Ангел Георгиев : Гръцкият съд взе решение, с което одобрява екстрадицията на невинния българин - Милан Димитров, а българските институции нехаят 

Ангел Георгиев : Гръцкият съд взе решение, с което одобрява екстрадицията на невинния българин - Милан Димитров, а българските институции нехаят 

 На 04.10 Гръцкият съд в Атина взе решение, с което одобрява искането за екстрадиция в САЩ на несправедливо обвинения българин - Милан Димитров. Срещу него са повдигнати общо четири обвинения - за конспирация, за незаконен износ на електронни схеми към Русия, за измама на държавата - САЩ и за пране на пари. Всяко от тези обвинения е юридически неиздържано, фиктивно и скалъпено, почиващо само на “вътрешното убеждение” на обвинителите, заяви Ангел Георгиев от "Възраждане" и добави: 

“Сега беше обявено решението, но мотивите за него ще станат ясни по-късно. Очевидно е, че се стига до тук, след едно предварително взето решение, което е политически, а не правно обусловено и мотивирано. Милан Димитров е напълно невинен по всяко от повдигнатите обвинения, но заради престъпното, предателско нехайство на управляващото мнозинство от така наречената “сглобка” от ПП-ДБ-ГЕРБ и с любезното съдействие на ДПС е заплашен от общо 80  години затвор в САЩ, на практика - доживотен. Обвиненията към несправедливо обвинения българин са пълни с фактологически и юридически неточности и несъответствия. 

Скандална е пълната  незаинтересованост от страна на българските власти, в лицето на Министерството на правосъдието, МВР и МВнР, както и техните настоящи представители - Атанас Славов, като Министър на правосъдието и Мария Габриел - Вицепремиер и Министър на външните работи на България. 

Българските власти демонстрират престъпна и пренебрежителна незаинтересованост към съдбата на нашия несправедливо обвинен сънародник. Това се случва, защото институциите ни, всъщност не са български, те не принадлежат на нас - българите и не защитават националния интерес на държавата ни. Това са едни бутафорни, марионетни власти  и официални лица, които всеки ден предават, продават и поругават националния ни интерес. 

Престъпната, предателска сглобка, сформираща настоящето управляващо мнозинство няма желание да защити здравето, живота и интереса на нито един български гражданин. Защото от ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС са просто едни политически марионетки и слуги на чужди посолства, които ежедневно и ежечасно поставят държавата ни в унизително, васално и подчинено положение. Всички важни решения за България, се взимат, на практика, извън страната ни, а  държавата ни е  командвана от  Делян Пеевски, срещу  когото ПП-ДБ усилено протестираха доскоро и сформираха целия си политически генезис върху идеята за неговото отстраняване от власт. 

Българските власти могат да изискат европейска заповед за арест на Милан Димитров, като целта на това правно действие е да се създадат условия за юридически действия срещу него, на територията на България. Това изключително  много ще улесни доказването на невинността на заплашения от доживотен затвор българин. 

Моят апел към всички български граждани е да не допускат повече национални предатели в държавното управление, нито слуги на чужди посолства да диктуват дневния ред в страната ни. Нека не позволяваме на нихилизма и апатията да ни завладеят, защото от това се възползва, единствено управляващото статукво, в лицето на престъпната сглобка от ПП-ДБ-ГЕРБ и ДПС. Предстоят избори. Време е за гласуване. И е време за Възраждане.

 

Коментари

  • Кьоркьопеците ни, послушковци ще бъдат пометени от голямата метла на протестиращите миньори

    05 Окт 2023 14:39ч.

    Поживей сред укро-нацистите поне 7, колкото аз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gretchen

    05 Окт 2023 15:15ч.

    Президент Радев е длъжен да помогне и да ходатайства за сънародника ни. Да не чака на безкрайно заетите министри..!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чакайте

    05 Окт 2023 15:45ч.

    агент моiсей ще си го премести ако го намери от единия крачол в другия за сънародника ни; кво чакате от предател триморски

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Битка или "Язък за децата!"

    05 Окт 2023 15:55ч.

    Възраждане, позитивно е това, че ни информирате. Обаче, в текста има едино изречение: "трябвало да се направи". Редивият гражданин няма задължение да знае, какво "трябвало"! Атакувайте институциите с писма, искания, петиции! Задължително изисквайте ПИСМЕНИ ОТГОВОРИ! Нека така да са формулирани нещата, че да е ясно, че на персонално отговорните УТРЕ ЩЕ СЕ ТЪРСИ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ. Все повече живеем в един абсурд, който в крайна сметка ще завърши или с нашето физическо заличаване, или ще се стигне до форми на Народен съд! Чиновникът много се страхува от това. В ситуации като тази, често стоящият отгоре извада устна ззаповед: Игнорирай и се прави, че нищо не знаеш! Обаче, в крайна сметка всеки се грижи за личната си сигурност и неизбежно ще има пробиви, свидетелски показания, че се потъпква национален интерес. Ако междувременно се е реализирала другата хипотеза, която все повече заприличва на ПРОЕКТ - да ни унищожат, тогава всичко ще е без значение. Язък за децата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ужас!

    05 Окт 2023 18:25ч.

    Някой грък ще вземе 10% за услугата! .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В САЩ си е практика

    05 Окт 2023 18:28ч.

    Да дикладваш "другарчето" си, ако е нагазило лука. Не, не питайте българите в САЩ, които работят на заплатка някъде. За да знаеш, трябва да си имал много срещи в работния си ден с американци, които ще ти се "доверят", точно защото не си американец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи