Ана Бърнабич: До края на 2021-а заплатите в Сърбия ще надвишат тези в България

 Ана Бърнабич: До края на 2021-а заплатите в Сърбия ще надвишат тези в България
Сръбският премиер Ана Бърнабич заяви, че до края на годината заплатите в Сърбия ще надвишат тези в България, която е член на ЕС, съобщи агенция Танюг, цитирана от БТА. "Очаквам от 2025 година да имаме средна заплата 900 евро", заяви още тя в предаване по ТВ Пинк снощи.

 

Премиерът посочи, че е нормално да има разногласия в Кризисния щаб за борба с разпространението на коронавируса и подчерта, че най-важното е хората да бъдат убедени, че трябва да се ваксинират. Членовете на щаба ще заседават отново утре, за да преценят резултатите от мерките, взети през уикенда - затварянето на кафенетата, ресторантите и търговските центрове.

Лекарите в щаба предупреждават, че може да е пропуснат точният момент за затварянето и настояват да бъдат взети още по-строги мерки, например затваряне за най-малко 14 дни.

Коментари

  • Ана Бърнабич: До края на годината заплатите в Сърбия ще надвишат тези в България

    08 Март 2021 12:40ч.

    Хахахахахаха, голем смех! Срам за Бърнабич, че се сравнаява с нас, а за нас срамът си е ясен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, пък Сърбия докъде се докара.

    08 Март 2021 12:47ч.

    Ми ено време даже не забелязваше, че съществуваме. Нек-ви мижитурки. Дан говорим, че до такава степен не ни забелязваха, та даже ни отказваха свързване с магистралата Белград-Ниш. Оттам до българската грница беше един камъняк - кола здрава не излизаше оттам след като успееше да се докопа до България. В учебниците, писани в Белград им начукваха всекидневно няа македонците къф отвратителен народ сме. И до днес им го начукват. Айде да земе да се сравни с някоя държава дето им е по-на нивото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чачак

    08 Март 2021 13:29ч.

    Бил съм там, Сърбия ми се стори доста по-добре уредена държава от нашата, с един доброжелателен народ, който не изпитва комплекси като нашия. Освен това те никога не са се излагали с историческите избори, водещи до закономерни провали, може би защото са по-млада нация от нас и не са ставали чак такава жертва на политически конюнктури от миналото и днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Йоцо

    08 Март 2021 15:45ч.

    Да ,може и така да е . Но си нямат Бойко Методиев Борисов.Геният на Балканите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дедо Йоцо

    08 Март 2021 15:48ч.

    Всъщнос ,пропуснах да кажа,че колчем съм минавал през Сърбия по хубави автобуси от българските не видях. И даже в северозападнала България къщите са измазани. За разлика от сръбските.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чич

    08 Март 2021 16:48ч.

    Средната работна заплата в България за 2020 г. е 830 евро. При средно увеличение с 10% годишно до 2025 г. ще достигне 1331 евро. Не знам каква е сръбската математика, но ми се струва, че 900 е доста по-малко от 1331, а и ми се струва, че темпа на увеличение ще бъде повече от 10% годишно. Препоръчвам на любителите на плескавицата малко да прочетат преди да се изхождат във форума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи