно биха имали добра ваксина.А нямат?От Кипър дайде съобщение за вирус хибрид от грипен и сарс ков2.После от СЗО опровергаха като казаха ,че е грешка в лабараторните данни.С появата на совид19 обаче изчезна грипа.Китай едва ли е работил в/ху грипни ваксини.Други държат глобалния грипен пазар. Ако са се опитвали да създадат универсална грипна ваксина използвайки безобидните корона вируси?При всички случаи дъртия мошеник трябва да е в затвора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • възможността вирусът да е бил изкуствено променен генетично

    12 Яну 2022 12:08ч.

    Не знам дали превода е крив, или е така в оригинала, но "gain of function", което NAIAD на Фаучи е финансирал в лабораторията в Ухан, по дефиниция значи точно това - да го промениш изкуствено така, че да стане по-заразен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Flick

    12 Яну 2022 12:10ч.

    Проф. Монтание каза още май 2020, че коронавирусът е изкуствено създаден.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но как е излязъл от там?

    12 Яну 2022 12:22ч.

    Как е създаден, добре. Рабрахме. Но как е излязъл от там? Имало ли е разпореждане съзнателно да се извърши действието сега, или ВБЪДЕЩЕ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Кукунчев - бустриран

    12 Яну 2022 12:29ч.

    Ко? НЕЕЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Oнези, които се възхищават на китайския фашизъм...

    12 Яну 2022 12:31ч.

    Само западните ковид-фашисти и сатанисти се възхищават от китайския ковид-фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Разберете се най-сетне. Ако можете.

    12 Яну 2022 12:31ч.

    Дали Вирусът е изкуствено създадено смъртоносно оръжие, дали ти докарва леко грипче, или пък изобщо не съществува, понеже никой не го е виждал с просто око. Изписаните и изприказвани глупости показват само едно - глобалната мрежа и лекотата с която се разпространява всичко навсякъде, е най-голямото зло сполетяло човечеството. Някога, за да прочетеш някоя лъжа и пропаганда е трябвало да отидеш и да си купиш вестник. След което да го употребиш по предназначение, било в нужника на двора, било за да увиеш варената кокошка за из път, било да си направиш шапка, да те пази от слънцето. Все неща по-полезни и по-безвредни от дигиталния информационен поток днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • възможността вирусът да е бил изкуствено променен генетично

    12 Яну 2022 12:35ч.

    С каква цел се вълнувате от хипотетичната, непотвърдена история на вирус, който днес 2022 очевидно НЕ ЦИРКУЛИРА ? Не се изолира по научните медицински лабораторни техники, не се наблюдава, не се постулира по тетрадата на Кох и Пастьор ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • глобалната мрежа и лекотата с която се разпространява всичко навсякъде, е най-голямото зло сполетяло човечеството.

    12 Яну 2022 12:43ч.

    Съгласен напълно. И в същото време тази мрежа е една възможност за угнетените, защото техническите й параметри затрудняват 100 % контрол от сатанистите. Пълен контрол е възможен само ако дръпнат шалтера ! И впрочем на "Събитие 201" от октомври 2019, един от участниците (униформен) предложи точно това ! По време на Пландемията да се "угаси" интернета. Но му направиха забележка, че за начало това не е желателно. Щели да се прекъснат каналите за (дез)информация на стадото... Но тази опция е винаги на линия ! Забележите ли "пропадане" на интернет, значи твърде много овце са се събудили и работата излиза извън контрол...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-Разберете се най-сетне. Ако можете.

    12 Яну 2022 12:55ч.

    В ОГРОМНО заблуждение си.Или се опитваш да правиш манипулации клонящи към цензура.По същество пледираш за министерство на истината или за превръщане на хората на първосигнални .Т.е ако хората нямаха реч няма да изрекат лъжа.Написал си дълъг пост.По добре чети.Различни школи противопоставят различни критерии за истинност.Никой не пречи на никой да приложи ''своя'' си критерий за истинност.Много учени казват че самият език предполага лъжовност.Но пропускат факта че езиците са над 100 000.Говоримите.За особеностите на някои езици ни е бедна фантазията. На 500м от тук живее семейство от Киргизия.Жената която дои овцете знае 4 езика и както напредва след няколко месеца ще знае и български.Тя казва ''Един език един човек.Научаваш нов и в теб се ражда друг човек'' Така че колкото повече мнения по-добре.А ти си чакай някой да ти сдъвче истината и да я преглътнеш само.Няма такъв живот.Филм и приказка може би не знам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъй като обстоятелството,

    12 Яну 2022 12:55ч.

    че информацията се черпи от ТАСС, не се харесва на мнозина, ето линк към американския източник - страницата препраща и към няколко документа: https://www.projectveritas.com/news/military-documents-about-gain-of-function-contradict-fauci-testimony-under/. Project Veritas има още доста интересни разследвания.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коба

    12 Яну 2022 13:06ч.

    Бизнес, бе! Нищо лично, най-напред правим вируса, после ваксината! Плащай и не питай, ама я! Това стадо много взе да знае... Айде, зануляване!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    12 Яну 2022 15:18ч.

    Не е само укрил документи! Д-р Антъни Фаучи , е замесен в множество мръсни дела. Не е случайно, че във внесеното обвинението в Международния наказателен съд името му фигурира наред с такива имена като Тедрос Гебрейесус , генерален директор на СЗО, д-р Радив Шах, президент на Фондация Рокфелер, Клаус Шваб , президент на Световния икономически форум, д-р Питър Дазак , президент на EcoHealth Alliance и Бил и Мелинда Гейтс, които открито финансираха и популяризираха голяма част от тези документирани престъпления срещу човечеството и много други. Всички те са обвинени в геноцид срещу човечеството. Престъпленият им е трудно да се изброят, толкова много са. Основните са, че са извършили медицинска измама чрез използване на неверни PCR тестове, пренебрегване на ефикасни лечения, пренебрегване на естествения имунитет, налагане на опасни генетични експерименти върху хора чрез така наречени ваксини които водят до увеличаване на очни заболявания, сърдечни заболявания, спонтанни аборти, лишаване н хората от основни техни права, въвеждане на незаконни ваксинационни паспорти, нарушение на основни правила на международното право и в резултат да унищожили или увредили живота на много милиони живота. Изброените тук престъпления са малка част от обвиненията. Кога ли и в България хората ще започнат да търсят справедливост, чрез съдебни процеси!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • змийски очи, как да ги познем

    12 Яну 2022 17:59ч.

    1) клепачи наполвина спуснати, 2) безизразен и вцепенен поглед, 3) мъртвило в очите. Първа реакция: иде ти да направиш крачка назад, ИНСТИНКТИВНО. Преди да мислим, инстинктът подсказва, и винаги правилно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аха

    12 Яну 2022 21:41ч.

    аз бих подозирала , че и той като Шваб има фамилно нациско минало!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съобщава ТАСС

    12 Яну 2022 22:08ч.

    Yes baby, talk to me like this...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зоолог

    13 Яну 2022 8:19ч.

    Съществото Антъни буди сериозен изследователски интерес. Какво ли се крие зад тази форма хамелионова ? Надяваме се когато американските военни поемат контрола и арестуват Антъни, да го помъкнат за яката към най-близкия 3D скенер , където да го изследват детайлно ! Ще се види нещо подобно https://i.pinimg.com/originals/28/cd/f8/28cdf8fe84db26f7494eb258d8b9f19e.jpg убедени сме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи