Анджелина Джоли посети Пакистан, за да окаже подкрепа след наводненията

Анджелина Джоли посети Пакистан, за да окаже подкрепа след наводненията

Последвайте ”Гласове" в Телеграм.

Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан във връзка с катастрофалните наводнения и последствията от тях, предаде ДПА. Холивудската звезда е известна с хуманитарната си дейност по цял свят. Вчера тя пристигна в Пакистан, за да покаже подкрепата си. Повече от 33 млн.  души са засегнати от наводненията, съобщава БТА.

Джоли ще посети районите, които са унищожени от наводненията и се нуждаят от най-много подкрепа. Необходими са и дългосрочно решения за все по-честите кризи, предизвикани от промените в климата, обяви Международният комитет за спасение в свое изявление. 

Видеозапис показва Джоли на летището в Пакистан. Видеото предизвика голям интерес в социалните мрежи и стана новина в местните медии.

Анджелина Джоли ще посети и пострадалите от наводненията през 2010 г., както и пострадалите от земетресението през 2005 г.

По-рано правителството на Пакистан се обърна към нацията с молба за дарения, тъй като липсват достатъчно средства за справяне с настоящата катастрофа. ООН обяви, че страната се нуждае от 160 млн. долара.

При наводненията в Пакистан загинаха повече от 1500 души, сред които 550 деца. По данни на фонда за населението към ООН около 650 бременни жени в наводнените райони се нуждаят от медицински грижи. Над 73 000 жени ще родят през следващия месец. За тях и за бебетата им е необходима специализирана акушерска грижа и подкрепа.

Най-малко 318 души са починали вследствие на денга, малария, холера, чревни вируси и кожни инфекции според официалните данни. 

Източник: БТА

 

 

Коментари

 • nan

  21 Sep 2022 9:22ч.

  аман от холивудско псевдо съжаление, подкрепа и съчувствие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тая пък коя беше и

  21 Sep 2022 9:40ч.

  за какво ни я турил г-на Дачкова КАТ незнам каква си новина?Що си я спомням само с това че си изряза половите органи ей така,за разнообразие!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анжелика

  21 Sep 2022 9:51ч.

  ДРАГА АНДЖЕЛИНА,ИДИ И ВИЖ ДОНБАС….ТАМ РЕАЛНО УБИВАТ МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ.НО ВИЕ НЯМА ДА ОТИДЕТЕ,ЗАЩОТО ТАМ Е ОПАСНО.СПОМНЕТЕ ПОСЕЩЕНИЕТО СИ В ЛВОВ.НЕ УСПЯХТЕ ДА ДОЯДЕТЕ БАНАНА И ПОБЯГНАХТЕ В СКРИВАЛИЩЕТО(ТАМ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НЯМА).БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МЪДРО Е КАЗАЛ:»СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ»,А АЗ ЩЕ ДОБАВЯ: И ПОЛИТИЧЕСКА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  21 Sep 2022 10:09ч.

  Тия, като почнат да ги развеждат като панаирджийски кучета, направо ми идва да се издрайфам! И как е оказала подкрепа - ходила е да разчиства ли ? Или просто си е поразходила задника насам-натам ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  21 Sep 2022 10:39ч.

  Каква подкрепа оказва тази? Финансова ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • много и здраве

  21 Sep 2022 11:23ч.

  На анджелина мястото и е на Марс да оказва помощ на пострадалите марсианци. Какво ни занимава с особата си тази постна женица.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ХОЛИВУДСКАТА ЗВЕЗДА Е ИЗВЕСТНА С МЕНТАЛНАТА СИ НЕСТАБИЛНОСТ

  21 Sep 2022 11:41ч.

  Подкрепата на Анджелина Джоли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи